Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
posto ima zdrepceva krv, medvedja krv, hteli su da naprave menstrualnu krv pa su skontali da ne bi islo i onda su je preimenovali :wow:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja vec neko vreme hocu da slikam tuc tuc i vidim da li ce neko uspeti da mi objasni...

znaci, svaki dan prolazim pored par, to dete sa zmijskim ocima je dovoljan trip sam za sebe, jos gore pise tuc tuc....

pazi kad mi je najlogicnije objasnjenje da je to reklama za udruzenje pedo-zmijolikooko-fila
Korisnikov avatar
By unic0rn
mada je sipica na njenoj majici bash cute :love:
By Swanheart
" ako ne budete pili nase vino, dete ce vam izgledati ovako"
Korisnikov avatar
By horus.
to mora da su diplomirani studenti bps-a radili ove reklame... :lol:
btw, ja studiram marketing i slobodno mogu reci da su reklame savrsene... :lol: tacno se zna kojoj se ciljnoj grupi obracaju na trzistu... :kakone:
Korisnikov avatar
By fica
Taj tuc tuc ne mogu da smislim mesecima
Dete je mnogo iritantno :pirat:
Korisnikov avatar
By Tomek
Jedina logicna poruka:
Ako budete pili nase vino, dobijacete samo musku decu!

Za drugu reklamu nemam nista logicno...
Korisnikov avatar
By Progenitor
Jao i ja sam primetio tu reklamu Vino za musku decu? Mislim WTF?Zaista ne znam za koju je to grupu ciljano?...meni to mirise na price tipa "zeni je mesto u kuhinji" sa kuvacom u jednoj i casicom rakije u drugoj ruci.Dok MUSKARCINA pije praveee stvari...ma imbecilno do kraja.

Buljavi vanzemaljac necem komentarisem. :smeh:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Tomek
Jedina logicna poruka:
:smeh:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:iskolacen:
decija garderoba - tuc tuc?!
:lol: uzasa!

nadam se da su mislili da to treba da se cita tak tak ili bilo kako drugacije...

Imao sam negde spisak sa svim tim kretenskim nazivima firmi i proizvoda u nas...
Ass company mi je definitivno na prvom mestu! :fist:

Video sam plakat za neko strano vino, sluzi kao primer lose odabrane fotografije, snimano iz perspektive devojke koja lezi na plazi, vide se njene noge i muskarac u crnom sa flasom vina u ruci kako se nadvija nad njom. Ovako i zvuci ok, ali deluje kao da ce padne silovanje u najmanju ruku, bas je spooki odradjeno pa su se silne zene bunile i skinule to sa ulica :apprentice:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Jedina logicna poruka:
pa jeste, upravo je to i poruka. ima neka legenda/priča/verovanje/... oko crnog vina i sl.

meni ovo dete više liči na lutku. a ne liči mi na DexyCo da pravi takve promašene reklame.
Korisnikov avatar
By Hys.
Grob reklame, posebno ova sa detetom, od onih "errr, da li i ostali ljudi pomisle sto i ja kad ovo procitaju :maska: ???"
Prvi put sam je zamJetila na autoboskoj stanici 83 -ke kad mi je skrenula paznju na nju jedna forumasica, jednako zbunjena :iskolacen:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2Q2Bstr8
meni ovo dete više liči na lutku.
Hoćeš da kažeš da to NIJE bila lutka? :shmi:
:opatica: Anyway mislim da ni ta majica ni onaj turban na glavi nisu nešto što bi dete čiji roditelji nisu za tuctuc trebalo da nosi... it is so weird :alien:

Što se tiče čudnih reklama za vino, postoji (na National geographicu?) reklama za Ovidijeve suze (Lacrima de Ovidii?). Ide ovako: sredovečni brka nežne konstitucije lica stoji na svetioniku ili tako nekom tornju pored mora, i iz oka mu se iskotrlja suza i lagano pada dole u more, pretvarajući se na kraju u vino.

Posle ide disklejmer, nešto kao "Ekćeziv konzumol de alkohol daunaza grav sanatacii" (ako previše konzumirate alkohol, to će izazvati grave (strašne) posledice)
Korisnikov avatar
By Zonche!
upravo htedoh i ja da postavim pitanje za ovo vino...

