Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
Da dobijete savrsen zivot u buducnosti..u smislu..poklope vam se sve kockice,imate kesha..nasli ste ljubav vaseg zivota:harmonika:
hocete ostati u Srbiji?Jer..opet postoji mogucnost da ne daj Boze neko od vas dozivi nesrecu,pa uprkos vasim parama i vezama vasu ljubav ne mozete da posetite u bolnici ako je ne daj Boze u kriticnom stanju jer mu/njoj vi niste porodica..a ni decko/dew:vezan:..jer gay status parova ne vazi:jbg:
ili....uprkos opet parama hocete dete,pa i sve da ga napravite sa drugom/drugaricom..kako ga odgajati u Srbiji,ubice ga okolina sa predrasudama... :wtf:
ili..hocete vencanje,a nista od toga:vatrica:
ili...da se drzite za rucice..kad trce skinsi ka vama da vas iscipelare:neto:
dakle..da li uprkos svim ovim preprekama verujete u bolju buducnost u ovoj zemlji..
:smeh:
:up:
pomocete skromno da se stanje gay prava promeni:namig2:
ili cete jednostavno biti ovde srecni bez obzira na okolnosti:cool:
Korisnikov avatar
By Khons
ne razmisljam toliko daleko unapred. imala sam priliku da srednju skolu zavrsim u americi, znam sta ovde imam, znam sta bih negde drugde imala, kad dodje vreme odlucicu se.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja mislio, neko dobio poziv za vojsku... :duh:
Korisnikov avatar
By Dina
Ne planiram da idem nikuda.

Verujem da ce biti bolje za gayeve vremenom ovde... Mada, iskreno ako bi moje dete bilo gay na sve nacine bih gledala da ode u inostranstvo, gledala bih da ga tako usmerim.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Znachi koliko puta sam se ljubio i drzao za ruke s mladicima pred navijachima, satanistima, skinsima... ni perce nas nije dotaklo.

Dete sigurno necu imati, jer se gadim dece.

Shto se tiche bolnichkih poseta, ako se ima para, moze se lezati u privatnim ordinacijama gde ih boli kurac ko si i s kime se jebesh sve dok imash para da placash.

Uprkos chinjenici shto smatram da nisam ugrozen u Srbiji, iz iste bih pobegao prvom prilikom. Jedan od razloga jeste shto je pametan narod 60-tih godina da bi sprechio eroziju sadio ambroziju, a sada se srbija poshumljava lipama...
:lol: a ja sam alergichan na polen.
Korisnikov avatar
By Deksi
Skoro nista me ne vezuje niti vuce da ostanem ovde.
Da mi se ukaze prilika da odem odmah bih je iskoristio i zaboravio gde sam rodjen i u kakvoj sam zemlji ziveo.
Korisnikov avatar
By Rei
Otishao bih zbog ljudi. Dakle, chak i 'tehnichki' sve da je savrsheno, pare, zakoni, prava, etc, (str8) ljudi ce ovde i dalje biti seljachine sa kojima ja ne mogu naci zajednichki jezik.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Wh1t3 Tra$h

Jedan od razloga jeste shto je pametan narod 60-tih godina da bi sprechio eroziju sadio ambroziju, a sada se srbija poshumljava lipama...
:lol: a ja sam alergichan na polen.
Ambrozija se ne sadi, ona je invanzivna biljka koja moze da nikne gde god moze da pusti korenak i gde ima puno svetlosti.
Zato je bilo glupo poseci svo siblje oko Dunava, jer umesto siblja i grmlja sad imamo idealne uslove za ambroziju...
Ontopic: otisla bih iz jebene Srbije. Imala ili nemala para, ono sto mene odbija ovde su ljudi, njihov komplex vise vrednosti, prljavstina, preterana prisnost, to sto ova zemlja ima jedan ipo grad i sve ostalo su sela, sto imamo Tadica, Seselja, Vucica i Dacica.

I radim na tome da odem, sto dalje.

