Originally posted by banne_nsad
Jaoooo,moram negde da isteram svoj bes.Sada su mi otisli str8 prijatelji,koje jako gotivim
prijatelji?! how come?
gotivis ih?! how come?
ne znam kakve to kriterijume prijateljstva imas ali meni je ovo sve potpuno konfuzno, toliko da sumnjam u istinitost ovoga sto si napisao.
prvo, ako ti je neko prijatelj valjda si proveo sa njim/njom/njima puno puno vremena (pravo prijateljstvo zahteva to, jel..) i prosto mi je nemoguce da, ako je tako, tek sada dolazi na dnevni red tema o homoseksualcima. s obzirom da su strejteri segamegamacho tipa kako tvoje reci opisuju, nemoguce mi je da tek sada saznajes njihove stavove po ovom pitanju jer oni vole da komentarisu to i ovakve price nazalost nisu retkost. nije mi ni malo bas jasno kako funkcionises sa njima.. i sto ivanazuh lepo rece, kako moze neko da ti bude prijatelj ako ne zna ni tracak istine o tvom emocionalnom funkcionisanju?! onda ja imam preko 50 prijatelja, a ne par, koliko smatram da imam.
..i onda ih gotivis, zasto, zato sto si zatvorio oci i .. cekaj.. ajd' sad iskreno, nemoguce da u ovakvom drustvu ne pricas o svojim nekim iskustvima pa kapiram da fejkujes maksimalno, pricas price koje ne postoje, imas curu za njih, sta?!
:nistameninijejasno:
nadam se i oni mene.
pa da, nadaj se.. ako dobro glumis verovatno te gotive.
a to ti treba koliko?!
Da li ste bili u takvoj situaciji i sta mislitye o ovome?
bila sam ali imam tu srecu da sam zensko sto svi oni tako zatucani kakvi su podrzavaju i loze se na to, dok bi pedere na giljotinu slali. e onda ih lepo napushim, ako su dovoljno neandertalni.. ili im na fin i kulturan nacin stavim do znanja da su svoj mozak zaboravili u kamenom dobu i da ja nemam sta da trazim sa njima u datom trenutku. ja ne umem da glumatam bas toliko da idem protiv sebe.. na tvom mestu ne bih izdrzala ni minut, a ne toliko koliko si ti izdrzao pa onda dosao na forum da istrises frustriranost. ne radi se to tako decace, uzrok se satire u korenu svog postojanja i na licu mesta a ne na forumu.