Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By LeMale
Hajde malo da se smejemo:smeh: Svi imamo neka tajna mesta u kuci gde krijemo pare.Smesno je to sto su krajnje neobicna!

Mojoj kevi sam provalio svaki stek :evil: Drzala je medju peskirima(uzmem jedan za kupanje i polete pare:smeh: ),u jednom cosku od troseda,a vrhunac je bio kad smo cistili kupatilo posle krecenja/struganja plafona,sa bojlera mi padne zamotuljak sa lovom :smeh:

Ajde sad vi :-)
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa ja sakrijem u ormanu, pa se nakon nekog vremena i setim da ih uzmem, tj. zaboravim gde sam ih ostavio...
Pa su tu i tobra za fax, jastuk...
A stavljam ih i na visoke pozicije, van domashaja moje keve :giggle:
Korisnikov avatar
By decko
U metalnoj kutijici od Str8-a.. :giggle:
By Tresh-grl
Pare koje su namenje troshenju su ili u novcaniku,ili ih stavljam u plishanog medu...
A mama mi ima gomilu shtekova po ormarima iz kojih vechito kradem novac.:cobanica:
Korisnikov avatar
By foolish
kao mladji sma imao gomilu mesta (gepek nekog autica, u ramu iza neke slike,neka drvena kocka) i nikad nisu bila provaljena. ali mi se desllo par puta da i sam zaboravim gde sam ih sakrio...

sad sam svorc tako da nemam sta da krijem
Korisnikov avatar
By Blady
Nemam stek, pare su mi u novcaniku ili banci...
Korisnikov avatar
By Marvin
Moja baba je držala u sisama (mislim OK, ona je sve držala u sisama, i cigarete i upaljač i pare, i sitnice po kući koje joj uz nju trebaju... to ne da su bile sise... to je bio brod :smeh: )

Kućne pare u matalnoj kutiji od Rafaelo kuglica :D

Moja štednja (kad je ima) u banci.
Korisnikov avatar
By mirth
Ne krijem novac, nemam od koga.

Mada, nisam ni kad sam zivela sa mojima. Niko nikad u stvari nije krio pare, svi zmo znali gde svima stoje. Jedino mi je mama malo fashion freak, pa joj se kao i svakoj pravoj cosmo lady nikad nije znalo koliko para ima, gde su, na kojim racunima i slicno. Nikad joj ni tata ni brat ni ja nismo smetali u tome da bi morala da krije, ona to vise iz svoje shoppingholicarske grize savesti. Nikad nismo dirali novac jedni drugima bez dogovora.
By LeMale
Originally posted by Marvin
Moja baba je držala u sisama (mislim OK, ona je sve držala u sisama, i cigarete i upaljač i pare, i sitnice po kući koje joj uz nju trebaju... to ne da su bile sise... to je bio brod :smeh: )
:pucaodsmeha: :rotflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Uglavnom drzim u koverti u torbi. Nemam od koga da stekujem, osim od same sebe za pijanstava.
Korisnikov avatar
By starky
ma ne krijem nigde...ali imam fore,da ostavljam pare po dzepovima,pa ti to dodje kao da ih sakrijem od same sebe,pa ih nadjem posle nekog vremena,i odusevim se,kao da su mi pale sa neba...::bouncy:
Korisnikov avatar
By Rei
Well kad nisu u novchaniku, onda su u fioci. Nisu sakrivene, samo odlozhene :) a fioke mi niko ne dira, naucheni tako. :)
By fazza
hehe, isto kao i REIchel - u fioci. :)

Tu su mi koverte sa parama, svi ukucani znaju gde ih drzhim i niko ih ne dira. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by sofia
Koje pare?
Otprilike isti sluchaj.
Korisnikov avatar
By bothways
One koje su za cuvanje su ili u ramu jedne slike ili u skeneru (koga retko koristim).
Pare za trosenje su, naravno, u novcaniku.
By Paranoid Androgynoid
ne krijem ih nigde i drzim ih u dzepovima :njuska:
a kako ruke non stop drzim u tim istim dzepovima pa po nekoj prirodi stvari moram nekad i da ih izvadim iz istih.. zajedno sa njima polete i pare u bar 50% slucajeva pa i to sto sakupim na jedvite jade uglavnom izgubim. :nesiguran:
..ili se pak ne secam kako sam ih potrosila :giggle:

jednom se zivi, ne volim stekanje, sakrivanje i sl. stvari. dok ima ima.. kad nema - nema :hvala:
By superfly
nešto u banci, nešto tu u sobi u ormanu pored posteljine. smeškaju se nepoželjnima na "izvolte". lol
a često ih razbacam po fotelji tu pored tv-a. eno ih 300 denara koji su bili višak iz makedonije, i neki sitan novac...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Stavim pare u kondom pa gurnem u analni otvor... Ume da bude zeznuto kada mi zatreba samo neka sica za cigare... Cimanje...
:bellyjegnevanzbognedostatkanovca:
By Swanheart
nemam od koga da krijem
uglavnom je u bankama
Korisnikov avatar
By KiWi

U banci ... ali i nije neki štek ... jer i kad imam love u džepu volim osećaj kada dam karticu ... osećam se kao Alexis :D
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by gorilica
Originally posted by sofia
Koje pare?
Otprilike isti sluchaj.

me 3 (pazi kad sam isto hteo da napishem)
Korisnikov avatar
By Val
Jbt, svaki put kad mi pa´ne na pamet da ih sakrijem od myself, ne stignem! Lenja po prirodi, pa dok mrdnem dupetom, ja potroshila. :sigh:

Srecja pa mi plate ne stizhu pravac u dzep!
Korisnikov avatar
By Tomek
Kad sam bio mali, pare sam sakrivao ispod tepiha u svojoj sobi i kao niko nije znao gde su.... :lol:

A sad ih drzim u beloj koverti u fioci... Na koverti sam ranije pisao koliko uzimam... I naravno banka...........
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Black Lady
Nemam stek, pare su mi u novcaniku ili banci...
Takođe. Uglavnom u banci, novčanik mi je često prazan skroz. Štekove nemam.
Osim kad dobijem neki novčani poklon, pa volim da pare od osobe X potrošim baš na stvar Y, pa onda razvrstam taj štek na više gomilica i obeležim ih. Mada, retko se dešava, s obzirom da mi dragi ljudi znaju da mrzim novčane poklone. A na novčane poklone od levih ljudi gledam kao i na sav drugi novac (nužno zlo).
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by KiWi

... jer i kad imam love u džepu volim osećaj kada dam karticu ... osećam se kao Alexis :D
Mene drugarica podjebava da time izbegavam ostavljanje bakšiša u kafiću :smeh: . Međutim, s obzirom da zna da inače nikad ne ostavljam ni dinar, svejedno mi je (sa stanovišta bakšiša) da li ću izbrojati sve petoparce ili platiti karticom, mada ona misli da karticom zaobilazim neprijatnosti u kojima se eventualno nađem kada se raskusuravam i ne dam bakšiš. A ja baš uživam u tom raskusuravanju:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!