Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
E ovako..

Moja jako dobra drugarcia (nije poznanica nikako) je krenula u akciju.. Muvanja moje bivse i to jednine bivse koju sam ja volela.. :shok:

Da bi to mogla da sprovede u delo i na miru muva tu moju bivsu ona se potpuno bezrazlozno posvadjala samnom i izvredjala me bez ikakvog osnova. E, posto zna moj stav po tom pitanju, da ja nikada ne bih muvala neku njenu ex i da nikada ne bih stavila neku ribu iznada prijateljstva, morala je da se fiktivno posadja samnom i tako sebi potpuno oslobodi put za muvanje. BRAVO pametnice, drugarice! :cheer:

Sada, ne pravim ja problem sto ona muva tu moju ex, mada je totalno glupavo (npr. sada se one smuvaju i sve tri idemo na pice?! :shok: ), pre svega jer ona zna koliko me je i na koji nacin na bivsa povredila, bila je svedok toga.. Problem je u tome, sto ta moja drugarica nije bila dovljno covek da me pozove i kaze u lice:

- Bojana, meni se svidja doticna, mnogo. Znam da smo ti i ja dobre i stvarno bi mi znacilo tvoje misljenje sta da radim dalje. Ne zelim da te izglubim kao prijatelja zbog necije pichke!

E, to bi bila najnormalnija moguca njena reakcija.. Ali, neeeee.. Ona je mene napusila najgore sa sve izrazima: jebi se, odrasti itd. Cak, kada sam je zvala nije htela ni da mi se javi na tel. Ja joj pustim poruku i ona kaze da namerno nece da se javi. Kontam ja, ipak, ona mi je drugarica vise od godinu i nesto, bliske smo, ne razumem zasto bi se ovako sve zavrsilo. Daj da joj pustim poruku.. Pustim ja njoj sms od 3-4 poruke i kazem joj da je glupo da ovo radi, tuzno, da nismo mi poznanice itd. I ona mi chak NI NE ODGOVORI NA TU SMS! Ja sam bila shokirana tim bezobrazlukom. :avalon: :burner: :crkla:

Da se razumemo,posto ce neki garant potegnuti tu temu, ja ne osecam nista vise prema toj ex, bilo i proslo, povredila me je i nije poenta price da sam ljubomorna sto je ta moja drugarica muva, nego je poenta odanost i (ne)iskrenost tkz. prijatelja.

Wise sam izpizdela od danasnjih ljudi i njihovih bezobrazluka. Pun mi ih je k... Sebicni su i odvratni i sve postavljaju ispunjenju svojih kretenskih hirova ! ! !
Plus, sto sam besna sto sam bila slepa kod ociju u proceni te osobe, moje drugarice.. :alikako: :die: :dvaprsta:

Pitanja za vas, jako me zanimaju vasa ISKUSTVA, MISLJENJA i STAVOVI:

DA LI STE SE IKADA NASLI U SLICNOJ SITUACIJI I KAKO SE SVE TO ZAVRSILO?

DA LI STAVLJATE NEKOG/NEKU ISPRED PRIJATELJA?

DA LI BISTE IKADA STARTOVALI BIVSU/BIVSEG VASEG JAKO DOBROG PRIJATELJA?

I AKO STE BILI U OVOJ SITUACIJI, DA LI SE JAVLJATE TOM VASEM EX PRIJATELJU SADA U GRADU I DA LI MISLITE DA BI JA TREBALA DA SE JAVLJAM TOJ EX DRUGARICI?

Thank's na odgovorima.. :cheer:
Korisnikov avatar
By Azdaja

Jesam,nikako-svaka na svoju stranu...

Stavila jednom i izgubila dugogodisnjeg prijatelja-moja greska...

Nikad!

AKO STE BILI U OVOJ SITUACIJI, DA LI SE JAVLJATE TOM VASEM EX PRIJATELJU SADA U GRADU I DA LI MISLITE DA BI JA TREBALA DA SE JAVLJAM TOJ EX DRUGARICI?

Srela sam nedavno tog ex prijatelja(procitaj tvoje pitanje br2..) popricali koji min-ali to nije to...ko zna mozda ce nam trebati godine i godine da to resimo,a mozda necemo nikad-moja greska...

A sta ces ti uraditi u ovoj situaciji to ces ukapirati sama.. :)

PS Sta ce ovo u varjaci? :P
Korisnikov avatar
By Zwezdica
AZDAJo, ti si bila u situaciji te moje drugarice?

