Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By neny
da li ste nekad imali filmsku licnost s kojom ste se do te mere identifikovali,da je vas zivot postao taj film?
koja je to licnost i zasto?
Korisnikov avatar
By Modesty
Zanimljiva tema,ali ja sam uvijek bila režiser vlastitih filmova i glavna glumica.
Inače u mladosti sam se najviše identificirala sa Modesty B. ali to su bili stripovi a ne film....takođe sam kao klinka zamišljala da sam Z-A-G-O-R....baš mi je bio cool i mister NO.
By alexandermagic
Ne identifikujem se s drugim osobama, ni stvarnim ni imaginarnim. :roll:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by alexandermagic

čak ni sa Aleksandrom?
Korisnikov avatar
By Modesty
O čemu ti? :nesiguran:
Tvoj avatar me asocirao na njega.
By alexandermagic
Na mom avataru je Tezej... :drama: I to je umjetničko djelo koje mi se dopada. Progooglaj.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
hm.. ono sto znam je da sam lik iz nekog crtanog filma, i da definitivno nisam
stanovnica ove planete, to jest da sam dosla ovde, greskom, nenadano,
iz dalekog kosmosa..

Pokusala sam da se identifikujem sa svim i svacim, od klovnova, indijanaca,
muskaraca, zena, i onda se psihicki raspala u delove, jer mi ta identifikacija
nije nikako isla...

... onda sam pogledala duboko u sebe, i krenula da se trazim, tu.. unutra,
bez uticaja bilo kakvih spoljnih faktora, pravila, matrica...

Verujte, nije lako. Sta vise veoma je tesko, ali to je jedino mesto gde mogu naci
sebe. Tu duboko u grudima, u glavi, u svojim prstima, nogama...

Krenula sam da se trazim, da se identifikujem... pa cu Vam javiti gde sam stigla...
By Swanheart
takodje
Korisnikov avatar
By Modesty
Na mom avataru je Tezej... :drama: I to je umjetničko djelo koje mi se dopada. Progooglaj.
nisam pametnice rakla da neznam koje na avataru,nego sam pomješala lončiće....avatar+nik je bila asocijacija.

@andjela...samo traži,svi odgovori su u tebi i sve što ugledaš,priglri objeručke i lijepo i ružno...jer to je tvoje,to si ti.
Korisnikov avatar
By scout_finch
da,uvek sam se identifikovala sa perom kojotom,samo mislim da ja jos cesce nego on ispadnem magarac :lol:
By alexandermagic
:lol: na post iznad.

@ Modesty
Što se tiče mog nick-a...
Pa napisah ranije na temi o najljepšim muškim imenima.
Aleksandar je moje ime. Dobro, zbunila si se. :sweet:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kako li ti je samo palo na pamet da ovo stavis u AKtivizam ?
:lol:

Identifikovala sam se sa likovima koje je tumacila pokojna Radmila Savicevic.
Ala je to bila glumica, dugo se nece pojaviti talenat njenog ranga.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Modesty
Zanimljiva tema,ali ja sam uvijek bila režiser vlastitih filmova i glavna glumica.
Inače u mladosti sam se najviše identificirala sa Modesty B. ali to su bili stripovi a ne film....takođe sam kao klinka zamišljala da sam Z-A-G-O-R....baš mi je bio cool i mister NO.
sto ZAGOR?

nisi imala sex?

:roflmao:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by neny
da li ste nekad imali filmsku licnost s kojom ste se do te mere identifikovali,da je vas zivot postao taj film?
koja je to licnost i zasto?
Nisam... ali sam imao jednu fantaziju (kao roman ili film koji kao pišem/snimam u glavi) gde su svi likovi imaginarna fantastična bića a ja, ovakav kakav sam, predstavljam jednu ličnost koja predstavlja piščevo mišljenje; i onda sam često smišljao detalje/scene tog filma koji se umeću između već postojećih scena, kako bi radnja vodila do očekivanog završetka.
To je bilo mislim u osmom razredu i delimično prvom srednje, a onda sam izmislio ceo film do kraja a i promenio sam se pa više nisam predstavljao taj lik.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by starky
sto ZAGOR?

nisi imala sex?

