Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

vrata i wc

da
20
38%
ne
17
32%
kako kad
16
30%
Korisnikov avatar
By ns.happy
:milkacanic:
da li zakljucavate vrata kad idete u wc? mislim i kad ste kuci? ja da. meni je to jako bitan trenutak, kad sam sam, sa svojim mislima, i wc sholjom... kralj na svom prestolu :lol: a vi?
Korisnikov avatar
By blenta
klaustrofobichan sam silno
te uglavnom ne zakljuchavam
i gledam kad mogu da ne zatvorim skroz
nek samo naslonim vrata na njezin shtok
Korisnikov avatar
By IriS
glasala za treću opciju, pošto isto kao i Srećko volim da budem sama sa svojim mislima tada, a i ne volim nepozvane goste :lol:
ne zaključavam ih samo kad sam sama kod kuće, ili kad sam kod kuće sa svojom milom ženom. :blenta:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Zakljucavam ih uvek posto skoro nikad nisam sam u kuci.

Javne wc-e izbegavam, imao sam jedno traumaticno iskustvo pa gledam da se stisnem kolko mogu :giggle:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
uvek.
opterecuje me ako neko 'svrati/bane/urusi privatnost'.
mali zamor za vel'ki uzitak.

:giggle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma kakvi, ni nemam ključ. u mojoj porodici postoji to jedno pravilo o kucanju na zatvorena vrata i zaista retko, retko kad da je neko nekome "upao". meni se desi da znam da nema nikog drugog kod kuće, a opet iz navike pokucam pre nego uđem u wc. :)
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Pa, zivim samo sa mamom..
I jako sam prisna sa njom.. :lol:

Tako da.. Ne. :goran:
Korisnikov avatar
By Tomek
Dok sam bio mladji, stalno sam zakljucavao...

Sad mi je to nekako refleksna radnja...

Mada, kod babe nikad nisam zakljucavao... Ne znam zasto....
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ali, ali sta kad vam dodju gosti, hmmmkej?
Sad se setila i da glasam :bubbles:
Korisnikov avatar
By Deksi
Samo kad nisam svojoj kuci....inace ne,bitno mi je samo da zatvorim vrata za sobom.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Uvek zakljucavam, makar bio sam u kuci.

Osecam se nesigurno kada su vrata od WCa otkljucana.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako postoji kljuc u bravi - zakljucam, a ako ne postoji kljuc u bravi - ne zakljucam vrata.

:wcsolja:

Znaci, kako kad.
Korisnikov avatar
By KiWi

Kada sam sam kod kuće ni ne zatvaram vrata od WCa. Kada ima još nekog zaključavam ... Nemam neki prisniji odnos sa WCom kao autor teme i nije mi među omiljenim mestima u kući ...

Ali čim ostanem sam zaključam ulazna vrata i skinem se go i uživam u svojoj golotinji ...
Korisnikov avatar
By m..
Jok, zakljucavam samo na javnim mestima, iz stanovitih razloga.
Inace po kucama ne, mozda kod nekih prijatelja koji zive sa matorcima, mislim ne bi bilo zgodno da mi usheta neciji chale ili keva.
Kod sebe, ili devojke, ili prijatelja koji zive solo ne zakljucavam.
Korisnikov avatar
By tatuman
Originally posted by Wang

Nemam neki prisniji odnos sa WCom kao autor teme ...
LOOOOOOOOOOOLLLLL
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by tatuman
Originally posted by Wang

Nemam neki prisniji odnos sa WCom kao autor teme ...
LOOOOOOOOOOOLLLLL
:roflmao:
Korisnikov avatar
By spliff
zzivim sam, tako da i ne zatvaram vrata od kupatila...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by spliff
zzivim sam, tako da i ne zatvaram vrata od kupatila...
:up:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by blenta
klaustrofobichan sam silno
te uglavnom ne zakljuchavam
i gledam kad mogu da ne zatvorim skroz
nek samo naslonim vrata na njezin shtok
ma egzibicionista u dushi ;)
Korisnikov avatar
By one of the people
da zatvorim vrata, ne zakljucavam (???)
i jedino sto mi ponekad macka grebe na vrata jer njoj smeta kad su vrata zatvorena.

