Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Ja smatram da se po obliku usana moze takodje odrediti raspolozenje i karakter. Kazu da su ljudi punih usana suptilniji, bolje se ljube, da su osobe sa tankim usnama nevidjeni baksuzi.

..
evo mojih:

Slika

suptilna, kissable, passionate..sve su to odrednice moga karaktera. moja seksualna energija dominira usnama. nazalost, retko se ljubim.

..
okacite i vi svoje usne, pa da naliziramo. mozda uskoro krene i tema: GRUDI- ogledalo pishe :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Imam prilicno tanke usne na velikim ustima, pa neprestano pucim usne kad se fotografisem. Kompleks.
Imam nameru da ubrizgam koji kubik silikona u usne, cim prishparam dovoljno love za to.
:)
Dotle necu da postavljam fotos samih usta.
Korisnikov avatar
By Rei
elem, ta(j) alexa37 je prvo kad se pojavila govorila u mushkom rodu, i ispod avatara joj je pisalo da je male.
Korisnikov avatar
By Zoe
A i A imaju slicne usne :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by REI
elem, ta(j) alexa37 je prvo kad se pojavila govorila u mushkom rodu, i ispod avatara joj je pisalo da je male.
Ma, pitaj boga ko je tu ko. :lol:
Secas se da su se nedavno cule price da su se na Forumu pojavili i vanzemaljci.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by REI
Lupaš kao Maksim po diviziju...a da sam stavila greškom da sam muško,to je istina...a ko zna,možda i jesam.
Korisnikov avatar
By horus.
Slika

omg, nisam stavio labelo... :drama:

:lol:

ko je ovde zaduzen za tumacenje licnosti? :sunce: again? :giggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
(svi procitali, editovano)
***odlomak iz romana "E-doktor, ili kako sam se izlecila"

Teme "Kurac je ogledalo duse", "Dusa ogledalo kurca" su samo parodije na sva ova sranja.........Mnogo bi lepse bilo staviti naslov teme "Moje usne-vase besane noci" :nesiguran: ili tako nesto, a ne obesmisljavati pojam "duse" trpanjem u usta i na kurac......:pihh.......
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Zoe

obesmisljavati pojam "duse" trpanjem u usta i na kurac......:pihh.......

:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zoe
"Moje usne-vase besane noci"
Ovaj naslov mi se svidja.
Otvaraj temu, Zoe
Korisnikov avatar
By Modesty
Baš bezveze zoe... i po meni ima masu besmislenih tema ali ne navraćam na njih nego samo na one koje me zanimaju,zabavlju......
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by allexa37
Baš bezveze zoe... i po meni ima masu besmislenih tema ali ne navraćam na njih nego samo na one koje me zanimaju,zabavlju......

Je li ovo trebalo da bude pitanje:"zasto si dosla na temu ako ti se ne dopada?"

E, sto mrzim takve odgovore; pa valjda su sve teme ovde i javne su i ako udjes u neku temu, i nemas isto vidjenje stvari kao postavljac ili kao ostali diskutaNti, onda odmah ta dobro poznata recenica-smaracica "nemoj ni dolaziti".

Pa dobro, draga A., mozda i necu, ali kad se vec zajebah i udjoh, mogu i da prokomentarisem.
Korisnikov avatar
By horus.
a ja sam se ozbiljno ponadao dubokoj analizi moje licnosti na osnovu mojih usana, ali mi zoe pokvari plan... :lol:

a sto se tice parodoja na slicne teme, to se sve podvodi pod spam, jer ako vas nesto ne zanima, nemojte ulaziti u te teme, simple as that...

:hvala:

da li je zaista bio problem u statusu, ili u ovom forumu? :hmm:
ja otvorim temu o lucidnim snovima i tema jedva dozivi drugu stranu, jer seljanija ni ne zna sta znaci "lucidno", dok statusove teme dobiju po 5 strana u roku od pola sata i 1000 pregleda... u kome je problem? :trep:

da li su angelinine teme u poslednje mahom bzvz-ne? jesu... da li su najsmislenije i najbolje trenutno na ovom forumu? jesu...

problem ovog foruma je to sto je mnogima drk fazon postao manir i sto im je sve fuj i sve bzvz, osim tema koje otvara njihovo drustvance, to je vec kvalitet (ma koliko djubre bilo)... :bljak:
na svaki pokusaj novajlija da otvore neku inventivnu temu, pola drkosa pocne da sikce kako je ta tema bila pre 200god...
to sto je neko polemisao 2005-e godine o religijskim temama, mene bas briga, jer ja tada nisam bio deo te price...
ako neki novajlija iskopa neku staru temu, forumsko pucanstvo opet pocne da sikce, jer toboze "zasto je uopste iskopao fosil temu?"...
kako god novajlije uradile, ne valja... te zasto bi se neko trudio? :jazzva:

ja nisam novajlija, ali se vise i ne trudim, jer bisere pred svinje ne treba bacati...

ironija je da najbolji ljudi na ovom forumu vise u trashu, jer ne zele da se mesaju sa drkosima iz ostalih foldera...
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Zoe

Je li ovo trebalo da bude pitanje:"zasto si dosla na temu ako ti se ne dopada?"

