Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Bila sam na dosta foruma,vač godinama sam aktivna u virtualnom svijetu ali nisam nigdje doživjela ignorisanjei neprihvatanje novih članova kao ovdje...čast izuzecima......da li je to zato što je gay populacia posebna vrsta,da li zato što smo previše sumljičavi ili šta je u pitanju.
Korisnikov avatar
By Modesty
hahaha jooj jesam...kako da ispravim?
Korisnikov avatar
By Modesty
evo pisala sam moderatoru da ispravi,valjda je moguće...štaćeš,brzina hoće proizvest greške.
Korisnikov avatar
By ns.happy
imas u uglu tog svog posta dugmence ''edit''
Korisnikov avatar
By Khons
nervira me sto se ovde velicha neki "staz" na forumu tipa "ja sam ovde duze, bla bla". nekako mi skroz besmisleno.

takodje nekih par meseci uopste nije bilo svezih, novih tema...sve jedno te isto...
Korisnikov avatar
By Modesty
po pitanju ove teme,može se pisati o nedostacima ili manama...nijedan forum nije savršen i iznošenje mišljenja šta bi se moglo promjeniti,šta ne valja,može biti vrlo konstruktivno.
Ja sam napisala ono što sam prvo osjetila ali sam sigurna da svakom od nas ponešto smeta.....šta je to?
By J...
dosadne teme i arogancija
Korisnikov avatar
By ns.happy
konstantno offtopicarenje. i sto svako voli da kaze nesto o necemu u sta se ne razume, pa se tema u potpunosti poremeti...
na drugim forumima se npr svaki off kaznjava opomenom. tamo se jaaako pazi kad se pocne kokodakati o necemu..
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Khons
nervira me sto se ovde velicha neki "staz" na forumu tipa "ja sam ovde duze, bla bla". nekako mi skroz besmisleno.

takodje nekih par meseci uopste nije bilo svezih, novih tema...sve jedno te isto...
vidiš to se dešava na skoro svim forumima...oni koji su tu dosta duže,obično se ponašaju kao da su kod kuće a ostali su kao u gostima,što je po meni totalno bezveze i da jesu kod kuće,trebali bi biti dobri domačini,ako su dobri kao ljudi....drugo,isto tako sam osjetila i na drugim forumima a ti koji su duže,obično govere kako je u "njihovo vrijeme" forum bio bolji...i onda sam se ja uhvatila kako razmišljam(kad sam postala stari član na jednom forumu) nije više isto kao prije....to nema blage veze sa istinom......svako kada dođe na forum,posebno ovakve vrste,normalno je da je oduševljeniji,nekako sretniji jer je naišao na sebi slične,sve mu se više sviđa i onda to posle preraste u naviku....i čini mu se da njije kao prije,međutim,tome nije kriv niti forum,niti su osobe koje dolaze manjeg kvaliteta,niti manje zanimljive....nego su osobe koje su tu dogo, možda već postale prezasićene,nema mnogo toga novog i samim tim je manje lijepo nego napočetku.
Korisnikov avatar
By anche
ovo:
Originally posted by bananica
majke ti,jesi ti to napisala "VODJE na forumu"???
:ubise:
i ovo:
Originally posted by Swanheart
jao bouuuze
pogledaj bolje malo opcije :doh:

i tako... jos po nesto. ali nista sto se ne bi moglo srediti otvaranjem gs junior foruma. :molise:

ovo ce mi postati mantra, mame mi :D
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Boze ovo je virtuelno..a neki si kraljevi foruma..spustaju drugima koji imaju drugacije misljenje..prepucavaju se,mislim cemu?Ako vec neko sire drustvo ne prihvata ovu populaciju,ne vidim zasto se ne bi svi slagali medjusobno i trudili da pomognemo 1 drugima.
Cim neko postavi temu koja je svojevrstan apel te osobe da joj/njemu forumasi pomognu nekim misljenje,,javlaju se oni dezurni koji pljuju po svima..i gledaju kako da sto vise ispustaju tu osobu.
Nije ni cudo sto su vecina sami..kad po ceo dan vise na netu..ogorceni su i iskompleksirani..i onda svoje frustracije izbacuju ovako,virtuelno naravno..jer najlakse je biti virtuel jak..nego ziveti zivot..
ili ne daj Boze verovati da postoje dobre stvari,dobri ljudi..
ili biti diwan prema nekom
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by anche

