Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Tresh-grl
Ovaj...jel ima neko?
Jel hapsen neko ovde?Jel dosije moze da utice na neke bitne aspekte zivota i buducnost?
:obesen:
By Tresh-grl
Elem, hapsili me pre par dana jer sam se skucala kolima u izlog Wallmart-a ali ne bi bilo toliko zeznuto da je u pitanju saobracajka ili tako nesto.

U optuzbama su mi naveli
-Driving under the influence of alcohol and drugs.

Pustena sam uz kauciju i moram da odplacujem neku naknadu u narednih 3 meseca za stetu koju sam napravila tako da me jedino tripuje to kako ce da utice na zaposlenje,da li postoji neka zabrana ulazaka na neka mesta zbog toga itd...
By Çâðê_DUP
Uh, pa to je jedan od razloga sto izbegavam konflikte, ne zelim da imam dosije i da me to spreci ako budem imala prilike da odem u inostranstvo. Dosta sam knedli progutala u zivotu vodeci se tom mislju. Najiskrenije. :mucka:
By Simor
Originally posted by Deksi
Budalo :lol:
Izvinjavam se na konzervativnosti, ali šta je smešno u tome što se neko pod dejstvom alkohola i droga zakucao u izlog već-nečega?
By Tresh-grl
@ Deksi - :lol:

.....................

Nije smesno. :uplasen:

@ Angelina777 - Pa kad su konflikti u pitanju i sranja koja sam mogla da napravim isti slucaj je i kod mene...izbegavala sam ih.
U skoli zbog ukora,na faxu zbog suspendovanja sa ispita,na poslu zbog otkaza....

~ ~ ~ ~ ~ ~

A najvise me smara to sto su bila zapravo tudja kola,od drugarice koja je bila sa mnom tada i bas ko za maler sam je terala da me pusti da ja vozim.

I to u jebenoj Montani
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Simor
Izvinjavam se na konzervativnosti, ali šta je smešno u tome što se neko pod dejstvom alkohola i droga zakucao u izlog već-nečega?

Nacin na koji je to uradila i njen izraz lica u tom trenutku... koji u protekla 3dana zamisljam.

:lol: :lol: i :lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
mozes da imas problema jeidno ako si osudjena-za hapsenje,tesko.Znas ono kad u filmowilma lik siluje ribu i onda advokata te ribe da lik dobije uslowno-e to je zbog tog dosijea.
Tako da no worries..
Drugaricin decko je uhapsen zbog posedowanja marihuane..jos on nije kriw,drug mu uwalio..i srecom pusten je uz kauciju i dobrotvoran rad.Bitno je da ne robijash:kada:
By Çâðê_DUP
@ Angelina777 - Pa kad su konflikti u pitanju i sranja koja sam mogla da napravim isti slucaj je i kod mene...izbegavala sam ih.
U skoli zbog ukora,na faxu zbog suspendovanja sa ispita,na poslu zbog otkaza....

..

koliko kapiram ti si vec u NY. jednog dana, ako budem u prilici da zivim van srbije, pa dobijem drzavljanstvo :dreamer: kontam da necu zeleti da pravim sranja, jer cu biti zadovoljna. cini mi se da jedino odlazak odavde moze da me ucini srecnom. stoga mnogo pazim da ne napravim bilo sta sto moze da se stavi u dosije. :obesen:
By Çâðê_DUP
Originally posted by sleepingsun
mozes da imas problema jeidno ako si osudjena-za hapsenje,tesko.Bitno je da ne robijash:kada:
sta znam. kontam da bih se otrgla kontroli u nekoj vrsti nuzne samoodbrane i ubila nekog :lol:
..
mozda cu nauciti koji zahvat :rambo:
By Tresh-grl
@Deksi - Jos treba da popravim one cipele sto sam uzela u BG-u zimus...
Izlomila sam shtikle dok sam izlazila iz kola.
:(

