Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Cije postove preskacete

- tzv. Smor postasi (Ulix, Sunce, ForeverYoung,Vel_boy...)
17
53%
- tzv. Provokatori (DeityMarduk, Angelina777, *Deni*, moja malenkost,...)
15
47%
Mene uzasno smaraju postovi gde je sve super i lepo. Sta vise, mislim da bas bas smaraju! Mozda gresim, ali ipak vise da procitam provokativne postove, nego one dosadne gde pise :up: , "podrzavam" i gde je sve u redu sa svetom :cvetduga: . A vi? Cije postove obicno preskacete?

Da li preskacete one koji ce vas smoriti, ili one koji ce vas isprovocirati
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Big Bad Bear
Mene uzasno smaraju postovi gde je sve super i lepo. Sta vise, mislim da bas bas smaraju! Mozda gresim, ali ipak vise da procitam provokativne postove, nego one dosadne gde pise :up: , "podrzavam" i gde je sve u redu sa svetom :cvetduga: . A vi? Cije postove vise volite da citate?
s obzirom da tema vec postoji, i nije previse stara, ajde ti promijeni naziv u Postovi koji vas nerviraju, a ja cu ti odgovoriti na tu temu.

Spreman?

EVO:

Pizde me postovi koji se nalazi tik posle prvog u temi i obavjestavaju nadahnutog stvaraoca da je ispao copycat ni kriv ni duzan!
:doh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Honey, you are doing it ALL wrong! :nono:

Follow my instructions very carefully:alexis:
Korisnikov avatar
By dungoll
a gde je opcija TZV. Svejedno mi je ko postuje ??? :) :cowboy:
Korisnikov avatar
By dungoll
ma nije ovo reklama za nektar sokove bre ? :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Vrlo cesto je mirna, kako bi ti rekao dosadna, misao mnogo jaca provokacija neko preocigledna. Nisam primetio nikakvu globalnu dosadu u Ulixovim ili Simorovim postovima, cime ne isticem ni da su mi svi zanimljivi.
Ne mogu da glasam ni za jedne ni za druge, ne samo zato sto ih ne preskacem, nego zato sto mi je tema podeljena ne provokativno vec banalno.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ovo neodoljivo podseca na onu podelu iz srednje i osnovne na kul decu koja pushe u skoli iza zidica i strebere + cudake. :lol:

Ja se ne secam kad je Ulix poslednji put postovao - ali njegovi postovi su bili daleko od smora. Citati Ulixove svadje sa ljudima je bilo zilion puta interesantnije od lupanja youtube snimaka na forumu po pricipu - gde god mozes ti youtube posadi.

A provokacija ljudi iz grupe Provokatora je na nivou statusa i stefana19 - "svaki dan, svaki dan, sve sam vise naporan"
:P

Dobre provokacije je imao 2tune dok je jos bio u elementu, jedino sto nije umeo da se povuce na vrhuncu slave :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali genijalno je kako je BBB sebe stavio tik uz *deni*ja i Angelinu777

Mnogo dobra fora :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
ne preskacem nicije postove...
pre mi se desi da preskocim neku glupavu temu...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Marvin
Ali genijalno je kako je BBB sebe stavio tik uz *deni*ja i Angelinu777

Mnogo dobra fora :smeh:
ti mali provokatore ... :lol:

A Angelina ne bi mogla biti smornija sve i da 'oce, kamoli provokativna, posebno sa temama u poslednje vreme. Samo melje jedno te isto, ko koshtunica.

OT, postove koje preskachem ne delim po tom kriterijumu. :P
Korisnikov avatar
By Stripi
ovisi i postu, ne o korisniku.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ne glasah ni za jednu opciju,citam sve postove ukoliko me zainteresuje. :cita:

nekad to mogu biti provokativni a nekada i srceparajuci i postovi podrske. :yes:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by horus.
tačno tako :)
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by dungoll
Originally posted by horus.
tačno tako :)
:sesir:
Korisnikov avatar
By bothways
Uglavnom preskacem dugacke postove... Nemam bas vremena da citam mnogo.

Tako da podela na provokatorske/smaracke postove kod mene ne postoji.
By spf 3000
zavisi iskljucivo od forumasa. one sa nesnosno folirantskom lajv pojavom (koja moze ali i ne mora biti spojiva sa njihovom virtuelnom pojavom) preskacem gde god i sta god da pisu :kafa:
ako se radi o ljudima koje ne poznajem - duhovite provokatore (e.g. 2 kune) tu i tamo volim da procitam. one posle cijih se postova osecam kao da sam pogledala rekvijem za snove - nikako :hypno: ali uopceno govoreci ne volim provokacije niti mislim da je slaganje po difoltu dosadno. kao sto rekoh, zavisi od forumasa :hekla:
Korisnikov avatar
By mirth
Citam uglavnom sve.