i tako... jos po nesto. ali nista sto se ne bi moglo srediti otvaranjem gs junior foruma. :molise:
ili senior :D ....a?
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by sleepingsun
Boze ovo je virtuelno..a neki si kraljevi foruma..spustaju drugima koji imaju drugacije misljenje..prepucavaju se,mislim cemu?Ako vec neko sire drustvo ne prihvata ovu populaciju,ne vidim zasto se ne bi svi slagali medjusobno i trudili da pomognemo 1 drugima.
Cim neko postavi temu koja je svojevrstan apel te osobe da joj/njemu forumasi pomognu nekim misljenje,,javlaju se oni dezurni koji pljuju po svima..i gledaju kako da sto vise ispustaju tu osobu.
Nije ni cudo sto su vecina sami..kad po ceo dan vise na netu..ogorceni su i iskompleksirani..i onda svoje frustracije izbacuju ovako,virtuelno naravno..jer najlakse je biti virtuel jak..nego ziveti zivot..
ili ne daj Boze verovati da postoje dobre stvari,dobri ljudi..
ili biti diwan prema nekom
:up:
Ja imam svoj zivot, realan.. i volim ga takav kakav je... ne obazirem se previse na neke prozivke ovde, mada umem da odgovorim... ;)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by hlaefdige

ili senior :D ....a?

sve u svoje vreme :serlok:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by allexa37
Bila sam na dosta foruma,vač godinama sam aktivna u virtualnom svijetu ali nisam nigdje doživjela ignorisanjei neprihvatanje novih članova kao ovdje...čast izuzecima......da li je to zato što je gay populacia posebna vrsta,da li zato što smo previše sumljičavi ili šta je u pitanju.
alexis, a sto ti je toliko bitno da te se po svaku cenu prihvati?
furaj svoju diskusiju i naci ce se sigurno srodna dusa za tvoju, sto Angelina 777 kaze, plemenitoscu bremenitu dusu.
:zen:
By J...
ovo:
Originally posted by bananica
majke ti,jesi ti to napisala "VODJE na forumu"???
:ubise:
i ovo:
Originally posted by Swanheart
jao bouuuze
pogledaj bolje malo opcije :doh:

ovo ce mi postati mantra, mame mi :D
:up:

Primetila sam da su korisnici u "transrodno" forumu mnogo vise empaticni i spremni da pomognu a mi se ponasamo u fazonu "ko te jebe", kao da nismo u istim gov...a, izvinjavam se na izrazu.
Korisnikov avatar
By Modesty
Nije meni toliko bitno da me neko na ovom ili bilo kojem forumu prihvati jer sam ja kao osoba vrlo prihvačena,rado viđena i saslušana u svom real life-u....jednostavno mi je palo na pamet da otvorim ovu temu jer već postoji:"šta vam se sviđa ovdje" a i smatram da ovakva tema može biti konstruktivna.
Ali biću do kraja iskrena...ja sam očito vječiti sanjar,romantik i nikako u potpunosti da prihatim da postoje ljudi koji i nisu baš dobri...nekako se svaki put iznenadim...jbg...bolje da me malo pogodi nego da počenm gledat svijet kroz takve....ili nedaj Bože da se razočaram u ljude
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm ja se razocaram al skontam ti ljudi ce uvek dobiti svoje:smiling:
juce mi drugarica rekla d aprestanem da ocekujem iskrenost od svih!!! :spank:
al nema veze..zivot i jeste takav..al trb ase drzat sebe i svojih uverenja...biti iskren i dobar prema onima koji to zasluzuju..i zaista verujem da se to vraca dobrim:vogue:
a za ove forumashe koji jedino kraljevi mogu da budu na forumu.blago njima:wcsolja: :wcsolja: :vestica:
i da..alexa ..hate to dissapoint u..ali losi ljudi..da da,postoje:dj:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by allexa37
...Ali biću do kraja iskrena...ja sam očito vječiti sanjar,romantik i nikako u potpunosti da prihatim da postoje ljudi koji i nisu baš dobri...nekako se svaki put iznenadim...
Mislim da je vreme da prestanes da se iznenadjujes.
Ima jako mnogo ljudi na ovom svetu koji nisu dobri i to metni sebi u glavu.
To je tako i gotovo.
:yes:
Korisnikov avatar
By Modesty
"smeta" mi na forumu to što ako dvije osobe imaju dva razlilita stavai malo se pkače oko toga a ja se pri tome slažem sa jednom od njih...ova druga osoba će te najvjerovatnije odjebat i smatrat te neprijateljom a to što se slažeš sa ničijim mišljem po pitanju neke diskusije,apsolutno ne znači da si toj osobi naklonjen ili da je braniš.
Ja takvo razmišljanje nazivam uskogrudošću i SUJETOM....to nije osobina velikih.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by sleepingsun
hm ja se razocaram al skontam ti ljudi ce uvek dobiti svoje:smiling:
Mozda hoce, mozda nece, ali ko ce to docekati ?
Uvek vise volim bogu da ostavim bozije, a ovde na zemlji smo sami zaduzeni da delamo u skadu sa situacijom i potrebama.
:yes:
By J...
Mana svakog virtuelnog komuniciranja je sto se ponekad pogresno razume ono sto je neko napisao. Izostaje neverbalna komunikacija, ponekad smajliji nisu dovoljni da to nadomeste a poruke ostaju dugo da se citaju cak i kada autor promeni svoje misljenje.
Korisnikov avatar
By Modesty
ima istine u tome,neverbalna komunikacija je čudo...ja kad sam se god dopisivala sms porukama sa svojom dragom,redovno smo se svađale.
Korisnikov avatar
By geeky_dork
mislim da mnogo ljudi dodje ovde sa pogresnim pristupom,ja ne ocekujem ni od koga da bude ne znam kako ljubazan prema meni,kao sto to ne ocekujem ni od stranaca van virtuelnog sveta.
jednostavno piseses na temi na kojoj ti se pise,bez neke zelje da se sa bilo kim slozis ili ulazis u rasprvu. ovo je samo dobar nacin ubijanja vremena,nista to shvatam previse ozbiljno.
i meni zasmeta kad se neko izdrkava bez razloga,ali prednost ovakvog vida komunikacije je to sto jednosavno mozes da preskocis ono sto ti ne prija.
Korisnikov avatar
By Modesty
vrlo racionalan pristupo,ALI.....kao je ovo mjesto za ubijanje dosade,( a je na jedan način)to bi ujedno trebalo biti i mjesto gdje se dobro osječamo...osim ako nismo mazohiste i prija nam da se neko izdrkava na nas,da nas grubo ignoriše bez vidnog razloga ili da zakuhava bez veze.
Korisnikov avatar
By geeky_dork
meni je ovde ok,kazem ti,ako je neko krelac jednostavno ne obracam paznju,tako da se do sada nisam osecala neprijatnno iako sam i ja nova ovde. mislim da nije u pitanju ignorisanje,jedostavno ljudi koji su dugo na ovom forumu se verovatno i licno poznaju,pa je prirodno da imaju vise toga da kazu jedni drugima nego sto imaju da kazu meni ili tebi. da je drugacije mislim da bi bilo usiljeno,da bi ostvario bilo kakav kvalitetan kontakt sa nekim treba malo vremena.

a opet kazem,kad je neko krelac,to ne mozes da promenis,i onda lepo preskocis taj post. mene ne moze da pogodi bilo sta sto neko ovde kaze ili uradi.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by geeky_dork
meni je ovde ok,kazem ti,ako je neko krelac jednostavno ne obracam paznju,tako da se do sada nisam osecala neprijatnno iako sam i ja nova ovde. mislim da nije u pitanju ignorisanje,jedostavno ljudi koji su dugo na ovom forumu se verovatno i licno poznaju,pa je prirodno da imaju vise toga da kazu jedni drugima nego sto imaju da kazu meni ili tebi. da je drugacije mislim da bi bilo usiljeno,da bi ostvario bilo kakav kvalitetan kontakt sa nekim treba malo vremena.

a opet kazem,kad je neko krelac,to ne mozes da promenis,i onda lepo preskocis taj post. mene ne moze da pogodi bilo sta sto neko ovde kaze ili uradi.
Ako i u real lifeu prakticiziraš taj rezon,ti sigurno kroz život kročiš lako.To je dobro za tebe.;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!