@ sleepingsun - joj uteshi me malo sad...ja sam se istripovala u pocetku da se to upisuje svuda u sva dokumenta pa da ce me svi gledati ko gubavu jer sam bila hapsena i da ce se to znati...
uh....dobro je. Thanx. :kiss:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
anytime:cool:
narawno da ti ne pise negde..to imaju napisano samo gospoda policajci..zato odsada pazi i ne prawi sranja:cool2:
I sta ima d ate gledaju kao gubawu..svakom se desi da odlepi s vremena na vreme..samo je bitno da u tim momentima ludila ne powredjujes 2..
a za dosije..utice ti na zaposljavanje samo u slucaju da zavrsis u onim women prison ..tako da no worries.Al da se ne ponawljam ,odo:evilgrin:
Korisnikov avatar
By Khons
to se ne zove konzervativnost, to se zove zdrav razum. I dobro da je bio izlog a ne nechiji zivot. jebiga, meni te saobracajke, voznja pod opijatima nije nimalo za zezanje.
By Swanheart
aj prica o narkoticima, aj prica o pajdomanu i ribi koja je navucena na dop

ali zasto je smesno to sto si mlatnula u izlog Wallmart-a.
sta bi bilo da si udarila neko dete ne daj boze samo.
svi mi uzimamo nesto ili smo uzimali ili smo probali bar jednom u zivotu, ali tako stavljamo nas zivot na kocku a ne tudj.

da se ja pitam ( a na srecu ne pitam se ) svakom koga uhapse pod dejstvom narkotika ili alkohola bez pogovora treba uzeti oduzeti dozvolu na minimum 3 meseca uz odredjenu novcanu nadoknadu, posto izgleda nista drugo ne razumemo dok nas ne klepe po dzepu.

:mad:
sta god da napisem dalje idem u off

i sad moze da me osudjuje ko god hoce koliko god hoce
By Tresh-grl
Bilo je 5am i nije bilo zive dushe napolju,vracala sam se iz provoda....

A sto se vozacke tice oduzeta je ona meni jos pre 5meseci zbog preticanja na autoputu.
:kafa:
By polarlicht4.1
E svašta od tebe Simore. Zar ne shvataš da je u pitanju bio antiglobalistički performans? :crveni:
Korisnikov avatar
By Egon
bio priveden u 29-om jedanput .... pre ....uh .. vec 12 godina!!!!!

1996 ... bozheee

krali smo kasetofone iz kola (iako niko od nas nije imao kola, niti mu je trebao kasetofon) ... i one felne sa tochkova ...

mislili smo da prodamo ... lupili nam chvrgu bukvalno (kao maloletnicima) ali nas roditelji odvalili ...

i bio sam saslushan jedanput u na kraju osnovne
jer sam bacio suzavac - dimnu bombu u shkoli ...

shta cjesh ... bio dete debil! :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Delete
Aj da pojasnim neke stvari. Nije isto biti oslobodjen optuzbe i biti osudjen sa minimalnom ili nikakvom kaznom. Dakle, bilo koji vid uslovne se tretira kao OSUDJEN za to i to delo, bez obzira sto ti prodjes uz kauciju, uslovnu, ili cak nista od toga.
Mis`im, pravim malu digresiju, ali secam se predavanja profe kad je pricao o zeni koju je muskarac silovao i tokom tog cina ona je dograbila zivu sodu i skrkala mu u oci, ona je osudjena za to delo, ali umajuci u vidu sta je prezivela, sudija joj nije odredio novcanu ili kaznu zatvora. Ona je i dalje osudjena i u njenom dosjeu je to upisano.

Za posao se uvek trazi uverenje da onaj ko aplicira nije osudjen za neko krivicno delo, a to sto si ti Tresh-grl ucinila meni lici na prekrsajno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Khons
to se ne zove konzervativnost, to se zove zdrav razum. I dobro da je bio izlog a ne nechiji zivot. jebiga, meni te saobracajke, voznja pod opijatima nije nimalo za zezanje.

ali nije nikog bilo u peeeet ujutruuuu.....so that makes it ok!
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Tresh-grl
Nije poenta u tome koliko je sati bilo. Da ti nije mozak izjeden skontala bi. :kafa:
Korisnikov avatar
By Egon
pa dobro ... sto napushavate devojku toliko, svako ponekad ujebe ...
By Swanheart
Originally posted by REI
Nije poenta u tome koliko je sati bilo. Da ti nije mozak izjeden skontala bi. :kafa:
u potpunosti se slazem sa reiem
By Simor
Originally posted by polarlicht4.1
E svašta od tebe Simore. Zar ne shvataš da je u pitanju bio antiglobalistički performans? :crveni:
Е, ако је антиглобализам у питању, онда ОК. Само напред, у излоге мрских капиталиста* (ако неког и покупи успут, шта ћеш - у борби противу љутог нам непријатеља сва средства су дозвољена).

