Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Upravo mi se dogodilo nesto vrlo lose i neobicno!
Pre pola sata macak je dosla i popela mi se u krilo nisam nista video jer mi je soba zamrachena! Kada sam upalio svetlo u sobi imao sam sta i da vidim! Macku je noga krvava (meni su stvari krvave)!
U panici sam zgrabio 70% ili 7% alkohol (sav sam se izgubio) i isprao joj ranu, joj dusa me sada boli.... Da li moze da joj steti ovaj alkohol? Vodicu je prekosutra kod veterinara.
I meni treba jedan hitan odgovor, STA DA RADIM SA UKRVAVLJENIM FARMERKAMA I MAJICOM??????
Da li mogu nesto da stavim na njih pre pranja?
Joj kako cu sada da spavam jadan moj mali lepi macak:(
Korisnikov avatar
By Machkodlak
I jako se izvinjavam sto sam ovu temu otvorio ovde ali mnogo sam se pogubio!
Korisnikov avatar
By Vespertine
Samo potopi to sve shto pre u vodu, pospi deterdzentom za sudje, protrljaj malo dobro isperi, a onda vrati u vrucu vodu da odstoji malo, pa klasichno pranje
Korisnikov avatar
By Vespertine
Samo nemoj da preterash sa deterdzentom, sasvim malo je dovoljno
Korisnikov avatar
By horus.
a sto se tice macke ispiraj joj ranu 3%-nim hidrogenom... nikako alkohol!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by horus.
a sto se tice macke ispiraj joj ranu 3%-nim hidrogenom... nikako alkohol!
Isprao sam je sa onim otrovom(to je bio sekund izgubio sam se kada sam video ranu i krv) ali nisam siguran jel pise 70 ili 7 % uh vi medicinari i vas rukopis :oklagija:
Jedna nogica mu je povredjena od pre i malopre kada je video da njemu nosim hranu potrcao je i skotrljao se, majke mi dusa me boli... Resio sam da pobijem sve macke po kreju ovo je njihovo delo!
Majicu sam uspeo da istrljam fleke se za sada ne vide a za farmerke nisam siguran ne vidim fleku ali imam osecaj da ih nisam lepo istrljao sada su potopljene u silanu....
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Renoir
za krv...samo hladna voda!

za rane...da 3% hidrogen
Kako sada hladna voda?
Ja istrljao i stavio u toplu vodu...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ma briga me za stvari odoh sada da pokusam da spavam...
Lak dan...
Korisnikov avatar
By KiWi

Ako su fleke još uvek sveže potopi ih u HLADNU vodu i peri penom od deterdženta za sudove. Tako sam ja prošli put skinuo.

Ako su fleke polu suve, natopi ih mešavinom vode i soka od limuna i normalno operi u veš mašini.

Ako su se fleke osušile koristi neko od sredstava za čišćenje tepiha ... to u 99% slučajeva uspeva, mada može da izbeli odeću na kojoj je bila fleka.
Korisnikov avatar
By anche
nadam se da ce ti macka biti u redu :ozbiljan:
By Swanheart
samo hladna voda za krv i malo deterdzenta i neka tako odstoji malo
By Çâðê_DUP
Potopis sve krvavo u hladnu vodu da odstoji, da 'otpusti' krv. Zatim se rucno opere jedanput, praskom u toploj vodi, pa onda u mashinu, ili u lonac da otkuvas. :freddy:
Korisnikov avatar
By ns.happy
70% alkohol, gde si video 7% ... ne brini, nece nikog ubiti, uvek se ispira hidrogenom jer alkohol pece. ali krajnji cilj je isti - dezinfikuju ranu oba. sta mu se desilo?
Korisnikov avatar
By scout_finch
nemam pojma,kad se povredim tako da mi podje krv,majka pere fleke,a kad se neko drugi povredi tek onda ja ne perem. :D
a mislim da se krv skida kao i svaka druga fleka,nije posebno problematicna.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Kako je macetu noga?
(da vodis kod veterinara sutra obavezno)
mukica mala, ba smi je zao....
Nemoj da ga pustas napolje samog dok je povredjen (zivotinje imaju izostren njuh, da ga neko kuce ne oseti, pa da ga napadne).
By fazza
Maca bi trebalo da bude dobro, ne verujem da je neshto ozbiljno, samo proveravaj ranu dok ne odesh kod veterinara.

Znam kako ti je bilo kad si video toliku krv. Ja umalo nisam pao u nesvest pre 2-3 meseca kada sam vodio kuche na vadjenje krvi. Chim sam video krv sloshilo mi se. :D
Korisnikov avatar
By reveal
Vanish odlicno uklanja mrlje, ali ozbiljno!
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam mom dzukcu morala da vadim onu iglu preko koje prima infuziju u 3 sata ujutru,mnogo ga je bolelo.
a moje macke su stalno krvave jer ratuju medju sobom.:smeh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Machku ces da vodish kod veterinara prekosutra ( :puzzle: ), a ti se brinesh za stvari?

:nope:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Macak je od jutros mnogo bolje mnogo manje hramlje,rana lepo zarasta, sreca pa ima brata koga sam jutros zateko kako lize povredjenog :love: . Sutra ga vodim kod veterinara jer danas imam obaveze a i nemam kola (mnogo je zilav do stanize ima pet puta da iskoci iz torbe, zao mi je da ga tako maltretiram). Od sada ce sve macke u kreju (sem mojih) zapamtiti o sam ja(iako volim sve macke moje su mi na prvom mestu)! A i vidim da ce bata da ga brani ako bude potrebno, a bogami i da ga neguje dok ne stigne prava pomoc...
Hvala na brigama.
Stvari su vec u masini... videcemo iskod... Zao mi je i majice jer mi je to najdraza majica koju imam...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Dakle za sledeci put (ne daj boze) znas...samo u HLADNU vodu...

:)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Superstar!
Dakle za sledeci put (ne daj boze) znas...samo u HLADNU vodu...

:)
Sada znam hvala :bouncy:
A komske slatke mace pazite se :testerica:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pokusaj staviti kuhinjske soli i politi s kiselom vodom, to pali na stolnjacima...

a onda se malo poigras s vanishem eventualno i na kraju sve to dobro operes. trebalo bi biti ok :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by reveal
Vanish odlicno uklanja mrlje, ali ozbiljno!
Potvrdjujem iz licnog iskustva.
Korisnikov avatar
By Mortis
Rastopi pet andola u casi vode i ocisti time... radi na bilo kojoj mrlji na bazi proteina... krv, semena tecnost itd...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!