Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

hm..ok svi volimo svoje prijatelje:zen:
ali..kako vam fukcionishu prijateljstva sa ljudima istog pola koje isto volite kao prijatelje? :evilgiggle:
da li ih imate uopste..da li ih je moguce odrzatia ko vas doticna osoba privlaci..ili da li prelaziti tu crtu i zajebati friendship?:teletabisi:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Imam bas brijatelje medju gay osobama i nikad nismo presli crtu ... prosto kod upoznavanja nismo imali momenat sexa ili vec cega drugog (ne iz cinjenice da nismo bili privlacni jedno drugom, vec jednostavno prica nikad nije isla u tom pravcu) i takva prijateljstva, mada ih imam nekoliko su krajnje kvalitetna i uzivam u njima ...

evo Mr.Ja mi je svedok ... mislim, silan svedok, al' ajde za sada! :smeh:
By Swanheart
ummmmmmmmmm
najbolji prijatelj mi je, jao kako ovo smesno sada zvuci :lol: ex devojka ( the1 nesreco jel spadas ti u ovu kategoriju uopste ? :lol: )
bilo jos par prijatelja koji vise nisu to jer smo presli granicu jbg
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pošto u naslovu stoji "među gay/BI ljudima", onda bi valjda pitanje trebalo da glasi "kako vam fukcionishu prijateljstva sa ljudima istog pola /oba pola"?
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Gledam na prijatelje kao na aseksualna bica, nekada je uzasno teshko, ali nije vredno sjebati prijateljstvo bezveze.
By Ulix
Ne. Buduci da sam str8, drustvo homoseksualaca, biseksualaca i slicnih perverznjaka me cini nervoznim. Ako bih saznao da je neko od mojih prijatelja sodomit, mislim da bih ga ubio od batina, mamu mu bolesnu. Svi oni mi se gade. Fuj.

:merlinka:
Korisnikov avatar
By Dina
I meni su prijatelji aseksualna bica.

Zato nikad bivse ne mogu da pretvorim u prijatelje. Niti osobe koje me privlace mogu da budu prijatelji, mogu eventualno bliski poznanici koje mi je drago da vidim.
Korisnikov avatar
By horus.
svoje prijatelje ne dozivljavam kao sexualne objekte, jer ih volim, ali na jedan drugi nacin... te bi mi sex sa njima bio na neki nacin incestan... :bljak:
naravno, to se ne odnosi na poznanike, jer puno ljudi poznajem... :lol:
Korisnikov avatar
By Progenitor
Jeste da mi to nije pravilo(tek sam sad skapirao),svi moji najblizi(muski moram naglasiti) prijatelji su delili postelju samnom u nekom trenutku moga zivota,pa mi je nekako lakse sada da sa njima pricam o svemu..... :hmm:

Danas su mi vecina njih asex,tako da ko sto neko rece doziveo bih to kao incest....:bljak:
Korisnikov avatar
By blenta
mali off - slazhe se

objashnjava moj i uloxov kolega pre jedno godinu dana kako bi on s pederima i shta bi im radio
te nastavlja :"... a oni bisex, pa oni su gori od pedera, pa njih bih ..."
mimo njega stojim ja i moja hmm all friendly drugarica
te mu ona kazhe :" a shta da saznash da je neko tebi drag peder ili bi?"
on:" pa ubio bih ga od batina, po lobanji bi mu skakao bre...."
ja:" daj ne lupaj, da sam ja bi, kao tuk'o bi me?"
on:" ne bi, ne bih mogao, tebe bi mozda samo smarao oko toga" i pomazi me po kosi
ona(sebi u bradu):" i posle kazhu da dechaci ne umeju da izjave ljubav"
:ccn:

kontra pitanje
1
ste chuli vi nekad za drugarski sex? i kakvo vam je stanovishte povodom toga
2
zashto vi svi/mi svi mislite da ste toliko razlichiti od strejt momaka i strejt riba
ni po chemu niste posebni sem shto vas druga stvar uzbudjuje
ali ni po chemu!!!

