Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li se vise druzite sa zenama ili muskarcima?

Vise sa zenama
33
59%
Vise sa muskarcima
23
41%
Korisnikov avatar
By Zoe
Ko je to glasao a da se nije (pri)javio? :evilwait:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja glasala, i prijavljujem da sam glasala da se vise druzim sa muskarcima. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Zoe
I ja se vise druzim sa muskarcima, oduvek. Ima nas troje, znaci, za sad. :)
Korisnikov avatar
By Paki
Otprilike 50-50...

Glasao za žene jerbo su za sada u manjini na anketi :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Definitivno s mushkarcima.
Pre mi je bilo super da vuchem fag hag svuda, ali to mi je dosadilo.
Korisnikov avatar
By Egon
sa zhenama .... igrom sluchaja .... (imam 2-3 jako dobro prijateljice)
Korisnikov avatar
By Egon
damn ... zasto ja stalno moram nesto posebno da objasnjavam ...
Korisnikov avatar
By Dina
Glasala sam za "vise sa muskarcima". I to su sve gay muskarci. Sto se zena tice ja sam imala "problem" da dugo vremena nisam sticala nove prijateljice. Imam one iz detinjstva, ali dok su mi se nova drugarstva sa muskarcima desavala, trajala, menjala, prestajala i opet pocinjala... sa novim zenama se uopste nisam pronalazila, to je trajalo dugo vremena i smetalo mi je. Vremenom sam to uspela da prevazidjem i sada imam divne nove prijateljice :klap: Ali posto je broj muskaraca jos uvek veci kao i intenzitet druzenja sa njima, to sam glasala za njih.
Korisnikov avatar
By anche
zene. mada su komplikovane u pm :kafa:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hajd' da ne generalizujem....ali mi vazda s njima bilo teze da se bilo sta organizujem....
Korisnikov avatar
By anche
ihh... organizovanje je jos i NAJLAKSA stvar :no:

edit: hlaef = jutarnja pesnikinja :lol:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
prijateljstva se decacima su duza,traju od detinjstva,ali se u zadnje vreme vise druzim sa devojkama :D
Korisnikov avatar
By m..
55:45 u korist muskaraca, u stvari vise se druzim sa zenama lately, nego medju najuzim krugom ima vise muskaraca. Ne znam za sta da glasam, ejr je uglavnom izjednaceno, mislim kolicinski gledano.
Korisnikov avatar
By Modesty
Skoro cijeli život sam se više družila sa muškarcima i uvijek mi je muškarac bio najbolji prijatelj...žene sam muvala(kao klinka,sve redom koje mi se svide) sad ne muvam ali nisam mnogo ni sa muškarcima jer oni muvaju mene.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne znam. Družim se sa str8 devojkama i gay tipovima. Broj je izjednačen...
Korisnikov avatar
By Khons
vise sa devojkama. imam 2 naj drugarice, a na fakultetu su vecinom devojke (a onaj jedan momak s kojim se druzim je, jadan, medju nas desetak devojaka, nazalost ispasta) :D
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...dunno, mislim da je 50:50 :) Mozda cak i vise sa muskarcima ali imam 3 naj naj drugarice koje balansiraju ovoj drugoj grupi pa mu dodje na isto :vruce:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Otkad znam za sebe imao sam uvek razlicite periode u svom zivotu kada sam se druzio ili gotovo iskljucivo sa decacima ili sa devojcicama.

Poslednjih par godina sam u fazi kada se druzim pretezno sa devojcicama i mislim da je to sada definitivno do kraja zivota.
Korisnikov avatar
By foolish
sa zenama, od kada znam za sebe bio sam okruzen zenama i bolje se slagao sa njima:comingout:
Korisnikov avatar
By gorilica
Mnogo bolju komunikaciju imam sa zenama ali imam i str drugova.
Iskreno, izbegavam preterana druzenja sa gay momcima zbog losheg iskustva, ali nisu ni takve opcije iskljuchene.
Sve u svemu, 70:30 % u korist zenskog drushtva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!