Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
[size=-2]okejk ne znam da l' je ovo trebalo u gej brakovi & roditeljstvo folder but w/e.. [/size]

Imate li neke navike ili ljubavi prema nechemu shto vashi roditelji apslolutno ne mogu da shvate, ni nakon mnogo, mnogo ubedjivanja...

Ja sam malopre stigao kuci sa (malo zakasnelim) poklonom za rodj od Sixta: Prince Of Persia Warior Within :love: a keva naravno kad je videla slozhila je odmah neku 'ocesh li se ikada opametiti' facu.. Kakav smor. :ua:
Korisnikov avatar
By Dominion
mrmljmrmljmrmlj, keva, bilo da dobijem nesto na poklon ili kupim, uvek mora da mi sjebe raspolozenje/high/ushicenje oko tog poklona sa komentarom 'sta ce ti to, bolje da cuvas pare za nesto pametnije' aaaaaaarghhhhh!!! tu bih je zadavio. koji ce mi kurac da cuvam pare, a kao drugo do kada jebeno da cuvam pare, niti planiram decu, niti cu tu nepostojecu decu da skolujem pa da mi trebaju jednog dana. uzivam u trenutku i kupim ono sto mi treba i sto mi se dopadne odmah. mrmlj....parents, can't kill them, can't live with them..

a debeloj stokilashici reci da je mogla da ti kupi nesto novo a ne da ti uvali ono sto je vec koristila...i nije znala da predje, might i add :lukavi: :lizalica:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Mislim da roditelji u srbistanu generalno nikad nece razumeti da deca imaju pravo da vode svoj zivot kako hoce a ne kako, ovo nase blago retardirano, drustvo to ocekuje od njih!!!
Korisnikov avatar
By Sanguine
Nikad nece razumeti to sto volim da prespavam ceo dan,ne raspremim sve za sobom i sto volim dzabalebarim....jbg.
Ali dobro zato je tu keva da mi kenja i podseca me na neke stvari...ono na fazon...neka simbioza :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by REI

Ja sam malopre stigao kuci sa (malo zakasnelim) poklonom za rodj od Sixta: Prince Of Persia Warior Within :love: a keva naravno kad je videla slozhila je odmah neku 'ocesh li se ikada opametiti' facu.. Kakav smor. :ua:
um, nije da se ne slazem sa pocetnim stavom, ali u ovom slucaju, znajuci tebe, na njenom mestu bih je izlomio na sitne komade pred tobom dok ti cvilis na kolenima preklinjuci da ti ostavi bar omot koji bi zalepio iznad kreveta.
:rafal:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by REI
Imate li neke navike ili ljubavi prema nechemu shto vashi roditelji apslolutno ne mogu da shvate, ni nakon mnogo, mnogo ubedjivanja...
S mojima se ne ubedjujem ima tome... sta je danas... ponedejlak, utorak, sreda...od VI osnovne. Nema svrhe, ne pomaze nikakvo ubedjivanje (i to nam je zajednicka crta).

A sta to moji apsolutno ne mogu da shvate od mojih afiniteta i navika...
Verovatno sve. By default.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Moji roditelji ne razumeju nista u vezi mene, tako da me boli DUPE sta misle.. :)

(jesam promasila temu?)
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa... nemam ja tih problema sa mojima... mozda jedino sloze facu kad vide sta kupim u fazonu ''sine,izgledas kao klosar'' ali tu je odmah i recenica ''ako se tebi svidja''...
e da... sad se setih... jedino mi ne tolerisu torbe. imam oko 20tak komada i pizde kad ih pocnem moljakati za jos jednu... upravo onu iz konversa npr..:angel:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy
pa... nemam ja tih problema sa mojima... mozda jedino sloze facu kad vide sta kupim u fazonu ''sine,izgledas kao klosar'' ali tu je odmah i recenica ''ako se tebi svidja''...
Ah, pa nije to nista. Kod mene se desavaju pravi mali dramski recitali.
Prevrtanje, gledanje, odmeravanje. Dizanje obrva. I onda njihov trade mark:" I tebi se ovo svidja?!"

