Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Usled trenutnog zdravstvenog stanja primoran sam da sedim nekoliko dana kuci, pa rekoh da sednem ja ovde. Umorio sam se od trcanja po raznim kaficima i "uglednim kafanama". Najradije bih kutak pretvorio u Free for All Zone, al nesto mi se javlja da bi to admini sankcionisali, tako da sve sto cinite, ide na vasu odgovornost. Meni sve dobro. :spliff:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sad sam seo sam sa sobom da popijem kafu i popusim jedan dzoint (medicinski). Sit se ja ispricah i ismejah sa sobom i internetom. Iz iskljucivo mog ugla ja sam si odlicno drustvo. :jankovicka: :pokazuje:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by operativni kadar
Usled trenutnog zdravstvenog stanja primoran sam da sedim nekoliko dana kuci
Ako si debeo nisi slep :mete: A vrlo bih rado opet skakao Wii. Kako Dominion skakuce, kao napravljen! Kako prst? :iskusenje:

Ja sam inace vrlo pristojan momak, Pending... (bla bla bla serem ti se sa nick) i ja smo dobri prijatelji i ovo nam je uobicajen nacin komunikacije.
By Pending-For-A-Bending
Prst je zarastao ali kao da imam lopticu na mestu gde sam se sjebao... jebena jagodica

Nabavio sam Dance Dance Revolution (ono sa strelicama sto moras da lupas nogama).
Dominionu ide dobro u Force Unleashed. Mada je uspeo da umre u igrici cak i kao Darth Vader.

Lozio se na Repulse, ali sad kad je otkrio Force Push samo to i radi ;) Vec je popusio u duelu sa mnom, ali videcmo kakav ce sada biti posto je malo naucio da igra
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja sam na bolovanju, stigle me posledice nekoliko neprelezanih prehlada od ranije, pa sam po vascele dane u penjoaru.
:kija:
Ali dobro, tu je teta Dacin novootvoreni bircuz, sad i ovaj kutak koji je otvorio operativni.... Nekako cemo pregurati krizu...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
@Pending
Poduči ti njega, ako ako

A ti Deni si kod mene uvek dobrodosao. Prosto si najava dobrog provoda :kolo:
Korisnikov avatar
By *deni*
A ti Deni si kod mene uvek dobrodosao. Prosto si najava dobrog provoda :kolo:
Potrudicu se da vas zadovoljim, koliko mi trenutna zdravstvena situacija to dozvoli, naravno...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da sednem ja ovde
Ja mogu samo da legnem ovde, toliko sam umorna...
:zev:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Lezi srećo i ne brini za podsuknju, ovde su svi domaći
:giggle:

Slika
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Usled trenutnog zdravstvenog stanja primoran sam da ....sednem ja ovde.
Znachi trudnoca. Nishta strashno samo gurnesh sapun i prochitash neku knjigu od Isidore (toliko vremena je potrebno da sapun pochne da deluje.)
Igla za shtrikanje, viljushka, prezhivanje lishca of Lijandera (Nerium oleander) mogu da pomognu u sluchaju da pri ruci imash samo shower gel/ techni sapun.
By mikka
Bouze laki kaki ti je to avatar :lol:
Nije zdravo drzati laptop u krilu :rentgen: :deda:
narocito u golisavom izdanju :njanja:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Kako nije...pa kad radi on se ugreje i deluje kao grejno telo :obraz:

Leci reumu, usamljenost a i erekcija ti je zagarantovana :lol:

I kako to ulazis i banes u ovu temu tek tako. :oklagija:
Moras prvo da pitas jel slobodno (ko ja) :D pa tek onda da pocnes da unistavas temu choveku sa offtopicima :D
By mikka
rece laki, nekrunisani kralj offtopica :smug: :carica: :lol: :kiss:
ma ne kazem zbog beshikice i prehlade
vec zbog zrachenja, koje shtetno utice na reprodukciju :mama:
i evo da pitam
je li slobodno? :sweet:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
E tako lepo pitash pa onda navalish :lol:

