Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Cesto se kaze da sitnice zivot znace i mnogima te, naizgled nebitne, stvari ili postupci, mogu znaciti jako puno i imati veliku vrednost.

Ponekad nam i najmanja sitnica i potpuno minoran detalj moze ulepsati, ili pak, pokvariti dan..

Koje su to sitnice koje vama znace, koje uticu na vas, do kojih drzite ili ih suludo postujete?

;)
Korisnikov avatar
By Khons
nema shablona.
dan moze da mi ulepsa cinjenica da jutro imam samo za sebe, da sam se probudila ispavana, kad pronadjem omiljenu kaffu posle vishenedeljnog traganja za istom...

kada vidim usamljeni poljski cvet u travi, kad vidim u kaficu coveka sa detetom od godinu dana, kako ga onako nezgrapan nezno ljulja u zagrljaju.
kada me neko nasmeje, iznenadi.
kada ujutro kad se probudim zateknem poruku na ogledalu.
svashta neshto
Korisnikov avatar
By maribia
Meni puno znaci da mi neko skuva kafu ujutru :)
Korisnikov avatar
By Dzi
.. sitnica.. :misli: sitnica poput osmeha npr. :)
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by maribia
Meni puno znaci da mi neko skuva kafu ujutru :)
hihi, dok sam jos pila tursku, mene je obavezno po budjenju cekala kafica...dusha moja :aww:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Kad mi dotrci sestra da mi pokaze crteze koje je nacrtala za mene...
Posto ugledam mamu umornu posle posla kako dolazi u moju sobu sa tek spremljenim kolachima.
Dok docekujem zoru i gledam izlazak sunca uz kafu.
Kad pomislim na njega i pocnu da me podilaze oni zmarci.
Kad se osetim zaista srecnim jer vidim njegov osmeh...

......

Ima jos toga...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Kad na miru sedim, pijem kafu, pusim cigaretu i pijem Coca Colu...
Korisnikov avatar
By Hton
osmeh-najveca sitnica koja postoji!!! :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
meni je na primer dovoljno da mi se na putu za skolu, dok kupujem kafu za poneti u costi, nasmeje raspolozena radnica u 7 ujutru i da mi samim tim ulepsa ostatak dana...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Sms za dobro jutro...
Poziv za dobar dan...
Shetnja za dobro veche...
Poljubac za laku noc...
Korisnikov avatar
By Modesty
osmjeh...lijepa riječ,kad u očima nekog vidim razumjevanjesitni znaci pažnje,spontan dodir(prilikom razgovora)...kada na ulici vidim da se dvoje vole...djeca koja se igrju bezbrižno.
Korisnikov avatar
By EYA
mislim da bi potrajalo dok bi ih sve nabrojala, a za neke jos i ne znam da mi znace jer ih nisam dozivela... ali, ono sto mogu napisati je da volim da budem okruzena ljudima koji umeju da cene sitne radosti, i da ih sa drugima dele, jer sam i sama takva :sunce:
By J...
Evo ja cu reci nesto malo drugacije nego sto su rekli u prethodnim postovima.

Meni mnogo znaci da imam vreme koje cu provesti sama sa sobom, bez ljudi, jer jedino tako mogu da sredim misli i da se oslobodim negativne energije koju na zalost svi mi dobijamo iz svakodnevnog stresnog zivota.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Mostar je prije bio pun bašti, sada sve manje i manje, kajsije, smokve, sve manje rađaju ..
dezdelije se nađu tek tu i tamo,

neku noć sjedim sa djevojkom na zidiću čekamo predstavu u ponoć i pričamo o tom, i kažem joj joj ja znam od prilike par mjesta gdje još ima dezdelija, ona poludi ne može vjerovat da ima još neko ko ih voli i odemo u baštu kluba gdje su 2 drveta, žute i crvene ...

i kaže mi bog će te nagradit za ovo :mama:

e

evo vam i pjesma
http://www.youtube.com/watch?v=5-1TXgL7HQw
Elemental - Male stvari

:sunce:
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...ne znam gde bi bio kraj kad bih poceo da ih nabrajam. Jednostavno, sitnice mi mnogo znace i na njih obracam najvise paznju i bitne su mi bez obzira o cemu ili kome se radi :)
Korisnikov avatar
By Afka
Kada mi stigne neki mejl ili poruka od ljudi koje nisam dugo video, a jako ih volim...

Spontani osmeh nekog decka ili devojke (bilo prijateljski, bilo nekog drugog znacenja), pice u omiljenom kaficu po lepom danu...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Kad mi mali komsija kaze da me "voji" :sweet:
Kad se ne vidimo dugo, pa me zagrli najjace sto moze :love:
Kad odem u KTC i kinsekinja kaze "MoZe za tlista" sa osmehom od uva do uva :lol:
Kad se dobro zezamo na forumu :)
Kad drgc kazem da sam skenjana i drgc dodje iz drugog grada samo da se ja ne bih smorila na zurci :mazi:
Kad mi u pola noci drgc dodje da se zezemo i pecemo jaja :shmi:
Kad nadjem neku dobru pesmu pa je slusam po ceo dan :lood:
Kad tata dodje kuci i ne posvadja se sa mamom (i ne napije se)..e to mi stvarno znaci.. (doduse to nije sitnica..)

...................................................................................................................
Nastavice se :) svidja mi se tema :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!