Druzite se a? Ako, volim ja kad je drugima dobro. Dobro je i meni, nikad bolje kaže doca, samo mu se čini da mi je pogled malo staklast (medicinski).
Originally posted by V I V I S E C T
Originally posted by operativni kadar
Usled trenutnog zdravstvenog stanja primoran sam da ....sednem ja ovde.
Znachi trudnoca. Nishta strashno samo gurnesh sapun i prochitash neku knjigu od Isidore (toliko vremena je potrebno da sapun pochne da deluje.)
Igla za shtrikanje, viljushka, prezhivanje lishca of Lijandera (Nerium oleander) mogu da pomognu u sluchaju da pri ruci imash samo shower gel/ techni sapun.
Ti druže izgleda misliš da se ja razmnožavam kao kunić. Rekao sam par dana. Za iole kvalitetan porod, potrebno je najmanje dvadeset šest nedelja. Ipak, moram priznati da se slažem sa tobom u jednom: Nema toga što Bjelica ne može da ubije.
Mikki bih posebno skrenuo pažnju da ne morališe, Lakiju pišu krije notebook, tebi kupaće gaće. Na isto mi dođe. Jedino mi nije jasno što se obojica u potpunosti ne opustite. Ovde nema mestu tajnama.
Ostatak simpatičnog društva, ukoliko do sad nije u potpunosti skrenuo pameću pozivam da nam se pridruži na audiciji za duvački orkestar. Zainteresovani neka sednu u krug.