Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Tresh-grl
I odlepila sam vishe od njenih debilnih ispada!
Prekjuce sam se lepo spremila za zurku,ishibala ko zmaj i taman da izadjem oko ponoci jer je zurka tek tad pocela i keva krenula da drami nesto.
Stala ludaca ispred vrata i nece kao da se pomeri,krenula da se dernja kao STA TI IZLAZIS U OVO DOBA!?MOZE NEKO DA TE SILUJE!GDE SI POSLA,OPET CES DA SE DROGIRAS I VUCES S ONIM OPASNIM DRUSTVOM!

Nesretnica se tek sad setila da me smara kad sam vec odavno punoletna i odgovorna za svoje postupke.
Krenula da pizdi zena,uzela mi chizme i nije htela da mi ih da da se obujem,krenula da mi otima tashnu dok se dernjala ko debil neki.

Rekla sam joj lepo:Zeno zurka traje do 10 ujutru i nije mi bitno da li cu otici u 12,3,5 ili 7 tamo pa se lepo skloni sa vrata inace cu ja da te sklonim.
Bacila mi je chizme kroz prozor i otisla da spava.
Skroz su bile oguljene pa sam morala da obuchem druge dugachke crne. :placko:

Posle sam pricala sa drugaricom Mildom i rekla mi je da joj je keva usla u klimaks i krenula da se ponasa isto tako kao idiot.
Cheka je kad dodje kuci svako jutro i proverava joj zenice,motri na njene pokrete itd.

Jel vam priredjivala keva mozda neka sranja dok je bila u klimaksu?
Korisnikov avatar
By ns.happy
tresh, duso, planiras li ti neki klimaks da dozivis? :mama: bolje predji na rakiju, jebes hemiju, samo natur :lol:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Moja je u klimaksu, ali mi ne baca chizme kroz prozor, ne brani mi da izlazim, ne proverava mi zenice i jako retko viche...
My point would be - ako se ti drugachije postavish mozda ce ti se i keva drugachije ponashati i imati vishe razumevanja za tebe i tvoje potrebe, bila ona u klimaksu ili ne...
Ja se nadam da cete uspeti to da ostvarite... :kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne bih znala ti ovo odgovoriti....
By Tresh-grl
Originally posted by ns.happy
tresh, duso, planiras li ti neki klimaks da dozivis? :mama: bolje predji na rakiju, jebes hemiju, samo natur :lol:
:neznam:
ne treba to meni,ja sam vec dozivela nirvanu. :sunce:

Jebote pa kad vidim ovog idiota od keve s kojom zivim i koju nazalost moram da trpim jer sam josh uvek finansijski koliko toliko zavisna od nje smuchi mi se i zaista ne zelim da ga dozivim.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a ti kevu pod ruku pa zajedno na party ;)
By Tresh-grl
Pod uslovom da mi ne baca obucu kroz prozor ubuduce.
Jao bas kad smo isle da kupimo ove chizme koje mi je unistila vestica sad stajali tamo i pitala riba na kasi Cash or Credit Card?
I moja keva kaze kreditnom karticom, a ja se u sebi mislim: "IOpaaa,karticom!?Ideeemo keeevo,shibaaaanje!" :crta:
By Pending-For-A-Bending
Losa ti je mama kad je sacekala da "udje u klimaks" da bi se tek tada zabrinula sto joj je cerka narkomanka. Mada, ako je tek sada pri cistoj pameti ja joj savetujem da te izbaci iz kuce posto si punoletna i odgovaras za svoje postupke, jer ko zapravo zeli narkomana pod svojim krovom. Mislim da ce tako resiti i tvoj problem pa nece biti koga da ti pravi drame i moci ces da izlazis od 3 ujutru do 29 nakosutra
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Tresh-grl
Originally posted by ns.happy
:neznam:
ne treba to meni,ja sam vec dozivela nirvanu. :sunce:

Jebote pa kad vidim ovog idiota od keve s kojom zivim i koju nazalost moram da trpim jer sam josh uvek finansijski koliko toliko zavisna od nje smuchi mi se i zaista ne zelim da ga dozivim.

