Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By mikka
Juče sam se sreo (sve sa dečkom u društvu) sa nekim ortacima kojima se nisam outovao, a ni video ih eonima, i odvuku nas oni u neki kafić. Dečko mi nije fem, i sasvim se fino “uklopio” u str8tersku zajebanciju, i apropo toga što je jedan uzeo da pije valjda pepsi, drugi ortak pukne vic:

Ušao peder u neki kafić i seo za sto. Dođe konobar i pita ga:
- Šta biste da popijete?
- Jao, pa ja ću jedan Pepsić.
-A da li hoćeš da ti taj Pepsić i zabijem u dupe!
-Onda može cela gajba.

A na to mu drugi ortak nabaci:
-Kako peder skine prezervativ posle seksa? Prdne.

I kao, svi kidanje od smeha, tu mi se dečko još I bolje snašao od mene, a ja nisam imao pojma kako da reagujem. I još mi ovaj ortak ponovi vic, kao ”vidi, ovaj nije ni shvatio, pa znaš brate, da se peše heftaju u bulju…”. Ja reko: “aaaaaaa, ahaa! :eureka: ”.

Priznajem, sve dok nisam i sam stupio u gej odnos, do nedavno, čuo sam razne viceve na temu gej ljudi, ali sada me je to prvi put malo iscimalo. Dečko mi je rekao posle da misli da iza nema ništa više do strejtaške zajebancije. Štaviše, posle mi je i sam ispričao par viceva na istu temu.

Da li na to gledate sasvim kao na šalu i sami im se smejete, da li ih i sami pričate ili ih se gnušate. Da li je to jedan suptilan način diskriminacije?
Korisnikov avatar
By Dzi
..iskreno nasmejem se..a, sta bih drugo i uradila...
:Sta pevaju lezbejke?
-sve je isto samo njega nema....
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa, ako nije nesto bas odvratno i maliciozno, nasmejem se i prepricavam dalje...
Korisnikov avatar
By dungoll
svaka šala je pola istine :) tako da , lets keep on laughing, bolje je tako.
Korisnikov avatar
By Rei
Dokle god je shala, cool je.
zabrini se kad postanu ozbiljni
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Naravno da mi je smeshno. Shta bi trebale da rade plavushe i panduri? Da naprave protest? :smeh:
Korisnikov avatar
By dungoll
a tek mujo i haso i piroćanci ??? :)
By mikka
Originally posted by REI
Dokle god je shala, cool je.
zabrini se kad postanu ozbiljni
sa ovim bih se slozio :up:
Originally posted by Mr.Ja
Naravno da mi je smeshno. Shta bi trebale da rade plavushe i panduri? Da naprave protest? :smeh:
ma znam
samo sto sam se nasao "u nebranom grozdju" ;)
i u prvom momentu mi nije bilo smesno, a posle, well :giggle: ...

Sta kaze peder kada udje u dzamiju?
Ohoho- svedski sto!

:doh: :blenta:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by spiritska
negde sam nekada nasla nekakve kriterijume zasto je nesto smesno. tj. sta sve treba da ispuni da bi nas nasmejalo.

ovo citirano ne ispunjava kriterijum istinitosti pa zbog toga nije smesno nego je vise nesto na sta ja radim :nerd:

nego, mislim da je jako zdravo smejati se sto vise ali izbegavati sale koje eventualno mogu nekoga uvrediti. da ti strejteri znaju da su gejevi u njihovom drustvu verovatno bi bili pazljiviji, ili ne bi? :)

s druge strane, isto mislim da je zdravo i zrelo prihvatiti salu na sopstveni racun. ukoliko nije tako usmerena da povredi. ali to onda nije sala.
Korisnikov avatar
By Val
..iskreno nasmejem se..a, sta bih drugo i uradila...

:smeh: Dobar!
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by anche

negde sam nekada nasla nekakve kriterijume zasto je nesto smesno. tj. sta sve treba da ispuni da bi nas nasmejalo.

ovo citirano ne ispunjava kriterijum istinitosti pa zbog toga nije smesno nego je vise nesto na sta ja radim :nerd:
ma nijedan od navedenih viceva mi ne bi bio smesan ni da sam homofobican. pre svega zbog tog konstipativnog "hihi" odnosa prema temi, koji je krajnje nezanimljiv i iritantan. kad je neki vic do te mere retardiran, ne stignem ni da razmisljam o politickoj korektnosti itd.
Korisnikov avatar
By Dominion
ako nije smeshan, nasmejem se cisto da se onaj koji ga je ispricao ne bi osecao kao retard (imash ljude koji ili zajebu vic, ili ispricaju glupav ali oni misle da je smeshan), a ako je smeshan, smejem se kao lud na brashno, pogotovo sto obozavam te diskriminatorske i crnjake :shmi:

udje peder u mesaru i trazi kobasicu,
mesar: hocete da vam je isecem na kolutove?
peder: sta ti mislish, da je moje dupe dzuboks pa prima novcice!

:lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
u njima ima mnooooogo istine.... jednom tako pricam sa deckom i kazem mu Jesi video onu plavusu sto je sedela preko puta? Znas kakvog brata ona ima....
i onda smo ukapirali da ima istine u gay vicevima :doh:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa, ima pomalo istine u svakom vicu...

Enivej, bas am sinoc gledala prvu sezovu QaF i u 13. epizodi u Big Q (radnja u kojoj radi Majk) neka riba skinula sa interneta neku glupost o gejevima i cita naglas, a svi se smeju, on dolazi, ne zna kako da reaguje, ali ga zato brani Trejsi (ona vsto se lozila na njega, dok nije saznala da je homo). Meni je u drustvu mnogo bitnije kako ce da reaguje moje drustvo koje zna na te viceve, ja cu se svakako nasmejati iz pristojnosti, kakav god da je vic, ali ne bi mi bilo prijatno da vidim da se moja najbolja drugarica odvaljuje od smeha na vic u kome se vredja ono sto sam. Naravno ako je vic kao ovaj za kobaju ili sve je isto smao njega nema, onda cu se nasmejati, jer je dobar stos, nevezano o kome je i ne nosi ista uvredljivo...
Korisnikov avatar
By Dina
Daleko bilo... Zasto bih ja morala da se smejem da se neugodno ne bi osecala osoba koja siri predrasude i primitivizam?

U blizem drustvu nemam ljude koji takve stvari pricaju. Kad je rec o poznanicima meni opet ne pricaju takve stvari, valjda ne delujem kao neko ko bi takvo sto slusao (bogu hvala :molise: ). Jedino sto mogu da se setim je da neko prica da bi zabavio neke druge ljude, ja se uglavnom ne smejem jer i ne vidim sta je tu smesno i usput se trudim da gledam osobu sto neprijatnije ili nesto prokomentarisem. Delovalo je da prestane :lukavi:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Da, ako je vic diskriminatorski prema bilo kome, onda cu se i ja buniti,a li uglavnom su vicevi smesni. Ako bismo isli tom logikom, ne bismo pricali viceve o pandurima, plavusama, drugim narodima, homoseksualcima... Postoje i vicevi o npr. programerima, pa se i oni sami nasmeju od srca na njih, a i malo plavusa poznajem koje se osecaju uvredjenim ma viceve o njima.
Korisnikov avatar
By Berserker
Jebala se dva geja. Jedan kaze:
"Idem sada da se istushiram, pa kad se vratim, drkatjemo zajedno"
"Dobro", reche drugi.

Zavrshio ovaj sa tushiranjem, ushao u sobu i imao je shta da vidi - soba, a posebno plafon, isflekani spermom.

"Pa zar ti nisam rekao da me sachekash da se istushiram??!!"
Ovaj tje na to : "Izvini, prdnuo sam."
--------------------------------------------------------------------------
Korisnikov avatar
By pthalo
Šta je rekla jedan gej sperma za drugi gej sperma?

Kako da nađemo jaje u ovom sranje?
Korisnikov avatar
By ljubav91

koje sranje od vica, ostali su ok
Korisnikov avatar
By KiWi

Koliko je napirlitanih tetki potrebno da se zameni sijalica?
- Samo jedna! Popne se na rozle hoklicu, ručicom lagano uhvati sijalicu, zabaci kosu nazad, podigne nos i sačeka da se svet okreće oko njega!

jedan još iz 80tih:
Mali Mujica: Tata, što je to peder?
Tata Muja: Da ti tata slikovito objasni. Eto, bili smo ja i Haso u zatvoru zbog šverca duvana. Bilo nam dosadno pa smo se kartali, pa ko dobije jebe, a ko izgubi, bice jeban. Dobio Haso prvu partiju a ja se naguzim po dogovoru. Dobio on i drugu i trecu. E, cetvrtu sam ja dobio i onda Haso kaže: Meni se više ne igra. E vidiš sine, to ti je peder !

i jedan koji ima minimum 5-6 godina .. nije nešto, ali vredi pomenuti:

Na času homoseksualnosti u školi za pedere pita učitelj dečake "Šta sve treba jedan peder da nosi sa sobom u svakom trenutku?"
- Pudrijeru
- Pederski mobilni
- Paco Rabanne pour Homme parfem
- Pakovanje kondoma s lubrikantom
- Plastični dildo

lepše zvuči kad se priča ... ima neka fora zašto su sve reči na P ... al sam zaboravio
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by KiWi

Na času homoseksualnosti u školi za pedere pita učitelj dečake "Šta sve treba jedan peder da nosi sa sobom u svakom trenutku?"
- Pudrijeru
- Pederski mobilni
- Plastični dildo

lepše zvuči kad se priča ... ima neka fora zašto su sve reči na P ... al sam zaboravio
Obozavm kad neko ne isprica vic do kraja pa ga samo objasni (npr. ne znam sta je do kraja bilo, al' ih je Srbin sve zajebao) :) )))))
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by ROYAL

