Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
:)

Veterinar mi je rekao da maci ne dajem mleko nego samo vodu. Medjutim ona je nikad ne pije...

Mislim, zdrava je, vechito trchkara i igra se sa stvarima po kuci, ali mi chudno da nishta ne pije, pa pitam i vas, kako vashe mace po tom pitanju?

:lija:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
moj gilipter ima svoju posudu sa vodom...i odbija da je pije ako nije u kupatilu...mislim da zalazi tamo tamo jednom dnevno...
Korisnikov avatar
By Blady
Imam posudicu za hranu i vodu... ne dajem joj mleko... davno je to bilo..
Ona je navikla na one granulice i vodu.. i nista joj ne fali kuckuc.. srecna je :)
Korisnikov avatar
By V25
Mislio sam da je tema "sočnija"... :alexis:
Korisnikov avatar
By Momo
i ja sam mislio da je neka bRezobrazna tema :lol:

elem, ovaj nas machak pije vodu ali ne iz svoje cinije vec iz kerece, svoju vodu samo prosipa tako da nameravam da je uklonim ...
Korisnikov avatar
By IriS
moj macor pije vodu samo iz sudopere ili wc solje :shrug:

iz svoje posude redovno prosipa vodu... u sudoperi vise ne drzimo sudove (peremo ih promptno) a wc solja je stalno zatvorena.

tako da je zakljucak da on vodu ne pije :D
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
^
:smeh:
To mace mora da je u proslom zivotu bio neki otrovani vladar pa sad pametno pije samo posle kera.

Moje su dvorisne pa bas i nisam upucen koliko cesto piju ali piju je, menja im se svakodnevno.
A i jedu sve sto im se da da kucnem u drvo. Znao sam za macka koji nije hteo da jede nista drugo osim pilece dzigerice :drama:
Korisnikov avatar
By MeeTz
Moja necje da pije iz posude, ali zato pije sa chesme... ludak :D a mleko uopshte necje... :nope:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Moja pije moju krv hehe.. salim se,mada,slabo je vidjam da pije bilo sta. ma,da je zedna,trazila bi.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Beogradjanin18
Mislio sam da je tema "sočnija"... :alexis:
valjda bi se onda zvala 'pushtaju li vashe mace vodu' :giggle:

Nego ova moja jede one Whiskas soseve, pretpostavljam da joj tu ima dosta vode chim nece da pije, no rek'o samo da potvrdim.. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
jeste, zbog toga ne pije vodu. Da joj dajes granule, pila bi. Drzi ti njoj vodicu svakako, ali macke u principu ne piju mnogo vode.
Moji kada jedu iz kesice hranu skoro ne dotaknu vodu.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Rekao bih da je tvoja maca, malo odrasli macak... :)
A oni ne bi smeli da piju mleko. :)

:pucaodsmeha: "Da li vase mace piju vodu?" :lol: :lol: :lol: :spliff:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni bas sladak naslov teme, i nisam (zacudo) pomislila na nesto bezobrazno :)
Mozda jer sam pre toga videla slicice mackolinica :love:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ranije, dok sam imala macke, imale su svoju posudicu i s vremena na vreme bi pile vodu

jednom je jedna od mojih macaka oko pola sata pila vodu, kasnije u toku tog dana je uginula, otrovana je bila :(

iza nje su ostali macici koji su bili bas mali, pa sam ih ja hranila mlekom pomocu pipete

preziveli su :)

izvinjavam se za off, ali mi je ostala urezana u secanje slika te macke kako pije i pije i pije vodu.... :(
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
pojela je otrovanog misa, najverovatnije

tad sam zivela u kuci, macke su se slobodno setale
Korisnikov avatar
By Hys.
I moj machor isto :beba: Najeo se prasac suve hrane :maca:
Korisnikov avatar
By Rei
Ova moja nece suvu hranu. Par puta nedeljno uzme brikete kao snack, toliko. :)

