Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Moj dan trenutno izgleda ovako, dok mi ne krenu ozbiljnije obaveze... ustanem, obavim obrok malo prosvrljam po netu, popijem guaranu.. odem na trening i posle zapalim negde....a nekad odradim masazu... jos ce se to menjati... ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sat mi prvo zvoni u 5.30...drugi put u 5.55, i tada ustajem....posao mi pocinje u 7 i traje do tri.....tu je kako-kad...od opste histerije do potpunog smora...uvek imam vremena da visim na netu jer uglavnom vecinu stvari tako i obavljam....za kompom u svakom slucaju....

kuci stizem oko 15.20...gledam zvezdane staze na HRT2 dok jedem...skoro nikad do kraja....posle idem da nastavim sa honorarnim poslom...nadam se da cu ufurati tu i malo ucenja....lezem oko 22.00-23.00....

..petkom brisem iz grada...u kg...bg.....ns.....vracam se kasno uvece u nedelju....i onda ispocetka.....

nedostaje mi vreme da treniram, citam, setam bez cilja...nedostaje mi dokolica, dva sata sna i mogucnost da ucim nocu....

..drago mi je sto mogu da placam sama svoje racune, da pomazem roditeljima, i slicno..uglavnom je satisfakcija sa materijalne strane...za sad...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e da...posao me je naterao da se aktiviram...dok nisam radila, nisam ni ucila, niti mnogo toga drugog...vise cenim vreme...
Korisnikov avatar
By Khons
to sam i ja primetila. shto vishe obaveza imam motivisanija sam za njih. eh, bez alata nema zanata...
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm.........odmah da naglasim da sam nocu najproduktivnija, te mi dan prodje (jedan deo) u spavanju, ostatak ili u zavrsavanju necega sto se mora zavrsiti, ili u nekoj uzivanciji-blejanje po prirodi, ili pak u dezurstvu na Red line, a neretko i u nekom obilasku NewYorkera ili Zare.....blah.
Nocu radim sve ono u cemu ja uzivam; citam, ponekad se sa nekim vidim(druzim), blejim u prirodi :D , razgovaram, razgovaram, razgovaram......ponekad se nsto popije, ponekad se nesto i popusi........jutros sam legla oko 5h, a radni je dan :giggle:
Bez muzike ne prodje niti jedan jedini dan, to je obavezan element :love:

Ovo je moj najobicniji dan. Ima takvih oscilacija, takvih ciklicnih promena, da to pojma nema sa onim "obicnim".
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by hlaefdige
e da...posao me je naterao da se aktiviram...dok nisam radila, nisam ni ucila, niti mnogo toga drugog...vise cenim vreme...
:up:
Korisnikov avatar
By .L O S T
kao jos uvek nezaposljen...ustajem oko 1pm.... malo za kompom.... odem u setnju... vece cooliram sa deckom...... sasvim obican, a lep, dan:cheer:
Korisnikov avatar
By Khons
meni dan nikada ne pocinje u isto vreme, zavisi od obaveza.

obicno se dan ranije izdogovaram sa drustvom sa faxa ko ce da ide na omrazena predavanja da nas lepo sve upishe, ko ide na shta itd. ali recimo da sam od 3-4 pa nadalje u gradu, sto na predavanjima, sto blejim sa ljudima. lezem oko 12 i onda sutra sve jovo nanovo.
kada nisu ispiti, vidjam se sa par ljudi, idem do njih, izadjemo vikendom itd.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa, uglavnom imam dva ciklusa "običnih dana". jedan je onaj u kom dozlaboga zapostavljam poslovne obaveze, tako da mi ti dani prolaze u bleyi tipa šetnje, kafe/piva, net, fotkanje i štajaznam. drugi je onaj kad me sve te zapostavljene obaveze sustignu, tako da mi TI dani prolaze u košmaru tipa kucanje, jelo, kucanje, spavanje (ili, češće, nedostatak istog), kucanje, izvinjavanje što se nikom ne javljam, kucanje, kompulsivno lupetanje po forumima, kucanje... ju get d pikčr.
Korisnikov avatar
By shishmish
dan mi pocne oko 14h najkasnije (u ekstremnim situacijama i kasnije)
razvlacim se po kuci malo, jedem, odem u planet na kafu, ako imam trening odem na trening i pravo na posao od 23 pa do 6h najkasnije..
legnem i ustanem oko 14h najkasnije....

dan mrmota.