A ako ikada budem imala dete, nece progovoriti ni rec srpskog.
Korisnikov avatar
By m..
To ne bi zavisilo samo od mene, je li. Mislim, u dogovoru bi smo videle sta nam je ciniti. U principu ja mogu odavde da odem sutra, imam i gde. Medjutim ovde mi je za sad ok.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ja sam za bezanje odavde... Mentalitet nam je katastrofa i mislim da se ovde nikad necu osecati zaista smirenim i zadovoljnim...
Korisnikov avatar
By Minie
rado bih otisla...ali ne bih zbog nje,makar ovde bilo najgore na svetu! :love:
Korisnikov avatar
By bothways
Otisao bih. Sto dalje. Kao sto rekose gore, ljudi ce jos dugo vremena ostati takvi kakvi su sada. A da zivim u skrivanju celog zivota nesto ne zelim.
Korisnikov avatar
By DfromOz
Pa, ja vec 9 godina zivim u Engleskoj, proputovala sam I boravila u dosta zemalja eto sve kontinente osim Afrike, sto zbog studija pa onda posla, I iz mog iskustva, mislim da svaka zemlja I sistem imaju svoje prednosti kao I mane. Mozda su neki sistemi malo bolje uredjeni, a neki malo slabije. Relativno cesto boravim I u Beogradu I svaki put primetime promene na bolje, u svakom smislu Sto se tice primitivizma I diskriminacije, recimo, toga ima svuda, samo je pitanje u kom obliku je prezentovan. A sto se tice toga ‘otadzbina, da ili ne’…Uh, tesko pitanje za mene, nakon svih promena, vise destinacija smatram nekako bliskima, ali definitivno, u ovom momentu, pratim svoj posao u odabiru mesta za zivot.
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam gradjanka citave planete, i zapravo mi nije nesto preterano stalo do bilo koje zemlje pojedinacno.

ja drzave dozivljavam kao firme, sto mi bolje uslove nudis, to cu radije raditi za tebe. (ne pricam o plati, vec o paketu svega sto mi je u datom momentu potrebno)
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
imala sam priliku da se shkolujem napolju, nisam je iskoristila.
za sada.
zashto?
zato shto sam emotivno bice koje nije moglo da napusti svoj topli, ushushkani dom.
mislim da je to zaista veliki problem.
sada sam starija, tako da se ozbiljno pripremam da odem odavde, dok je josh uvek vreme.
vecina ljudi, koja je imala priliku da ode, a nije, vezana je za nekoga\neshto ovde.
kada bismo poradili na tome, onda bismo odavno bili negde.
Korisnikov avatar
By LittleRed
Nije mi dobro ovde i ne može da bude, nikada.
Ne bih bila u stanju da mislim drugačije čak i da i ona i ja imamo normalno zaposlenje sa normalnom platom.
i to ne samo zato što sam bi, gay, šta li...
Jednostavno ne delim iste vrednosti sa većinom ovde a ne želim da igram po pravilima ovog izopačenog sistema. Ne uklapam se ni u mehanizme kojima se ovde gradi "normalan" i "prstojan" život , niti opet želim da se uklopim.
A ne želim ni da sebe opterećujem svojim odnosom prema njima...
Samo želim da radim posao za koji sam stručna , imam pristojan posao i pristojnu nadoknadu za to. I da mi se niko ne penje na glavu. Ovde je to nemoguće.
Valjda je, još uvek,nekako moguće otići
Suviše me boli pomisao na kvalitet života mojih bližnjih da bih takav poželela svom detetu,ako ga ikada budem imala. A ne želim ga ni sebi.
Korisnikov avatar
By Tomek
Meni treba jako malo da bih bio srecan...
Ako se ponovi slicno sr... kao devedesetih, necu napraviti slicnu gresku kao moji i otici cu...
Za sada, stvari kod mene idu na bolje...
Sto se tice dece, mislim da cu moci da im pruzim da biraju i ako oni budu bili srecni, bicu i ja...
By Ulix
Moj problem sustinski nema nikakve veze sa Srbijom ili ekonomijom, vec sa ljudima koji u njoj zive. Ta kolicina prostakluka, egoizma i malogradjanstine je nesto s cim ja ne mogu da zivim. A ne moze ni moj decko. I zbog toga smo resili da sto pre spakujemo kofere i odemo odavde. Zajedno, naravno.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Ulix
Moj problem sustinski nema nikakve veze sa Srbijom ili ekonomijom, vec sa ljudima koji u njoj zive. Ta kolicina prostakluka, egoizma i malogradjanstine je nesto s cim ja ne mogu da zivim.
Kod omladine je mahom to razlog za odlazak iz zemlje....kod starijih ljudi uglavnom ekonomska situacija,politicka scena u Srbiji i perspektiva za buducnost.
A kod nekih i jedno i drugo....
By Ulix
Originally posted by Deksi
Originally posted by Ulix
Moj problem sustinski nema nikakve veze sa Srbijom ili ekonomijom, vec sa ljudima koji u njoj zive. Ta kolicina prostakluka, egoizma i malogradjanstine je nesto s cim ja ne mogu da zivim.
Kod omladine je mahom to razlog za odlazak iz zemlje....kod starijih ljudi uglavnom ekonomska situacija,politicka scena u Srbiji i perspektiva za buducnost.
A kod nekih i jedno i drugo....
Meni pare nisu bitne u zivotu, zaista mi malo treba da bih bio zadovoljan. Jedno od uslova za moju srecu je da me svi ostave na miru, a tako nesto izgleda da nije moguce u drustvu gde je najbitnije da komsiji crkne krava. Mene ne interesuje komsijina krava.
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Ulix - :up:
U ovoj zemlji se jos dugo mentalitet i razmisljanje naroda nece menjati,samo da ne bude gore nego sto jeste.
Ovde ili na neki nacin pojedinac ugrozava druge ili drugi pojedinca
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Od trenutne plate mogu samo da razmisljam kako da zivim u Srbiji, nikako kako da iz nje odem...