Da ne pominjem sto sto nikad u toj igrici ne dodjemo do nivoa "...ok, ako se TEBI svidja", nego redovno "...ne znam samo ko te laze da je to lepo i da ti dobro stoji"
(ono, ne samo da nemam ukus, nego sam I OVCA).

Ja se samo smejem.Slatki su u toj svojoj predvidljivosti.
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by REI
pnaravno...s tim sto bih izbacio ovo "nakon mnogo mnogo ubedjivanja". to mozda u prvih 6 godina zivota.
Korisnikov avatar
By Rei
@evilc0rn

posle sam ja zlobnica :tuc:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Sanguine
Nikad nece razumeti to sto volim da prespavam ceo dan,ne raspremim sve za sobom i sto volim dzabalebarim....jbg.
E, to su za divno chudo prihvatili. Bilo je mnogo svadja oko toga, ali valjda su odustli, shta li vec. Ali kompjuter je i dalje iskonsko zlo...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Zadnji put su me smarali pre 3 godine kad sam puk'o 6000 na originale LOTR, a od tada mi samo kazu nesto u fazonu, ok tvoje su pare pa ih trosi kako hoces.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ja sam se istrenirao da kad pocne traktat, meni u glavi odmah ono Homerovo "tutu-turu-tutu-turu....", tako da nam je svima do jaja
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by unic0rn
Originally posted by REI

um, nije da se ne slazem sa pocetnim stavom, ali u ovom slucaju, znajuci tebe, na njenom mestu bih je izlomio na sitne komade pred tobom dok ti cvilis na kolenima preklinjuci da ti ostavi bar omot koji bi zalepio iznad kreveta.
:rafal:
JA bih ga jos i naterao da to sve pojede
Korisnikov avatar
By Deksi
:lol: :lol:

on: Pa ne kapiraju dosta stvari...uglavnom neke moje osobine i nacin razmisljanja povodom nekih stvari....ali to se menja kako odrastam,na nesto se naviknu,u necemu se ja promenim...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Big Bad Bear

:lol:
kad smo kod toga, kao malog su me terali da jedem shunku i slaninu, shto ja nikako nisam voleo da jedem :lol:

Jbt kakve su to traume bile, bilo je dranja, kazhnjavanja batinama, plakanja i plakanja... :lol:

dan danas ne mogu da shvate kako ne volim shunku (kao ni mnogi drugi) :)
Korisnikov avatar
By KiWi

ima mnogo stvari .. lista je preduga a ja se jednostavno navikao da o tim stvarima ne diskutujem sa roditeljima ... čak ni kada oni načnu temu. O tome se jednostavno ne govori.
By fazza
Originally posted by REI

:lol:
kad smo kod toga, kao malog su me terali da jedem shunku i slaninu, shto ja nikako nisam voleo da jedem :lol:

Jbt kakve su to traume bile, bilo je dranja, kazhnjavanja batinama, plakanja i plakanja... :lol:

dan danas ne mogu da shvate kako ne volim shunku (kao ni mnogi drugi) :)
Razumem te u potpunosti (barem shto se shunke tiche). :)

LM, mene je u obdanishtu vaspitachica terala da jedem zhito iako ga nisam voleo, i to na silu, gurajuci mi jebeno shugavo zhito u usta od koga se meni povracalo. Nije me ostavljala na miru dok mi na silu ne ugura svo to jebeno zhito u usta, od koga i dalje imam traume. Ne volim da ga vidim, a kamoli stavim u usta. Fuj!

I to su mi neke vaspitachice! Nisu, bre, normalne! Kako bi njima bilo da ih neko napuni kao punjenu curku, i to kroz pichku pa u utrobu! :burner:

Shto se tiche tvog pitanja, pa ne pada mi bash na pamet neshto oko chega se raspravljam sa mojima...
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by Mars
Originally posted by ns.happy
Ah, pa nije to nista. Kod mene se desavaju pravi mali dramski recitali.
Prevrtanje, gledanje, odmeravanje. Dizanje obrva. I onda njihov trade mark:" I tebi se ovo svidja?!"