Pitanje jos za sve:

-AKO STE BILI U TOJ SITUACIJI, ZAR VAS NIJE BILO SRAMOTA I ZAR NISTE IMALI GRIZU SAVEST ZBOG TAKVOG VASEG PONASANJA PREMA PRIJATELJU???
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zwezdica
AZDAJo, ti si bila u situaciji te moje drugarice?

Pitanje jos za sve:

-AKO STE BILI U TOJ SITUACIJI, ZAR VAS NIJE BILO SRAMOTA I ZAR NISTE IMALI GRIZU SAVEST ZBOG TAKVOG VASEG PONASANJA PREMA PRIJATELJU???

Ja sam bila bivsa...:skorpija:
Korisnikov avatar
By Blady
Kakve veze ima kvir varjaca sa ovim?

Nasla sam se u slicnoj situaciji, pokusala sam na sve moguce nacine da resim sve, ali nije zavisilo od mene, ovako je jedna osoba ispusila sto je uglavnom tako.... Sada nemam kontakt sa tom osobom, niti zelim da ga imam, zaista mi je nebitna osoba u zivotu, dok sam mislila da ce biti suprotno...

Jednom sam stavila ispred devojke i prijatelja, zato sto mi je ona sve.. i pokajala se, ne bih vise to radila zbog nekih niovopecenih osoba...

Ne znam, modza bih mozda ne bihy... ne bih volela, ali nikad se ne zna...

I AKO STE BILI U OVOJ SITUACIJI, DA LI SE JAVLJATE TOM VASEM EX PRIJATELJU SADA U GRADU I DA LI MISLITE DA BI JA TREBALA DA SE JAVLJAM TOJ EX DRUGARICI?
Ne javljam se toj osobi, tj kao laznom prijatelju... ma kakav crni prijatelj, to je bila velika zabluda... Ne postoji za mene.

[/quote]
Korisnikov avatar
By gorilica

Jesam. Prekinuo svaki kontakt sa obojicom, i mada se nisu na kraju smuvali i mada sam sve to prevazishao, nemam apsolutno nikakvu ni zelju ni potrebu za njihovim prisustvom u svom zivotu vishe.
Nikada. Pravi prijatelji, s tim shto ja pravim ogromnu razliku izmedju prijatelja i poznanika, su uvek iznad svega.
Nikada svesno, mada mi se jednom desio kiks, a sve zbog laznog predstavljanja prilikom upoznavanja. Kada sam saznao da je u pitanju bivshi druga sa kim sam pocheo da se intezivnije vidjam i druzim, vec je bilo kasno. Vec smo se bili smuvali i vec sam i previshe zagrizao na njega. Imao sam problem sa saveshcu, ali je moj tadashnji dechko insistirao da ne razgovaram sa mojim drugom a njegovim bivshim. Po raskidu sam se video sa njim, i koliko toliko smo se razjasnili. Ne ide mi na chast, ali jbg, i takve stvari se deshavaju.
AKO STE BILI U OVOJ SITUACIJI, DA LI SE JAVLJATE TOM VASEM EX PRIJATELJU SADA U GRADU I DA LI MISLITE DA BI JA TREBALA DA SE JAVLJAM TOJ EX DRUGARICI?
Nema razloga da bezish od nekog i da se ne javljash kada se sretnete. A da li cesh nastaviti da se druzish kada se ohladish od situacije, na tebi je. Ja lichno ne bih, ukoliko je neko to svesno uradio. Za mnoga pitanja sam i vishe nego slobodnih shvatanja, ali sam po ovom i te kako konzervativan. Muvati bivshe ljubavi svojih prijatelja je po meni jednostavno jeftino, a jeftine ljude ne volim.
Sa druge strane, niko od nas nije svetac. Pravimo greshke. Neko povredi nas, nekog povredimo mi [chesto i ne shvatajuci to], ali se na kraju ipak sve svede na pitanje da li cesh trpeti neshto shto ti smeta, ili cesh se pobrinuti da neprijatnosti odstranish iz svog zivota.
Korisnikov avatar
By .L O S T
mislim da si sve previse emotivno to prihvatila, nastavi svoj zivot dalje i ne opterecuj se njima........ :saksofon:

