- 06 Sep 2008, 15:18
Posto ja "zivim na 4 adrese", tj malo obitavam kod zene, malo kod babe, malo kod caleta i malo kod keve, desava mi se stalno. Tako dodjem kod keve i zateknem zimske jakne na nahtaksni, ili ventilator ili bastensku garnituru sa terase, bratove stvari i sve i svasta. Baba mi vazda tovari neko cvece i gura neki kristal, i remeti raspored, hocu da poludim. Cale mi uglavnom tovari u komp, mada je jednog dana doneo gejshu u prirodnoj velicini napravljenu od raznih materijala, sve odevenu po propisu, i onako uverljivu koliko su uverljive lutke po izlozima, eno je jos uvek mi pravi drustvo zadenuta izmedju police i ormara. Uglavnom, posto vecinu vremena ne provodim u za to predvidjenim prostorijama po stanovima, ovi su blago poceli da ih kontaju kao prostor za skladistenje raznih stvari sa kojima ne znaju sta bi, i onda mi tako visak slika cuci na ormanu, imam tu gejsu, druzim se sa ventilatorima,merdevinama i uljanim radijatorima, jaknama, jastucima, kutijama i svim i svacim. Eno i masina za sivenje mi bleji po sobi. Ja sam u stvari magacioner. Naravno da se svako sluzi onim sto mu treba bez pitanja, jbg, nisam tu da ih hvatam.