ni bolji ni loshiji
i dal se ja tripujem
ili josh neko osetja taj vibe kod queer ljudi
da misle da su specijalni
i odakle to vuche koren

edit:
mod mozhe slobodno po svom nahodjenju
ukoliko se nastavi u ovom smeru pricha isetji taj deo
i formirati novu temu
silno me interesuje
a sad se toga setih
By Ulix
Originally posted by blenta

zashto vi svi/mi svi mislite da ste toliko razlichiti od strejt momaka i strejt riba
ni po chemu niste posedbni sem shto vas druga stvar uzbudjuje
ali ni po chemu

ni bolji ni loshiji
i dal se ja tripujem
ili josh neko osetja taj vibe kod queer ljudi da misle da su posebni
Medju svim piscima, pesnicima, slikarima, glumcima, pevacima i pevacicama ovoga foruma, tako nesto smes da izjavis? Have you no decency? :opatica:
By Swanheart
Originally posted by Progenitor
Jeste da mi to nije pravilo(tek sam sad skapirao),svi moji najblizi(muski moram naglasiti) prijatelji su delili postelju samnom u nekom trenutku moga zivota,pa mi je nekako lakse sada da sa njima pricam o svemu..... :hmm:

Danas su mi vecina njih asex,tako da ko sto neko rece doziveo bih to kao incest.... :bljak:
ali mi nismo delili postelju :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Progenitor

1 ste chuli vi nekad za drugarski sex? i kakvo vam je stanovishte povodom toga?
2 zashto vi svi/mi svi mislite da ste toliko razlichiti od strejt momaka i strejt riba?
1.Da cuo sam ,i nije mi problem drugarski sex,medjutim ne mogu svi frendovi da mi cuce u folderu za drugarski sex,nekako ne moguuu...sta znam.....Mora tu da postoji specificno razumevanje,inace ode mast u propast....

2.Znaci kao deklarisani heterofob,jedva cu se uzdrzati od odgovora na ovo pitanje! :mad:
Korisnikov avatar
By Progenitor
Originally posted by Swanheart
ali mi nismo delili postelju :pucaodsmeha:
E bas sam znao da ces da naletis na ovu temu,pa sam namerno naglasio za muski rod... :P :P :P :P :P

E sad druga je stvar sto svi misle da si ti peder,s'tim nemam nis' :lol:
Korisnikov avatar
By Progenitor
E tetko dokona nemoj da offujes temu,idi drkaj picku ili tako nesto....Nadji si lezbi pa se lizi,uzivaj u drugarskom sexu....:lol:
Korisnikov avatar
By Tomek
Ja sam jednom bio zaljubljen u vrlo blisku drugaricu... Od ljubavi nije bilo nista, a zamalo ni od prijateljstva...
Danas smo OK...

Drugarski sex? Nisam, ali zasto da ne... Sve treba probati.
By Swanheart
Originally posted by Progenitor
E tetko dokona nemoj da offujes temu,idi drkaj picku ili tako nesto....Nadji si lezbi pa se lizi,uzivaj u drugarskom sexu.... :lol:

e pa mi praktikujemo drugarski sex svaki dan
stalno neko nekog hebe u zdrav mozak :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne mogu svoje prijatelje da postmatram na taj nacin, to bi mi bilo kao da zelim da poljubim sestru.
Jednostavno nemam to u glavi kada su oni u pitanju.
Ali desavalo mi se da mi se da se jako dobra lez drugarica napije i da mi svasta prica, ali to sutradan zaboravimo i nepominjemo kao da nista nije bilo i sve ql.:pivce:
Korisnikov avatar
By Progenitor
Pa sto jeste ne moze biti drugacije,mada taj telepatski sex je u isto vreme safe sex,mislim, nego ne kasni zec jeli?..... :smeh:

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Rei

kontra pitanje
1
ste chuli vi nekad za drugarski sex? i kakvo vam je stanovishte povodom toga
2
ali ni po chemu!!!

ni bolji ni loshiji
i dal se ja tripujem
i odakle to vuche koren

edit:
mod mozhe slobodno po svom nahodjenju
ukoliko se nastavi u ovom smeru pricha isetji taj deo
i formirati novu temu
silno me interesuje
a sad se toga setih
1: hmm pa uprazhnjavao sam oral sa jednim drugom jedno vreme. nishta se posebno nije promenilo medju nama.

