Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
da li vam se desava da vam nekad neko podmetne nesto, onako na kvarnjaka, u vas zivotni prostor? roditelji, rodjaci, cimeri, ...?

Tako je meni moja keva danas odma pored Tolkina na ionako prepunu policu knjiga podmetnula SVETO JEVANDJELJE. :lol:
mislim, ovo je stvarno hit :pop:
Korisnikov avatar
By Blady
Desilo mi se... uh.. kad budem imala svoj stan... bice :B
Korisnikov avatar
By Val
Bome, podmecju se. Al´ drzhim se ja, drzhim! :misici:
By Tresh-grl
Jao jeste davno,jedna riba mi je ukrala vutru koju sam drzala u komodici i podmetnula chaj od nane umesto toga :placko:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by unic0rn

Tako je meni moja keva danas odma pored Tolkina na ionako prepunu policu knjiga podmetnula SVETO JEVANDJELJE. :lol:
mislim, ovo je stvarno hit :pop:
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Ovo kao u Seks i grad kad je Mirandi kucna pomocnica Magda umesto vibratora u fioku stavila krst, ikonu ( sta li vec) :roflmao:

On - nije mi se to desavalo.........
Korisnikov avatar
By decko
Pa desavalo mi se, moj cale ima tako obicaj kad nisam kuci, samo da udje, ostavi mi nesto u sobu i izadje :lol: Nit' me pita da li mi treba nit' me pita da li hocu. Nekad mi bude nesto od koristi, nekad vratim a nekad bacim..

:sudija:
Korisnikov avatar
By Rei
jesi ga prochitao? :giggle:

ja nemam tak'ih problema

edit: u stvari sad sam se setio, pre nekoliko godina, na polici u dnevnoj sobi gde drzhimo novine, chasopise etc se odjednom pojavila neka krishna shta li vec. Niko ne zna odakle nam to. :flasher:

edit 2: lol @ novi avatar :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Podmetali su mi recepte za krofne na parcetu papira, recimo.
To je bio jasan znak da se od mene ocekuje da te krofne i umesim u najkracem roku.
:palacinke:
Korisnikov avatar
By bothways
I jesi li ih umesila?

Ja zeljno iscekujem da mi stignu krofne sa sela.. mmm

OnT: Nemam nekih problema sa tim. Desava mi se da mama dodje i stavi nesto na sto da procitam (jednom mi je donela Gloriju da mi pokaze clanak kako je Ana Ivanovic uspesna :wtf: ), ali ne bih to nazvao podmetacinom.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by bothways
I jesi li ih umesila?
Kako da ne. Rado mesim krofne.
:yes:
Korisnikov avatar
By Daliborka
A ti bi mogao malo da zasuces rukave i sam se prihvatis testa i da ga mesis.
Kako te nije sramota da iskash da ti se iz rodnog sela salju gotove krofne ?
Kao da je to neki kunst umesiti ih.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Khons
majka je redovno "slucajno" u moje vidno polje bacala novine koje su, gle slucajnosti, uvek bile presavijene na nekom clanku o stetnosti pushenja, crnim plucima, itd.
Korisnikov avatar
By scout_finch
cim sam se odselila kad sam krenula u srednju skolu moju sobu su manje vise pretvorili u shpajz :durenje:

:lol:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Khons
majka je redovno "slucajno" u moje vidno polje bacala novine koje su, gle slucajnosti, uvek bile presavijene na nekom clanku o stetnosti pushenja, crnim plucima, itd.
To je kao ona fora, keva gleda tv i kako bi se do moje sobe culo, sama sa sobom glasno komentarise:
Jao, Boze sta sve danasnja omladina radi... :kopanos:

Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Daliborka
A ti bi mogao malo da zasuces rukave i sam se prihvatis testa i da ga mesis.
Kako te nije sramota da iskash da ti se iz rodnog sela salju gotove krofne ?
Kao da je to neki kunst umesiti ih.
:ozbiljan:
Pa najlepse je kada to baka umesi. :shmi: I nije to moje rodno selo! Ja sam graCki covek :P
I sorry na OFFu
Korisnikov avatar
By m..
Posto ja "zivim na 4 adrese", tj malo obitavam kod zene, malo kod babe, malo kod caleta i malo kod keve, desava mi se stalno. Tako dodjem kod keve i zateknem zimske jakne na nahtaksni, ili ventilator ili bastensku garnituru sa terase, bratove stvari i sve i svasta. Baba mi vazda tovari neko cvece i gura neki kristal, i remeti raspored, hocu da poludim. Cale mi uglavnom tovari u komp, mada je jednog dana doneo gejshu u prirodnoj velicini napravljenu od raznih materijala, sve odevenu po propisu, i onako uverljivu koliko su uverljive lutke po izlozima, eno je jos uvek mi pravi drustvo zadenuta izmedju police i ormara. Uglavnom, posto vecinu vremena ne provodim u za to predvidjenim prostorijama po stanovima, ovi su blago poceli da ih kontaju kao prostor za skladistenje raznih stvari sa kojima ne znaju sta bi, i onda mi tako visak slika cuci na ormanu, imam tu gejsu, druzim se sa ventilatorima,merdevinama i uljanim radijatorima, jaknama, jastucima, kutijama i svim i svacim. Eno i masina za sivenje mi bleji po sobi. Ja sam u stvari magacioner. Naravno da se svako sluzi onim sto mu treba bez pitanja, jbg, nisam tu da ih hvatam.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by scout_finch
cim sam se odselila kad sam krenula u srednju skolu moju sobu su manje vise pretvorili u shpajz :durenje:

zasto je meni trebao citav pasus da obrazlozim ovako jasnu i jednostavnu stvar?
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by m..
Posto ja "zivim na 4 adrese", tj malo obitavam kod zene, malo kod babe, malo kod caleta i malo kod keve, desava mi se stalno. Tako dodjem kod keve i zateknem zimske jakne na nahtaksni, ili ventilator ili bastensku garnituru sa terase, bratove stvari i sve i svasta. Baba mi vazda tovari neko cvece i gura neki kristal, i remeti raspored, hocu da poludim. Cale mi uglavnom tovari u komp, mada je jednog dana doneo gejshu u prirodnoj velicini napravljenu od raznih materijala, sve odevenu po propisu, i onako uverljivu koliko su uverljive lutke po izlozima, eno je jos uvek mi pravi drustvo zadenuta izmedju police i ormara. Uglavnom, posto vecinu vremena ne provodim u za to predvidjenim prostorijama po stanovima, ovi su blago poceli da ih kontaju kao prostor za skladistenje raznih stvari sa kojima ne znaju sta bi, i onda mi tako visak slika cuci na ormanu, imam tu gejsu, druzim se sa ventilatorima,merdevinama i uljanim radijatorima, jaknama, jastucima, kutijama i svim i svacim. Eno i masina za sivenje mi bleji po sobi. Ja sam u stvari magacioner. Naravno da se svako sluzi onim sto mu treba bez pitanja, jbg, nisam tu da ih hvatam.

:rotflmao:

slatko...
By fazza
Zashto samo meni niko nishta ne podmece!? :rida:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
pa meni u poslednja 2 dana u lokalu gdje radim umjesto bavarije donose flasu od bavarije u kojoj je voda a razlog je to sto sam prije 3 dana pala sa metalnih stepenica i zavrsila sam na mermerne stepenice i sa njih pravo u gomilu koja me je cudno gledala..
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Khons
Podseća me na moju kevu koja ponekad ujutru, u šolju iz koje uvek pijem kafu, stavi neki čaj od žalfije. Grozota!
Korisnikov avatar
By KiWi

jednom mi se sestra ostavila baš tako na kvarnjaka neki disk pored kompa međ hrpu diskova i onda me zvala da mi kaže da joj treba pomoć oko nekog fajla sa tog diska ... ona je inače veoma svojeglava i od kada je znam nikada mi nije tražila pomoć ili tako nešto ... pre će pogrešiti i propasti nego da se osloni na nekoga ... bio sam u šoku

mada to nije klasična podmetačina
Korisnikov avatar
By m..
Eto, pravili su rucak za neke goste u ponedeljak. Onda je usisivac, brdo nekih knjiga, novina, odece i ostalog zavrsio u mojoj sobi, tacno ispred vrata, i na komodi tu pored. Samo sto vrat nisam slomila. A vec imamo prostoriju koja sluzi za storidzovanje svega toga sto se koristi od povremeno do nikad (tamo rovarim kada su mi iz nekog razloga potrebne kevine stvari iz ranih osamdesetih, tj ono sto je ostalo), al je dupke puna.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
tata mi neprestano podmece neko voce i salate. samo dodje i ostavi mi na stolu. ja vratim, on opet. ja vratim... i tako u krug...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by emo_haos_
tata mi neprestano podmece neko voce i salate. samo dodje i ostavi mi na stolu. ja vratim, on opet. ja vratim... i tako u krug...
isto!!!!! samo shto je mama u pitanju :)

znachi ladno bez pitanja da li hocu, samo mi stavi neko voce na sto (kompjuterki naravno) :lood: .. i naravno ja ne pojedem... ne volim voce ... :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!