Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Slika

Ima u Srbiji sela čiji su stanovnici izašli na glas kao škrtice, drugih za koje se tvrdi da su secikese, pa lažovi... ali jedino za Dragovčane kažu da su listom homoseksualci.

Sad, kako i zašto, ne zna se pouzdano... Odgovor delom treba tražiti i u činjenici da u tom selu u levčanskoj opštini Rekovac zaista ima nesrazmerno mnogo muškaraca koji, jednostavno, odbijaju da se žene.

Matematika je ovakva: od ukupno 1.800 stanovnika, oko 500 je na radu u inostranstvu, a među onima što su ostali neoženjenih je, brat bratu, 200. Svih životnih doba, i onih koji su dobro zagazili u petu deceniju.

Da sela u Srbiji stare nije nova vest. Da devojke beže od teškog i nimalo cenjenog i plaćenog rada u polju - takođe. Niko, međutim, neće osporiti heteroseksualno opredeljenje njihovih stanovnika - osim u Dragovu.

Izgleda da je sve počelo pre pola veka, kad je u Dragovu zaista postojala grupa homoseksualaca koja se okupljala u seoskoj vodenici.

Da li od dugog vremena dok se mlelo žito ili su razlozi bili dublji, tek pomeljarske noći tada pretvarale su se u orgije.

Iz tog vremena su i šale kojima je Miroslav Ž. Simić, hroničar sela i glavni organizator priredbi, uveseljavao Dragovčane. Izađe na binu i kaže: „Kojih najviše ima u selu? Ped... ped... pedesetogodišnjaka!“ A u sali - urnebes!

Gospodin Simić, u selu poznatiji kao Mića Tozin, smeje se i danas kad o ovome priča i kaže da je on smislio i datum za praznik sela - 2. februar. „Drugi drugog...“

Uozbilji se kad navodi podatke koji ilustruju propadanje Dragova. U školskoj 1959/60. godini, u dragovskoj školi bilo je 439 đaka. Tačno četiri decenije kasnije, 1999/00. godine - 168.

"Moj sin će na jesen u prvi razred, i biće ih petoro u razredu. Kad sam ja polazio u školu, bila su dva odeljenja prvaka...", kaže Mlađan Mitrović za "Alo".

Mića Tozin ubacuje: "A 1918. škola je imala 172 učenika u prvom razredu!“

"Gastarbajteri razmaze svoju decu: daju im automobil, kuću, pare za trošak... i oni nikad ne nauči da se brinu o sebi. Takvi se ne žene jer nikad ne odrastu", kaže Životije Kostić, i dodaje: "A ovde je plodna zemlja..."

Sa njima je i Dejan Radojević, sede pred radnjom u dokono popodne. Ljute ih priče o Dragovu kao raju za homoseksualce.

"Obavezno napiši da smo svi oženjeni" kaže, polušaljivo,Radojević...

Sreda, 14. maj 2008, Alo <> MONDO
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dragovo...zvuci tako posh :alexis:

Ima obavezno da svratim u to mesto i da popijem vopi u nekom od tamosnjih gay-kafana :zastava:
Korisnikov avatar
By decko
'Bacili gej kletvu na selo' - ne moram dalje ni da citam :smeh:

:lol:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
aaa...super je tekstic...mene je bas nasmejao:)

kad sam procitao naslov, ja sam se ponadao da su opet one gay bombe u trendu:)
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Lakiboy_ns
EU NEMA ALTERNATIVU :eu:
Eto vidiš da ima... :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by 2kune
Originally posted by Lakiboy_ns
EU NEMA ALTERNATIVU :eu:
Eto vidiš da ima... :smeh:
Nestani Sotono pu, pu.... :pop:

:D
Korisnikov avatar
By Progenitor
Da,nekako iz teksta mi deluje da su homoseksualci krivi za propadanje sela.Bilo ih je puno dok nisu krenuli da se pederisu,pa sad propadaju.Tipicni hetero mozgovi..:drama:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Gde je to Dragovo? :cupakosu:
Da li jos radi vodenica? :cupakosu:

:srbin:

Kazu i za jedno selo pored NS da ima vise pedera nego Bg
:ccn:
Uglavnom ovi iz susednog, suparnickog sela :smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by blabla-baby
Da li jos radi vodenica? :cupakosu:
Home for the Indies and home from the ocean,
Heroes and soldiers we all will come home;
Still we will find the old mill in motion,
Turning and churning the river to foam.
:cowboy:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by brdja
zapazih top više puta
Ma oni vole sve sto misle da im podize tiraz, ne mislim samo na Alo vec i na slicne casopise... Secam se ranije su tako pisali kako je celo selo otislo u sataniste...
Korisnikov avatar
By LaZa
Zato treba citati "Vecernje Novosti" :)
Korisnikov avatar
By VANGEL
Bas me je nasmejala ova tema:grin:
Pa to i nije tako lose...prvo selo pa grad pa drzava itd...ako tako nastave strejterima se lose pise...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!