Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ivanazuh
Jaoj, poceo sam od ranog jutra da skackam uz Garbage, a glava me razbija. ali opet, treba da radim, moram da upotrbim jebeni mozak, a jedva kuckam...
Korisnikov avatar
By m..
jao, ja sam juce popila pun djavo tocenog jelena na dinosauru i igiju, pre toga tuborg limun i becks (vise komada), posle toga opet neka piva. bila na 3 zurke i koncertu (do apartmana nisam ni stigla), a sad treba da idem da branim neko cudo na faxu.

a glava me boli ko da ce rogovi da mi izbiju. i znala sam to unapred, jelen pivo ima tu nuspojavu, nego nisam mogla da ne pijem.

elem, ako imas kuci, preporucujem ti da napravis oranzadu s medom, to mene radi, al eto nemam tu, i brdo vode. a ne bi bilo zgoreg i nesto da pojedes.

joj ova glava. em mi rastu rogovi, em osecam da ce da se raspoluti, em osecam da mi bubri i pulsira mozak. a nisam bila ni toliko pijana, koliko sam sada mamurna, ni prineti.

a nista se od toga ne bi desilo da sam lepo kao covek pila viski sve vreme. od toga en bivam s glavoboljom sutra.

uh.:senilko:
Korisnikov avatar
By m..
jbt, ko da mi je neko stavio glavu u stegu.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Jel moze samo vitamin C i eventualno E? To pijem svakog dana, ali med da ne osetim. Nikako ne mogu med, ne volim pa me ubi...
Korisnikov avatar
By Rei
yep, paracetamol

ps alcohol is baed, m'kay
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Offtopickarenje: Rei, ovo ti je do sada najbolji avatar koji si imao, a koji sam zapazio... :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
hoces naucno? mamurluk tj taj osecaj izazivaju aldehidi, jetra preradi etanol i aldehidi se vezuju za receptore u mozgu i prave ti pakao od zivota.. jedina supstanca koja ima veci afinitet za te receptore, po sistemu kompetetivne inhibicije, jeste upravo etanol. dakle, casica zestine, i etanol ce da istera nevaljali aldehid iz cns-a i em ces biti veseo, em te glava nece boleti.
Korisnikov avatar
By m..
Ja ipak preporucujem alkoholno vrenje narandzi u stomaku. btw, nisam imala od cega da pravim oranzadu, pa sam popila malo djusa. usput sam odbranila taj rad, i glava je prestala da me boli. sva sam cila iako skoro uopste nisam spavala. (doduse jela sam i rovito jaje, nesto malo hleba, zelenu papriku, paradajz i mrvu kackavalja)

anyways, oce neko pametan da mi objasni zasto imam mamurluk od piva (6-7 kom) a nemam od viskija (7-8, onako bogatih)? Mislim, da - piva ima kolicinski vise, al viskoza ima 40 gradi.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
E, imam papriku. Sad cu da grickam. I onako to volim... :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
pivo brze udara jer ugljendioksid veze za sebe molekul etanola i tako ga brze transportuje u mozak. viski je jedino pice koje u sebi nema metanola, tako da verujem da je i to jedan od razloga...
Korisnikov avatar
By starky
ma nije ,kupis u apoteci,bas je za mamurluk extra.

na `leba mazi eurokrem :D
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by m..
anyways, oce neko pametan da mi objasni zasto imam mamurluk od piva(6-7 kom) a nemam od viskija (7-8, onako bogatih)? Mislim, da - piva ima kolicinski vise, al viskoza ima 40 gradi.
:lol: meni je totalno isto... u zivotu nisam osetila nuspojave od viskija kao sto mogu od piva ili vina. i mene zanima zasto!

:cowboy:

Btw, mene posle jedno cetvrte litre vode prestane glava...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Alca Selzer je keva!

Ali najbolje je uvece pred spavanje (sad je malo kasno doduse) kada se ubijete od alkohola, da uzmete casu mleka i popijete...

I ujutru ste super!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
"After two drinks he's a looser, after three drinks he's a star..." :wow:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by reveal
Btw, mene posle jedno cetvrte litre vode prestane glava...
Kuku zeno, toliko ja ne popijem za nedelju, kad se ne racuna alkohol i kafa.

@NS happy, zar se od metanola ne slepi i umire? nije li etanol to sto pijemo, u slucaju da ne pijemo zozovacu?

Ja imam teoriju da se od viskija ne umire sutra jer je gospodsko pice, ustanes ko gospodin covek. a ne rogovi, sekira u glavi, raspolucivanje lobanje, strikace igle, vibrirajuca ploca i ostali nemili osecaji i cari mamurluka.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Superstar!
Alca Selzer je keva!

Ali najbolje je uvece pred spavanje (sad je malo kasno doduse) kada se ubijete od alkohola, da uzmete casu mleka i popijete...

I ujutru ste super!
dala mi ortakinja u hrvatskoj 2001. jbt odradilo me ko ekser onaku ubijenu.
vece pre toga smo degustirale redom bela vina sa visa, pa smo u nekom momentu stali na pz komizi, i tuki celu noc. dobro mi jetra nije pukla.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by ivanazuh
Offtopickarenje: Rei, ovo ti je do sada najbolji avatar koji si imao, a koji sam zapazio... :)
tnx :) ja sam mislio da je malo too freaky
By Tresh-grl
Jao znam,strashno moze da zajebava mamurluk.Zadnji put pre nedelju dana sam se raspadala isto i pucala mi je glava jer sam tamanila absinth,crno vino i belo vino.

Mislim da pomazu vitamini i kvalitetna hrana sledeceg dana + voda kao najbitnija naravno :D
By fazza
Kakva ti je ta prskana Albanka, prvi put za to chujem? :trep:

Za mamurluk: :sekirica: da se opametish malo i ne pijesh mnogo. :D
Korisnikov avatar
By .L O S T
kako je to dobra kombinacija:stopdrogi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!