Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Na čemu ne štedite? Putovanja, hrana, lekovi?

Ja imam ortakinju koja može da jede "suva leba" dva dana ali mora da ima neku francusku farbu za kosu ... kosa joj je stvarno prelepa, ali mislim da baca pare :D

Ja evo ne žalim pare na hranu ... kada kupujem sendvič a gladan sam tako mi je sve jedno da li će mi reći 50 din ili 200 din .. ako sam gladan, ješću! Dok za ostale stvari umem da se stisnem
Korisnikov avatar
By Dina
Na putovanjima :avion: I na taksiju :auto:
Korisnikov avatar
By m..
Ne sedim ni na cemu, sto obajsnjava hronicnu dekitniranost krajem meseca. Mada medju ekscesne troskove uglavnom spadaju izlasci, cigarete i taxi. Jebiga hedonizam ce me skupo kostati, lmao.
Korisnikov avatar
By starsailor
nikada na : muziku ( koncert, cd etc) , taxi i mobilni - sto je dovoljno da sam uvek broke :lol:
Korisnikov avatar
By pthalo
skoro uvek štedim. više nego treba. kad sam imala 11-12 godine nisam jela dovoljno jer sam mislila da ne zaslužim jelo, jer je skup. Videla sam kao mama kupi glupi stvari i nismo imali novac za jelo i rešila sam se da nikad neću uraditi tako. a previše štedim i to nije dobro. uvek mislim "ne kupi ništa jer niko ne zna šta će biti sutra." A nedavno (ove april) počela sam da češće jedem: dva puta dnevni. Mogla bih i tri puta dnevni, mogla bih da kupim stvari što mi treba. treba da nađem nešto srednji put... :/

A što se tiče moji mali drugi/drugarice...ne štedim na kinder jaje, na soku, na čokoladu, na sladoledu... ne žalim pare za njih. :) Ista priča kada idem kod punoletni drugarice: uvek nosim sok ili nešto slično. A kada sam sama kod kući, pijem čaj ili vodu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
parafraziracu jk: svaki dan po kaficima, pijem kafu sa mladicima... :giggle: :lol:
Korisnikov avatar
By anche
uvek se trudim da pristedim na svemu :yes: jer je mnogo tesko kad se nema i nekako mi je ta sigurnost imanja svega i uvek veoma vazna.

nerviraju me rasipnici jer mislim da sam i sama u mnogim stvarima takva .

pa prepoznajem to kod njih, pa me nervira.

nikad ne ostavljam vodu da tece uzalud, niti sijalicu da gori u prazno. e onda kad mi pretekne nesto onda se castim nekim brendovskim 'made in prc' delom odece.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne stedim na harani,pitju i sl.
kupim uglavnom sve sto mi se svidi,ali ja recimo ne volim da idem u shoping,to me mnogo smara,pa onda tu ne trosim puno novca.ali zato volim da kupujem skupe telefone,i uopste tehniku.nikad nisam dekintirana,mama i tata me jos izdrzavaju :D
Korisnikov avatar
By Adenim
Nisam bas neki stedljivko, mene pare svrbe.
Jedino kada mi je nesto vazno, kao sada kada sam se malo stisnuo da bih mogao jos jednom na more.
Korisnikov avatar
By Modesty
Čist sam hedonista i novac doživljam isključivo kao potrošno sredstvo...ne štedim na stvarima koje mi se sviđaju;putovanja,hrana,parfemi.....ma ima tu mnogo sitnica.
Korisnikov avatar
By foolish
ne stedim! kad imam trosim, kad nemam jbg...
no, s obzirom da uskoro pocinjem samostalni zivot moracud a naucim da stedim :farewell:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by foolish
ne stedim! kad imam trosim, kad nemam jbg...
Same here. Ranije sam stedeo, sad slabo :nerd:
Korisnikov avatar
By foolish
joj ja sam ranije uvek imao stek, svi redom su mi davali pare.od tih para sam 2 godine isao na more,kupio mp3 player, komp, patike...
a sad mi niko nista ne da :(
Korisnikov avatar
By decko
Meni nikad nisu puno ni davali :lol:

Ali sam zato cuvao :lukavi: Sad posle par dana i ono sto sacuvam potrosim ili ako skupljam i stedim, to radim iskljucivo da bih kupio nesto i skupljam odredjenu sumu koja se potrosi isti momenat kad dodje do te cifre :harmonika:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by ns.happy
parafraziracu jk: svaki dan po kaficima, pijem kafu sa mladicima... :giggle: :lol:
:rotflmao: :pucaodsmeha:

Na cigare, kredit, dobar merak i sladoled :yay:
Korisnikov avatar
By Khons
ne shtedim na garderobi, jer stvarno dosta retko idem u shopping i to iskljucivo onda kada mi nesto bash zatreba (npr iscepale su mi se pantalone, itd). i tada mi nije problem da dam cak i malo jachu kintu za kvalitetnan komad odece jer ja sve sto imam u ormaru nosim do iznemoglosti.

