Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SimorOriginally posted by DeksiIzvinjavam se na konzervativnosti, ali šta je smešno u tome što se neko pod dejstvom alkohola i droga zakucao u izlog već-nečega?
Budalo
Originally posted by sleepingsunsta znam. kontam da bih se otrgla kontroli u nekoj vrsti nuzne samoodbrane i ubila nekog
mozes da imas problema jeidno ako si osudjena-za hapsenje,tesko.Bitno je da ne robijash:kada:
Originally posted by Simorto se ne zove konzervativnost, to se zove zdrav razum. I dobro da je bio izlog a ne nechiji zivot. jebiga, meni te saobracajke, voznja pod opijatima nije nimalo za zezanje.Originally posted by DeksiIzvinjavam se na konzervativnosti, ali šta je smešno u tome što se neko pod dejstvom alkohola i droga zakucao u izlog već-nečega?
Budalo
Originally posted by SimorE svašta od tebe Simore. Zar ne shvataš da je u pitanju bio antiglobalistički performans?
Izvinjavam se na konzervativnosti, ali šta je smešno u tome što se neko pod dejstvom alkohola i droga zakucao u izlog već-nečega?
Originally posted by KhonsOriginally posted by Simorto se ne zove konzervativnost, to se zove zdrav razum. I dobro da je bio izlog a ne nechiji zivot. jebiga, meni te saobracajke, voznja pod opijatima nije nimalo za zezanje.Originally posted by DeksiIzvinjavam se na konzervativnosti, ali šta je smešno u tome što se neko pod dejstvom alkohola i droga zakucao u izlog već-nečega?
Budalo
Originally posted by polarlicht4.1Е, ако је антиглобализам у питању, онда ОК. Само напред, у излоге мрских капиталиста* (ако неког и покупи успут, шта ћеш - у борби противу љутог нам непријатеља сва средства су дозвољена).
E svašta od tebe Simore. Zar ne shvataš da je u pitanju bio antiglobalistički performans?
Originally posted by Tresh-grlNisam hapsena, ni krivicno gonjena, samo sam u zivotu imala prekrsanju prijavu zbog voznje bicikla nocu bez lampe i prolazak kroz crveno.
Ovaj...jel ima neko?
Jel hapsen neko ovde?Jel dosije moze da utice na neke bitne aspekte zivota i buducnost?
Originally posted by SimorTo bi bilo najpametnije za tu malu nevaljalicu.
Tetka Daco, daj ti njoj šunke ili kobaje iz mesare namesto alkohola i droge. Pa da vidiš šta je život!
Originally posted by SwanheartE svaka cast na ovom odgovoru!
aj prica o narkoticima, aj prica o pajdomanu i ribi koja je navucena na dop
ali zasto je smesno to sto si mlatnula u izlog Wallmart-a.
sta bi bilo da si udarila neko dete ne daj boze samo.
svi mi uzimamo nesto ili smo uzimali ili smo probali bar jednom u zivotu, ali tako stavljamo nas zivot na kocku a ne tudj.
da se ja pitam ( a na srecu ne pitam se ) svakom koga uhapse pod dejstvom narkotika ili alkohola bez pogovora treba uzeti oduzeti dozvolu na minimum 3 meseca uz odredjenu novcanu nadoknadu, posto izgleda nista drugo ne razumemo dok nas ne klepe po dzepu.
sta god da napisem dalje idem u off
i sad moze da me osudjuje ko god hoce koliko god hoce
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!