mislim da svako ima pravo da radi sta hoce i muva kog hoce a tvoje je da prosudis da li ti to odgovara ili ne i odreagujes
By Çâðê_DUP
Ne, ali bi se sigurno zapitao gde je tu problem kad je vec takva situacija nastupila.
Da bih,mislim mali je ovo gay svet,i takve situacije su poprilicno moguce.A i meni je glupo da sad ponistavam svoja osecanja samo zato sto je moj drug imao svoju pricu sa tom osobom.Naravno to ide i u suprotnom pravcu.Mada je tajming vazan u takvim situacijama....
Naravno da bih mu se javljao ,naravno ako on zeli da odrzi kontakte.Ali nikog necu da pritiskam ako ne zeli.Mada ponavljam,dobro bih se zapitao da li je to drugarstvo istinito i vredno ako neko nije spreman za realno sagledavanje situacije(mislim naravno na drugu stranu,tj.prijatelja).

Naravno ovde pricam o momentu kada to dvoje (drug i njegov ex.) vise nisu zajedno.U svakom drugom slucaju ,to bi bila tuzna prica u koju bi bilo bolje ne gurati nos :nerd:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Sad znas da je krava, nemoj se druziti s njom i gotovo. Takva prijateljica ti nije potrebna u zivotu.
Nisam se nasla u toj situaciji, ali da mi se svidi neka bivsa od neke prijateljice, pa pozvala bih je na kafu i pitala bih je iskreno da mi kaze sta misli. Onda bih je jos jednom pitala da li je sigurna, ako kaze da - mozda bih je i muvala...
Nikad se ne zna... Mada, u principu ne bih nikad stavila devoku koja mi se samo svidja iznad pravog prijateljstva, osim ako bih mislila da je to ona prava za mene, ona s kojom cu provesti zivot. Nju stavljam ispred svih.
Korisnikov avatar
By decko
U takvim situacijama covek vidi ko su mu pravi prijatelji i zato su iste korisne. Otvore ti oci i posle znas ko je kakav. Nisam iskreno ima puno nekih 'laznih' prijatelja pa da sam padao kasnije u bedak. Uglavnom od starta znam kakav je ko i tako se i sam postavim, retko pogresim i to je na neki nacin dobro, posto od takvih 'prijatelja' kasnije ne ocekujem puno pa ne mogu ni da se puno razocaram.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ajoj, al bih sad ovde udario jedan of jer neko i dalje forsira glupost koja nema veze sa zhivotom i josh je poisttovecuje sa gorenavedenom prichom, ali necu... Kad budem imao malo vishe vremena i zhivaca vraticu se na temu i dati sijaset primera, manje-vishe slichnih...
By Çâðê_DUP

To sa sms-om i neodgovaranjem pokazuje da je doticna persona nevaspitana. Tako da je to kraj. Nisam bila u takvoj situaciji. Ali, znam da bih ispizdela da moja prijateljica muva moju ex..skoro mi je str8 drugarica rekla da je moja velika ljubav bila kod nje u radnji i da ju je (drugarski) poljubila. ja sam bila iziritirana :hypno: iako mi doticna godinama ne znaci nista. ipak, jednom mi je znacila. :patetika:

Pokusavam da balansiram.

Ne.

Ma teraj je u q! Kad moram da budem prosta ;P

Ne znam..javila bih joj se, cisto jer bih je smatrala vakuumom nakon te price. Mozda sam posesivna, i ne kazem da je ovakva reakcija ispravna...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by .L O S T
mislim da si sve previse emotivno to prihvatila, nastavi svoj zivot dalje i ne opterecuj se njima........ :saksofon:

mislim da svako ima pravo da radi sta hoce i muva kog hoce a tvoje je da prosudis da li ti to odgovara ili ne i odreagujes
Apsolutno si u pravu da sam to previse emotivno prihvatila. Jer jbg ja sam bila toj osobi tu kada niko drugi nije bio, stvarno sam verovala u nase prijateljstvo i da nije licemer.

Nije poenta sto je ona nju muvala, ili muva, to sam vec gore objasnila, vec sto prema meni nije ispala covek, procitaj gore, to mene nervira i sto je tolika kolikicna bezobrazluka i sebicnosti kod nje.:whatever:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nisam od onih koji gledaju na druge ljude kao na imovinu, bio sam takav ali me zivot nauchio da mislim drugachije.
Mladic koji mi je i dan danas u srcu je uzet odavno od strane boga. Sve ostale sam voleo manje ili vishe, ali ne do tog nivoa da bih se ozbiljno naljutio na prijatelja zato shto ih je muvao.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da bih,mislim mali je ovo gay svet,i takve situacije su poprilicno moguce.A i meni je glupo da sad ponistavam svoja osecanja samo zato sto je moj drug imao svoju pricu sa tom osobom.Naravno to ide i u suprotnom pravcu.Mada je tajming vazan u takvim situacijama....