- Pudrijeru
- Pederski mobilni
- Plastični dildo

Obozavm kad neko ne isprica vic do kraja pa ga samo objasni (npr. ne znam sta je do kraja bilo, al' ih je Srbin sve zajebao) :) )))))
:smeh:

ont: ne pronalazim nimalo smesnim kada se grupa str8 seljana skupi i prica viceve o pederima... :bljak:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ni meni bas nesto ne prijaju, pogotovu sto su maliciozni, uvredljivi i, uglavnom, ispricani sa podsmehom
Korisnikov avatar
By gneeebo

- Pederski mobilni
:wtf:
Korisnikov avatar
By Dominion
prepricam ja ortakinji (lez) vic (sve je isto samo njega nema) - odgovor znam cula sam hehe. i tako ja pametnica, u nadi da je impresioniram, sednem na google i ukucam lesbian jokes na koje sam se odvalio od smejanja:

How do you know when you are in a real lesbian bar?
Not even the pool table has balls!

A lesbian went to the gynaecologist one day, and as the doctor is examining her, he remarked, "My, aren't we clean today."
"Yeah," replied the lesbian, "I have a woman who comes in twice a week!"

What did one lesbian vampire say to the other lesbian vampire?
"I will see you again next month!"

What's the new politically correct name for a lesbian?
A Vagitarian!

What do you call a lesbian Eskimo?
A Klondike!

What do you call a thick fingered lesbian?
Well hung!

What do lesbians do after they have an argument?
They go home and lick each others wounds!

Q: How can you tell if a lesbian is butch?
A: She kick starts her vibrator and rolls her own tampons.

Q: How many lesbians does it take to screw in a lightbulb?
A: Five. One to change it, two to organise the potluck, one to write a folk song about the empowering experience and one to set up the support group.

Q: Why do gay men like to have lesbian friends?
A: Someone has to mow the lawn.

Q. How can you tell if a lesbian is butch?
A. Instead of KY she insists on using WD40.

Top 10 Things Heterosexuals Need to Know About Gay People

10. We didn't invent disco music so stop blaming us.
9. We're not sure about Ricky Martin either.
8. We also didn't invent the colour black, but we are in complete agreement that you look better in it.
7. We are secretly glad Anne Heche is back on your team. She scares us.
6. Our so-called "gaydar" does not get us more cable stations or better reception.
5. We think your mini-vans are sooo cute!
4. David Crosby was not Melissa Etheridge's only choice.
3. If he's using two or more hair products at any one time - yes, he is.
2. If she's won Wimbledon 16 times, she is too.
And, the number one thing that heterosexuals need to know about gay people is...
1. Relax, we don't want you! (ne vazi za statusa)

Jamie invited her mother over to her house for dinner. Over the course of the evening, Jamie's mom started to wonder if there was more between Jamie and her roommate than met the eye. She had long been suspicious of her daughter's sexuality and watching them interact made her more curious. Reading her mom's thoughts, Jamie volunteered, "I know what you must be thinking, but I assure you, Sandy and I are just roommates."

About a week later, Sandy came to Jamie and said, "Ever since your mother came to dinner, I've been unable to find my favorite gravy ladle. You don't suppose she took it, do you?"

Jamie said, "Well, I doubt it, but I'll write her a letter just to be sure." So she sat down and wrote: "Dear Mother, I'm not saying you 'did' take a gravy ladle from my house, and I'm not saying you 'did not' take a gravy ladle. But the fact remains that one has been missing ever since you were here for dinner."

Several days later, Jamie received a letter from her mother which read: "Dear Daughter, I'm not saying that you 'do' sleep with Sandy, and I'm not saying that you 'do not' sleep with Sandy. But the fact remains that if she was sleeping in her own bed, she would have found the gravy ladle by now."

A woman walks into her doctor’s office and says “Doctor, I have this terrible rash.” She lifts up her sweater to reveal a large ‘M’ shaped rash.

The doctor replies, “Now that is the strangest rash I’ve ever seen.” The woman explains, “Well my boyfriend goes to Michigan and refuses to take off his letter sweater when we make love.” The doctor shrugs her shoulders, prescribes some lotion and sends the woman on her way.

The next day another woman comes in with a very similar rash. “How did you get that?” the doctor asks. “My boyfriend goes to MIT and he refuses to take his letter sweater off when we make love,” she says. The doctor prescribes some lotion and sends the young lady on her way.

The third day another young woman comes into the doctor’s office and she too has a big rash in the shape of an ‘M’ on her chest.

“Let me guess,” the doctor says. “Your boyfriend goes to Maryland?” “No,” the patient replies, “My girlfriend goes to Wellesley.”
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!