Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By LeaJovana
Ne znam sta mi bi da otvorim ovu temu kad uopste nisam tuzna, ali sad cu verovatno postati (mazohista hehe). Koja je po vama:

1. Najtuznija pesma koju ste culi/procitali
2. Najtuzniji film/scena koji ste odgledali
3. Najtuznija vest koju ste saznali
4. Najtuznija situacija u kojoj ste se nasli ???
:placko: :placko: :placko: [/b]
Korisnikov avatar
By Zoe
Mnogo toga ima u mom zivotu...
Korisnikov avatar
By Blady
Auuuuuuuuuuu, ne mogu sad ovako napaljena da se koncentrisem na tuzne stvari... no no !
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Najtuznija pesma je ubedljivo od Kristine Kovac "Zivot je ljut!"
Film: nemam pojma
Vest: da mi je tata preminuo
Situacija: da sam obnovila godinu.
:down:
Korisnikov avatar
By LeaJovana
1. NECE MAMA DOCI
Otisla je mama sinoc na put,
sluzbeni put, dalek i dug.
Umesto nje pisma sam ti pisao
i poklone za rodjendan slao.
na tom se putu razbolela,
slagah te da je i umrla,
jer kako da ti kazem istinu
kad znam koliko si je volela.
Ne mogu vise da te lazem,
odrasla si i pametana,
tvoja je mama s drugim covekom,
sa mnom je bila nesrecna.
Sanjala je mama nestvarne sne,
bila je mlada, ne krivi je.
Ja nisam imao nista da joj dam
jer ljubav je bila jedino sto znam.
Zato cu tebi pruziti mila
ono sto nisam uspeo njoj,
dacu ti gnezdo, dacu ti krila,
ti leti sama kroz zivot svoj.
Nece mama doci, nece nikada,
nek tvoja suza za njom ne pada,
za lepse stvari ti si stvorena,
cvetaj mi ruzo bez korena...
P.S. Puna sam mrznje za osobe koje su ostavile svoju decu koja svakako nisu trazila da budu rodjena (pogotovo majke). Nosis to malo nevino bice u sebi 9 meseci, osecas njegove pokrete, mozes da cujes otkucaje njegovog srca, rodis ga, pogledas...i onda ostavis kao da je tek stvar, a ne mali zivi stvor. To je tako prokleto neoprostiva stvar po meni! Verovatno bas zato toliko zelim da usvojim jedno malo ni krivo ni duzno ostavljeno detence i pruzim mu sve ono sto njegovi 'roditelji' nisu zeleli...

2. Scena kada od pomalo mentalno zaostalog oca uzimaju njegovu cerku koja ga obozava kao i on nju.

3. Otac je u kolevci ubio svoju malu cetvoromesecnu cerkicu golim rukama zato sto mu je navodno smetao njen plac. Prco je udarao svom snagom, zatim joj je pokrio nosic i ustasca ne bili ucutala. Detence naravno nije prezivelo. Mrzeo ju je zato sto je devojcica, a ne decak.

4. Kada su mi uzeli moje kucence za koje sam se strasno vezala.
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by QDF
Prco?
prvo

a na temu necu da odgovaram posto cu se izbedaciti a to mi trenutno nije potrebno

moram samo da ponem film "zivot je lep" kao jedan od najtuznijih koje sam gledao. a i "nebeska udica" je sjebacka
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by LeaJovana
P.S. Puna sam mrznje za osobe koje su ostavile svoju decu koja svakako nisu trazila da budu rodjena (pogotovo majke). Nosis to malo nevino bice u sebi 9 meseci, osecas njegove pokrete, mozes da cujes otkucaje njegovog srca, rodis ga, pogledas...i onda ostavis kao da je tek stvar, a ne mali zivi stvor. To je tako prokleto neoprostiva stvar po meni! Verovatno bas zato toliko zelim da usvojim jedno malo ni krivo ni duzno ostavljeno detence i pruzim mu sve ono sto njegovi 'roditelji' nisu zeleli...
Ti ne mozes da znas kakvi su motivi osobe koja ostavlja svoje dete. Bas kao u Ani Karenjinoj, ona jeste ostavila svoje dete, ali njen muz je taj koji joj nije dozvolio da dete povede sa sobom. On je taj koji joj je zivot cinio mizernim i groznim, a ne to dete. Nije dobro da dete pati zbog pogresnih procena svojih roditelja, ali se to desava, ima ih puno koja zive sa jednim roditeljem, ali je nedopustivo da, posebno majke, zbog dobrobiti svoje dece celoga zivota robuju nekome. Tako da, ta medalja ipak ima dve strane, dete je na gubitku, ali su podjednako kriva oba roditelja koji nisu dobro razmislili pre nego sto su se odlucili na dete.

1. EKV - Anestezija... Pesma o bolu...

2. Ne mogu da izdvojim samo jednu scenu ili samo jedan film... sad cu samo navesti poslednju scenu Grbavice gde mala Sara ide na ekskurziju i peva 'Sarajevo, ljubavi moja'.

3. da njega vise nema

4.... se nadovezuje na 3.
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Znala sam da ce se praviti pitanje oko te moje izjave ali me je mrzelo da pojasnjavam, bila sam bas ponesena mislima. Ja npr. svoje dete ne bih ostavila ni zbog cega, a kamoli zbog nenormalnog muza, ucinila bih sve, ali bukvalno sve da bih ostala uz njega do god sam mu potrebna, uverena sam u to. Jos od pamtiveka postoji abortus (legalan i nelegalan), pa ako se trudnoca zaista 'zadesila' a roditelji iz bilo kog razloga ne zele da dobiju dete mogu da pribegnu tom resenju (koje opet ne opravdavam bas previse). Niko mi nece reci da je tako tesko paziti da ne dodje do trudnoce, cak i oni najneobrazovaniji ljudi znaju kako do nje dolazi. Stvarno ne mogu da razumem, sve i da hocu...
Korisnikov avatar
By m..
nemam pojma, nisam bila ozbiljno tuzna nekih 4 ipo meseca.
By Tresh-grl
1 i 2

''

sto se tice ostalih stvari-bilo ih je mnogo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!