Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dakle...
Daj te naziv kafica/cluba/restorana...
gde ste naisli na nekog slatkog kelnera/konobara
ili
za devojke - kelnerica/konobarica...

:)

i opis za zainteresovane strane sa foruma da ga posete

et toq!
:snob:
By ~ Le Saint X ~
Da, pocnem...
Coffe Dream (horuse, ispravi me ako gresim)

ima jednog presladkog decka - crn, mali nos, predivno dupe...faca slatka do besvesti...
and so gay alike (mode: Sto je Renoir-u milo, to mu se snilo)

elem...
bio u drustvu starky i horusa i
posto sam vec uocio slatkocu doticnog
namerno sam, dok je bio za susednim stolom, glasno rekao da ima dobro dupe
znajuci da ce me cuti i on i svi okolo
ooops~!
ali, on se samo posle komentara jos vise natrtio
:blush:
how gay friendly!
Aleluja!

To mesto ce me definitivno videi jos, iako ne pijem kafu
Korisnikov avatar
By horus.
jao, to je onaj nadrndani... :roll:
doduse, tamo im je celo osoblje gay... cudi me da coffe dream nije na listi ovih "srbin za srbina" likova... :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ovo mu dodje k'o kruzing, sa poslugom...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by horus.
jao, to je onaj nadrndani... :roll:
doduse, tamo im je celo osoblje gay... cudi me da coffe dream nije na listi ovih "srbin za srbina" likova... :lol:
nadrkani bi nekako eroticnije zvucalo
:lol:
elem... mozda je celo osoblje gay, ali je samo jedan MENI sladak
:drkanje:

a, eto, mozda ce sad uvrstiti, posto 'poznati' borave na forumu
Korisnikov avatar
By Marvin
Kelneri, nju jork vorkeri... aman ljudi šta vam je!
Da je proleće pa i da razumem...
By Swanheart
koliko li ce jos ovakvih tema osvanuti na ovom forumu jako me zanima :doh:

i zar ovo ne spada u outovanje ljudi koji rade na tim mestima?
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa u zemlji srbiji, kao mestu sa nenormalnim sistemom vrednosti, gde je bitno samo da sljasti, nije ni cudo sto su konobari i prodavci (uz sve duzno postovanje prema tim zanimanjima) glavne face... mislim... :zid:

a i sto je swan primetila, bitno da se laje... nije bitno cija glava ce da pukne (sad malo hiperbolisem, ali ok).. :sebicnost:
Korisnikov avatar
By Marvin
Zato lepo treba ljudima (popaljincima :giggle: ) otvoriti "slučajne susrete" pa neka tamo balave jedni na druge do mile volje...

:shmi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni se svidjaju pojedini konobari u mom omiljenom kaficu Modena u Novom Sadu...i zato im uvek ostavljam dobar baksis :D
By Swanheart
izdvojen deo trash zone
i posle kukate kako vas ignorisu neki ljudi ili kako ih jurite i kako vam smeta njihovo drustvo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Swanheart
izdvojeno odeljenje trash zone
ili mozda ''scena'':lol:
By ~ Le Saint X ~

Ali, ti ljudi verovatno nisu gay
samo su slatki gay napaljenicima - as I am
:D
pa ne moze se ni smatrati autovanjem

a nigde se i ne navodi ime i prezime ili sta vec, da bi se neko sigurno autovao
By Swanheart
koja crna scena
btw editovan je post

to ne bi bilo ni s od "scene"
By Swanheart
Originally posted by Renoir

Ali, ti ljudi verovatno nisu gay
samo su slatki gay napaljenicima - as I am
:D
pa ne moze se ni smatrati autovanjem

a nigde se i ne navodi ime i prezime ili sta vec, da bi se neko sigurno autovao

a hajde mi objasni molim te, zar nije malo neukusno da se proderes da te cuje ceo kafic da konobar ima slatku pozadinu...nije mi samo jasno cemu to...
By Swanheart
gledam na to sa aspekta nekog ko ima malo razuma/kulture/morala...da ne nabrajam dalje.
Korisnikov avatar
By ns.happy
izdvojen deo trash zone
i posle kukate kako vas ignorisu neki ljudi ili kako ih jurite i kako vam smeta njihovo drustvo...
:up:
a hajde mi objasni molim te, zar nije malo neukusno da se proderes da te cuje ceo kafic da konobar ima slatku pozadinu...nije mi samo jasno cemu to...
verovatno iz sopstvene nesigurnosti. ljudi kad su nesiurni pricaju glasno, jer na taj nacin potvrdjuju sebi nesto sto misle da je tacno. npr deca - oni se potpisuju svukuda jer na taj nacin potvrdjuju svoj identitet, posto se osecaju izgubljeno. kasnije se to manifestuje tim nekim skretanjem paznje na sebe, glasnim govorom, pravljenjem problema u okolini (alkoholizam npr) ili prosto dobacivanjem...
pala mi je na pamet scena iz sex&grada kada mirandi neki radnik na ulici dobacuje, i dobacuje... i kad mu ona kaze 'ajde da se jebemo' on se ucuti...
By ~ Le Saint X ~
:lol:
elem
Severina i pesma
GAS GAS
je kriva za sve...

