Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Naruchio sam knjigu iz Hrvatske jer nashe izdanje je rasprodato i troshkovi isporuke su me koshtali oko 20e. (+++ cu platiti poshtaru)
Inache tarot koji sam kupio kod amera me nishta nije koshtao (shto se poshtarine tiche.) Jer ljudima se isplati da poshalju karte koje su koshtale manje od hrvatske poshtarine preko okeana.

Ameri shalju zahvalnice koje stizu na kucnu adresu jer ste pazarili neshto u vrednosti od 5$.

To me dovodi do zakljuchka.
Ma koliko se Hrvatska udarala u grudi (balkanske) i vikala da je zapad, daleko je ona od zapada. Ti wannabe.es su najgori.
:2c:

Slika Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nekako me i ne chudi... Bez obzira koliko se razdvajali, sve je to isti mentalitet.
Mada meni nikada poshtar nije donosio pakete, samo onu karticu sa nazivom poshte u koju je paket stigo. :puzzle:
Korisnikov avatar
By colorado
Kad ja saljem pismo u Ameriku, to kosta 125 din, a kad meni salju s iste lokacije, to isto pisma kosta $0,94. Decks!
Korisnikov avatar
By starky
koliko li ce da me kosta slanje knjige na NZ?!

:doh:

verovatno tri puta vise nego knjiga...a ona je 300 dindzi...
Korisnikov avatar
By colorado
Mozda i vise.

E da, danas su me zvali iz Poste da provere da li mi je isporuceno pismo iz Amerike juce. Kao, proveravaju radnike. Eto, i neka dobra vest.
Korisnikov avatar
By Stripi
nije to ništa. Jednom sam htio tetki poslat u NS novce reko Western Uniona i za 50 dm su me tražili 30 DM poštarine. Radije sam dodao nešto novaca gore pa sam osobno otišao i odnio te pare :yes:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by starky

Ja redovno saljem najboljoj drugarici za NG i rodjendan knjige postom...za Kanadu
a NZ spada u istu katregoriju
i postarina je negde oko 300 dinara

a da...eto...isto kao i sma poklon

iako na tiskovinu imas veliki popust!!!

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by B.U.
Originally posted by starky

Ja redovno saljem najboljoj drugarici za NG i rodjendan knjige postom...za Kanadu
a NZ spada u istu katregoriju
i postarina je negde oko 300 dinara

a da...eto...isto kao i sma poklon

iako na tiskovinu imas veliki popust!!!

et toq!
:snob:
thanks dragi :mazi:
By ~ Le Saint X ~
Ako saljesh knjigu
OBAVEZNO
napisi
TISKOVINA

i jedan kraj makazama odseci da se vidi da je knjiga unutra
inace ista tezina posiljke ima da te kosta 1400 din!
By Simor
Možda se samo radi o tome da Hrvati bolje prepoznaju treš od Amera, pa je to neki porez na treš & šund?

"Every minute," continued M. Krempe with warmth, "every instant that you have wasted on those books is utterly and entirely lost. You have burdened your memory with exploded systems and useless names. Good God! In what desert land have you lived... My dear sir, you must begin your studies entirely anew."

:blenta:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Stripi
nije to ništa. Jednom sam htio tetki poslat u NS novce reko Western Uniona i za 50 dm su me tražili 30 DM poštarine. Radije sam dodao nešto novaca gore pa sam osobno otišao i odnio te pare :yes:
WU je skup, kao neshto je jeftiniji kada su u pitanju vece sume novca.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Simor
Možda se samo radi o tome da Hrvati bolje prepoznaju treš od Amera, pa je to neki porez na treš & šund?
Osecaj se slobodnim da dokazesh svoj stav. Uz detaljnu analizu knjige. Ili prestani da prichash gluposti. :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!