:colorado:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Studentski zivot najsladji dok ne dodje onaj deo sa ucenjem kao sto je sada, a ja i dalje ne pocinjem da ucim..
Nikada ne ustajem pre 12h, jer ako ustanem ranije sva sam slogirana. Pola h se kanim da ustanem iz kreveta, ustanem, napravim dorucak, hladan nes i sok. Izadjem napolje da malo popricam sa svojim psom, sta ima novo kod njega, sta je radio sinoc, da li mu se javlja bivsi.. :right:
Uzmem knjigu negde oko 13h, ucim intenzivno do 14h, onda skontam da bi veceras valjalo negde otici, izcimam par ljudi i dog.
Ucim, ucim kao do 18h, spremam se i odlazim u grad oko 20h. Nikada ne lezem pre 2h, a vikendom i mnooogo kasnije..
Etoooooo.. U izcekivanju da prodje junski rok i da mi se jos malooo popuni index.:hyper:
Korisnikov avatar
By svejedno
Hmm. nemam 'obicne' dane..

..

Zelim reci, nemam ustaljene obicaje tijekom dana/nedelje, s tim sto, eto, na predavanja moram da odem u odredjeno vreme..

Posao radim kod kuce.. uglavnom nocu & uglavnom pred deadline.

..

Ali stvari koje radim svaki dan:

Ustanem kada moram ili kada mi odgovara, u zavisnosti od obaveza.. no to ne menja cinjenicu da moram unistiti bar 5 cigareta ODMAH, i popiti kafu, u poslednje vreme sve cesce Nes..

..onda licna higijena..

..jutrom ne mogu da jedem, npr..

Cak, i sto se hrane tice, ni to nije svakodnevna neminovnost.. ..bukvalno mogu da ne jedem ceo dan, pa neki dan se ozderem, pa neki dan pojedem samo 3 sendvica.. zivim nezdravo, sta cu.

..

..i tu se zavrsavaju stvari koje radim svaki dan.

..

Dosledan u nedoslednosti.

pS. Uglavnom popijem i koje pivo skoro svaki dan.
Korisnikov avatar
By Bratz
Ovoje dobra tema, jer kad sklopim svoj danu u recenicu...vidim da sam u qrcu...(ovaj forum je strava, zato sto moze da bude kao dnevnik sa nekim povratnim informacijama:).....zapravo, budjenje oko 7...kafa i pushenje pljuge na prozoru dok spavaju mama i tata:), planiranje svih stvari koje treba da se urade u toku dana i nerviranje unapred sto necu sve stici....onda tako ili ceo dan u kuci radim....ili negde jurcam po gradu...uvece do pola 12 , pa sex i grad i krevet...haha i uvek nezadovoljna, i uvek nesto kasnim i fuj:)
Korisnikov avatar
By m..
neodstaje mi san, a onda mi je nedostajao novac.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Khons
Sta onima zaposlenima najvise nedostaje iz "bezbriznih" dana, a sta su prednosti?
Ja sam periodično zaposlen a periodično nisam, pa evo poređenja:

Kada sam zaposlen ne smeta mi da ustanem rano ujutru jer se stvarno razbudim tek posle par sati posla. Sve tap-tap odradim.
Kada nisam zaposlen onda gledam da što kasnije ustanem kako ne bih ispraznio frižider. Kad sam zaposlen onda manje jedem jer adrenalin zamenjuje jedan deo hormona koji daje osećaj sitosti (znate šta hoću da kažem).

Ko nije zaposlen ne mora da bude u saobraćajnoj gužvi u špicu u vreme kada se na ulici održavaju demonstracije i kada nema struje pa trolejbusi ne rade i kada se igraju prvenstvene utakmice. Kada je napolju +40 ili -40 nezaposleni ne moraju da izlaze, kada je provala oblaka ili mećava nezaposleni ne moraju da izlaze.

Zaposleni ne moraju da razmišljaju o tome odakle će im doći pare za infostan, internet, telefon itd. Odjednom ti se pare stvore na računu. Nezaposleni moraju da smišljaju kako da dođu do para.

Nezaposleni ne moraju da provode vreme sa podivljalim maloletnicima i gunđavim nastavnicama zakeralima. Zaposleni imaju priliku da isprobaju ideje kako je najbolje ispredavati određenu lekciju (imaš svoj sopstveni talk show), a tu su i kontrolni za igranje sa prebrojavanjem poena, i to potpuno besplatno obezbeđeni maloletničkim spisateljskim radom.

Zaposleni piju školsku kafu, koja se pravi od 3/4 šolje crnog peska i malčice vode. Nezaposleni ne moraju da piju školsku kafu.

Zaposleni moraju da sede u prostoriji u kojoj nastavnici puše, ili neće saznati važne novosti i zakazivanje raznih stvari, koji se tamo prenose usmenim predanjem (ako sediš u zbornici u kojoj po zakonu ne sme da se puši, onda sediš sam i ne znaš novosti i dešavanja). Nezaposleni ne moraju da sede u prostoriji u kojoj nastavnici puše.