Ccccc,kažeš punoljetna si i možeš da izlaziš kad hoćeš i da radiš šra hoćeš(neću o tome koliko radiš loše) a neovisna si o kevi koja te trpi jer je majka,takvu i još te izdržava.
To je tebi punoljetnost,odgovornosti...idi traži posao,osamostali se pa živi kako hoćeš a ne pravit sranja i to na tuđoj grbači!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Losa ti je mama kad je sacekala da "udje u klimaks" da bi se tek tada zabrinula sto joj je cerka narkomanka.
Nije "loša" nego je to na žalost postala normalna pojava kod današnjih roditelja... dok su mladi (i dok su deca mlada), puštaju decu da rade šta hoće jer su kao dobri roditelji koji neće da ograničavaju svoja mala zlata... e onda kada uđu u klimaterijum onda popi*de na sve na šta naiđu pa se zalomi da popi*de i na svoje malo zlato
Korisnikov avatar
By *deni*
Kad majke udju u klimaks, jedino shto im je od rodjenog deteta potrebno jeste paznja i lepa rec njihovog cheda.
:beba: :meda: :mama:
Korisnikov avatar
By Draco
Moja je pocela da ulazi, ali se ponasa normalno. Verovatno zato sto se i ja ponasam normalno. :neznam:

Nikad me nije smarala kad izlazim i kad se vracam, ali i to je posledica toga da sam se svaki put vratila:misli: a ne glavila urgentni ili pandure.

Biram drustvo i ne druzim se sa oloshem. S kim si, takav si:bye:
By XanaX
ja sam zaista mislio kako je riječ o "kevi koja je ušla u (neki, permanentni klimaks)"

za klimakterije ne znam. više znam o estrusima i sl. stvarima. daj joj neke tablete.
By жњ
lepo ti nju deponuj u starački dom, pa se "šibaj" do mile volje. kome još treba mater u klimaksu...
By superfly
Originally posted by Tresh-grl
Jao bas kad smo isle da kupimo ove chizme koje mi je unistila vestica sad stajali tamo i pitala riba na kasi Cash or Credit Card?
I moja keva kaze kreditnom karticom, a ja se u sebi mislim: "IOpaaa,karticom!?Ideeemo keeevo,shibaaaanje!" :crta:
:nope:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by bananica
nije to klimaks, nego panika pri suocavanju sa ociglednim...
:neznam: jadna žena ali trebala je misliti malo prije nogo je došlo do ovoga.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ona u klimaksu ti na dopu i ko zna na cemu sve josh :lol: ...mogu misliti kako je veslo kod tebe na gajbi :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kad vidim ovakve teme, bude mi manje zao sto nisam radjala.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Draco
Moja je pocela da ulazi, ali se ponasa normalno. Verovatno zato sto se i ja ponasam normalno. :neznam:

Nikad me nije smarala kad izlazim i kad se vracam, ali i to je posledica toga da sam se svaki put vratila:misli: a ne glavila urgentni ili pandure.

Biram drustvo i ne druzim se sa oloshem. S kim si, takav si:bye:

Ah....

Kad je moja keva bila u klimaksu, sedela mi je na kicmi za izlaske, iako nije bilo ni urgentnog ni pandura u istoriji.

Bila je zesci smor.

To se resava tako sto se odselis. Nema druge.
Korisnikov avatar
By Frey
I moja je u climaxu. Ali je skroz fina. Samo je postala još emotivnija.
By J...
Dolazi vreme kada cu ja poceti da se brinem za nju umesto sto je ona do sada za mene. Tako to ide. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By jukie
Moja je prošla kroz tu fazu, i sada je u fazi kada merka komšijsku predškolsku decu
i mašta kako ona ima takve unučiće i voda ih okolo za ručicu
:maji:
a znajući moj stav prema deci,
[size=-1]"TO NEĆE DA MOŽE, GOSPODINE ŽIRKO, TO NEĆE DA MOŽE".
(kaže žaba u seriji Žirko Hrastić)[/size]
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Kevi treba kurcina zlato. Toplo joj preporuci.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by ivanazuh
Kevi treba kurcina zlato. Toplo joj preporuci.
Znaci ti omalovazavas sto je majka napokon pocela da se brine o detetu i kazes da je to zbog nejebice. Voleo bih da onda malo vise majki pati od nejebice...

Inace, cudi me kako niko nije prokomentarisao prostacku izjavu Tresh-Grl "Skloni ili cu te ja skloniti". Po meni takvu decu jednostavno treba izbaciti iz kuce.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Pending-For-A-Bending
.. Po meni takvu decu jednostavno treba izbaciti iz kuce.
Uuuuu, gde ti ode !!!
Sve to ustvari zavisi od ukupnih odnosa, obicaja i navika u porodici. A te stvari se razlikuju od porodice do porodice.
U mom slucaju je sasvim normalna stvar da mami kazem " Kravo ! ", a ona meni " Pederu ! " i da me ona cak udari oklagijom po ledjima kad se posvadjamo ( to mi uvek bude najsmesnije ), dok je u nekim drugim porodicama nezamislivo cak i povisiti ton na roditelje ili ih popreko pogledati.
Korisnikov avatar
By KiWi

bolje u klimaks nego u GSP
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!