:roflmao:
kravo jedna:roflmao:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa bila je mala, a tada je bio samo skolski program,
Branko Kockica, Aca postar, Postar Duja, opstanak...
.... nije se imalo vremena za nista drugo....
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Andjelika
tada je bio samo skolski program,
Branko Kockica,... opstanak...
Nisam se identifikovao sa Kockicom iako je imao vrlo zanimljiv pristup nastavi. (a i bio sam dete; deca se ne identifikuju sa ljudima koji rade sa decom nego sa decom)
Nego Opstanak. Jedno vreme sam hteo da budem jedan od tih što prave Opstanak u Africi, ali sam onda gledao (dvodelnu) epizodu Izvor Mzime, gde su pokazali jednog od njih kako ima ovoliku rupu u listu na nozi jer ga je ujeo nilski konj, a nema vrh kažiprsta jer ga je ujela kobra a bio je alergičan na protivotrov pa su morali da mu odseku vrh prsta, a ptica stoji na patrljku tog prsta i kljuca mu ostatke hrane između zuba. Zato sam se prešaltovao na karijeru pisanja uvodnika i kratkih priča u sredini Mikijevog zabavnika (čak sam i vežbao u jednoj svesci sa sve crtanjem stripova. Imao sam i neke likove koje sam sam izmislio, ne samo one Diznijeve)
Korisnikov avatar
By m..
Jok. Nikad. Mislim da likovi poput mene ne bi imali neku prodju na velikom ekranu, bar ne u dovoljnom obimu da zarade velike pare. Nesto najblize tome je bio Hakrlberi Fin svojevremeno, lmao.
Korisnikov avatar
By Modesty
ja sam ustvari cijeli život živjela paralelno.real life-moji snovi...maštala sam svake moguće sekunde....praćala se u daleku prošlost,srednji vijek,ja sam vitez,imam dvorac......i tako.
Kako sam rasla dolazili su modesty B: i mister NO.Posle njih sam prestala čitat stripofe(osim Alan Forda-pročitala sve što je izdato negdje do 1992.)
Margo je dobra koka:)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Jooooooooj ja sam se, kao mali, indetifikovao sa Himenom :love: on je imao jednu ogromnu plasljivu machketinu :sweet:

A sada se indetifikujem sa Petrom Panom (ako preskocimo to da je on bio najveci Diznijev promiskuitet) :D
Korisnikov avatar
By blenta
a ti nisi??? :cowboy:

evo pricham s kevom na mob pa je pitah jesam se ikad identifikovao sa nekim sa ekrana

kazhe keva :"nasty little hobit"
:predaja:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
joj ja sam se lozio na zagora... mladjan bejah kad su i njegovi albumi bili u opticaju - pa ona slika na kojoj je bio vezan za "stub smrti" (ono kad ga indijanci gadjali sas tomahavci), a njegove obnazene razbacane misice, potpuni fetis :mljac: imadoh tad 4-5 godina, tako nesto

ne secam se vise s kim sam se sve identifikovao, ali ocito su sve bili pogresni likovi, cim sam prestao da se identifikujem s njima

ps nikad s filma, uvek iz knjizevnosti
Korisnikov avatar
By Dina
Ne bas neku odredjenu licnost... Ali cesto se desavalo da se uzivim u filmove, jos vise u knjige i da se identifikujem bar dok citam/gledam. I smatram da moj zivot ima mnogo vise veze sa tim licnostima nego sa realnim osobama oko mene...
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Jedno vreme sam mogla da se identifikujem sa Bridget Jones zbog situacija koje su mi se desavale jedno vreme,kao i mojih reakcija na njih.
Korisnikov avatar
By BellyButton
U klinachkim danima identifikovao sam se sa nindza kornjachom Donatelom...
Najpametnija je kornjacha (na sebe sam u tom periodu zivota gledao kao na vrlo pametnu osobu) a i ime mu pochinje na D kao i moje...
Korisnikov avatar
By deckonja
mozda sa slatki malim holdenom kolfildom,ali on je lik iz literature...i da, povremeno sa bridget jones i celokupnom ekipom iz sex&city :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!