Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jel neko video ovo....ja sam zgrozena...

''

Ne znam sta vi mislite, ali meni je ovo ogavno...
:mad:

..ako postoji tema, spojite..
Korisnikov avatar
By Adenim
Pa nisam zgrozen, ali nije duhovito. Mislim, zabole me...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
to su hrvati ljubomorni jer su uvek zadnji :P

a ovaj tip je, sto bi rekla Paris H, NOTTIE :D
Korisnikov avatar
By .L O S T
haha
igranje na ruzan nacin ali zabavno:kokice:

no posto ona ima decka i str8 je onda je to obicna shala:hvala:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Adenim
Pa nisam zgrozen, ali nije duhovito. Mislim, zabole me...
:up:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja se moram nasmejati.

Ali ono...nista spec...parodija ko parodija...
By fazza
Originally posted by 2kune
bilo je i gorih stvari... :nokti:
:up:
Korisnikov avatar
By bakalar
javna licnost + mnogima je jasno da je lez = ovo

deo posla :)
Korisnikov avatar
By Afka
Originally posted by jovanabeograd

Bas tako.

Od njihovih predstavnika nema potrebe praviti zasebnu parodiju, dovoljno je da samo pustis snimak sa Evrovizije.

U krajnjem slucaju - nije li glupo da tri pedera ismevaju jednu lezbejku sbog njenog seksualnog opredeljenja :puzzle:
Korisnikov avatar
By Stripi
ma pobogu, to su riječke Bele udovice, oni isijavaju svakoga. Dovoljno je pogledat svaku nedjelju navečer Red Carpet pa će bit sve jasnije.
I šta reć za Karamelu koji na sličan način imitira ostale? Da je ljubomoran zato što je Brena nastupala na Jugoviziji a on ne?
Korisnikov avatar
By Afka
Karamela je raspadnuto cudo koje je bilo interesantno u najgorim momentima devedesetih, rame uz rame sa BB show-om i Kleopatrom.
Korisnikov avatar
By Afka
Pitao si sta reci za Karamelu, stoga sam ti ja odgovorio.
Korisnikov avatar
By Stripi
ne kužim, ovi ljudi su radili parodiju, sad, nekome se može svidjeti, nekome ogaditi, ali odmah sve žive optužiti za ljubomoru mi se čini malo glupo i pretjerano? Moje pitanje je bilo da li su svi oni koji se bave parodiranjem zapravo ljubomorni?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
To je najnizi nivo humora...
ima ga jer ima i ko da gleda...

Kad ne znas sta da radis, ti napravis neku glupu
imitaciju.. i koketiras sa nekim terminima..

i kao to je jako smesno...

Bezveze..
Korisnikov avatar
By Afka
Veoma moguce, ali se to ne mogu da tvrdim (doduse, ubedjen sam da Karamela zavidi pevacicama zato sto su zene).

Ali ukoliko neko napravi ovako zlobnu i pacenicku parodiju, izvini ali to mi prvo pada na pamet.

I niko nije optuzio sve zive za ljubomoru. :roll:
Korisnikov avatar
By Stripi
onda su ljubomorni i na voditelje dnevnika Nove Tv? I na voditelje RTL televizije? I na Mani Gotovac? I Mirelu Rupčić? I Simonu Gotovac? I Severinu? Gdje je kraj strahu i paranoji?
Korisnikov avatar
By anche
meni je ovo super, i super smesno :lol:

super su ismejali njenu homofobiju :up:
Korisnikov avatar
By Afka
Da li voditelj Nove TV peva o svom pederluku?

Stripi, ja sam uvek za dobru parodiju, sta vise skidam svaku novi film u tom fazonu, ali sve ima svoje granice. Ovo je najjadniji nacin na koji mozes da unizis nekoga ko je postigao neverovatno veliki uspeh, zato sto ga ne ismevas zbog pesme, stajlinga ili neceg sto je on uradio, vec zbog necega sto on jeste i sto ne moze da promeni.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jovanabeograd

Mda, svaki Hrvat se ujutru probudi, bude ljubomoran sto je Srbija bila prva na Eurosongu, onda se prekrsti, pa ode da pisa... Ne bi bilo lose da ljudi sa ovakvim konstrukcijama u svojim glavama malo odrastu i prestanu da se bave projektovanjem.
Niti je smesno, niti je nesto posebno strasno da bih bila zgrozena... Zapravo, bila sam zgrozenija kada sam videla da je prava Marija podrzala Tomislava Nikolica.
Korisnikov avatar
By Stripi
voditelj NoveTv nije pjevao o svom pederluku jer

a) nije pjevač
b) nije peder
c) nema nikakve poveznice sa ovom pardijom na Mariju.

Engleski komentatori su još tokom Marijinog nastupa u Finskoj govorili da se na sceni događaj pravi lezbijski performans. Jesu li i oni bili ljubomorni (iako još nije počelo ni glasanje)?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Stripi

Engleski komentatori su još tokom Marijinog nastupa u Finskoj govorili da se na sceni događaj pravi lezbijski performans. Jesu li i oni bili ljubomorni (iako još nije počelo ni glasanje)?
mozda nisu bili slepi kod ociju? :trep:
Korisnikov avatar
By Elipsis
U svakom slucaju ovo nije ni malo smesno, ili makar ne bi trebalo da bude bilo kome ko ima nesto u glavi. Do duse, nije ni odvratno, ali jednostavno nije zabavno. Dvolitra je mnogo bolja.
''
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Obuku se tri lika kao zene da bi podjebavali nekog da je lezbejka? Ne da je smesno, nego je urnebesno! :ubise:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Big Bad Bear
Naravno da su ljubomorni. Pogledaj samo razne forume kad smo pobedili a oni ispizdeli
ah, pa nije vrag da ti tolka muškarčina pratiš rasprave o Eurosongu. Jel to moguće? :shok:
Bajdvej, ako ćemo uzimati frikove koji se pojavljuju na netu kao reprezentativni uzorak onda možemo reći po stormfront forumu da su građani Srbije izuzetni ljubitelji SS formacija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!