Ali uopshte ne razumem shta je dvosmisleno/smeshno u naslovu teme :)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by IriS
moj macor pije vodu samo iz sudopere ili wc solje :shrug:

iz svoje posude redovno prosipa vodu... u sudoperi vise ne drzimo sudove (peremo ih promptno) a wc solja je stalno zatvorena.

tako da je zakljucak da on vodu ne pije :D
pije,pije, samo ti potiskujes tu informaciju... mozda bi i mi mogli da pocnemo da srcemo tecnost iz prljavih sudova, nedeljama neopranih (zbog tracarenja, posebno kad me nema :lol: ) umesto da kupujemo skupu kiselu vodu i alkohol za dezinfekciju :smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
Nego ova moja jede one Whiskas soseve, pretpostavljam da joj tu ima dosta vode chim nece da pije,
To sam video na TV i odmah ogladnim posle te reklame... Baš me zanima kakav to ukus ima.
:catwoman:
Korisnikov avatar
By anche
piju. nisu blesave da dehidriraju.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jako malo pije vode... a mleko je sama prestala da pije posle par meseci svog maleckog zivota. :meda:

P.S. Nije ni cudo onda, ako tvrdite to za Whiskas sosOve... jer moja jede do 2 cela dnevno! :lol:
(Sto ne znaci da ne jede i svoje granulice... to isto tamani makar jednu porciju dnevno.)
Korisnikov avatar
By Val
Jok! Moja suprotno!
Korisnikov avatar
By m..
Vidim je tu i tamo kako pije, leti cesce. Nece ako vodica nije sveza. Nekad joj dam mleko i voli ga, al sam cula da nije dobro, pa joj bas i ne dajem u poslednje vreme.
Anyways, ona moja macka je teshko razmazeno stvorenje (ja sam kriva, uglavnom), izvoljeva, jedan dan voli recimo sheebu, pa ne voli (tj ostavi), nego voli one okrugle konzerve, pa voli whiskas, pa ne voli, pa tako u krug. Nekad zoblje one granule, al uglavnom kuka za necim drugim, iako joj ovo stalno stoji tu. Ma zajebava, silne pare baci covek na hranu koju odbije da jede.
Korisnikov avatar
By anche
m, pa ti nabaci jos neku macku koja ce to pojesti. da ne bacas pare ;)

a i sebicno je cuvati samo jednu macku, narocito ako ne izlazi napolje da se druzi i vidja sa ostalim mackama. kako bi vama bilo da ste stalno okruzeni drugim vrstama... :sigh:

e da - ove koje ja sluzim su trenutno opterecene hidratacijom (cule na tv-u :nono: ) i sad traze stalno nesto u tu svrhu :doh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by REI
Ali uopshte ne razumem shta je dvosmisleno/smeshno u naslovu teme :)
To se i ja pitam...

on:

Ovaj moj divljak pije kad mu se cefne... Uglavnom sedne ispred posude i mjauche na sav glas dok mu se ne sipa sveza voda. :lood:
Korisnikov avatar
By anche
moje robovlasnice ne vole bas svezu vodu - uvek sacekaju da se hlor iz vodovoda malo slegne/ispari (ili sta vec radi) :yes:

al' to valjda ima veze sa tim da li su ti macke informisane o stetnosti aditiva u vodi ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by anche
m, pa ti nabaci jos neku macku koja ce to pojesti. da ne bacas pare ;)

a i sebicno je cuvati samo jednu macku, narocito ako ne izlazi napolje da se druzi i vidja sa ostalim mackama. kako bi vama bilo da ste stalno okruzeni drugim vrstama... :sigh:

e da - ove koje ja sluzim su trenutno opterecene hidratacijom (cule na tv-u :nono: ) i sad traze stalno nesto u tu svrhu :doh:
:smeh: :smeh:

Moj machak je izgleda str8, lize se samo po potrebi i ne konzumira kreme nikakve... Gde li sam pogreshio... :rida:
Korisnikov avatar
By anche
moje su sve lezbejke - ok, par njih ima i biseksualna iskustva - pa opet otje da se hidriraju :alikako:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!