Da ne pominjem sto sto nikad u toj igrici ne dodjemo do nivoa "...ok, ako se TEBI svidja", nego redovno "...ne znam samo ko te laze da je to lepo i da ti dobro stoji"
(ono, ne samo da nemam ukus, nego sam I OVCA).

Ja se samo smejem.Slatki su u toj svojoj predvidljivosti.
jao sto mi je ovo poznato... narocito me jebavaju sa kosom. Jao kako izgledas, grozno ti stoji. Kakvi su ti tvoji drugari da ti ne kazu da je gadna... A ako mi jedna majca ne visi do kolena onda mi je to malo...
Korisnikov avatar
By Khons
moja majka nista ne moze da razume, a i da moze, nece. valjda joj je lakse tako :D

od spavanja do kasno u podne, izlazaka ("u 12 nocu zurke pocinju?! boze, dete, ti si zamenila dan za noc, nije ti no zdravo"), pushenja (na kraju sam joj lepo rekla da sam prestala, jer stvarno vishe ne mogu), fakulteta, prijatelja (bolje reci prijateljica "gde ih ti to upoznajes, kako tako sad odjednom znas njih 5").
nevidjena gnjavaza.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Khons
moja majka nista ne moze da razume, a i da moze, nece. valjda joj je lakse tako :D
Moja mama mi je do pre 2 godine stalno za rodjendan govorila "... i da se ozenis". Na sta bih je ja prekikado i govrio da prekine, pa je obicno islo ono "ti se nikad neces ozeniti" sa nekom tugom u glasu. Nisam joj se outovao.
Prosle godine mi je pozelela "...puno ljubavi..."
A danas je rekal "...i da nadjes osobu koja ce te mnogo voleti...". Zapravo, nisam mogao da dobijem lepsi poklon od nje
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Khons
Moja mama mi je do pre 2 godine stalno za rodjendan govorila "... i da se ozenis". Na sta bih je ja prekikado i govrio da prekine, pa je obicno islo ono "ti se nikad neces ozeniti" sa nekom tugom u glasu. Nisam joj se outovao.
Prosle godine mi je pozelela "...puno ljubavi..."
A danas je rekal "...i da nadjes osobu koja ce te mnogo voleti...". Zapravo, nisam mogao da dobijem lepsi poklon od nje
vooolim te suptilne upadice tipa nista ti ne govorim a zapravo sve sam rekla :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Moji su se ceo život baš baš trudili.
Ako nešto nisu i podržavali i slagali se sa tim- samo su vrlo suptilno stavili do znanja.

:love:

E sad - to što je otac razgoračeno (a opet, bez komentara) propratio par užasnih boja kose, a mama za sve stvari prokomentariše da su kratke (a onda sam kupio duks sa rukavima do pola kolena- o tome priča i dalje stalno :smeh: ) - to ja ni ne računam.
To su sitni, usputni, bezvezni komentari.
By Swanheart
jedino sto nisu razumeli je bilo oko kupovine patika jer jelte obozavam patike i satove...
kod 15og para je cale jednom usao u sobu pogledao ih poslagane i pitao:"kad ces ti sve to da nosis?"
ja:"pa svaki dan po dvoje i martinke vikendom i praznicima"
rekao da nisam normalna i izasao
od tada vise ne postavljaju pitanja.

sto se izlazenja tice pojma nemaju kad izlazim jer ne zivim sa njima treca godina vec, ponekad kad pitaju kako je bilo kazem da sam se vratila u 5h na sta obicno kazu:"znaci bilo je dobro" ili "vazno da je tebi bilo lepo"

malo zvocaju zbog tetovaza na ledjima jer za te znaju, i za 7 mindjusa :lol: no dobro, zanemarljivo je to...
jedno vreme su hejtovali frizure, ali su se sad vec pomirili sa tim

pre neki dan je keva imala izjavu tipa:"novac je tu da bi se trosio, u tvojim godinama se on ne stedi vec trosi"

uglavnom su cool i razumni iako im nisam outovana
mada bice da je to zbog skolice :lol:
tako da nemaju ama bas nikakva prava da mi prebacuju nesto

:swanimir the nerd:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam uvek imala specifican odnos sa svojima i trudila
se da drzim do sebe..

