Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Sta radite u situaciji kada vam decko (ili devojka ili voljena osoba) kao pozadinu na kompu razvuce recimo nekog debilnog lika sa estrade koji je pri tom gay, iritira vas iii... cini besnim... da cuujemmm... lagana jedna temica, ali bih voleo da cujem vasa razmisljanja... hvalaaaaaaaaaa :katemoss:
Korisnikov avatar
By KiWi

ne zamaram se takvim stvarima ... zabole me uvce šta će neko držati na wallpaperu ... tolerišem različitost.

Naravno, neću biti srećan ... ali da me iritira tako nešto, sigurno neće :)

Koliko ti imaš godinica, pa da te takve stvari dotiču? :) ?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Nisam_Ja
... lika sa estrade koji je pri tom gay, iritira vas iii... cini besnim...
A što te iritira ili čini besnim lik sa estrade koji je gej? :trep:
Korisnikov avatar
By Frey
Ajmo sad aktivističke snage: udružimo se protiv diskriminacije estradnih gay umetnika!

:smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi

Podržavam Frey-a ... Ne smemo marginalizovati estradne gej umetnike! Stop ugnjetavanju! Stop javnom ismevanju! Napred wallpaperi!
Korisnikov avatar
By *deni*
Sta radite u situaciji kada vam decko (ili devojka ili voljena osoba) kao pozadinu na kompu razvuce recimo nekog debilnog lika sa estrade koji je pri tom gay, iritira vas iii... cini besnim...
Na cijem kompu ? Svom ili mom ?
:deni:
Ne znam, ja u principu dopustam svima da vrsljaju po mom kompu i ne smeta mi ni kad neko samoinicijativno promeni pozadinu. Vodjen sam principom da su materijalne stvari zato stvorene da se koriste i da se u njima uziva, a ne da im se robuje.
Elem, ako mi neko i promeni pozadinu, ja posle opet stavim onu koja se meni svidja, to je 3 sekunde posla.
A pozadine na tudjim kompovima mi tek ne smetaju.
Svako se rukovodi svojim ukusom.
:deni:
Korisnikov avatar
By Paki
@Frey, Kiwi

Pustite, bre, čoveka da odgovori :evil:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Wallpaperi sa likom estradnih umetnika su soooo trashy...
Nervira me kad moj burazer razvuche Offspring preko ekrana...
Ja stavljam iskljuchivo 2D wallpaper-e
By ~ Le Saint X ~
ja stavljam samo

DIEUX DU STADE
momke

sto mom tati nije bilo bas...

da gleda gole muskarce pre nego pocne da igra igrice na kompu
Korisnikov avatar
By Mahoney
jedan opasan OFF topic:
ja molim korisnicu ...Sitnicava... da pod HITNO promeni avatar, jer me svaki put iznova uplasi i dovodi do granice uzasa pogled na isti. hvala

:oklagija:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
:pegla: Iskulirao sam i - promenio ga! Sada mu na istoj stoji postavljen neki putic u shumici ili sta vec... Mmm, divno...

Hmmm... verovatno me je nerviralo sto mi taj lik ne dodje ni kao zvezda ni kao pevac vec kao neki... kako bih rekao ... gay next door i neko ko bi realno mogao da mu se dopadne samo na tom nivou, sto u stvari i jeste tako i to me 'mucilo'... Sta koji kurac imas da mi bodes oci sa svojim fantazijama?!?!

Postavio sam pitanje njegovoj cimerki da li bi ona imala nesto protiv kada bi njen decko kao pozadinu postavio njemu omiljenu Skarlet Johanson i - koliko god da je tek ona nedostupna i nepristupacna - isto bi postupila...

Anyway, hvala svima! Sada mi je sve to malo i smesno i ne, ali - problem resen! :kopa:
Korisnikov avatar
By m..
Pa, kad vidim Angelinu na kompu znam da nece potrajati.
Anyways, devojka mi na telefonu nema pozadinu, na kompu ima neki default zalazak sunca, a ja imam na telefonu nas 2 (ja se cerakam a ona mrsti) a na kompovima imam razno.
Nekako ti ljudi sto se opsedaju celebritijima u tolikoj meri da ih drze na desktopima i nemaju neku prodju kod mene, nekako automtski mislim da su kreteni.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja uglavnom imam neke gluposti.
Trenutno je mrtav golub na kog sam naisao u Berlinu. Trune sa mnom u ovoj sobi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by colorado
Ja uglavnom imam neke gluposti.
Trenutno je mrtav golub na kog sam naisao u Berlinu. Trune sa mnom u ovoj sobi.
koja je ovo tragiNkomendija

Lm, ja sam letos, posto su mi Zaljubita i Jovana pokazale (mrja nije shvatio koji sam retard, pa su morale i one) kako da sacuvam sliku sa filmica, ekstaticno sacuvala golu kd lang iz jednog filma. Stavim to na desk (tad sam bila kod zene u UK) i sve cekam kad ce zena da kaze nesto.
A ona ce "err...wait a second...this is me?" (slika je onako u senci)

:smeh:

Maj bejbe luks lajk kd ol over :smug:

Evo i te slike, kao i teme o tome

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=34201

Slika
Slika

Inace, sada mi je plava pozadina, a sta zena ima na kompu sada, ne znam :D
Korisnikov avatar
By KiWi
:pegla: Iskulirao sam i - promenio ga! Sada mu na istoj stoji postavljen neki putic u shumici ili sta vec... Mmm, divno...

Hmmm... verovatno me je nerviralo sto mi taj lik ne dodje ni kao zvezda ni kao pevac vec kao neki... kako bih rekao ... gay next door i neko ko bi realno mogao da mu se dopadne samo na tom nivou, sto u stvari i jeste tako i to me 'mucilo'... Sta koji kurac imas da mi bodes oci sa svojim fantazijama?!?!

Postavio sam pitanje njegovoj cimerki da li bi ona imala nesto protiv kada bi njen decko kao pozadinu postavio njemu omiljenu Skarlet Johanson i - koliko god da je tek ona nedostupna i nepristupacna - isto bi postupila...

Anyway, hvala svima! Sada mi je sve to malo i smesno i ne, ali - problem resen! :kopa:

kako je to rešeno, ako tvoj dečko nije sam shvatio zašto ne sme da drži tog frajera na ekranu?

čim ti odeš vratiće ga ...
Korisnikov avatar
By ljubav91
Koga jos briga sta neko ima na wallpaperu :-S
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!