:pegla:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Jok, zakljucavam samo na javnim mestima, iz stanovitih razloga.
Inace po kucama ne, mozda kod nekih prijatelja koji zive sa matorcima, mislim ne bi bilo zgodno da mi usheta neciji chale ili keva.
Kod sebe, ili devojke, ili prijatelja koji zive solo ne zakljucavam.
e pa tako bas.
Nego, skoro sam bila u wc-u kod zeninih prijatelja koje je crveno. Sa nekim svecicama /i jos onako mali, kompaktan wc/. Osecala sam se kao da piskim u nekom istocnjackom hramu, cudan trip, skroz :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by one of the people
i jedino sto mi ponekad macka grebe na vrata jer njoj smeta kad su vrata zatvorena.

e da, moj macor ima isti fazon, pa ga pustim unutra, on se popne na ves masinu i telece me gleda :maca:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by one of the people

e da, moj macor ima isti fazon, pa ga pustim unutra, on se popne na ves masinu i telece me gleda :maca:
:lol:

Meni se to desilo samo jednom i mislio sam da je samo do tog mačora ... a vidiš nije.

Slavio sam novu godinu kod tetke, skupilo se društvo, poslužili kojekakve đakonije i ja se uhvatio za neke slane i jeo, jeo, jeo i niko mi nije rekao da u njima ima belog bibera (od koga ja inače ubrzo dobijem prolivčinu kakve nigde nema). Da skratim priču, završim ja u WCu ali dok sam utrčavao utrči i mačor. Seo je ispred mene i gledao me nekako sa razumevanjem, ne umem da objasnim. Faca mu je bila sva nekako čudna (ili se meni um zamutio od dijareje). Mislio sam da samo taj mačor voli da posmatra ljude tokom nužde, ali očito nije tako ...

P.S. Jednom sam bio u WCu kod spliffa kada je njegov mačor bio unutra ... pa smo vršili nužde simultano.
Korisnikov avatar
By Zoe
Kada sam sama kuci, ne zatvaram vrata........naravno, tu defiluju i pas i macka, a i klinac kad treba ruke da opere npr. Kada ustajem sa solje i kada treba da se obrisem, onda ih sve oteram odatle. Inace, razvijam taj opusten odnos prema gotovo svemu, pa cesto dok je neko u wc-u znamo da nastavimo ili pak zapodenemo razgovor o necemu, ono kao, neko je na solji, a ovaj drugi ispred, naslonjen na vrata, ili sedi na cupavoj velikoj prostirci u predsoblju........

Uvek zakljucavam ulazna vrata, jer, isto kao i Kiwi, volim da se razgolitim i budem free.......(to samo kad sam sama kuci).

U gostima negde zakljucavam ako procenim da bi neko greskom mogao upasti, a ako sam kod druga koji je sam, nema potrebe.....znam da nece uci.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a propos, prosle nedelje sam slujacno uleteo bratu mog prijatelja dok je bio na solji. tako im treba kada drze stalno svetlo upaljeno. a mislio sam da gleda star trek. posle sam bio crven samo tako. valjda stoga sto mi se bas svidja. heheh
Korisnikov avatar
By bothways
Kod kuce nikad ne zakljucavam. Imamo kljuc, ali nikad nisam stekao naviku da zakljucavam (moji su mi govorili da to ne radim kad sam bio mali).

U gostima i javnijim WCovima, zakljucavam where applicable.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Zoe

Uvek zakljucavam ulazna vrata, jer, isto kao i Kiwi, volim da se razgolitim i budem free.......(to samo kad sam sama kuci).
:mazi:
Korisnikov avatar
By sweety
...u kupatilu uzivam u samoci..sredjujem misli..:ogledalce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!