Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Rekao mi pastorak strinine komshike...

Chula sam da je tako,prichao je najbolji drug dechka moje sestre...

Shta ste vi chuli i preneli dalje?

Jel bilo detalja koje ste dodali ili oduzeli prichi?

Pricha iz desete ruke,istinita ili lazna, koja vam je najwishe uticala na zhiwot?
Korisnikov avatar
By Dina
Pa ne bih rekla da tome pridajem neki znacaj. Cujem nesto i pretpostavim da tome treba bar pola da se oduzme. Volim da cujem o nekim situacijama slicnim u necemu mojoj, i tako nepouzdano moze da bude korisno. Posto ne pridajem vaznosti nema ni nekog veceg uticaja na moj zivot... Ali ima jedan detalj koji mi je tako sladak i smesan a i donekle je uticao... O mom sadasnjem partneru sam cula u vreme kad sam ga jedva poznavala nesto iz desete ruke. To me je ohrabrilo u nekim postupcima. I tek mesecima kasnije ispricam ja njemu to i ispostavi se da uopste nije tacno. A ta dezinformacija je pomogla ceo nas odnos u pocetku. Tako da i tracevi mogu biti korisni, cak eto i oni netacni ;)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Mene to jako zabavlja, narocito u sta sve narod poveruje kad je rekla-cula u pitanju, tako da sve uzimam sa dozom sumnje......... i ne prenosim do sigurnog dokaza:lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Preferiram da ljude uputim jedne na druge, pre nego da ja prenosim sta je ko rekao ili porucio. To me mnogo smara. Ne nalazim uzitak u slusanju o zivotima drugih ljudi, osim ako to nije od osobe licno, jer me interesuje svako licno iskustvo i dozivljaj kao takav, u svom esencijalnom obliku, i rado razgovaram sa ljudima o njihovim autenticnim dozivljajima.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Svidja mi se Dinin primer,neshto slichno sam i ja dozhiveo... Postavio sam temu jer znam da svako od nas hteo-ne hteo ponekad chuje tako neshto... 95% ljudi kasnije peru ruke od svog ucheshca u igri gluvih telefona,prosto me zanimaju vasha mishljenja... Ne ogranichavajte se na trachevima,ljudi ponekad prenose i pozitivne stavove kroz prichu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!