Nezaposleni ne moraju da vode đake na ekskurzije i da 24 sata dnevno strepe da li će pasti sa tvrđave ili će ih ubiti domoroci ili će oni nekog ubiti. Zaposleni moraju da vode đake na ekskurzije, a za to dobiju i neke pare.

Zaposleni dobijaju markicu za vožnju od škole i ne moraju da overavaju povlasticu. Nezaposleni moraju sami da kupuju sebi markicu za vožnju od svojih para, i na svaka tri meseca moraju da overavaju povlasticu na birou za nezapošljavanje. Takođe i nezavisno od toga moraju da posećuju parole officir-a na birou za nezapošljavanje na svaka tri meseca, a ta dva datuma se ne preklapaju.

Nezaposleni ne moraju da putuju dva ili dva i po sata do Mirijeva ili Padinske skele ili Begaljice i isto toliko vremena nazad jer su tamo zaposleni.
Korisnikov avatar
By Rei
Lol...
Obichan dan...
Besposlicharim uglavnom. :P
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovo jukijevo mu dođe kao pismeni zadatak na temu "zaposleni i nezaposleni". :lol:

Učiteljice Mina, 'de ga ocenite.... :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Pffff, u fazi sam malodusnih osecanja, pateticnih misli i depresije, pa dane provodim bez zivotnih radosti.
Obavim samo dnevne obaveze koje moram da obavim i to rutinski i cim sa tim zavrsim, vracam se u svoju ljusturu.
Malo malo, pa mi se nezvane vrate brojne neprijatne uspomene, malo malo iz cista mira zaplacem, setim se nekih zlih ljudi koji su mi naudili, setim se i onih drugih o koje sam se ja nenamerno ili namerno u proslosti ogresio, pa opet zakljucim kakva smo mi ljudi zapravo govna. Pa me onda preplavi bes zbog nepravednosti ovog prokletog zivota, pa opet iz besa zaplacem.
No, jedno je sigurno - sve ce to proci i sve ce prekriti zelena trava zaborava...
:gotika:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Zwezdica
Izadjem napolje da malo popricam sa svojim psom, sta ima novo kod njega, sta je radio sinoc, da li mu se javlja bivsi...
genijalno!!!

ovo je toliko duhovito, da sam se pet puta vracao ovoj temi.

dobrodosla na forum, Zwezdice!

:klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Marvin
Ovo jukijevo mu dođe kao pismeni zadatak na temu "zaposleni i nezaposleni". :lol:
Ih, pa na ovo ide najviša moguća ocena. :klap: :eya:
Umeće pravljenja tabele sa nekoliko odvojenih odrednica (jer ovo je u suštini tabela, samo napisana kao proza) je nešto što većina dece ne ume da uradi... čak i kad nacrtaju tabelu, obično dobiješ samo dve kocke i u svakoj se nalazi lista/spisak osobina onoga što je u kolonama (u ovom slučaju za nezaposlene i zaposlene, ili ptice i sisare, štagod) gde otprilike 50 odsto može da prođe kao poređenje osobina dve kolone a ostalo su neke nasumične "zanimljivosti" koje se odnose samo na tu kolonu i uopšte nisu poređenje.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Njah, on je moje forumsko ljubimche, pa necu ni da mu upisujem petice, jer mi je rubrika popunjena...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by jukie
Ih, pa na ovo ide najviša moguća ocena. :klap: :eya:
Umeće pravljenja tabele sa nekoliko odvojenih odrednica (jer ovo je u suštini tabela, samo napisana kao proza) je nešto što većina dece ne ume da uradi... čak i kad nacrtaju tabelu, obično dobiješ samo dve kocke i u svakoj se nalazi lista/spisak osobina onoga što je u kolonama (u ovom slučaju za nezaposlene i zaposlene, ili ptice i sisare, štagod) gde otprilike 50 odsto može da prođe kao poređenje osobina dve kolone a ostalo su neke nasumične "zanimljivosti" koje se odnose samo na tu kolonu i uopšte nisu poređenje.
Šlihtara učiteljicina :njanja:
Korisnikov avatar
By Deksi
Postoje 2 vrste tipicnog dana za mene....

Budem umoran po ceo dan,spavam nenormalno,jedem,blejim za kompom uz muziku,izolujem se,sredjujem nesto po stanu,radim nesto....trudim se da ne razmisljam i uradim nesto korisno posto mi najveci deo dana prodje a da nisam nista postigao.

Ili jednostavno budem pijan,nadrogiran veci deo dana ili ceo dan,izlazim,idem na zurke,u skolu,slabo spavam i obavim nenormalan broj obaveza,stvari itd...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!