Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fazza
... i taman kad sam se nakanio da odem kod zubara, na vratima pishe od 13-20, shto znachi da cu chekati josh neshto manje od 2 sata. Nije da ih se plashim, nego ne volim to cheprkanje po ustima, pa zujanje bushilice, pogotovo kad je ona velika pa mi cela lobanja vibrira. :ves: Neprijatan osecaj, zar ne? :)

Legao sam jutros u 5, nisam imao pojma shta me cheka, tako da sam budan josh od 7h30, i malo je reci da ne znam gde se nalazim. Josh me beshtija probudila iz sna, imao sam osecaj da ce mi glava puci. :( Ijao!

Hajde mi prekratite vreme vashim postovima, a mozhe i nekim savetom tipa: kako ostati miran na zubarskoj stolici. :D
By polarlicht4.1
Thinking happy thoughts?

Nemam pojma, mene zubari užasno plaše. :uplasen:
By Swanheart
odspavaj u cekaonici :lol:

ja obozavam svog zubara
Korisnikov avatar
By Khons
kako ostati priseban? nikako. meni se zeludac prevrce i na putu do zubara.
Korisnikov avatar
By KiWi

Ja moju zubarku volim i poštujem ... više poštujem nego volim. Što se tiče čeprkanja, ja sebe pripremim rečenicom "sad pa ko zna kad ovo trebaš da trpiš" i spremim se na mučenje .. ne znam da li je do hrabrosti ili samodiscipline, ali meni to mučenje ne traje predugo. Ne volim burgijanje, posebno ne tu grublju koja te reže "na suvo" ... ova manja bar prska vodu i ne kači ti bolno mesto ...

budi srećan što ti ne radi nešto strašno ... meni je pre manje od godinu dana gurala neke iglice u zub :puzzle: i ceo "zahvat" kako ga je navela je trajao skoro 2 sata ... da ne pominjem da nisam imao dovoljno keša pa sam morao karticom da platim ...

tebi će sigurno samo da zujne malo i šutne te kući :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
nikad mi nije bio problem da odem kod zubara,valjda zato sto mi je prag tolerncije bola popriicno visok,nikad nisam primila injekciju,sve radim na zivo. :D
a dok sam nosila fiksnu isla sam kod zubara svake 3-4 nedelje godinu ipo dana,pa sam na odlazak kod zubara totalno ravnodusna.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
MOja zubarka je ok, nije mi frka da idem kod nje.

Prvi put se malo iznenadila kad je krenula da mi daje anesteziju za najobicnije burgijanje i stavljanje plombe, a ja joj rekla da ne zelim anesteziju, jer se vise plasim igle nego burgije. :lol:
By fazza
Originally posted by Khons
kako ostati priseban? nikako. meni se zeludac prevrce i na putu do zubara.
Bio sam u wc-u dva puta, a sad cu i treci put. :drama:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Eh, eto zasto ja perem zube 10 puta dnevno! I sad idem kod zubara bez problema, samo me pogleda i kaze "Necu se ja od tebe leba najesti!". :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni popravke nisu problem. Retko imam neki veci kvar ili zamenu plombe, tako da nema puno burgijanja i dubokog busenja i sve bude gotovo za manje od 20tak minuta. Jedino sam se namucila sa svojim prokletim osmicama, ali je i to sada proslost...
Korisnikov avatar
By ns.happy
pobogu! jeste culi za anesteziju? kad nju dobijete, ceo taj hepening kod stomatologa je manje stresan nego da ste kod frizera (koji mene plase vise nego zubari).
Korisnikov avatar
By castor
Moj zubar je cool, da mi anesteziju pa tek onda pocne da radi bez obzira sta je u pitanju
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Sad ste me setili da bi trebala da posetim doticnu personu....

.. a nesto mi se ne mili....

... iako je tamo sve super
Korisnikov avatar
By ns.happy
andjelika, meni jedino nije milo sto se kod njih ''dobar dan'' naplacuje...
By fazza
Nema struje!!! I to bash samo u okviru tog trzhnog centra gde se nalazi zubar. :rida: Koji sam ja baksuz, u pich*u materinu! :mad:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by superfly
obožavam miris zubarske ordinacije.

:smilegrin:
mmmmmm me too :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Modesty
Joooj moja zubarka.......kad se malo nasloni na mene,da mi nije onih sranja u ustima,poljubila bih je....uh
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by fazza
Nema struje!!! I to bash samo u okviru tog trzhnog centra gde se nalazi zubar. :rida: Koji sam ja baksuz, u pich*u materinu! :mad:
:mazi:
By fazza
Gotofo!!!! :eya:

A sad shic, ne trebate mi vishe! :jezik:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja sam ti buduci cika zuba tj.teta zuba i mogu da ti kazem da i treba da se bojis :lol:
A ako neces da te boli idi u opremljeniju ordinaciju,gde ti nece bushiti :elektro: :lol:
Znaci nema nikakve bushilice i tako toga,vec se karijes skida laserom,potpuno bezbolno :andjelak:
Korisnikov avatar
By decko
Uh....ja se neko vreme uzasno plasio tih popravki. Ne zubara kao zubara ili belog mantila, vec one busilice i onih kurcheva sto ti stavi u usta dok pregleda i popravlja.

Zadnji put kad sam isao sam se toliko istripovao da mi je covek prvo dao anesteziju pa tek onda progledao zub koji sam dosao da popravim :blush:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by decko
....vec one busilice i onih kurcheva sto ti stavi u usta dok pregleda i popravlja.
:shok:
By fazza
Booooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Stavio mi je lek, ali me sada jako boli! :( Shta da radim? Je l' da trpim ili da ga zovem? :)
Korisnikov avatar
By decko
Nagutaj se nekih lekova poritv bolova (dovoljno jedan Naklofen) i trpi :)
By fazza
QQ meni shta me snadje. :( Ne secam se da me je ikad bolelo ovako jako posle stavljanja leka. :( Popio bih neshto protiv bolova, ali ne josh poshto chekam pola osam da vidim da li ce biti bolje ili gore, pa da ga zovem da pitam za safetu. This is fcking nightmare :(
Korisnikov avatar
By Kiborg
Trebalo je da popiješ nešto za bolove.

Inače meni je najveći smor vezano za zubara nalaženje kvalitetnog zubara :) ili onaj glupi smor oko zakazivanja.
Bol ko bol, trpim, a ako ne mogu tražim anesteziju, mada je to retko, mrzim onu utrnulost koja traje satima. Baš sam u martu i aprilu imao više intervencija jer mi se nagomilalo :) ali na svu sreću nije bilo ništa komplikovanije od običnih popravki, nikakvi živci i tome slično.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by fazza
QQ meni shta me snadje. :( Ne secam se da me je ikad bolelo ovako jako posle stavljanja leka. :( Popio bih neshto protiv bolova, ali ne josh poshto chekam pola osam da vidim da li ce biti bolje ili gore, pa da ga zovem da pitam za safetu. This is fcking nightmare :(

bolje zovi i pitaj šta da radiš ... meni kada su stavili lek (tj. nešto belo u zub) bolelo je svega par sati pa prošlo ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!