A i kad bih imao znatno vise love mislim da ne bih otisao. Cemu?
Vise mi znace neki ljudski, rodbinski, prijateljski odnosi ovde nego bolja ekonomska situacija, koju ti niko ne garantuje samu po sebi, negde preko. A i tamo preko ima prostih, nekulturnih, agresivnih, zajedljivih...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
:klap:
ja sam za to,otici,videti.putovati..
a onda se vratiti i pokusati nesto da promenis ovde..najbolji mi je ans vazduh i nasi ljudi.Losih ima svugde:deda:
Korisnikov avatar
By Hton
otisao bih definitivno! jedna prilika da odem mi je(ne mojom krivicom) propala,ali nije mi mnogo zao-ali se opet nadam da sledeca nece.jako bi mi nedostajalo par prijatelja...ali opet bih otisao...i ostavio za sobom i otadzbinu i domovinu i rodnu grudu i... :drama: :D
Korisnikov avatar
By Burak
Za sada ne bih mogao otici jer me previse stvari veze za otadzbinu ali kada bi mi nekad puk'o film vjerovatno bih se spakovao i put pod noge
By Çâðê_DUP
Originally posted by Deksi
Skoro nista me ne vezuje niti vuce da ostanem ovde.
Da mi se ukaze prilika da odem odmah bih je iskoristio i zaboravio gde sam rodjen i u kakvoj sam zemlji ziveo.
:up:

i sve sto je ulix napisao u ovoj temi.
Korisnikov avatar
By Modesty
pametan se veže za dobro a budala za zemlju..............Nisam to ja smislila,nego sam čula i svidjelo mi se.......otišla bih vrlo rado živjet u Split.
By J...
Meni je sve jedno gde sam, zivela bih isto u bilo kojoj drzavi. Varaju se ljudi kada misle da je u inostranstvu sve OK, da ce ih neko docekati rasirenih ruku zato sto su gay, da tamo nema prostaka i zatupljenih ljudi, da se ne mora rintati od jutra do sutra i to svakakvi poslovi i da ces uvek biti stranac (Srbin). (A tek nasi gastajbajteri, prica za sebe)
I jos o tome svemu pricaju iz svoje udobne fotelje.

Ne vezuje mene nista posebno za ovu drzavu ali s godinama imam sve manje zelje da je menjam, verovatno zato sto mi je u sustini OK u zivotu. Sem te materijalne strane ali valjda se covek navikne. Bar je za sada tako.

Pojam "otadzbina" mi je potpuno stran tako da to nije razlog mog ostajanja ovde.

Volela bih da imam prilike (citaj:love) da vise putujem...
Korisnikov avatar
By bigirl
The grass is always greener on the other side...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by EYA
ja sam gradjanka citave planete, i zapravo mi nije nesto preterano stalo do bilo koje zemlje pojedinacno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!