- 10 Avg 2008, 13:05
Juče sam se sreo (sve sa dečkom u društvu) sa nekim ortacima kojima se nisam outovao, a ni video ih eonima, i odvuku nas oni u neki kafić. Dečko mi nije fem, i sasvim se fino “uklopio” u str8tersku zajebanciju, i apropo toga što je jedan uzeo da pije valjda pepsi, drugi ortak pukne vic:
Ušao peder u neki kafić i seo za sto. Dođe konobar i pita ga:
- Šta biste da popijete?
- Jao, pa ja ću jedan Pepsić.
-A da li hoćeš da ti taj Pepsić i zabijem u dupe!
-Onda može cela gajba.
A na to mu drugi ortak nabaci:
-Kako peder skine prezervativ posle seksa? Prdne.
I kao, svi kidanje od smeha, tu mi se dečko još I bolje snašao od mene, a ja nisam imao pojma kako da reagujem. I još mi ovaj ortak ponovi vic, kao ”vidi, ovaj nije ni shvatio, pa znaš brate, da se peše heftaju u bulju…”. Ja reko: “aaaaaaa, ahaa! ”.
Priznajem, sve dok nisam i sam stupio u gej odnos, do nedavno, čuo sam razne viceve na temu gej ljudi, ali sada me je to prvi put malo iscimalo. Dečko mi je rekao posle da misli da iza nema ništa više do strejtaške zajebancije. Štaviše, posle mi je i sam ispričao par viceva na istu temu.
Da li na to gledate sasvim kao na šalu i sami im se smejete, da li ih i sami pričate ili ih se gnušate. Da li je to jedan suptilan način diskriminacije?
Ušao peder u neki kafić i seo za sto. Dođe konobar i pita ga:
- Šta biste da popijete?
- Jao, pa ja ću jedan Pepsić.
-A da li hoćeš da ti taj Pepsić i zabijem u dupe!
-Onda može cela gajba.
A na to mu drugi ortak nabaci:
-Kako peder skine prezervativ posle seksa? Prdne.
I kao, svi kidanje od smeha, tu mi se dečko još I bolje snašao od mene, a ja nisam imao pojma kako da reagujem. I još mi ovaj ortak ponovi vic, kao ”vidi, ovaj nije ni shvatio, pa znaš brate, da se peše heftaju u bulju…”. Ja reko: “aaaaaaa, ahaa! ”.
Priznajem, sve dok nisam i sam stupio u gej odnos, do nedavno, čuo sam razne viceve na temu gej ljudi, ali sada me je to prvi put malo iscimalo. Dečko mi je rekao posle da misli da iza nema ništa više do strejtaške zajebancije. Štaviše, posle mi je i sam ispričao par viceva na istu temu.
Da li na to gledate sasvim kao na šalu i sami im se smejete, da li ih i sami pričate ili ih se gnušate. Da li je to jedan suptilan način diskriminacije?