Tuzno za njih je to da su skoro otkrili da me uopste ne poznaju...

Kao mala sam pricala da nisam sa ove planete i da su me doneli
vanzemaljci.. Na to bi moja majka rekla : "Da ne znam da sam
te ja rodila, jos bih i poverovala u tu pricu"

Ja sam otisla od kuce sa 19,20 godina, radila sam i pre toga,
tako da sam bila vrlo slobodna sve to vreme..

... trenutno ne razgovaram sa kevom, mislim, od septembra,
ali ne zbog "autovanja" nego zbog drugih nekih gluposti koje
je radila i radi.. i kad god sam joj skrenula paznju na to, uvek
je bio tekst "ko je koga ovde rodio?", "ipak sam ti ja roditelj,
ne mozes tako da pricas samnom"... tako da sam i odustala
od price..
Korisnikov avatar
By LittleRed
Od kada sam se odselila, pre oko godinu dana, odnosi izmedju moje majke i mene bitno su se izmenili.
pre toga je umela da prigovara zbog svakojakih sitnica - tipkanja po tastaturi do kasno u noc , nacina na koji trosim novac i sl. Nije sve to mene i tada previse doticalo, ali me je ponekad izvodilo iz takta.
Sada je sve drugacije...sada je samo...podrzavajuca po pitanju mojih odluka...cak toliko da me iznenadjuje.
u pojedinim trenucima pomislim da bih mozda i mogla da joj kazem da imam devojku...nekada mi se ucini da bi mozda bila sokirana u prvi mah, ali da se njen odnos prema meni ne bi bitno promenio. A onda mi se samo javi potpuno drugacija slika...ne znam, videcu...
Korisnikov avatar
By foolish
boze, citam ovo i kontam kako ima divne roditelje. jedino oko cega mi prigovaraju je fax i moje neucenje i neangazovanje oko istog.

ali moji su bas mladi i uvek su bili ok po svim pitanjima, sve sto me je ikada zanimalo da uradim ili probam trebalo je samo da pitam...

primer: pre neki dan zove baba i pita gde sam
keva:u novom sadu
baba: sta ce tamo?
keva: na exitu
baba,sokirana: pa jel znas sta rade tamo?
keva, mrtva ladna: piju, puse, drogiraju se i jebu iza svakog coska
baba:pa kako si mogla da ga pustis?
keva:sta ja ima da pustam coveka od 20 godina bilo gde
By J...
Uvek sam se trudila da ubedim majku da "mora" da joj se svidja ono sto se i meni svidja. Naravno, nisam u svemu uspela, postujem i njene stavove, ali sam naucila da izbegavam teme na kojima znam da bi se posvadjale.

Najbitnije je da je OK podnela moje autovanje.
Korisnikov avatar
By scout_finch
sa roditeljima ne zivim od 2000. kad sam krenula u srednju skolu,tako da se odlicno slazemo kad smo zajedno:lol: ne,stvarno,skroz su cool ljudi,pustili su me da zivim sama u kuci,iako i oni zive u istom gradu.valjda su smatrali da sam dovoljno odgovrna za tako nesto.
moj brat ranije nije bio odusevljen stilom oblacenja,ali se sad navikao skroz,a tata i mama nikad ni sa tim nisu imali problem.
moja majka jedino nije bila odusevljena mojim interesovanjem za ekstremne sportove,ali to sam prerasla tako da tu vise nema problema.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!