:hyper:

Kelneri ko seceri, a sviraju shoferi...
By Swanheart
zar je tesko biti fin i pristojan, popiti kafu ili sta vec pijes, videti kelnera i ako ti se vec toliko svidja, svratiti jos par puta, ukaciti kad je sam ili kad nema posla, castiti pitje, ili sacekati dok ne zavrsi sa poslom i ispratiti da ( ako vec mislis da je gay )...
a ne viknuti kao najobincnija seljacina:"vidi sto konobar ima dobro dupe"
to me asocira na kafane i zadrigle kamiondzije koji su neotesani i vichu za svakom konobaricom kako ima dobro dupe ili :dude:

prostakluk jednostavno.
By Swanheart
cuj konzervativan
swanimir samo ne voli prostakluk...
zaista nije tesko biti fin i imati bar malo "shlifa" i stila...

zar ne bi bilo lepse da se konobaru osmehnuo malo i na fin nacin mu stavio do znanja da izgleda ok tj. da on misli da konobar izgleda ok...

zar ne bi bilo lepse da je ostao tu gde je bio kada su otisli starky i horus i pitao konobara ako je slobodan ili ako je zavrsio sa poslom da mu pravi drustvo malo...

ili ko zna sta vec

a ne doviknuo to sto je doviknuo:zid:
Korisnikov avatar
By ns.happy
znas kako.. parafraziracu slogan reklame ''ili jesi, ili nisi''
verovatno je upalilo nekad, mislim, kad trubis, neko ce se i okrenuti... :blenta:
Korisnikov avatar
By horus.
da li je bilo prosto sa renijeve strane to sto je naglas prokomentarisao kelnerovu zadnjicu? svakako!
to je ponasanje jedne siparice od 14 god.

@swan: sa druge strane, jako je neumesno kritikovati ljude sa kojima nisi bliski prijatelj...

to sto je neko prost i nekulturan, to tebi ne daje za pravo da komentarises njegovu (ne)kulturu...

svakoga dana na ovom forumu svi mi (i ja) sebi dajemo mnogo za pravo kritikovati ljude koje ne poznajemo, ili ih poznajemo jako slabo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
nije li forum upravo mesto za kritiku? ja npr nisam to doziveo kao da swan kritikuje osobu , vec sam cin te osobe.. i ako neko napise nesto ovde, logicno je da ceneko imati i suprotan stav. ili gresim?
Korisnikov avatar
By horus.
ako je forum mesto gde cemo se konstantno kritikovati i vredjati, onda jadan nam forum...
po meni, na forum ljudi dolaze iz razlicitih pobuda... vecina da bi ubila dosadu i druzila se...
By Swanheart
Originally posted by horus.
da li je bilo prosto sa renijeve strane to sto je naglas prokomentarisao kelnerovu zadnjicu? svakako!
to je ponasanje jedne siparice od 14 god.

@swan: sa druge strane, jako je neumesno kritikovati ljude sa kojima nisi bliski prijatelj...

to sto je neko prost i nekulturan, to tebi ne daje za pravo da komentarises njegovu (ne)kulturu...

svakoga dana na ovom forumu svi mi (i ja) sebi dajemo mnogo za pravo kritikovati ljude koje ne poznajemo, ili ih poznajemo jako slabo...

postavio je temu na forum ocekujuci komentare, kritika spada u jedan vid komentarisanja.
Kakva bi diskusija bila ukoliko bi se svi slagali sa misljenjem postavljaca teme, da li bi tada uopste bilo diskusije ili bi svi samo klimali glavama ( :up: :yes: )

kao sto je srecko rekao, ovo nije bila kritika njega kao osobe, vec kritika njegovog postupka.

isto tako ocekujem od nekog da kada ja postavim temu u kojoj dolazi do (ne)slaganja sa mojim misljenjem neko napise sta zaista misli bez obzira na to da li me poznaje ili ne.
Zar cilj ovog foruma nije da diskutujemo...niko ne kaze da sve diskusije moraju proci sa odobravanjem.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ali nije to evrha foruma. forum je mesto gde dodjes da cujes nesto drugacije i da vidis tudji pogled na jednu problematiku. druziti se ti mozes iako se ne slazete oko necega, pobogu... sta sad, neko kaze da je glasao za ovu stranku a ti za drugu i gotovo? a pogotovo kritiku treba uvek primiti sa osmehom, jer ako odbacis zamke ega, i sagledas realno, ako kritika ima osnove, onda ti moze samo pomoci. to da li je neko nju ispalio iz ovog ili onog razloga, to ne treba da te zanima.
npr 2q2bstr8 je po meni savrsen primer pravog forumasa. kaze sta misli, pa se pusi. ako ti se ne svidja, tvoj problem. ali uvek kaze nesto sto je na mestu. (eto , on mi sad nesto pao na pamet)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!