E, sto mrzim takve odgovore; pa valjda su sve teme ovde i javne su i ako udjes u neku temu, i nemas isto vidjenje stvari kao postavljac ili kao ostali diskutaNti, onda odmah ta dobro poznata recenica-smaracica "nemoj ni dolaziti".

Pa donro, draga A., mozda i necu, ali kad se vec zajebah i udjoh, mogu i da prokomentarisem.
ne,nisam tako mislila draga zoe,ja što mislim,tačno se i izrazim,rekla sam za sebe jer tako stvarno praktikujem,...samo si me iznenadila sa toliko kritike zbog neke zajebancije
By Çâðê_DUP
Originally posted by horus.
Slika

omg, nisam stavio labelo... :drama:

ko je ovde zaduzen za tumacenje licnosti? :sunce: again? :giggle:
ja! :smug:

uzdrzana si osoba, nezna, senzitivna. cini mi se, malo "preplasen", ali je to je vise neka stidljivost..treba ti dosta vremena da se otvoris drugima.
By Çâðê_DUP
Originally posted by REI
Lupaš kao Maksim po diviziju...a da sam stavila greškom da sam muško,to je istina...a ko zna,možda i jesam.
jaoj, nemoj s njim da se salis, on ce sve to ozbiljno shvatiti. :drama:
Korisnikov avatar
By Hton
jao, svi imate preterane, napicene usne :klap: divno! :love: :D

@Angelina, Horus ,Allexa37 ,KissQueen :klap: :love:

PS:sad da analiziram psiholosku pozadinu usana-ne znam (narocito ako su radjene:lol: ) Vise ih delim na napicene i nenapicene:D
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by horus.

problem ovog foruma je to sto je mnogima drk fazon postao manir i sto im je sve fuj i sve bzvz, osim tema koje otvara njihovo drustvance, to je vec kvalitet (ma koliko djubre bilo)... :bljak:
na svaki pokusaj novajlija da otvore neku invetivnu temu, pola drkosa pocne da sikce kako je ta tema bila pre 200god...
to sto je neko polemisao 2005-e godine o religijskim temama, mene bas briga, jer ja tada nisam bio deo te price...
ovo je jako tacno! :up: i uz sve to ga ne mrzi da kopa i potrazi temu iz (kako je jedan forumas taj period nazvao :D ) Doba Jure...
a kada pokrene neku prastaru temu jer je uspeo nekim cudom da je nadje, onda je on smor:nope:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Daliborka
Slika
Gospodjo, vi ste zena bez topline. iako ste nasmejani, vi ste jedna hladna, uskogruda gospodja, sebicna i vrlo vrlo prakticna. mislim da ste i rasista!!!

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By blenta
bolje da ste kachile neke vertikalne

bitje ovo dugoooo leto

:gotika:
Korisnikov avatar
By Hton
sta moje kazu :lol:

Slika

PS:Kako to da nema ni jedna tema za gledanje u dlan...ili jutarnju kafu:lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Daliborka
Slika
Gospodjo, vi ste zena bez topline. iako ste nasmejani, vi ste jedna hladna, uskogruda gospodja, sebicna i vrlo vrlo prakticna. mislim da ste i rasista!!!
Nisam najgora na svetu, to je sigurno.
Verovatno si u pravu da sam uskogruda... A kako da budem sirokogruda, pitam ja tebe, kad se zna u kakvim sam uslovima stasavala kao zena, da sad ne ponavljam tu pricu, jer je svi znaju.
Prakticna - jesam i na to sam veoma ponosna. :)
Rasista - nisam sigurno, a dokaz za to je da sam prosle godine imala jednu strasnu romansu sa jednom sredovecnom Crnkinjom iz Bg-a, koju sam upoznala preko neta. :blush:
Opet kazem, kakva sam takva sam, ali najgora sigurno nisam.
:)
:kiss:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Hton
sta moje kazu :lol:

Slika

PS:Kako to da nema ni jedna tema za gledanje u dlan...ili jutarnju kafu:lol:

sa' ce biti, dao si mi ideju :lol:

...

hmmmm...'vako:

pomalo si hedonista (ko nije..), otvoren si u manifestaciji osecanja, vedar i druzeljubiv. veoma senzualan.
By Çâðê_DUP
@allexa37

imala sam najbolje namere, obilo mi se o glavu

nauci da postavljas sliku, ne znam koj' moj sam ja toliko usluzna. neka stoji moj nick, mod neka menja ako zeli, jer ti ne umes, a ja necu da ti pomazem vise. :giljotina:
By Çâðê_DUP
a dokaz za to je da sam prosle godine imala jednu strasnu romansu sa jednom sredovecnom Crnkinjom iz Bg-a, koju sam upoznala preko neta.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Tresh-grl
Slika

kissici od Tresh :ples:
vrlo si seksualna i potentna. culna osoba. intenzivna.
:trampolina:

mada cini mi se da ta osecanja ne izrazavas bas otvoreno, mozda pomalo druge podredjujes ispunjavanju svojih licnih zelja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!