Poneki ljudi su predugo tu, a previse se ponavljaju da bih ih pomno ispratila bas do reci, poneki su premladi, poneki prebanalni za moj ukus, ali svejedno citam sta su i oni imali da kazu na datu temu, kad sam istu vec otvorila.... Recimo da procitam 85% postova meni nezanimljivih korisnika (od ukupnog broja njihovih postova na koje 'nabasam').

Mislim da je jednak odnos i sa temama.
Korisnikov avatar
By mirth
E, da! 'Podela' iz ankete je vrhunska. Za pamtiti.
Korisnikov avatar
By Progenitor
:odrasti:

Jednog dana kad budem odrastao,moci cu i da glasam.Do tada samo navijam :evil:

:jezik:
Korisnikov avatar
By Dina
Volim provokativnost ali ne onu koja me asocira na ponasanje iz osnovne skole. U tom smislu ne mora biti (i najcesce i nije) u neskladu sa uljudnoscu i toplinom, kao i sa lepotom. Zanimaju me vise teme i stavovi koji mozda nisu toliko provokativni na samom forumu ali bi vrlo bili u okruzenju, ukoliko bi uopste moglo o tome da se prica. To su npr. teme o poliamoriji ili aseksualnosti ili rodu/polu ili o feminizmu i sve tome slicno, ili razne misticne teme kojih je bilo ranije a nesto su zamrle - o proslim zivotima, duhovima, vestice i sve opet tome slicno. Konzervativni stavovi me manje interesuju jer njih imam u okruzenju, ne moram bas da dolazim na forum da bih nasla sagovornike u tome. Inace nemam bas neko pravilo da nesto preskacem a nesto ne, uglavnom zavisi od teme i mog raspolozenja, raspolozivog vremena i tako....
By Çâðê_DUP
mm.. kod mene prosto važi pravilo da mi nije bitno šta se kaže, već ko kaže.

preskačem postove ljudi za koje znam ko su i šta rade van foruma, a šta pišu ovde, i naprosto ih skrolujem, kao što promenim kanal na kome pričaju radikali, taj rad..mada često pogledam Grobara, onako iz mazohizma, gledam njegova spečena, tanka usta, osećam kako se u njemu pumpa glupost, zloba, laž i onako kao fenomen posmatram to zlo, prostakluk, prosto da vidim dokle će da ide...slično tome, iščitavam neke forumaše koje smatram sličnim Grobaru Nikoliću..

inače, ne smatram edukativne postove dosadnima, ali ne volim kada se bukvalno i doslovce odgovara na post, kao u školi, naprosto jer ne vidim svrhu toga..ja pisanje doživljavam na kreativniji način i prosto bi mi bilo dosadno da pišem tako, npr da li kiša pada, da da, kiša pada ponekad, ili kiša danas ne pada i sve tako.

il npr ne volim odgovore na temu u smislu ja ovo, ja ono..gde je korisnik (često vrlo iskompleksiran i ružan oblik postojanja) postavio sebe kao primer na kome se reflektuje svaka tema i ne da neki obrazložen odgovor koji bi poslužio i drugima, već sve iskoristi kao epp kroz koji sočno provuče gomilu neistina..

preskačem forumaše koji su operisani od smisla za humor (bilo kakav)

dalje, ne smatram sebe provokatorom u smislu da mi treba reakcija nečija (sem ako ne želim da nekog zasmejem, a smislim nešto, i prosto nekome je smešno, nekom nije i to je to) niti smatram svoje postove UOPŠTE provokativnim, nemam ovde ciljnu grupu jako dugo, niti komuniciram ovde s nekim, ali gledam na svaki način sebe da zabavim, ako sam već na forumu i dođe mi malo da se igram, ali to je sve prilično bezazleno.. a ne mogu da smislim kreativniji način trenutno da se zabavim i prosto iz neke navike uhvatim sebe da kucam i tako...

dalje, teatralnobesne postove pišem tj pisala sam isključivo kad neko želi da me preko foruma prca na privatnoj osnovi il je utripovan u vezi mene, a sve češće samo skrolujem te postove, ranije sam imala potrebu da kažem šta mislim zaista..jako dugo sam u modusu da prosto zaobilazim negativne postove i forumaše, predvidljive forumaše, dežurne kompleksaše, banalne i maliciozne prostake..

u svakom slučaju volim kad neko pokaže kreativnost, širinu i smisao za humor, jer meni bi bilo dosadno da bukvalno odgovaram na teme, sem ako zaista ne zahtevaju umni napor ili su dubiozne, što je na forumu sve ređe i ređe, na žalost. :comingout:

i da, ne čitam banalne teme, ko kome puši/gura i slično, to mi je onako baš odurno, zabavniji su mi postovi u KULTURI..niti zalazim u narodnjačke foldere. :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Offtopice i interne zajebancije izmedju korisnika.
Korisnikov avatar
By KiWi

Ranije sam preskakao kilometarske postove, bez obzira ko ih je postovao. Sada, kada imam vremena, pročitam celu temu od početka do kraja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!