Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Znam da je teško naći onog nekog posebnog, nekoga u koga ćete se zaljubiti i po mogućnosti s kime ćete provesti cijeli život. Pogotovo nama, istospolno usmjerenima, je to teško. Kud nam je izbor 90% manji nego heteroseksualcima, k tome se i velika većina preostalih 10% skriva po mišjim rupama, a neki čak i po tamnim parkovima i iza lažnih on-line profila. Osim toga, mnogi među nama su i izuzetno izbirljivi. Ponekad tražimo puno više nego što sami imamo ponuditi.

Svi smo mi prošli kroz razne web stranice za pronalaženje partnera, svi smo mi chatali, svi smo mi barem jednom kreirali negdje svoj profil nadajući se da ćemo uspjeti pronaći onog savršenog u koga ćemo se zaljubiti i s kojim ćemo sretno proživjeti ostatak života. Ili barem pronaći onog nekog koji je, ako zažmirimo na jedno oko, sasvim podnošljiv za jednonoćnu avanturu nakon koje će se vratiti u svoju mišju rupu, svom dečku ili možda čak svojoj ženi i djeci.

Na žalost, iz jednog internetskog profila ili kratkog on-line chata teško zaista možemo saznati kakav je tko. Svi se mi uvijek nastojimo prikazati u najboljem svjetlu, a osim toga i često kalkuliramo, skrivamo, igramo igrice, tajanstveni smo… To je i razumljivo jer većinu nas je zapravo strah.

Ipak nije sve tako crno. Postoje site-ovi za upoznavanje gdje i prije prvog kontakta, u samom profilu, možete saznati pravo ime i prezime, adresu, datum rođenja, visinu, težinu, boju očiju, rasu, mjesto rođenja, horoskopski znak, HIV status, što ta osoba traži od potencijalnih kandidata, da li samo prijateljstvo, seks ili nešto više, možete pročitati koji su mu hobiji, interesi, a kao da sve to nije dosta, možete pogledati i njegovu pravu fotografiju. Kako bi profil bio savršen, nedostaje samo jedna stvar: veličina 8===D.

Možda vam zvuči predobro da bi bilo istina? I u pravu ste. Uz sve nabrojano, u profilu se nalazi još jedan bitan podatak: zbog čega je osoba u zatvoru. I sama adresa u profilu nije baš prava kućna adresa, nego adresa zatvora u kojem se osoba nalazi i na koju mu možete pisati.

Netko se dosjetio, iz tko zna kojeg razloga, i napravio site Gay Prisoners USA ( http://www.gayprisoners.net/intro.html )
gdje dotični, dakle gay zatvorenici, mogu poslati svoj profil i nadati se da će pronaći kakvu srodnu dušu za dopisivanje ne bi li im vrijeme zatočeništva brže prošlo.

Slika

Ako ste po prirodi sumnjičavi i paranoični, ako sumnjate da se iza svakog on-line gay profila krije kakva laž ili klopka, na ovom site-u ste prilično sigurni. Ovdje možete biti sigurni da se iza svakog profila krije, ako ne manijak, onda barem teški kriminalac ili ubojica, pa se barem o tome više ne morate brinuti. A izbor je zaista veliki. Ako vas pale zločesti dečki, ovdje možete upoznati ubojice, pljačkaše, silovatelje, otmičare, zlostavljače, pedofile, lopove, dilere, prevarante, a sve to u svim mogućim oblicima i bojama, od mišićavih nasilnika, ubojica dječjih lica, intelektualno-filozofskih faca, pa sve do travestita. Za svakog ima ponešto.
http://gayiskreno.blogspot.com/2008/10/ ... ca-za.html
By Tea
Nema odeljak za lezbe?:sise:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Hi! My name is David. I have been in prison for six years.
Mainly what I am looking for is a good looking guy with a good attitude who
enjoys working out, likes some of my personal hobbies, current events and politics. My main goals are to get out of
prison, find a good job and a good guy with whom to make a life. I love blonds and am looking for someone no older
than a decade of me with whom to correspond. As far as a career, I hope to get into one of the following: culinary
arts, geriatric service, real estate or possibly inmate rights advocacy. While in prison I have seen a lot of rotten
things and people. I truly want to change and I think I have, but I believe some people in prison need a greater level
of help than our broken correctional system now provides. So I look forward to hopefully hearing from you and look
forward to possibly building a relationship in the future. As for my perfect guy -- I love blonds, I love blue and green
eyes. I love tastefully placed tattoos and I love those swimmer-gymnist bodies.
Korisnikov avatar
By Mars
Nikad ne znaš kad može da ti zatreba.

A srpski robijaši?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne znam za srpske, ali ovog treba pomilovati... doslovno :D

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Gde da mu nadjem transsexual male?!?

Klikći dalje.

Edit: reading? Writing? :smeh:
A hiking posebno voli...

Naši zatvorenici SAMI pišu (neka pisma...) a ovaj je se baš zaneo...

Spešl samuan...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Slika

hmmmm - obrazovan, zgodan, ozbiljan. da ga svaka majka pozeli za zeta
Korisnikov avatar
By Island
ako sam dobro razumeo ti zatvorenici nemaju pristup internetu i ne mozes im ni pisati niti ih kontaktirati sem skidanjem neke aplikacije i slanja formulara - zahteva da ti odobre da nekome od njih napises pismo...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hi, my name is John and I am looking for a boyfriend.
Ima li profila tipa:

Im 27, tall, muscular and I rarely rape. HIV negative.

I like long walks on the beach, animals, and big sharp knives.
I was arrested for killing my previous boyfriend (it was an accident of course, he fell on to my knife...five times) and am serving a life sentence.
My priority is to get out of jail and meet a great guy to have fun with and start all over again.

I think our justice system is bad and that people should be able to do as they feel.

My favourite shows are "Prison Break" and "Oz"....

itd. :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Sad sam ih čitao i čitao i ovakav rolerkoster emocija odavno me nije spucao.
By alexandermagic
Mahinalno sam kliknuo na 8. stranicu i pronašao "biser".
Đizs, koja tetka.

Slika

Walter Page Gould #W-44293
Thompson Hall - Cell 369B
NCCI
500 Colony Rd
Gardner, MA 01440

CRIMES: Murder, larceny
DOB: 10-22-67
HEIGHT: 6-foot-2 WEIGHT: 280 EYES: Blue HAIR: Brown
RACE: White
TATTOOS: Several
HOMETOWN: Marlboro, MA
SEEKING: Gay lover, gay friendship, open to all
HIV n/a
ZODIAC SIGN: Libra
MUSIC INTEREST: n/a
OTHER INTEREST: Writing, cooking, playing drums

COMMENTARY: How are you doing? Hopefully good and I'd like to believe when reading this that it warms your heart and brightens your day. :radosnice:
I am Walter P. Gould, a 38-year-old male looking for that special someone to share my love with. It's important to have friends and I'll enjoy chatting with anyone who wants to write. I'm easy going, but a bit shy until I get to know a person. When I was free I took care of my partner by cooking and cleaning. :pokazuje:
I was attentive physically and emotionally. I love travel be it to the beach or just out for ice cream. Someone out there can sweep me off my feet and show me love. Like I stated, I will write to anyone. I enjoy listening to music as well as playing the drums and sports. I also like the animals here on the prison compounds -- birds, squirrels and chipmunks. Until I hear from you, take care. Peace and happiness to all of you who took the time to read my listing even if you do not respond. :radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!