Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

U al` sam snazan:tegovi: kada sam uspeo da razbijem ogledalo 3mx2m jednim zamahom shake. ^^

Gadno sam se istripovao, jako sam sujeveran i za mene je ovo jedan od najgorih mogucih predznaka.
Chekam ponoc, pa da igram go i pokusham uz pomoc rituala chishcenja da oteram tu negativnu energiju. :napitak:

Da li ste nekada razbili ogledalo?
Shta Vam se desilo posle?
Da li ste preziveli?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Neces valjda stvarno da igras go u ponoc ?

Jesam razbila jednom ogledalo, ali ono malo sa toaletnog stocica.
Bilo je to pre osam godina, pa ako me je i pratila nesreca, taj rok od 7 godina je prosao.
:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Valjda ritual ne nalaze da pod vedrim nebom igra go.
Da mu ne nazebe guzica.
Iako je relativno toplo, ipak je novembar i noci su hladne.

A i mogu da ga privedu zbog narusavanja javnog reda, mira i spokojstva gradjana.
:ozbiljan:
By fazza
@B.U...na mesechini valjda? :lukavi:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a jel' boli to kad npr. trcis go, a pisa i jaja ti landaraju?

stvarno me zanima
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by KissQueen

stvarno me zanima
:lol:

ovo i mene zanima, nikad nisam pitala :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by B.U.
moze li se gledati? :tetka: :tetka: :tetka:
Naravno, znash onu...gledaj, ali nemoj pipati, pipaj ali nemoj gutati, gutaj ali nemoj uzivati, uzivaj ali nemoj reci kevi... :alikako:

Inache ako lika bole jaja dok trchi to znachi da je neshto loshe down there...
Moja jaja preferiraju dosta prostora, nije zato shto su prevelika, vec zato shto su razmazena. Jedini "problem" kod nas tipova kada trchimo jeste shto nam se dize pisha. :plavuso:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Inache, gde su zagrljaji, rechi podrshke? Gde je spika o tome kako je sujeverje nja nja....
I need that right now. :nazalost:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sujeverje je sranje...ako vec moras, veruj u mene.....ja..ogledalo...isto ti je...ali ja ti necu nista.....i reseno!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by V I V I S E C T
Inache, gde su zagrljaji, rechi podrshke? Gde je spika o tome kako je sujeverje nja nja....
I need that right now. :nazalost:
Ja sam jasno izrazila zabrinutost da ti ne nazebe guzica, ako planiras go da
igras pod vedrim nebom.
To je, cenim, od mene kao najstarije korisnice i predsedavajuce na diskusijama, dovoljno.
:mama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Vivi, ja sam tek sad provalila da si prestao da pricas u trecem rodu...sta se ovo desava, otvaras teme sa "cakani, medeni", pricas u prvom licu jednine, trckaras go i razbijas ogledala...da li treba da se zabrinemo da je neko oteo dragu Morganku :uplasen: ?

:namig2: :kiss:

Lm...
to za ogledala...
Ne znam za TAJ ritual, al znam da moj muz, paranoicni Lav, ima strah od nedajbozedaserazbijeogledalo.

Ce bidne ok :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja sam do sada razbio toliko ogledala da ce moji chukununuci (ako ih uopshte budem imao) nositi kletvu zbog moje neopreznosti...
Na svu srecu nisam nimalo sujeveran...
Korisnikov avatar
By m..
U al` sam snazan:tegovi: kada sam uspeo da razbijem ogledalo 3mx2m jednim zamahom shake. ^^

Gadno sam se istripovao, jako sam sujeveran i za mene je ovo jedan od najgorih mogucih predznaka.
Chekam ponoc, pa da igram go i pokusham uz pomoc rituala chishcenja da oteram tu negativnu energiju. :napitak:

Da li ste nekada razbili ogledalo?
Shta Vam se desilo posle?
Da li ste preziveli?
Jesam, 22 ili 23 (vise nisam sigurna). Uglavnom onih malih za sminku, pola mi se zdrobilo u skolskoj torbi i slicno, na bar 3-4 sam sela (jer sam ih pametna strpala u zadnji dzep), neka su mi ispadala (ujutru mi stvari uvek ispadaju, doduse i mobilni mi ispaden bar 2x dnevno). Razbila sam samo jedno veliko, i onda sam ostatke polupala cekicem i izabrala odgovarajuce delove pa napravila disko kuglu od teniske loptice.