Mislim WTF?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by 2Q2Bstr8
Jedina logicna poruka:
pa jeste, upravo je to i poruka. ima neka legenda/priča/verovanje/... oko crnog vina i sl.

meni ovo dete više liči na lutku. a ne liči mi na DexyCo da pravi takve promašene reklame.
Onda im je to antireklama :giggle:

Ljudi oko mene uglavnom zele devojcice :sweet:

Ovo vino ne pijem nikako ;) :vestica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nikad videla ni cula :iskolacen:

Dete je uzasno :uplasen:
Korisnikov avatar
By m..
Moram da dodam onu reklamu za tango krem sa onim prstom. Eeek.
Jbg, u moru reklama ove su se izdvojile ppo besmislu, i mi smo obratili paznju, mada sumnjam da ce ikog navesti na kupovinu.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Moram da dodam onu reklamu za tango krem sa onim prstom. Eeek.
Jbg, u moru reklama ove su se izdvojile ppo besmislu, i mi smo obratili paznju, mada sumnjam da ce ikog navesti na kupovinu.
A najgore je što po autobusima stoje reklame da ne ližete Tango u blizini vozača, i da dok stojite u gužvi umačete prst samo u svoj Tango (sa sve onim stilizovanim sličicama putnika tipa ne naslanjaj se na vrata)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Bas smo draga i ja pre neki dan komentarisale iz kola,
i nismo uspele da sagledamo poentu te reklame za vino..

Ama bas ni jedan aspekt, od grafike, poruke, boja,...

Mislim da je to shok radi shoka, ali prilicno stupidan,
trebalo je bar malo sesti, upotrebiti vijuge, napraviti da se izvuce neka poruku..

Hiljadu puta bi bilo bolje da pise,
Bele koke ispod streje vire!

To bar znamo sta je.. hi hi
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam svoje oduševljenje "Tuc tuc" reklamama podelio sa myspace frienovima pre mesec i po dana, napravivši photo session koji uključuje to "dijete" sa slike. Jezivo.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
vratim se ja u bg pre desetak dana i kad sam prvi put ušla u gracki prevoz, kroz prozor busa uhvatim krajičkom oka "mušku decu". dok sam se okrenula da pročitam ceo natpis, bilbord mi je već bio van vidokruga. i sad, sedim tako i kontam - šta ovo bi, jbt? da nije nešto predizborno? nisu valjda počeli po bilbordima da obećavaju mušku decu? ili je u pitanju motivacija budućih majki ponosnih ratnika, tipa "rađajte mušku decu"??? pahomije dobio oglasni prostor?

sjebala se skroz.

i onda naleti sledeći bilbord, gde ja saznam da se radi o vinu. za mušku decu?
e tek mi onda ništa nije bilo jasno.
onda sam zaključila da verovatno postoji spot na koji se bilbord nadovezuje, ali očito ni to nije slučaj. stvarno potpuna nebuloza.

a ovaj "tuc tuc" :roflmao: nisam ni videla.
Korisnikov avatar
By EYA
@Lepa Krepa :lol:

reklame su, ocigledno postigle cilj. o njima se prica :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by jukie
Što se tiče čudnih reklama za vino, postoji (na National geographicu?) reklama za Ovidijeve suze (Lacrima de Ovidii?). Ide ovako: sredovečni brka nežne konstitucije lica stoji na svetioniku ili tako nekom tornju pored mora, i iz oka mu se iskotrlja suza i lagano pada dole u more, pretvarajući se na kraju u vino.

Posle ide disklejmer, nešto kao "Ekćeziv konzumol de alkohol daunaza grav sanatacii" (ako previše konzumirate alkohol, to će izazvati grave (strašne) posledice)
Jeste, na nacionalnoj geografiji. bozhe kako mi je odvratna ta reklama, suze nekog starca da pijesh :bljak:

A taj shto posle reklame govori "Ekćeziv konzumol de alkohol daunaza grav sanatacii" zvuchi kao da je nadrogiran zheshce...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Nanny Ogg
Grob reklame, posebno ova sa detetom, od onih "errr, da li i ostali ljudi pomisle sto i ja kad ovo procitaju :maska: ???"
:pucaodsmeha:
to sam se i ja pitao :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
A taj shto posle reklame govori "Ekćeziv konzumol de alkohol daunaza grav sanatacii" zvuchi kao da je nadrogiran zheshce...
Najzabavnije :trampolina: je bilo kada su valjda ustanovili da su im sve reklame ili za to vino ili za Bakardi ili za neki irski viski, pa su krenuli na kraju svakog bloka reklama da daju taj disklejmer... I onda jednom krene blok od tri reklame koje nemaju veze sa alkoholom, npr. Milka čokolade, mikrosprej za kupatila i patkica za otpušavanje WC-a, i na kraju grune "Ekćeziv konzumol de alkohol daunaza grav sanatacii"
Ja u čudu :wow: :shocked: ne znam šta se dešava, uhvatili me na prepad, a kod njih po ekranu već trče zebre iz sledeće epizode, nema objašnjenja...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja mislim da se svako pita za te 2 reklame STA, KAKO, ZASTO!

Inace dopada mi se ns.happy-jevo objasnjenje za vino.
Ionako sam danas sa Cokom raspravljao upravo o tome.
Korisnikov avatar
By Hton
A zamislite kada to dete poraste i roditelji mu pokazu tu sliku(koju su godinama krili od njega) :lol:

"dovoljno si odrastao da vidis koliki su ti roditelje bolesnici"
ili
"duso tvoje pravo ime je Demijan"
:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!