:crveni:

* за поменуту фирму, због које се наша форумашица брине да ће јој одредити судбу, нисам чуо, па бих био захвалан да ми неко објасни шта ти продају.
Korisnikov avatar
By Rei
Nisi chuo za Wallmart :shok:

odgledaj epizodu south parka 'Something Wall-Mart This Way Comes' :lol:
By Simor
Života mi - nisam čuo. Evo, probao sam da izguglam i ništa nisam našao.

Eh, takvi smo ti mi pravi antiglobalisti, uistinu ne znamo za neke brendove, a ne da se zabijamo u izloge pod dejstvom ovoga i onoga, pa se još na to gigoljimo.

;)
Korisnikov avatar
By Calypso
:drama: za ocekivati.......

A da prestanes sa tim sranjima malo, onako zauvek, dok si jos ziva? Ili dok jos nikog nisi lisila zivota???

:doh:

:sudija:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ovaj...jel ima neko?
Jel hapsen neko ovde?Jel dosije moze da utice na neke bitne aspekte zivota i buducnost?
Nisam hapsena, ni krivicno gonjena, samo sam u zivotu imala prekrsanju prijavu zbog voznje bicikla nocu bez lampe i prolazak kroz crveno.

A ti, mala, mislim stvarno nemam reci... Ko je tebe toliko povredio u zivotu kad toliko hladnokrvno radis ovako uzasne stvari i jos se time hvalis ?
By Simor
Tetka Daco, daj ti njoj šunke ili kobaje iz mesare namesto alkohola i droge. Pa da vidiš šta je život!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Tetka Daco, daj ti njoj šunke ili kobaje iz mesare namesto alkohola i droge. Pa da vidiš šta je život!
To bi bilo najpametnije za tu malu nevaljalicu.
Pa bi ona meni recitovala i pevala ovo:

"U loše sam društvo zalutaaaala
šta je droga do sad nisam znalaaaaa,
a sad svima savetovat` moguuuuuuu
teško onom ko uživa droguuuuuuuu.
Morfijum, hašiš i marihuanaaaaaaaaa
druga droga znana i neznanaaaaaaa
pokazuju svoje pravo liceeeeeeee
DROGIRAŠI SU SAMOUBICEEEEEEE"
By J...
Originally posted by Swanheart
aj prica o narkoticima, aj prica o pajdomanu i ribi koja je navucena na dop

ali zasto je smesno to sto si mlatnula u izlog Wallmart-a.
sta bi bilo da si udarila neko dete ne daj boze samo.
svi mi uzimamo nesto ili smo uzimali ili smo probali bar jednom u zivotu, ali tako stavljamo nas zivot na kocku a ne tudj.

da se ja pitam ( a na srecu ne pitam se ) svakom koga uhapse pod dejstvom narkotika ili alkohola bez pogovora treba uzeti oduzeti dozvolu na minimum 3 meseca uz odredjenu novcanu nadoknadu, posto izgleda nista drugo ne razumemo dok nas ne klepe po dzepu.

:mad:
sta god da napisem dalje idem u off

i sad moze da me osudjuje ko god hoce koliko god hoce
E svaka cast na ovom odgovoru!

Potpuno bih isto i ja rekla.

Tresh grl, vec sam ti dva puta u tvojim temama odgovorila da ti zivot sa drogom posle odredjenog vremena uopste nece biti zabavan kako ti je to bio na pocetku.

OK sad si sjebana, necu da ti pametujem, nadam se da ces sada sama nesto shvatiti ali ako dobijes dosije, to na zalost ostaje zauvek.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!