Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

kakvi ste kad ustanete

bolje mi se skloni s' puta
7
22%
gde mi je kafa i cigareta?
17
53%
la la la, jos jedan divan dan...
8
25%
Korisnikov avatar
By Dina
Obicno dobro raspolozena... znaci trece... Ali kad spremam ispit onda nemam bar mnogo razloga da se radujem novom lepom danu... sem sto je blizi danu kad cu se tog ispita resiti :molise:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nisam mrgud ni mrzovoljna, samo neko vreme dok ne dodjem sebi ja cutim, ali to je par minuta, dok odem do kupatila i obavim jutarnju higijenu.
Opet, ni to nije pravilo, ponekad se smeskam i protezem jos u krevetu i mazno mrmljam sa voljenim bicem.........:sigh:
Korisnikov avatar
By Hton
Jako mrzim da se budim!

Obicno cu ustati malo nadrndan bez obzira da li sam spavao 2,5 ili 12 sati.
Jako se nadrkam kada me neko nezno i polako budi! Mrzim to-vrlo je iritantno! Dodji lepo i kazi mi 'ustani' i gubi mi se s ociju dok se ne pomirim sa sudbinom:D
Ako znam da nesto lepo treba da se desi tog dana ustacu sigurno veseo ili uzbudjen.
Ali ipak se najcesce uspavam, tako da sam uvek u zurbi i nemam vremena da budem ni veseo, ni nadrkan:D
Korisnikov avatar
By bothways
Pre sam bio poletan. U poslednje vreme sam grogi nekih pet minuta, a onda sve dodje na normalu i sve je u redu. Nikakva kafa mi ne treba.
By Swanheart
"ne diraj me, ne ujedam te"
u tom sam fazonu kad se probudim:djavo:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kafa i cigarete obavezno.
Uglavnom se smejem onome sto je bilo, a jos vise mi je smesno ono sto ocekujem da ce tek biti tog dana.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na osnovu opcija onda je to "la la la, jos jedan divan dan..."... jer ne pijem kafu niti pushim... cigarete, a nisam ni mrzovoljan niti usporen, niti mi treba puno da ustanem iz kreveta.

Na nogama sam i potpuno razbudjen za par sekudni.
Korisnikov avatar
By Sunce
Prvo sto pomislim jeste: "Sta ima slatko?", a onda dopuzim do kuhinje i njuskam da pronadjem cokoladice.

pod 3.
Korisnikov avatar
By svejedno
Glasao sam za broj 2 - ujutru sam realno sposoban da popusim kafu & popijem cigaretu...
..

al' svakako je i broj 1 u igri.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ponudjeni odgovori su onako, vise stilske figure :) da li ste jako nadrkani, normalno sanjivi, ili pricljivi su opcije
Korisnikov avatar
By Zoe
..............ehh, da :nerd: zaboravila sam da dodam da kad sam prethodnu noc pila i loodovala, tad sam grogi i don`t disturb :zmija:
By Paranoid Androgynoid
ne diraj me i ne cackaj me i nista me ne zapitkuj dok mi ne doneses kafu i ne zapalim cigaretu i ne upalim komp da pustim svoju muziku.. a onda sacekaj neko vreme da se to sve slegne i "primi" pa mi mozes pozeleti dobro jutro :saint2:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sebe nazivam pusacem, ali skoro nikada ne pusim. Takodje retko pijem kafu. Tako da ne mogu da zamislim da moram da pusim cim otvorim oci.........(no, medjutim, radila sam i gore stvari, tako da..... :D )
Korisnikov avatar
By sofia
ustanem kao vampir,par sati pre budilnika,stavim kafu,pustim muziku,odem pod tus...i posle se budim jedno sat vremena...ali pitoma sam skrrroz :saksofon:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by ns.happy
ponudjeni odgovori su onako, vise stilske figure :) da li ste jako nadrkani, normalno sanjivi, ili pricljivi su opcije
Ni najmanje pricljiv, nedovoljno svestan da bih bio nadrkan, i gde su vise ta kafa & pljuge?

;)

edit - inace, uvek sam neko vreme pod utiskom sna, pa posle malo i razmisljam o snu, kad dodjem sebi..
Korisnikov avatar
By Zoe
Ihh, daaaaaaaaa..........muzika je obavezna, obavezna :yes:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Gde su mi kafa i cigarete?

Znam gde su, sam je kuvam.
Uglavnom ne volim da me mnogo zapitkuju i skakucu oko mene u hyper stanju ali nisam bas ni mrgud, ne ujedam okolo. Samo mi daj sansu da dodjem sebi - nizak pritisak.

Probudis se, otvoris prozor, obasja te Sunce, duboko udahnes, rasiris ruke - divota...
Korisnikov avatar
By Deksi
Zavisi...ako je tu nesto da me digne,motivise,razbudi i ulije energiju onda mi budjenje ne pada tesko....
u suprotnom mi je potrebno puno vremena da se razbudim,oraspolozim i jako lose funkcionisem jer nemam snage ni volje ni za sta...
Korisnikov avatar
By foolish
ako se sam probudim onda sam happy happy joy joy, a ako me budi alarm onda redovno kasnim posto mi treba 20 minuta da dodjem sebi i dignem se iz kreveta,ali ni tad nisam nervozan vec maximalno pogubljen...

ne pijem kafu, ne pusim cigare

znaci pod 3
Korisnikov avatar
By starky
glasala za 2 ali bez pusenja,jer sam nepusac...ali kafu obozavam...mada,sve zavisi sa kim "osvanem"...:D
Korisnikov avatar
By Shadow
Sanjiva a nekad i nadrkana...Obicno mi treba malo vremena da blejim u jednu tacku i ne razmisljam ni o cemu.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Paa.. u 99% slucajeva sam vesela, pricljiva i tako to,
od rane zore.. i to prilicno uznemirava spavalice oko
mene.. pa se trudim da napustim prostoriju za spavanje
tiho i u miru, i otpocnem svoje aktivnosti ASAP...

:mucka:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
grozna...i ne samo to...uzasno depresivna! ne zivi mi se, ne postoji mi se, i sve mi izgleda isprazno i na los nacin besmisleno...

...najvise energije na svetu trosim da ustanem iz kreveta!
Korisnikov avatar
By anche
srednje, mada nije svako jutro isto kao sto ni svaka noc nije ista.

inace, mnogo me nerviraju oni sto su puni energije, pricljivi i odma' posezu za tv/radio/ostalo uredjajima. ja si volim tisinu i mir :)

jutarnja razdrazljivost (bes, nervoza) se u homeopatiji vidi kao jedan od simptoma ozbiljnijih fizioloskih poremecaja.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a suicidalne tendencije :D ? sta kaze homeopatija za to? :D :D
Korisnikov avatar
By Dina
Mene suicidalne tendencije (kad sam ih imala) nikad nisu hvatale ujutru. Cak mi je jedan od nacina bio da odem da spavam... jer sam znala da ce stvari da mi izgledaju drugacije ujutru...

E da, ja volim ljude koji se bude kao ja... pa da mozemo da cavrljamo cim otvorimo oci :cheer:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u stvari...cavrljava sam kad spavam u gostima.....ovo se desava 'vako...redovnim danima...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!