Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Modesty
Molim cijenjene forumaše,sve one koji me ne gotive i kojima sam antipatična,ne zanimljiva i sl. da ako nizbog čega,ono zbog osnovne kulture i mira na forumu ne citiraju moje postove ili nek mi se ne obraćaju uopće.(jer kad to radi,to su uvijek provokacije i ponižavanja)
Ja nikada nisam minirala ničiju temu,NIKAD prva nisam počela svađu sa nekim(ko misli suprotno,neka nađe te postove),dakle,tražim samo malo poštovanja koje sam spremna dati svakome od vas.

Unapred hvala.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma da...

Tako mogu i ja tebe da zamolim da "zbog mira na forumu" više ni ne dolaziš.
Hvala.

:noob:
By Simor
Kao i spliff, nalazim da je Marvinova inicijativa krajnje plemenita i humanistička!

:chilling:
Korisnikov avatar
By Tot
Što bi spliff napisao: Marvine, my sentiments, exactly!

Jer ću se u suprotnom na forumu jako nervirati i inkomodirati što bi rekla tetka Daca. :hyper:

:snob:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vidis, meni nije jasno sta vam je zgrijesila ova cica:neznam: mada, ja ne zalazim u DiP, mora da je tamo neka frka ispala...

Inace, ja se pri odnosu sa forumasima puno oslanjam na taj licni dozivljaj, i cesto imam pozitivne ili negativne predrasude. Tako je i sa modesty - nekako mi je bila simpa na startu (ovo se odnosi na promjenu nicka, kao allexa je nisam ni primijetio:smug: ) tako da mi je i sad gotivna, iako nismo mnogo komunicirali...

eto.
Korisnikov avatar
By Modesty
Hvala bananice....meni su dragi svi oni koji nisu agresivni...eto,nekako mi je taj osječaj dalek,stran i ne nalazim se sa takvim ljudima iako u biti poštujem sve različitosti ,kako u mišljenju,tako i u svemu.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
usput, jedan savjet - nemoj da otvaras ovakve teme, imaju suprotan efekat:)
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by bananica
usput, jedan savjet - nemoj da otvaras ovakve teme, imaju suprotan efekat:)
bananice,ja se ne plašim,niti me ugrožava tuđa mržnja jer onaj ko mrzi ima problem a ne ja.
Korisnikov avatar
By Modesty
pa sto si onda otvorila temu?
Pa da im pomognem,ja sam vrlo humano biće :smeh:

Šalim se,htjela sam na kulturan način riješiti neke stvari ali vidiš da nije lako biti kulturan.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
iskreno, bejbi, sasvim slucajno sam nasao temu u kojoj si ti prva pokazala zube. Tako da nisi ni ti bezgresna kulturna forumasica.

Ali, i've been there, tako da te necu karati (kakav izraz:D ) nego ti samo uputiti savjet da pazis kako se prepucavas, i cuvas se opomena.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
iskreno, bejbi, sasvim slucajno sam nasao temu u kojoj si ti prva pokazala zube. Tako da nisi ni ti bezgresna kulturna forumasica.

Ali, i've been there, tako da te necu karati (kakav izraz:D ) nego ti samo uputiti savjet da pazis kako se prepucavas, i cuvas se opomena.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sto bi rekla Bjork:all is full of love :zen:

:kakodane:
Pogotovo na ovom forumu :lol:
Korisnikov avatar
By Modesty

bananice,naravno da sam prema dotičnoj gospodi počela da pokazujem zube posle dva mjeseca proganjanja sa njihove strane,omalovažavanja i otvorenog teranja.
Možda ti je sad jasnije zašto otvorih ovu temu.čak nisam mislila da na njuoj uopće treba da se diskutira ali nije bitno....dugo sam i trpila da budem iskrena.
Korisnikov avatar
By Delete
Mogla si u potpisu da napises sve to, ako nisi imala nameru da otvoris temu da se na njoj radi, ono za sta teme po defoultu i sluze - diskutuje.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sticem utisak da se nasa Modesty samo dobro zajebava.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Modesty

bananice,naravno da sam prema dotičnoj gospodi počela da pokazujem zube posle dva mjeseca proganjanja sa njihove strane,omalovažavanja i otvorenog teranja.
Možda ti je sad jasnije zašto otvorih ovu temu.čak nisam mislila da na njuoj uopće treba da se diskutira ali nije bitno....dugo sam i trpila da budem iskrena.
forum moze da bude super zanimljivo mjesto kad naucis da se igras.
Srecno draga.
I navrati u kafic Freedom:D
Korisnikov avatar
By Daliborka
A odmah pored je i moj kafee, pa navrati i kod nas.
:sesir:
Korisnikov avatar
By Modesty
Navratiću u oba...a kad i nisam, :muzika:

Sa vam se zabavljam i lijepo mi je jer me nikad niste gledali kroz pravopisnu grešku niti moje mišljenje dočekivali na nož.

Šta je "zvjezdašice" čini mi se da te bocnuh opasno...pa čačkaš draga,što da ti radim.:tushe:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Modesty

Pa da im pomognem,ja sam vrlo humano biće :smeh:
Pa ti sledeci put onda nemoj da otvaras temu na forumu,nego otvori

Crkvu... :pop:

:nokti:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by starky
Pa ti sledeci put onda nemoj da otvaras temu na forumu,nego otvori

Crkvu... :pop:

:nokti:

:lol: :smeh: :smeh: :lol: :smeh: :smeh: :lol: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Modesty
ne,otvoriću crveni križ,bio bi potrebniji:pivce:
By Tresh-grl
E pa to nikad nisam razumela,ako neko nekog ne gotivi moze jednostavno da ga izignorishe a ne da citira postove,odgovara,iznosi neke detalje iz privatnog zivota,trachari naklapa morske teorije itd...

Mi znamo ko je uvek i u svemu najbolji na svetu! :bubbles:

''

TO TO TO JE TO HAJDEE DA SE VOOLIMOOO
TO TOOO TO JE TO HAJDE DA SE SHIBAMOO! :peva:

Sta ti rade komshijee?
Komshije su deloke?
A gde su te delije...
Tamo gde se dilujee!

Gdee li se to dilujeeee?
Svuda shirom charshije!
:B :chilling:
Korisnikov avatar
By Manon
nisam u toku ali cini mi se da su se prvi javili oni koji su se osetili prozvanim. Bez obzira na sve ipak su to dobri momci, samo se tesko snalaze i jos teze kontrolisu potsvest. Nemoj da se ljutis ili da dozvolis da te oneraspoloze. Zapamti: ekstremi uvek bude sumnju na suprotnost
Zamisli koliko plitka svest treba da cuci u osobi koja moze da nekom napise da ne dolazi na forum. Meni to samo govori da se ta osoba nije nigde ostvarila i nekako mi je zbog toga zao
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Manon
ja mislim da su oni momci koji su ti se prvi javili na ovoj temi, bez obzira na sve ipak dobri momci, samo se tesko snalaze i jos teze kontrolisu potsvest. nemoj da se ljutis ili da dozvolis da te oneraspoloze. Zapamti: ekstremi uvek bude sumnju na suprotnost
Zamisli koliko plitka svest treba da cuci u osobi koja moze da nekom napise da ne dolazi na forum. Meni to samo govori da se ta osoba nije nigde ostvarila i nekako mi je zbog toga zao
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!