mm.. kod mene prosto važi pravilo da mi nije bitno šta se kaže, već ko kaže.
preskačem postove ljudi za koje znam ko su i šta rade van foruma, a šta pišu ovde, i naprosto ih skrolujem, kao što promenim kanal na kome pričaju radikali, taj rad..mada često pogledam Grobara, onako iz mazohizma, gledam njegova spečena, tanka usta, osećam kako se u njemu pumpa glupost, zloba, laž i onako kao fenomen posmatram to zlo, prostakluk, prosto da vidim dokle će da ide...slično tome, iščitavam neke forumaše koje smatram sličnim Grobaru Nikoliću..
inače, ne smatram edukativne postove dosadnima, ali ne volim kada se bukvalno i doslovce odgovara na post, kao u školi, naprosto jer ne vidim svrhu toga..ja pisanje doživljavam na kreativniji način i prosto bi mi bilo dosadno da pišem tako, npr da li kiša pada, da da, kiša pada ponekad, ili kiša danas ne pada i sve tako.
il npr ne volim odgovore na temu u smislu ja ovo, ja ono..gde je korisnik (često vrlo iskompleksiran i ružan oblik postojanja) postavio sebe kao primer na kome se reflektuje svaka tema i ne da neki obrazložen odgovor koji bi poslužio i drugima, već sve iskoristi kao epp kroz koji sočno provuče gomilu neistina..
preskačem forumaše koji su operisani od smisla za humor (bilo kakav)
dalje, ne smatram sebe provokatorom u smislu da mi treba reakcija nečija (sem ako ne želim da nekog zasmejem, a smislim nešto, i prosto nekome je smešno, nekom nije i to je to) niti smatram svoje postove UOPŠTE provokativnim, nemam ovde ciljnu grupu jako dugo, niti komuniciram ovde s nekim, ali gledam na svaki način sebe da zabavim, ako sam već na forumu i dođe mi malo da se igram, ali to je sve prilično bezazleno.. a ne mogu da smislim kreativniji način trenutno da se zabavim i prosto iz neke navike uhvatim sebe da kucam i tako...
dalje, teatralnobesne postove pišem tj pisala sam isključivo kad neko želi da me preko foruma prca na privatnoj osnovi il je utripovan u vezi mene, a sve češće samo skrolujem te postove, ranije sam imala potrebu da kažem šta mislim zaista..jako dugo sam u modusu da prosto zaobilazim negativne postove i forumaše, predvidljive forumaše, dežurne kompleksaše, banalne i maliciozne prostake..
u svakom slučaju volim kad neko pokaže kreativnost, širinu i smisao za humor, jer meni bi bilo dosadno da bukvalno odgovaram na teme, sem ako zaista ne zahtevaju umni napor ili su dubiozne, što je na forumu sve ređe i ređe, na žalost.
i da, ne čitam banalne teme, ko kome puši/gura i slično, to mi je onako baš odurno, zabavniji su mi postovi u KULTURI..niti zalazim u narodnjačke foldere.