Shvatam ja da su u ovom svetu svi bili sa svima, i tipicne price moja sadasnja je bivsa moje bivse, a sadasanja je dobra drugarica sa mojom dobrom drugaricom, a pre 5god. su bile u shemi bla bla bla...

Ali, to sto je ovaj svet mali, ne treba da bude opravdanje za takvo ponasanje prema pravim prijateljima. Zar ne? Ili sam ja mentol!?

Poenta je sto to u ovoj prici ne ide u suprotnom pravcu, nego se samo ta moja drugaria lomi oko te moje ex (koja inace nikada nije imala lepo misljenje o toj drugarici, sada shvatam i zasto, mozda je bila vidovita)...
:tornado:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by decko
U takvim situacijama covek vidi ko su mu pravi prijatelji i zato su iste korisne. Otvore ti oci i posle znas ko je kakav. Nisam iskreno ima puno nekih 'laznih' prijatelja pa da sam padao kasnije u bedak. Uglavnom od starta znam kakav je ko i tako se i sam postavim, retko pogresim i to je na neki nacin dobro, posto od takvih 'prijatelja' kasnije ne ocekujem puno pa ne mogu ni da se puno razocaram.
Jeste, otvorene su mi oci sada, nazalost, tek sada.. jbg. Izlgeda da zaista ne umem da procenim ljude ili se neki toliko dobro foliraju da je to nemoguce?! Hm.. :kletva:
Korisnikov avatar
By m..
E ovako..

Moja jako dobra drugarcia (nije poznanica nikako) je krenula u akciju.. Muvanja moje bivse i to jednine bivse koju sam ja volela.. :shok:

Da bi to mogla da sprovede u delo i na miru muva tu moju bivsu ona se potpuno bezrazlozno posvadjala samnom i izvredjala me bez ikakvog osnova. E, posto zna moj stav po tom pitanju, da ja nikada ne bih muvala neku njenu ex i da nikada ne bih stavila neku ribu iznada prijateljstva, morala je da se fiktivno posadja samnom i tako sebi potpuno oslobodi put za muvanje. BRAVO pametnice, drugarice! :cheer:

Sada, ne pravim ja problem sto ona muva tu moju ex, mada je totalno glupavo (npr. sada se one smuvaju i sve tri idemo na pice?! :shok: ), pre svega jer ona zna koliko me je i na koji nacin na bivsa povredila, bila je svedok toga.. Problem je u tome, sto ta moja drugarica nije bila dovljno covek da me pozove i kaze u lice:

- Bojana, meni se svidja doticna, mnogo. Znam da smo ti i ja dobre i stvarno bi mi znacilo tvoje misljenje sta da radim dalje. Ne zelim da te izglubim kao prijatelja zbog necije pichke!

E, to bi bila najnormalnija moguca njena reakcija.. Ali, neeeee.. Ona je mene napusila najgore sa sve izrazima: jebi se, odrasti itd. Cak, kada sam je zvala nije htela ni da mi se javi na tel. Ja joj pustim poruku i ona kaze da namerno nece da se javi. Kontam ja, ipak, ona mi je drugarica vise od godinu i nesto, bliske smo, ne razumem zasto bi se ovako sve zavrsilo. Daj da joj pustim poruku.. Pustim ja njoj sms od 3-4 poruke i kazem joj da je glupo da ovo radi, tuzno, da nismo mi poznanice itd. I ona mi chak NI NE ODGOVORI NA TU SMS! Ja sam bila shokirana tim bezobrazlukom. :avalon: :burner: :crkla:

Da se razumemo,posto ce neki garant potegnuti tu temu, ja ne osecam nista vise prema toj ex, bilo i proslo, povredila me je i nije poenta price da sam ljubomorna sto je ta moja drugarica muva, nego je poenta odanost i (ne)iskrenost tkz. prijatelja.

