- 05 Avg 2008, 09:59
Jedino sto pouzdano mogu da tvrdim je da nikad vise necu sedeti na avgustovskom suncu, na moru, bez zastitnog faktora 40. Pre dve godine sam dobila takve opekotine da se od tada nisam usudila da odem na more, a bogami ni na Adu. Vristala sam 2 dana i ustanovila da je najefikasnija epilacija nogu - suncem! Ozbiljno, ono se ni Frediju Krugeru nije desilo. Gama zraci. A bila sam vec 20 dana na moru pre toga, prelezala i alergiju na sunce i onu na so, i mislila da nema boga da izgorim.
Za ostalo ne znam. Umem ja da se zainatim i da stvarno ne stavim odredjenu namirnicu u usta po 2-3 godine, neke i duze, pa se uzelim. Uspelo mi je da se pridrzavam dijete koju mi je prepisala nutricionistkinja 6 meseci doslovno, pa sam pala kod ortaka na slavi. Ima neki spisak stvari kojih sam se uspesno odrekla u zivotu do sad. Ima ljudi koje sam uspesno odstranila iz svog zivota, jer u njemu ich nisu valjali.
Medjutim, nekako uvek ostavim prostora da se predomislim ukoliko ta neka ideja bude prevazidjana u odredjenom trenutku.