Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Posto je proslo pet godina mog obitavanja na forumu.Odlucio sam da podelim sa vama vidjenje svog tog provedenog vremena.Ja kao jedan forumas sa dugim stazom na ovom forumu delim ga na tri doba.Tako da cu se baviti sa svakim posebno(tj.koliko se secam).

-Prvo forumasko doba

U to vreme kad sam se pojavio 2003,prvi nik mi je bio Sebasitian,i jako je kratko trajao.Deluje mozda cudno,ali tada je bilo mnogo teze uci i biti zapazen na forum,jer su svi bili podeljeni u tabore (svih dvadeset korisnika :lol: ).Posto sam bio ignorisan pod tim nikom,odustao sam od pisanja
i pojavio se u maju iste godine pod svojim nikom RA.Tada je bilo malo tema na samom forumu,a jedini moderator je bio Alphatrion.Ceo forum je bio podeljen na grupu okupljenu oko
Dusana Maljkovica,dok je u drugoj koliko se secam bio ALPHATRIONE,Dragonite,Bosie,Dominion,Preciouss,Dionis,Eya i jos par ljudi koji vise nisu na forumu.Malo je tada bilo lezbejki,o estrogen folderu necu ni da pricam. :no:
Jos nije ni postojao pravilnik,a ni razne opcije koje su se javljale kasnije.
Teme su manje vise bile filozofske ,a i svadje koliko se secam bile su interesantnije.Nazalost ne secam se bas najbolje tog forumaskog doba,mozda zato sto je bilo davno...
Ali se secam prve tema koja je zaista bila totalno nabijena tom forumaskom svadjom(samo za razliku od danasnjih svadja,bila je sa puno stila)tj. Quuerina tema "Prvi forumaski rat",a meni ce uvek ostati u srcu kao jedna super tema.I pred kraj tog doba se pojavio i korisnik Swan,koji mi je cesto pomagao u napadima na Dudinku,a kao moju zahvalnost promenio sam i dodelio mu nik Tot. :friends:

-Drugo forumasko doba

Po mom misljenju poceleo je sa svadjom na relaciji Alphi-Duda i njegovim odlaskom sa mod mesta kao i novim mod timom(a secam se da su tu pale teske optuzbe na racun Dude i provale u neciji u2u box).U tom timu sam i ja bio (koliko se secam :lol: ).Mada sam uvek smatrao da se nalazim u istom kako ne bi vise napadao Dusana Maljkovica i njegov uticaj tada na "politiku" foruma.Mozda bi nekima delovalo cudno ali moji napadi na sve forumase tokom ovih godina nisu bili nista ,kao napadi na Dudu koje sam sprovodio tada.
U to vreme vec su Dragonite i Bosie kao i neki drugi forumasi napustili forum,i poceli su da se pojavljuju neki novi pederi i citav talas novih ljudi.Mislim da je bas u to vreme krenulo upoznavanje forumasa i pocetak LandQ zurki u Can Can-u,legendarno zajebanje kod Eye i Tea-e...
Dosao sam na taj prvi sastanak moderatora,upoznao sam tada Eyu,Dudu,Unikorna,GoranD i jos neke moderatore kojih se sad ne secam,ali svi su delovali totalno "entuzijasticno".Pricalo se i o prvom pravilniku
,mada i pored toga sto nisam bio odusevljen, slozio sam se da ga naprave(sto mi ruka nije otpala,slozio sam se sa tim pozivom na kasniji pokolj).Doduse taj pravilnik nije bio nista kao ova posednja verzija.Bio je znatno slobodniji,i imao je deo foruma u kome se nije primenjivao (tj.tada moj recycle bin) i za sta sam se jako zalagao.Moram da spomenem i razne korisnike koji su tada bili cesta pojava na ovom forumu Milorad,Stepski vuk,i onog pedofila (zaboravio sam mu nik)..
U to vreme se forum "iskristalisao" u danasnje foldere,i malo je toga promenjeno od tada ,po pitanju foldera,sem mozda onog trans dela....
Najposeceniji deo foruma je definitivno tada bila politika u kojoj se tada tako zucno raspravljalo da ni jedan mod nije hteo da zameni legendarnog moda Sparka koji je tu TEMELJNO sprovodio pravdu :lol:
I zaista moram da kazem da nije niko bio tako dobar mod kao on,totalno se bio posvetio tome.Ja sam tada drzao Kulturu,Tehniku,i Bin.Secam se da je na leto (mislim da je to bilo 2005-e)doslo do prilva novih ljudi,a da je mod tim manje vise bio na letovanju tako da sam u jednom momentu drzao pola foruma (e da su samo forumasi znali :smeh: ),sem naravno politike u koju niko nije zeleo da proviri ,ukljucujuci mene,jer bi sevale opomene....Ali eto bas u tom mometnu moj veciti nemesis je napao Tota i njegovu pesmu koju je on objavio na forumu.E sad ostalo je diskutabilno da li je Duda zasluzila opomenu za svoj komentar ,ali je definitivno dobila opomenu,i tada od nedodirljive postala dodirljiva.Naravno momentalno je bila moja odluka uklonjena,nakon cega sam kao protivljenje ja spamovao sve foldere i teme na forumu :lol:
Posle je usledilo i moje prvo banovanje bez presedana ,od moda do banovanog . :lol:

-Trece forumasko jadno doba:

E od tada moje forumasenje je imalo uspona i padova,ali moja istrajnost u napadu na mod tim koji tada nije imao muda da se trgne iz Dudinih ruku kao i njenog malog ucenika Unikorna,bilo je i ostalo.Btw. kasnije je Unikorn prejebao i samu Dudinku ,pa je koliko ja znam sada ona bez nekog uticaja na forumu...loool it’s called cruel irony!!!
NAravno u ovom trecem delu sam popusio jos poprilican broj banova kao i zrtvovanje mog prepoznatljivog hejterskog nika (Ra),mada mi je nekako i pored toga forum polako izgubio na svojem kvalitetu...I onda naravno dolazimo do dominion of the "one who will not be named"(za dalji info. potraziti u temi "Moja fotka")i pasivno-guzatog deteta,kao i raznih bezivotnih retardiranih nikova ,cije je postojanje se provlacilo (i jos se provlaci)kroz razne Asocijacije,kvizove i teme tipa "Meni je dosadno,a tebi?".
Mada moze biti da me je kao sve penzionere pregazilo vreme,pa na ovom forumu kad vidim ovu maloletnu decu kako otkrivaju toplu vodu,i nazivaju sami sebe hejterima i nadrkanim likovima,pocnem nekotrolisano da se smejem.Lako je biti hejter bez cilja,stila i staza,i da to sada mozda jeste cool,ali pre nije bilo.Biti hejter je umetnost!!
Forum se polako usled konstantog drkanja po pravilniku pretvorio u Unikornovu guberniju,i sprovodi neku dikataturu licemernog ponasanja.Reci sta hoces ali ne smes da se svadjas,a pogotovo da se ne slazes sa admin timom.Zapravo usled tema "Ciji broj telefona imas?",I sve te teme na kojima mozes da odgovoris sa da i ne,nekako odisu krajnjim ciljem naseg dragog admina,forum je postao statican,i samo njemu dovoljan.Ali hvala bogu pa je tu nasa dezurna luda "the one who will not be named",da nam prica o svojoj pozeljnosti dok po navici klikcemo na njegove teme ,zeleci da forum zivne.Mada kakav forum takvi forumasi,i pored batrganja nekih forumsa.Na kraju oni koji pomeraju stvari i teme su smatrani budalama,i hejterima....Hvala bogu na njima!!!