Wise sam izpizdela od danasnjih ljudi i njihovih bezobrazluka. Pun mi ih je k... Sebicni su i odvratni i sve postavljaju ispunjenju svojih kretenskih hirova ! ! !
Plus, sto sam besna sto sam bila slepa kod ociju u proceni te osobe, moje drugarice.. :alikako: :die: :dvaprsta:

Potpuno razumem, i bila sam u slicnoj situaciji. Negde sam ovde napisala da veoma cenim lojalnost, i da onaj ko je prema meni ne pokazuje nikako ne moze da mi bude prijatelj.

Meni se tako dogodilo da mi bivsa muva najbolju prijateljicu (koja je imala nekog, u tom momentu manje vise neobaveznog, decka), i bilo mi je unekoliko heavy, posto u medjuvremenu nisam bila ni sa kim, i posto me je riba pre te toliko povredila da mi se jos nije vratilo samopouzdanje, a ova posle nikako nije doprinela da mi bude bolje, bilo mi je jos gore i najbolja prijateljica je bila manje-vise upucena u detalje. Pritom je bivsa insistirala na nekom prijateljstvu, a ja se jos nisam bila bas skroz ohladila, al sam bila na putu.

Medjutim, moja prijateljica je u jednom momentu jasno rekla o cemu se radi, da se njih dve muvaju, da su se zaljubile i sve to i trazila je zeleno svetlo od mene, tj da joj kazem da je to ok sa mnom.

I ja, jebiga, rekoh. Mislim, ako joj se vec svidja, a i ona njoj, necu ja da im stojim na putu zato sto sam malo sjebana u glavu od tih zena raznih. I njih dve se smuvaju (tip je i dalje aktuelan), ja blago skrenem na marginu, tj nisam se vidjala sa njima svakodnevno jer mi je bilo blago previse. I ja tu smuvam neke 2 zene nevezano, one night stand i neku svalerku, da se tako izrazim. I tako njih troje nekako, ja na svoju stranu, i to traje traje.

Prodje 3-4 meseca, tip ortakinji napravi dete, njena devojka (tj moja bivsa) se i meni i njoj iza ledja smuva sa tom mojom svalerkom (lmao, tu krece apsolutna venecuelanska telenovela) i nista ne govori, meni prica kako je sjebana zbog svega i zato sto nema posao (pritom je prvo tvrdila da joj je drago zbog deteta) i kako joj se ne izlazi, i ja je tako tesim sve vreme telefonom, proveravam kako je i sve, a svalerka i ja smo u medjuvremenu prestale da se vidjamo, al smo se videle nevezano, i ona mudro cuti (cak sam zvala bivsu da je pitam kako je prosao intervju za posao od svalerke, a ova se pravila luda, iako je sedela za stolom sa mnom).

Ja sam se u medjuvremenu oporavila od svojih ljubavnih brodoloma i smuvala novu cicu, medjutim nisam jos bila s njom, jer nisam mogla da se odlucim (zbog nekih drugih okolnosti). Anyways sretnem ja bivsu i svalerku negde za dan zaljubljenih i one mi kazu da su se smuvale i ja ih poptuno odjebem. Bivsu sto se iza ledja najbolje priajteljice smuvala sa mojom bivsom svalerkom (jebote pa nisam ja njen dejting server), ovu drugu jer me ich vise nije zanimala. Mislim ja sam na kraju morala da kazem ortakinji da su se ove 2 smuvale.

Ja sam u tom momentu sa tom cicom sto sam se u medjuvremenu smuvala s njom, bile smo zajedno dva divna meseca.

Anyway, sada, godinu dana kasnije, najbolje prijateljica i ja smo i dalje najbolje prijateljice, ona ima preslatku klinku, tip je i dalje tu. Ja imam devojku koju obozavam u svakom mogucem smislu, bivsoj se javim u gradu (pre toga sam je apsolutno ignorisala godinu dana), svalerka ne postoji, iako je vidim tu i tamo, sto se mene tice, to je prazan vazdih. Njih 2 tu i tamo sretnem zajedno, pa se javim samo jednoj, ni sama ne znam zasto.

Anyways, niko ne moze da ti kaze kako da se postavis, jedino ti mozes da procenis koliko ti je lojalnost ljudi oko tebe bitna, i koliko gluposti i bezobrazluka, samozivosti i ostalog ljudima mozes da tolerises.

