Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tomek
Jedina logicna poruka:
Ako budete pili nase vino, dobijacete samo musku decu!
Originally posted by Tomekpa jeste, upravo je to i poruka. ima neka legenda/priča/verovanje/... oko crnog vina i sl.
Jedina logicna poruka:
Originally posted by 2Q2Bstr8Hoćeš da kažeš da to NIJE bila lutka?
meni ovo dete više liči na lutku.
Originally posted by 2Q2Bstr8Onda im je to antireklamaOriginally posted by Tomekpa jeste, upravo je to i poruka. ima neka legenda/priča/verovanje/... oko crnog vina i sl.
Jedina logicna poruka:
meni ovo dete više liči na lutku. a ne liči mi na DexyCo da pravi takve promašene reklame.
Originally posted by m..A najgore je što po autobusima stoje reklame da ne ližete Tango u blizini vozača, i da dok stojite u gužvi umačete prst samo u svoj Tango (sa sve onim stilizovanim sličicama putnika tipa ne naslanjaj se na vrata)
Moram da dodam onu reklamu za tango krem sa onim prstom. Eeek.
Jbg, u moru reklama ove su se izdvojile ppo besmislu, i mi smo obratili paznju, mada sumnjam da ce ikog navesti na kupovinu.
Originally posted by jukieJeste, na nacionalnoj geografiji. bozhe kako mi je odvratna ta reklama, suze nekog starca da pijesh
Što se tiče čudnih reklama za vino, postoji (na National geographicu?) reklama za Ovidijeve suze (Lacrima de Ovidii?). Ide ovako: sredovečni brka nežne konstitucije lica stoji na svetioniku ili tako nekom tornju pored mora, i iz oka mu se iskotrlja suza i lagano pada dole u more, pretvarajući se na kraju u vino.
Posle ide disklejmer, nešto kao "Ekćeziv konzumol de alkohol daunaza grav sanatacii" (ako previše konzumirate alkohol, to će izazvati grave (strašne) posledice)
Originally posted by REINajzabavnije je bilo kada su valjda ustanovili da su im sve reklame ili za to vino ili za Bakardi ili za neki irski viski, pa su krenuli na kraju svakog bloka reklama da daju taj disklejmer... I onda jednom krene blok od tri reklame koje nemaju veze sa alkoholom, npr. Milka čokolade, mikrosprej za kupatila i patkica za otpušavanje WC-a, i na kraju grune "Ekćeziv konzumol de alkohol daunaza grav sanatacii"
A taj shto posle reklame govori "Ekćeziv konzumol de alkohol daunaza grav sanatacii" zvuchi kao da je nadrogiran zheshce...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!