Originally posted by Khons
nervira me sto se ovde velicha neki "staz" na forumu tipa "ja sam ovde duze, bla bla". nekako mi skroz besmisleno.
takodje nekih par meseci uopste nije bilo svezih, novih tema...sve jedno te isto...
vidiš to se dešava na skoro svim forumima...oni koji su tu dosta duže,obično se ponašaju kao da su kod kuće a ostali su kao u gostima,što je po meni totalno bezveze i da jesu kod kuće,trebali bi biti dobri domačini,ako su dobri kao ljudi....drugo,isto tako sam osjetila i na drugim forumima a ti koji su duže,obično govere kako je u "njihovo vrijeme" forum bio bolji...i onda sam se ja uhvatila kako razmišljam(kad sam postala stari član na jednom forumu) nije više isto kao prije....to nema blage veze sa istinom......svako kada dođe na forum,posebno ovakve vrste,normalno je da je oduševljeniji,nekako sretniji jer je naišao na sebi slične,sve mu se više sviđa i onda to posle preraste u naviku....i čini mu se da njije kao prije,međutim,tome nije kriv niti forum,niti su osobe koje dolaze manjeg kvaliteta,niti manje zanimljive....nego su osobe koje su tu dogo, možda već postale prezasićene,nema mnogo toga novog i samim tim je manje lijepo nego napočetku.