Licno, ja da sam na tvom mestu, ja bih sve to odjebala na licu mesta i momentalno. Na svetu ima toliko divnih ljudi, da je krajnje iluzorno bacati bisere pred svinje. Dobra stvar ce biti ako nesto iz ovoga svega naucis, i ako to to kasnije pomogne da bolje procenjujes ljude i odredjujes svoje prioritete.
Korisnikov avatar
By decko
U jbt, i ti imas materijal za neku spansku seriju :salut:
Korisnikov avatar
By m..
Jbg, zivot pise drame.
Meni se nesrecnim sticajem oklnosti zalomila sapunica, sva sreca pa sam uredila da ne bude nastavaka.
Korisnikov avatar
By decko
Jbg. Mada u svakom slucaju iz jedne prelazis u drugu i tako u krug. Uvek se nesto snima - samo se menja zanr :)
Korisnikov avatar
By m..
Aha, ja sam svojevremeno gorenavedenu pricu definisala kao telenovelu u reziji Davida Lyncha, uz Von Trierovu asistenciju. Najozbiljnije, bilo je i horror momenata.

Zato sam sada na Altmanu.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by decko
U jbt, i ti imas materijal za neku spansku seriju :salut:
Uvek ima dugacke postove, ali uglavnom zanimljive...
Lars von Trier.. idioterne.. meni zanimljiv film... jos sam u procesu gledanja...
Korisnikov avatar
By .L O S T
razumem te ja, zvezdice, u potpunosti, svako od nas je doziveo to da ulozi u nekog mnooogo truda i vremena i da se taj popisa po tome, ono sto je meni tad pomagalo je da shvatim da sam ja ispao covek, da se ponosim time i da kazem da je dobra stvar sto je na kraju tako ispalo jer mi ne treba takva osoba kao prijatelj.

ti si svojim postupcima pokazala vrednost, ona svojim i sad nema koristi u tome da ti bude zao, samo kvaris sebi dane, nastavi svoj zivot i veruj mi da ce se njoj vratiti...............i da ce videti da to nije lepo............ samo polako :kiss:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
razumem te ja, zvezdice, u potpunosti, svako od nas je doziveo to da ulozi u nekog mnooogo truda i vremena i da se taj popisa po tome, ono sto je meni tad pomagalo je da shvatim da sam ja ispao covek, da se ponosim time i da kazem da je dobra stvar sto je na kraju tako ispalo jer mi ne treba takva osoba kao prijatelj.

ti si svojim postupcima pokazala vrednost, ona svojim i sad nema koristi u tome da ti bude zao, samo kvaris sebi dane, nastavi svoj zivot i veruj mi da ce se njoj vratiti...............i da ce videti da to nije lepo............ samo polako :kiss:
LOST thank's :cheer:

Sve je to ok i ja cu to prevazici,, mada ce garant duze vremena ostati cudjenje kod mene zbog tog dogadjaja..

Mada, smorih se vise da ja uvek ispadnem ok i korektna, a prema meni neki ljudi skotovi.. MAlo je naporno stalno se truditi da budes covek u ovako nelojalnom i sebicnom drustvu. Ali, btw, to je druga tema vec.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Vratice ti se to dobro, fer i korektnost istom merom, samo polako... i uvek budi covek, uvek...... u tome je tvoja vrednost nad ostalima....... :kiss:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Vratice ti se to dobro, fer i korektnost istom merom, samo polako... i uvek budi covek, uvek...... u tome je tvoja vrednost nad ostalima....... :kiss:
Jaoj, pa hvala ti puuuuuuuunoooooo, nahali ti mene danas ni krivu ni duznu.. ;) :opacupa: :bouncy: :dance: :*
Korisnikov avatar
By Blady
Drugarice, prokletnice.. sta ucini tiiiii
:giggle:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Znachi Bojana se zoves... :fancyklap:

Elem, prijatelji su mi na prvom mestu...
To sto je ona tebi uradila nikad ne bih uradila svojoj drgc...a isto tako ne bih tako nesto oprostila svojoj drgc....

:)
Korisnikov avatar
By Deksi
U ovakvu situaciju sa "prijateljima" nisam dolazio,retko kad je problem bio u nekom ko se meni dopada pa se istovremeno ili posle toga dopadao njima.

Obichno su svoja prava lica pokazali na drugi nachin.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Aham.. Tako su me krstili.. Zaljubljena.. ;)

Rekoh ime nadajuci se uhodjenju od neke hot cice.. ;)
:nono: :wink:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!