za sve ostalo...recimo ne stedim na hrani, na sad vec retkim izlascima u pokoji klub (jbg izasla sam da se dobro provedem jednom u 100 godina).
i definitivno nikako ne gledam koliko imam/nemam kada se namerachim da svojoj dragoj kupim nesto.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Odeca, taxi, slatkisi, casopisi, kozmetika...
Stedim na hrani (u stanju sam ceo dan da ne jedem, ako cu za tih 200 din sto ustedim moci da kupim npr. Cosmo ili neki CD)...
Jedina od stvari odavde kna koje bih volela manje da trosim je taxi (jeste bespotrebno rasipanje, ja sam toga svesna, but still...)
Ali opet... ne pusim, ne pijem, ne dopunjujem kredit (o tome se brine devojka)...
By Swanheart
cemu novac ako se ne trosi.
volim da ugadjam sebi, jer ako ja ne ugadjam sebi ko ce drugi.
i kao sto rece johndoe, nikad nisam dekintirana,mama i tata me jos izdrzavaju.
Korisnikov avatar
By spliff
taxi
putovanja
gadgets
klopa
pitje
prijatelji
By J...
Stedim kad nemam novca, kad imam onda gledam da kvalitetno potrosim, pa ne stedim.
By fazza
Ne shtedim na: kucnom ljubimcu, tehnici, garderobi, kolima...
Korisnikov avatar
By password
Originally posted by anche
uvek se trudim da pristedim na svemu :yes: jer je mnogo tesko kad se nema i nekako mi je ta sigurnost imanja svega i uvek veoma vazna.

nerviraju me rasipnici jer mislim da sam i sama u mnogim stvarima takva .

pa prepoznajem to kod njih, pa me nervira.

nikad ne ostavljam vodu da tece uzalud, niti sijalicu da gori u prazno. e onda kad mi pretekne nesto onda se castim nekim brendovskim 'made in prc' delom odece.

Kako razmisljas, ko moja baba iz neke tamo cuke.Ako stedis na svemu, onda nikad i ne uzivas ni u cemu i dzaba stedis. Podsecas me na moju sestru, fuj a i babu koja vice zavrni ovo, ugasi ono :nope:Meni voda tece, sijalice sijaju, televizor i komp upaljen, lampa sljasti, sve mi je popaljeno i kad nisam u stanu jer volim da cujem muziku kad ulazim, a imam pokvarenu slavinu vec mesecima i nije da mi voda curi, nego tece u najvecem mlazu, u potocima i zabole me uvo. Imam posao, sasvim solidan, niko me ne izdrzava, cesto sam broke, ali zivim zivot da bih u njemu uzivao,pare ne gajim vec ih trosim i nikad necu biti njihov rob.
Ne volim stipse i kad ja imam, imaju i svi oko mene.
Korisnikov avatar
By Minie
Ne stedim ni na cemu....volim da uzivam ne da ga cuvam...ionako ce se jednom potrositi...samo je pitanje kad..
:dancing:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne štedim kad je tehnika u pitanju.
A ni knjige, bogami :D (skoro puk'o još malo pa 16k din. na 4700gr papira)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne stedim na kvalitetnoj kozmetici i shminci, patikama i odeci.
Na hrani stedim tek toliko da ne kupujem neke gluposti (uvozne jagode, papaje, mango, plavi pasulj isl) i retko kupujem gotova jela i kolace, posto ih vec mogu sastaviti sama, jos i podeliti sa ukucanima i drustvom.
Ali zato, izlasci ne podlezu pod gore pomenutu kategoriju hrane...
Duduk sam za tehnicke zezalice, tako da i pri kupovini fotoaparata, mp3 playera, usba i ostalih stvari se rukovodim time koliko para imam.
...
Prazne dvdije bih vec mogla da uvrstim u obaveznu hranu ili sanitet...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Stedim na izlascima jer mi to i nije neko zadovoljstvo...
Ne volim da dajem pare za taxi, sem u nuznim situacijama... ali bas nuznim!

Na hranu i slatkise pucam samo tako... kao i na glupavu kozmetiku... ali to je jace od mene!
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
jedino stedim zadnjih 5 dana u mjesecu da bih skupila da platim stan :) naravno nikad mi nije zao dati mnogo para za odjecu.. Ne izlazim nikad jer radim u nocnom klubu tako da nemam na to mnogo troskova..danas sam cak odlucila i da ostavim cigare :)
Korisnikov avatar
By Blady
Sada trenutno stedim da izadjem iz minusa...ali inace NE STEDIM, ja sam veliki troskadzija i uzivam u tome, u svakom potrosenom dinaru,,,
Wuuuuhuuuu :pickme:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!