Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
a ko odredjuje šta treba da sluša str8 muškarac ili koji film da voli?

meni to stvarno nije jasno. :neznam:
Korisnikov avatar
By colorado
Ne kazem da strejt muskarac to ne treba da voli... ali mi nije u skladu s njihovom prirodom da im takvi filmovi budu "omiljeni". Mislim, izadji na ulicu i nasumicno ispituj muskarce, pa vidi...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Na taj nachin neoutovani gayevi vrishte : "I'm gay but I'm too afraid to admit it"...
Korisnikov avatar
By *deni*
Mozda je to prvo cega se sete, kad preko volje ispunjavaju leksikon na fejsbuku.
:eureka:
Korisnikov avatar
By ns.happy
moj drugar je imao teoriju da ako neki momak kaze da mu je madonin album erotica omiljeni, da je gay 99%. naravno, nasli smo onaj 1%.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by ns.happy
moj drugar je imao teoriju da ako neki momak kaze da mu je madonin album erotica omiljeni, da je gay 99%. naravno, nasli smo onaj 1%.
Mozda jednostavno nema sluha ako mu je taj album omiljen...
Korisnikov avatar
By ns.happy
evo, radja se nova teorija, gay muskarci nemaju sluha. :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa, pazi... Slikara, pesnika, arhitekata i baletana i igracha na ovom sajtu ima koliko hocesh... A za ovo vreme koliko sam ja na forumu naleteh samo na 2 choveka koja su umislila da znaju da pevaju i jednoga koji je umislio da zna da programira muziku (DJ-eve ne rachunam... njima sluh ne treba)... :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
imamo pevace ovde? ko?!
Nisam rekao da imamo pevache vec ljude koji su umislili da znaju da pevaju... :giggle:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Shalim se, bre, ljudi...
Za jezik je potreban sluh, svakako... A da nemaju sluha ne bi pola foruma bilo na filoloshkom, jelte? :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
ne izvlaci se! ko to peva na forumu?
Pa, teta Daliborka... pobogu, Happy :giggle:
Korisnikov avatar
By Frey
Ja pevam u horu, ja pevam u horu :cheer:
Korisnikov avatar
By unic0rn
sta je sa str8erima koji nose roze ili rainbow majice
sta je sa str8erima koji cupaju obrve
ma, sta je sa str8erima koji se kupaju???

Mislim da je bezveze postavljati stvari na ovakav nacin - ako cemo da razrogacimo oci ko golum samo zato sto je neko napisao u profilu da voli Madonu ili nosi roze majicu - sta time postizemo? Ako cemo sve da guramo u fijoku i lepimo etikete nema poente da se mi bunimo kad neko to radi.

Meni je nekako drago da sve vise str8era ima (ili je oduvek imalo?) te neke "gay zivotne stvarcice" jer kapiram da se tako polako gubi granica koju su ljudi sami postavljali, izmedju gay i str8 osobe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da...
Ja sam, recimo, dvojicu strejt poznanika nagovorio da mi dopuste da im isfazoniram obrve, koje do tada nikada nisu fazonirali. Ubedio sam ih da ce tako izgledati lepse ( a svako nastoji da izgleda sto lepse ).
I isfazonirao sam im ih, a oni su bili vidno zadovoljni.
:)
Korisnikov avatar
By colorado
A, ne. Roze majica i ocupane obrve su stvar mode... cak i Madona. Prljavi ples je sustinska stvar.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Frey
Ja sam pevao u horu. Bariton. :sveca:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Sunce
Originally posted by Frey
Ja sam pevao u horu. Bariton. :sveca:
Oh my... K'o Massimo... sexy :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam prosao tri kruga na Idolu prije nekoliko godina:D i pobijedio vise karaoka takmicenja:D
cisto da se zna:D

a i da se zna, ja znam str8 (STOOOOO POSTO, AMA STO PO-STO!) tipa koji je nosio tigraste pantalone:lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
I ja da se pohvalim.
Imam trajne snimke izvornih pesama u arhivi Radio Subotice. Snimila sam ih uz pratnju velikog narodnog orkestra RTV Vojvodine.
Sve su to sami biseri od pesama :
" Oj moja ruzo rumena "
" Bisenija, kceri najmilija "
" Karanfil se na put sprema "
itd.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Deco, deco. U 80-im je prosečan strejter imao na sebi više mejkapa nego bilo koji gej danas. A vi padate u nesvest zbog Dirty dancinga?!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by unic0rn
sta je sa str8erima koji nose roze ili rainbow majice
sta je sa str8erima koji cupaju obrve
ma, sta je sa str8erima koji se kupaju???

Mislim da je bezveze postavljati stvari na ovakav nacin - ako cemo da razrogacimo oci ko golum samo zato sto je neko napisao u profilu da voli Madonu ili nosi roze majicu - sta time postizemo? Ako cemo sve da guramo u fijoku i lepimo etikete nema poente da se mi bunimo kad neko to radi.

Meni je nekako drago da sve vise str8era ima (ili je oduvek imalo?) te neke "gay zivotne stvarcice" jer kapiram da se tako polako gubi granica koju su ljudi sami postavljali, izmedju gay i str8 osobe.
:up:

Jedino sto ima ljudi na facebook-u koji su gay ili biseksualci a pise im da su zainteresovani samo za zene... Mislim to mi nije jasno, ko ih tera to da napisu? Ok nece da napisu muskarci, ali ne moraju nista da napisu, nije objavljivanje interesovanja obavezno.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by kal zakath
Deco, deco. U 80-im je prosečan strejter imao na sebi više mejkapa nego bilo koji gej danas. A vi padate u nesvest zbog Dirty dancinga?!
PONAVLJAM: Prljavi ples mnogo vise govori o coveku nego jebena moda!!

Hlaefdige, mozes ovo da stavis u potpis.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by unic0rn
:up:

1. ne volim madonu
2. ne cupam obrve, ne brijem noge, itd.
3. ne podnosim dirty dancing a patrik svejzi mi je nesto najljigavije sto postoji
4. ne nosim ni sareno ni rozli

ergo, da li sam gej??

:avalon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!