Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
:yay: Nemash pojma koliko mi je drago shto sam ti chuo glas :yay:

I ne govorish loshe, sasvim solidno, chak i fenomenalno za nekog ko je pocheo tek pre par meseci...

:friends:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
awww :sweet:

zaista, vidi se da se trudis... 4 meseca zaista nije dug period, a srpski uopste nije lak.. izgovor ti je zaista dobar, nemoj da mislis da nije ...

you go girl! ;)
Korisnikov avatar
By Sanguine
aaawww
:sweet:

super je,s obzirom da ucis 4 meseca odlicno govorish :D
Korisnikov avatar
By Dzi
...extra ti ide dear Pthalo :klap: ..nastavi tako ..:B
Korisnikov avatar
By Sanguine
Originally posted by jovanabeograd
Sanguine, prepisujes, huh? :D

:lol:

nisam mykemi
Korisnikov avatar
By jukie
Pthalo nisam pratio celu priču. O čemu se radi? :nerd:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
:meda: :meda: :meda:
Stvarno si me raznezila.
Svaka ti cast prvenstveno na volji!
Sta te je to toliko privuklo srpskom jesiku??
By J...
Dosta razumljivo izgovaras reci, samo da poradis malo na gramatici ali sasvim je OK. Ja sam nekako uvek mislila da imas madjarski naglasak ali cujem da je ustvari engleski (tacnije americki engleski). :)
Korisnikov avatar
By dungoll
:) ali pthalo - to je kako pišeš na sprskom i to ti je u ovom kratkom blogu SJAJNO! :friends:

ali - napravi video ili audio blog, pročitaj šta ti duša ište ili - već kako god :) to bi bilo zabavnije slušati i možda ti i mnogo više pomognemo :) :hug:

edit: tek sada sam video da ima i mp3 post :) :peva:

:love:

:mazi:
Korisnikov avatar
By Blady
Predivan glasic.........................
MNOGOOOOOOOOOOOOO
:mazi:
Korisnikov avatar
By starsailor
pthalo :hug: :kiss:
jedno imamo zajednicko. tvrdo CH :D po tome me uvek provale, a onako me pitaju jel sam iz Nisha :lol:
Korisnikov avatar
By pthalo
:blush:

hvala za ohrabrenje. :)

@jukie: učim srpski. i neko je želeo da zna kako zvučim. to je sve.

@Machkodlak: ne znam. Bila sam u nešto teško deo života i meni ništa nije zanimalo. Onda, jednom noć, čitala sam knjigu i igrala sam se na kompjuteru dok slušala Beoviziju, čekajući Istražitelji iz Majamija i čula sam glas kao anđeo. I videla sam Jelenu Tomašević u oni crveni haljini sa prelepom crnom kosom, kao kraljica, zaista. I nisam više čitala knjigu, nisam se igrala na kompjuteru, samo sam je buljila kako peva. I otada život mi ponovo zanima i svaki dan učim srpski. Zavolela sam u nje, u pesmu Oro, u srpski jeziku. Čitam forumi, čitam Harija Potera, čitam "teach yourself serbian" knjigu, pišem, slušam muziku... Jezik je lep.

@J: američki engleski mi je maternji jezik. A ponekad (nesvesno) imam mađarski naglasak na engleskom (verovatno jer živim u Mađarskoj već sedam godine).

@dungoll: to je dobra ideja, da pročitam nešto. Možda pročitaću nešto, ili recitujem nešto koji sam zapamtila. To je lakše nego pretražiti reči kad ne znam šta da kažem. :)

@starsailor: još uvek ne čujem razlika između ć i č, samo pamtim gde koja slova treba.

@svima:
:blush: :grouphug: :blush:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jaaaaaaaaaaaaao preeeeeeeeeslatko!! :kiss: :cvece:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Elem, mozda cu zvuchati kao party pooper, ali: "josh samo 4 meseca uchim", bi znachilo da cesh posle 4 meseca prestati da uchish. Eto, samo da obratish paznju. U svakom slucjaku neverovatno dobro za 4 meseca, srpski ima jednu od najtezih gramatika...
Korisnikov avatar
By pthalo
Hvala za objašnjenje. Ako ne ispravljate, učenje je teže. :)

Neću prestati da učim. Kako se kaže? *guesses* već četiri meseca učim?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
U ovom sluchaju bi bilo tek chetiri meseca, poshto oznachava kratak period. Vec bi upotrebila da recimo uchish godinu dana.
A ispravih te zato shto i ja volim da uchim jezike, a volim kada mi neko na vreme kaze shta i kako.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Za č i ć se ne sekiraj. Ja več više od 30 godina ne mogu da čujem razliku.
Korisnikov avatar
By pthalo
Hvala Mr. Ja! :) sad mi je jasno razlika između još, već, i tek :)

<3
Korisnikov avatar
By pthalo
@kal zakath:

yay, onda nisam sama. Moja drugarica je pokušala da mi objasni, a ja čujem samo: "ch i ch, čuješ razliku? ch, ch"

mislim da red reči i padeži (i rodove) su trenutno bitniji nego č ć a pokušaću da čujem. :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by pthalo

@Machkodlak: ne znam. Bila sam u nešto teško deo života i meni ništa nije zanimalo. Onda, jednom noć, čitala sam knjigu i igrala sam se na kompjuteru dok slušala Beoviziju, čekajući Istražitelji iz Majamija i čula sam glas kao anđeo. I videla sam Jelenu Tomašević u oni crveni haljini sa prelepom crnom kosom, kao kraljica, zaista. I nisam više čitala knjigu, nisam se igrala na kompjuteru, samo sam je buljila kako peva. I otada život mi ponovo zanima i svaki dan učim srpski. Zavolela sam u nje, u pesmu Oro, u srpski jeziku. Čitam forumi, čitam Harija Potera, čitam "teach yourself serbian" knjigu, pišem, slušam muziku... Jezik je lep.
:love:
Evo tebi onda jedna lepa pesmica koju ja mnogo volim i u poslednje vreme je mnogo slusam :)
Nadam se da ce ti se dopasti :kiss:
http://youtube.com/watch?v=4KzOVcnTk3E&feature=related
Korisnikov avatar
By starsailor
@kal zakath:

yay, onda nisam sama. Moja drugarica je pokušala da mi objasni, a ja čujem samo: "ch i ch, čuješ razliku? ch, ch"

mislim da red reči i padeži (i rodove) su trenutno bitniji nego č ć a pokušaću da čujem. :)
ja cujem razliku, al nikako da izgovorim ono c ...kada ga mi nemamo jbg :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
@kal zakath:

Mozda ti moze pomoci chinjenica da je ć malo duze od č... Dodushe skoro neznatno, ail ipak :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!