Po ovim fotkama koje su ovde postavljene (onu temu nikad nisam citala), najbolje mi izgledaju Denijeve i Deksijeve, a od zena nista toliko posebno, ali hajde, QDF (dobro si ispala, ne znam da li su i uzivo ovakve, ne bih rekla), Tresh-girl (Iako se izbecila :speed:
), e sad, ove na kojima se vidi i veci deo face su mi problematicne
Vidim donji deo lica, ali mi se mozda ne svidja kompletna faca, odnosno kompletna fotografija tako slikana (volim kad su oci u prvom planu i jedine na slici)...... ali ako bih samo njihove oci izdvojila, bile bi to M....i The Dutchess, pa na kraju i Swanheart.......cije mislim da su bile lepse na nekim drugim fotkama.
Kod Tresh-girl mi se vise svidja sto su samo oci na slici, ali ne i njihov izraz ni oblik preterano, ali ja gledam i fotografiju na kojoj su predstavljene. Kod QDF mi se svidja sto je mracna.
Po ovim slikama, kazem.
E, sad, mislim da su Angelinine na nekim drugim cak i bolje, ali ne mogu da se setim a ovde mi oko nije dobro slikano, ne vidi se lepo izraz.
(Hton je inace prelep, ali mi se ovde ne dopadaju oci kako su ispale)
E, sad, za koga da glasam........
Stvarno ne znam........razmislicu jos izmadju QDF (svidja mi se ta crno-bela fotografija i taj izraz i sminka), i denija koga sam na "prvu loptu" htela da kliknem.......
Sad, stvar je stila, boje, ugla.........mogu mi se sve ovde svideti na jedan nacin, ali ovo je onako najupecatljivije od ponudjenog.
Neke mi se nisu otvorile, ili su uklonjene.
Ja svoje nisam postavila, ali mislim da su moje neprevazidjene