Mislis da je zracenje lap-topa stetno? :uplasen:
No dobro ja ionako decu ne planiram....mozda bih usvojio neku sirochad iz zemalja treceg sveta kao Madonna ili Angelina i Brad...mada bih bio dobar tata 100% :mazi:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ah, drago mi je da nisam jedini koj je pomerio pamecu. :lood:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Daliborka
Slika
:) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Nabavio sam Dance Dance Revolution (ono sa strelicama sto moras da lupas nogama).
Dominionu ide dobro u Force Unleashed. Mada je uspeo da umre u igrici cak i kao Darth Vader.
Darth Vader ?

''
By Pending-For-A-Bending
Pa da... radnja u STAR WARS: Force Unleashed prati dogadjaje koji su se desili izmedju Revenge of the Sith (Ep. III) i A new Hope (Ep. IV) gde Vader usvaja decaka kod kojeg je Sila izuzetno jaka i koristi ga za osvetu Imperatoru. *U igrici na pocetku vodis Vadera koji je ultra jak)

PS. Klip je D-e-g-u-t-e :) )
By mikka
Originally posted by Lakiboy_ns
E tako lepo pitash pa onda navalish :lol:

Mislis da je zracenje lap-topa stetno? :uplasen:
No dobro ja ionako decu ne planiram....mozda bih usvojio neku sirochad iz zemalja treceg sveta kao Madonna ili Angelina i Brad...mada bih bio dobar tata 100% :mazi:
lakiša
vrag odneo šalu :vestica: , ne valja držati laptop u krilu (iako je bukvalni prevod upravo to) :neto:
i ne odriči se tek tako svog zdravog genetskog materijala
jesi li razmišljao o surogat majci
eto, kao rikica martin :kosa:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sad sam seo sam sa sobom da popijem kafu i popusim jedan dzoint (medicinski).
A ja, rekoh, da sednem i sama tu kraj tebe. :D
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Druzite se a? Ako, volim ja kad je drugima dobro. Dobro je i meni, nikad bolje kaže doca, samo mu se čini da mi je pogled malo staklast (medicinski).
Originally posted by V I V I S E C T
Usled trenutnog zdravstvenog stanja primoran sam da ....sednem ja ovde.
Znachi trudnoca. Nishta strashno samo gurnesh sapun i prochitash neku knjigu od Isidore (toliko vremena je potrebno da sapun pochne da deluje.)
Igla za shtrikanje, viljushka, prezhivanje lishca of Lijandera (Nerium oleander) mogu da pomognu u sluchaju da pri ruci imash samo shower gel/ techni sapun.
Ti druže izgleda misliš da se ja razmnožavam kao kunić. Rekao sam par dana. Za iole kvalitetan porod, potrebno je najmanje dvadeset šest nedelja. Ipak, moram priznati da se slažem sa tobom u jednom: Nema toga što Bjelica ne može da ubije.

Mikki bih posebno skrenuo pažnju da ne morališe, Lakiju pišu krije notebook, tebi kupaće gaće. Na isto mi dođe. Jedino mi nije jasno što se obojica u potpunosti ne opustite. Ovde nema mestu tajnama.

Ostatak simpatičnog društva, ukoliko do sad nije u potpunosti skrenuo pameću pozivam da nam se pridruži na audiciji za duvački orkestar. Zainteresovani neka sednu u krug.
By mikka

Mikki bih posebno skrenuo pažnju da ne morališe, Lakiju pišu krije notebook, tebi kupaće gaće. Na isto mi dođe. Jedino mi nije jasno što se obojica u potpunosti ne opustite. Ovde nema mestu tajnama.
iju :pilence:
to nije moralisanje, to je pitanje zdravlja
a najzdravija varijanta je bez icega :isus:
ma kakve tajne :spank: :lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!