2: interesantno zapazhanje :)
ali ja ne mislim tako :peace:
Korisnikov avatar
By bigirl
Very simple. Nemam prijatelje među str8 tipovima i gay/bi devojkama.
Jbg.
Frendove - da, ali prijatelje ipak ne.
By Çâðê_DUP
Prijatelj je prijatelj. Kakav crni oral i anal.
Naravno da sam sposobna da ostvarim drugarstvo i sa osobom istog pola.
Ali, sticajem okolnosti imam samo muške prijatelje/drugove/poznanike. :panker:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ali ni po chemu!!!
pa ima ljudi koji misle da nije moguće ni prijateljstvo između heteroseksualnih žena i muškaraca. pretpostavljam da se ova tema vodi nekom sličnom logikom.
i, kao što pokušah prethodnim postom da sugerišem, to bi značilo da biseksualni ljudi ne mogu uopšte da imaju prijatelje/prijateljice.
Korisnikov avatar
By Khons
naravno da je moguce. barem meni.
Korisnikov avatar
By Deksi
Moguce je,imam takva prijateljstva...jeste da su zajebana malo ali zna se gde je crta preko koje se ne sme preci da se taj odnos ne bi pokvario ili pretvorio u nesto drugo.
Ako je potrebno umem i da jasno naglasim doticnim osobama gde je granica i da paze da je ne predju.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lepa Krepa
ali ni po chemu!!!
pa ima ljudi koji misle da nije moguće ni prijateljstvo između heteroseksualnih žena i muškaraca. pretpostavljam da se ova tema vodi nekom sličnom logikom.
i, kao što pokušah prethodnim postom da sugerišem, to bi značilo da biseksualni ljudi ne mogu uopšte da imaju prijatelje/prijateljice.
Da to je ta tema... dok sam diskutovala na strejt forumu to je bila cesta tema i bilo je ljudi koji su tvrdili pouzdano da nema musko zenskog prijateljstva... Kakav prazan svet ali dobro nisam mogla to da kazem u diskusiji :D Nego sam uvek izvlacila ovaj tvoj argument - da onda biseksualci nemaju prijatelja... Nikad nisu odgovorili na to :lukavi:
Korisnikov avatar
By Egon
ja sam provalio da medju "queer" prijateljima imam neki osecjaj zajednishtva, odista krajnje subjektivan i potpuno aseksualan (ukoliko govorimo o prijateljima) ... kao da ... ne znam .. idemo u isto odeljenje u shkoli ...

retko kad imam tako nesto medju str8 ljudma ...
By polarlicht4.1
ali ni po chemu!!!

ni bolji ni loshiji
i dal se ja tripujem
i odakle to vuche koren
Ne bih rekao specijalni a ni bolji, već samo drugačiji, različiti. Jer ako se postavi jedna norma (u ovom slučaju heteroseksualnost) kao jedina prihvatljiva svi koji ispadaju iz tog okvira po definiciji jesu različiti iliti queer. Stoga mislim da je osećaj različitosti zavisi od društva sa ovakvim ili onakvim normama. Ukoliko su norme labavije to je veća šansa da se tvrdi identičnost iskustva heteroseksualaca i queer ljudi. Što su norme striktnije, to je veća mogućnost da se pojavi separatizam.
Korisnikov avatar
By Progenitor
Originally posted by polarlicht4.1
Što su norme striktnije, to je veća mogućnost da se pojavi separatizam.
MMmmmmm....obozavam tu rec SEPARATIZAM...ja se zalazem za GAY SEPARATIZAM.... :lol: dole str8eri!!!!Ziveo GAYLAND!!!! :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!