Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
ima tema vec, cini mi se da je bas u folderu kafic ;)
By mikka
:rida: dobro, neka mod brise :placko:
hvala u svakom slucaju :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
ili neka ih spoji jos bolje :)

ako jos tema postoji :lol:
By mikka
Originally posted by bananica
bas ti se ne da, a? :friends:
:lol: :nazalost: :hug:

pa ipak, kao azdaja rece, neka mod spoji, sta fali :durenje:
uvek je lepo kad se podsetimo takvih stvarcica :yes: :avion:

:predsednik:
By mikka
azdajo, ali ja nisam pronasao tu temu :trep:

tako da, dok ne bude pronadjena, i okacen njen link i ova moja tako propisno sa'ranjena :sarana: :pop:

sta ste 'teli da budete kad porastete? :lizalica: :desperatehousewife: :lol:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Hteo sam da budem bubnjar... :mjuza:
Ipak, klavijaturista sam... :klavir:
Korisnikov avatar
By m..
Joj svasta, od operske pevacice do onog tipa sto snima opstanke, majstor, hemicar, avanturista opste prakse, arheolog, geograf, istrazivac, pronalazac, moreplovac, gljumica (tad sam bila previse mala da izgovorim uopste kako treba, sumnjam da sam uopste znala sta to podrazumeva), inzenjer, pilot...
Nikad nisam htela da budem balerina. Mislim, uglavnom sam se uzasno przila na enciklopedije i naucno-obrazovni program rts-a (dok je jos postojao/valjao), tako da su i ta neka zanimanja iz snova odatle negde izvirala (osim operske pevaice, za to su bili zasluzni koncert u podne i baba).
Korisnikov avatar
By Mars
Mira Adanja Polak.

:D

Zezam se. To nek uzme Deni...

Uh, kad je to bilo... advokat, apotekar, prodavac nameštaja - iz krajnje neverovatnih razloga.
Bogu fala pa sam se kasnije vodio drugim kriterijumima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Mira Adanja Polak.
:D
Zezam se. To nek uzme Deni...
:spank: :lol:

Kao mali uopste nisam razmisljao sta bih mogao da budem kad porastem, znam samo da me je zanimao frizeraj.
A da, znam sta sam sigurno hteo da budem - naslednik. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma ne baba Lepu da nasledjujem u umetnickom smislu, nego onako - da nasledim nesto konkretno, sto ce mi omoguciti lagodan zivot bez rada.
:alexis:
Korisnikov avatar
By Berserker
mjuzishn... :(

Ali i dalje imam shanse... i guess. I can give a shot.
Korisnikov avatar
By Mars
E, mogo sam da se zakunem da si hteo da budes NOVINAR i da budes jak kao ONA.
Originally posted by *deni*
Ma ne baba Lepu da nasledjujem u umetnickom smislu, nego onako - da nasledim nesto konkretno, sto ce mi omoguciti lagodan zivot bez rada.
:alexis:
Pa jel bilo realne sanse? Mislim...mi sa svojim fantazijama koje traju i traju, ALI ja sam mogao 5 sekundi da mastam da budem NASLEDNIK, kolko bi mi trebalo da se okrenem oko sebe...
Korisnikov avatar
By *deni*
E, mogo sam da se zakunem da si hteo da budes NOVINAR i da budes jak kao ONA.
Ma kakvi, nikakve ja planove nisam imao, sve sto sam postao i cime sam se bavio - rezultat je spleta okolnosti. Idem tako idem, ukaze se prilika za nesto, ja kazem " Hej, sto da ne, hajde da probam " i eto me vec u prici koja mi juce nije bila ni na kraj pameti.
:deni:
Pa jel bilo realne sanse? Mislim...mi sa svojim fantazijama koje traju i traju, ALI ja sam mogao 5 sekundi da mastam da budem NASLEDNIK, kolko bi mi trebalo da se okrenem oko sebe...
Ma, to je samo mastarija, sanak pusti - Da nasledim iznenada od davno zaboravljenog rodjaka par miliona evra i resim sve probleme.
Ovo sto bih realno mogao da nasledim tesko da ce mi omoguciti lagodan zivot bez rada.
Korisnikov avatar
By Mars
Da. E, a meni se to desilo, to jest mojima. Mrtav rodjak, iz daleka. Devizni. Tako da znam osecaj.
Medjutim, novcana korist slaba, jer se delilo na mnostvo naslednika (plus, mama i tetka dobile JEDAN deo koji su podelile...)

Ali bilo je lepo, da.
Korisnikov avatar
By *deni*
A ima i jedna izreka, malo surova, u nasem narodu :

" Ziv otac, mrtav kapital ! "

:smeh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nikada nisam imala velike ambicije, niti sam bila megaloman.
Zelela sam da budem majka i domacica.
Bog me nije blagoslovio srecom da postanem majka, a ni da budem samo domacica, jer sam morala da se zaposlim i da radim.
:kopa:
By alexandermagic
Pijanist.

Pohađao sam nižu muzičku školu i svirao isti, no s vremenom sam postao znatno praktičniji. :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Dragana MIrkovic i advokat....a izgleda cu biti advokat Dragane Mirkovic...sto opet nije nimalo lose :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!