Anyways, ne bih rekla da me je umalerisalo nesto posebno.
By alexandermagic
Naravno da mi se desilo da razbijem ogledalo.

Što se tebe tiče, ako si sujevjeran, trebalo bi da znaš i jednostavnije načine za suzbijanje "posljedica". Plesati nag, po sada nešto hladnijem vremenu, se ne isplati. :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Razbila ih ukupno komada 2, prezivela.
Ali zavrsila na biologiji, pa ti vidi....
Korisnikov avatar
By horus.
njah... :nokti:
nesreca bi bila da radis kao sluzavka kod neke nadrndane bogatasice u 18-om veku i da razbijes ogledalo... e tada bi morao 7 godina da radis za dzabe kako bi otplatio stetu... :yes:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by m..

Razbila sam samo jedno veliko, i onda sam ostatke polupala cekicem i izabrala odgovarajuce delove pa napravila disko kuglu od teniske loptice.

Anyways, ne bih rekla da me je umalerisalo nesto posebno.

Bio bi ti maler da si tom lopticom igrala tenis. :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Secam se da sam jednom razbila ogledalo... i znam da sam se nervirala ali ne secam se je li uticalo na sedam godina nesrece... Mozda je sujeverje ali pazim ipak da ih ne razbijam...

Inace imam divno novo ogledalo koje nam je Maza kupio u indian shopu, nadam se da ce trajati a narocito s obzirom da pazim na ogledala...

:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma desavalo se i meni, nemoj se traumirati, evo ja ziv zdrav i normalan...

(ok, ipak se brini)
Korisnikov avatar
By Azdaja
KAZU - da treba posle toga razbiti malu soljicu-kao za kafu ili casicu (zveknes je u kantu za dj.)

ON razbila sam nekoliko, heheh razbila casica nekoliko i eto me zive i zdrave :federi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Dina
Secam se da sam jednom razbila ogledalo... i znam da sam se nervirala ali ne secam se je li uticalo na sedam godina nesrece...
Kod devojaka nisu 7 godina nesrece, vec 7 godina bez udaje. Jeste lichno...ali da li si udata?
Originally posted by Superstar!
Ma desavalo se i meni, nemoj se traumirati, evo ja ziv zdrav i normalan...

(ok, ipak se brini)
Hmmm.
Originally posted by Azdaja
KAZU - da treba posle toga razbiti malu soljicu-kao za kafu ili casicu (zveknes je u kantu za dj.)

ON razbila sam nekoliko, heheh razbila casica nekoliko i eto me zive i zdrave :federi:
Hvala na savetu, ubuduce...pu pu pu...cu znati.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Eto, sad sve svoje neuspehe u narednix 7 godina mozes pripisati ogledalu. :ribica: Prebaci lokus kontrole unutra, to je samo ogledalo.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Secam se da sam jednom razbila ogledalo... i znam da sam se nervirala ali ne secam se je li uticalo na sedam godina nesrece...
Kod devojaka nisu 7 godina nesrece, vec 7 godina bez udaje. Jeste lichno...ali da li si udata?
Da, od pre neki dan :lol: Ali mislim da je tih sedam godina isteklo... Mada, s obzirom da je atipican brak mozda razbijanje ogledala ima i produzeno dejstvo ;)
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by KissQueen

stvarno me zanima
Slika
Korisnikov avatar
By deran

Nadam se da ovo nije zajebancija,pošto dajem ozbiljan odgovor...

Ja imam neke svoje tripove i jesam sujeveran-ne u smislu da li ću preživeti,ali recimo da ću imati ružan dan/nedelju i slično...

Glupo se osećaam i dok pišem ovo,ali je to ipak jače od mene...:luda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!