Zelim vam sve najlepse,i za proslavu petogodisnjeg drkanja na forumu ,pozelecu da forum propadne i crkne sa sve serverom i drajverom i hardverom i zavrsi kao i svaki pepeo u supljini Satanine guzice

Love ya all...:hug:
Korisnikov avatar
By Progenitor
P.S.Pisano u cugu,tako da nisam prepravljao i pazio na greske.. :P

P.S.Ova tema nije u sluzbi rusenja kredibiliteta i suvereniteta ovog foruma i njegovog mod tima.Ovaj put se nije radilo o njima ,nego o meni :hand:
By Çâðê_DUP
Ovo je najjaci post i tema koju procitah skoro. Podseca me na dobra, stara forumaska vremena. :nostalgija:
Korisnikov avatar
By gorilica
PA, NEKA JE SA SRECOM, :hb: RA!
:pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce:

Meni ce sutra biti ravno 4 godine od kako sam ovde, shto ce reci da sam propustio prvo forumsko doba, no, ischitavanje ovog tvog uvodnog posta me je i te kako vratilo u stare dane i doba kada je obitavati na ovom virtuelnom mestu imalo nekog smisla.:pivce:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Progenitor
Teme su manje vise bile filozofske ,a i svadje koliko se secam bile su interesantnije.Nazalost ne secam se bas najbolje tog forumaskog doba,mozda zato sto je bilo davno...
možda se ne sećaš zato što su svađe bile jako interesantne.
Korisnikov avatar
By Progenitor
Originally posted by Egmont
možda se ne sećaš zato što su svađe bile jako interesantne.
Ah znas kako to ide kad dodjes u moje godine,pocnu sve neki NEMCI da ti se prividjaju....i svi se od prvog do poslednjeg zovu ALCHAJMER!!!

:deda:
Korisnikov avatar
By blenta
:zvizdi: izashao si iz ilegale
sad si na vrat natovario
specijalni tim
:freddy:

meni isto nedostaje forum onakav kakav je bio kad sam tek doshao
Korisnikov avatar
By Hton
ja ocekujem ekranizaciju ove price :lol:
Korisnikov avatar
By djo
sentiš... baš mi se sviđa ovaj tekstić :)

ja sam zakačio malo ovo tzv 'drugo doba', tj tad sam počeo da pišem a dosta pre toga sam pratio forum kao guest :)

srećan ti rođendan :)
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Hton
ja ocekujem ekranizaciju ove price :lol:
Meril Strip ili Bet Midler kao Ra?
Korisnikov avatar
By Rei
drugo doba beshe super.

hb :pivo:
Korisnikov avatar
By Progenitor
Uh!!! Teska odluka...ali moracu da idem sa ...Bet Midler !!!
Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Tema ti je jako zanimljiva da se samo nisi prosrao u ovom delu:
Pa na ovom forumu kad vidim ovu maloletnu decu kako otkrivaju toplu vodu,i nazivaju sami sebe hejterima i nadrkanim likovima,pocnem nekotrolisano da se smejem.Lako je biti hejter bez cilja,stila i staza,i da to sada mozda jeste cool,ali pre nije bilo.Biti hejter je umetnost!!

Mislim :whatever:

Ne mislim na sta je receno (jer se slazem sa konstatacijom), nego kako i ko je to rekao.
Korisnikov avatar
By Hton
Pa na ovom forumu kad vidim ovu maloletnu decu kako otkrivaju toplu vodu,i nazivaju sami sebe hejterima i nadrkanim likovima,pocnem nekotrolisano da se smejem.Lako je biti hejter bez cilja,stila i staza,i da to sada mozda jeste cool,ali pre nije bilo.Biti hejter je umetnost!!
Meni je taj deo izuzetno napacen...biti hejter....:psiholog:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma ok je biti hejter kada imas razlog, slazem se sa Ra, ali svi ekstremi su mi degutantni pa i taj kada se neko istripuje da je cool sto je serial hater.
Korisnikov avatar
By Progenitor
To hejter me prati vec neko vreme na ovom forumu,a posto mu niko ne daje definiciju,ja sam se osetio slobodnim da se tako deklarisem.Uostalom,zar si se nasao pod onim "deca",pa te malo stipnulo?

Nemoj se nerviras i ti ces da postanes matori forumas ....:deda:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ne, naprotiv, iznerviralo me sto pricas kao deda, a nisi daleko od definicije "dete hejter".
Korisnikov avatar
By horus.
ovom forumu ne nedostaje hejta... :jazzva:
Korisnikov avatar
By Progenitor
Originally posted by Zonche
Ne, naprotiv, iznerviralo me sto pricas kao deda, a nisi daleko od definicije "dete hejter".
Ah pogresno si ti mene shvatio ,ja sam pricao o forumaskim godinama.To ti ko u macecim godinama....sto znaci :deda:

Zaista uporediti mene i nekog sa 16 godina kao dva "deteta hejtera" je malo....glupo? :hmm:

Mada se onda vrtimo opet oko te definicije...:drama:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ah pogresno si ti mene shvatio ,ja sam pricao o forumaskim godinama.
Ah pardon, my mistake.

Mislim da je vreme da legnem.

Srecan forum rodjus tebi anyway :bye:
Korisnikov avatar
By Hton
Ah pogresno si ti mene shvatio ,ja sam pricao o forumaskim godinama.To ti ko u macecim godinama....sto znaci :deda:

Zaista uporediti mene i nekog sa 16 godina kao dva "deteta hejtera" je malo....glupo? :hmm:

Mada se onda vrtimo opet oko te definicije... :drama:
Ja mislim da umesto Zonchetu ipak treba da se obratis strucnom licu(psihijatru) da on da definiciju tvog slucaja:D
By Çâðê_DUP
Zonce, malo si ti to shvatio doslovno, kad je RA u pitanju, on hejt dozivljava na malo drugaciji nacin.

RA je vrhovni bog po egipatskoj mitologiji. Da poznajes RA, znao bi da je decko potkovan po pitanju istorije i da je u neku ruku "hejt" u jednom visem smislu deo njegovog virtuelnog identiteta i ima malo drugacije znacenje i inteligentnije, kad je on u pitanju, po cemu je on ovde zaista jedinstven i originalan. To se ne moze porediti sa klinackim "ja mrzim ceo svet jer sam urban". On je, moram ti to reci, na forumu dovoljno dugo da ne zasluzuje epitet hejterskog klinca. A ima za to jos i jacih razloga:

Evo, da ti nekako to pojasnim, posto znas da te postujem i ne zelim da zivis u zabludi i mesas babe i zabe:

Ra je vrhovni bog koji danju ide svetom,a nocu ide podzemnim svetom i svako vece se bori sa zmijom. to je zapravo prica o smeni dana i noci. Jedno ne mogu bez drugog. ali ta zmija uvek pokusava da ga ubije, kako bi noc zavladala. No, Ra je i bog sunca. Ra je donosilac svetlosti, a donosilac tame je APEP, zmija, energija mraka i haosa. zivot je svetlost, tama je smrt. Ra je vaskrsnuce, a apep je kazna, tj underworld.

HEJT bi u tom slucaju bila vecita borba/ RA je prosto ideja koja donosi napredak,koja pokrece nebo i to apapu smeta. APEP voli staticnost. Zivot je borba, a staticnost je smrt.

HEJT je sredstvo kojim se dostize pokretnost, razmisljanje, progres u svim smerovima. HEJT je ubica staticnosti. Ubica predaje. ispraznost je predaja i davanje vlasti nad nama samima nekom drugom u ruke. U neku ruku, ono sto je za urbanoida obicno klinacko izdrkavanje, za RA koji je tata foruma na mnogo aspekata, HEJT je naprosto nacin da se stvari pokrenu s mrtve tacke i na taj nacin dodje se do napretka, do progresa. :)

:nunchake:
Korisnikov avatar
By Progenitor
Thnks Angi777,mada nije trebalo... :blush:

Fine metafore,mada ja volim skromnost kad govorim o sebi.Ne laznu naravno,ali ne bih da ispadnem egoistican...
By Çâðê_DUP
Originally posted by Hton

Mada se onda vrtimo opet oko te definicije... :drama:
Ja mislim da umesto Zonchetu ipak treba da se obratis strucnom licu(psihijatru) da on da definiciju tvog slucaja:D
hajde ti procitaj post koji sam napisala (metaforican) pre nego sto ti odgovorim kako zasluzujes, mislim, mozda skapiras nesto, a sad si jadan bio u zabludi.. :jutro:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!