Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ja bila na ranchu, krkala cevapchice, loptala se i trchkarala po plodnoj zemlji... :pas: :njami:
Fino sam se osecala...
Gde ste vi bili, dragi korisnici ovog naseg diskusionog getoa ?
Korisnikov avatar
By Insorcer
:smeh: samo ako si se loptala...

Ja sam presedeo u stanu, mrdnuo dupetom nisam :D a pojeo sam "boga i oca" slatkisha :jbg:
Korisnikov avatar
By Paki
Bio do Ade sa nekim mlađim punoletnicima, pokazivao im prirodne lepote Beograda ... :djavo: ... pa se ondaK družio sa Nevenicom mojom, evo, sve do malopre... :hug:
Korisnikov avatar
By Dina
Radno. Ucila i jos treba da ucim... :cita:
Korisnikov avatar
By KiWi

Bio kod tetke i teče, vratio se kući i sad čekam goste. Jeo dijetalno (šta ću, moram)
Korisnikov avatar
By Stripi
Već ne znam koju godinu za redom bila sa drugaricama i drugovima pionirima i omladincima Kumrovcu :pionir:
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je jos uvek neostvaren san da priredim maskenbal za Prvi maj.
Pionirske uniforme, marame i umetne pletenice na glavi.
I da tako trckaramo po proplancima.
:lol: :B :pas:
By Paranoid Androgynoid
nenadano zapalila u prirodu i napila se kao :piggy:
nisam jela (niti pravila) nikakav rostilj niti ista slicno, materijalna sredstva umesto na tako nesto utrosila na konzerve.. one tecnoscu jacine 5.2%alc napunjene :D

neplanirano lepo.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Armand

Ja sam presedeo u stanu, mrdnuo dupetom nisam :D a pojeo sam "boga i oca" slatkisha :jbg:
E, to. Samo kod mene nema slatkisha. A bilo bi da rade prodavnice. Mamu im lenju shto praznik rada slave neradom!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Manbearpig
Originally posted by Armand

E, to. Samo kod mene nema slatkisha. A bilo bi da rade prodavnice. Mamu im lenju shto praznik rada slave neradom!

Vidiš u Pančevu baš ima dosta radnji koje rade praznicima pa i za prvi maj ... u mom komšiluku bar 3
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam prvu polovinu dana proveo verujuci da je sutra 1-i maj... :crazy:
By Swanheart
bila u selu, rostiljali, najela se kao :piggy:
slikala neke bube, vratila se kuci, vozikala motorche malo i izlezavala se ostatak dana
Korisnikov avatar
By Schveca
sedela sama kuci i bedachila se.... i tako... ma milina jedna .....
Korisnikov avatar
By bothways
Sedeo kod kuce, ucio za predstojece kolokvijume, chatovao, dosla mi naj drugarica, gledali smo South Park... Uneventful, jednom recju.
Korisnikov avatar
By Marvin
Baš se nešto pitam u čega li sam ovaj dan ceo utrošio...
Korisnikov avatar
By decko
Nigde nisam isao ove godine tako da se nisam ni proveo.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Tomek
Malo radio, malo ucio...
Rostilj ce biti sutra ili za vikend...
Dan kao i svaki drugi...

:crveni:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne cekam 1.maj da bih otisao na izlet i lepo se proveo:protest:
obican dan, uspesan
Korisnikov avatar
By Deksi
Prespavao sam ga skoro celog
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
Spavao do 1 popodne, lencario doma do 7, a onda kisnuo u gradu do 8. I onda 2 sata radio nesto lepo, pa opet doma, da pijem sa ukucanima. Sutra u nove radne pobede, kampanja se zahuktala.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
cio dan blejao po gradu, posjetio sestru, onda se vratio nazad u grad - skontao si ganju i rakijao do jutra.
Sjajno sam se proveo do 1, posle toga se nicega ne sjecam.
Izgubio sam telefon.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ceo dan sam bila kuci, a uvece sam bila sa jednom devojkom, duvala, pila, smejala se do suza.....
Korisnikov avatar
By Mahoney
joj... ja prespavao tradicionalni prvomajski uranak na palicu, tako da sam otisao tek predvece, sa dva drugara, naduvani kao svinje.

a tamo - kao na nekom vasaru, sa sve pevaljkama po stolovima, trubachima, ringispilima, prasetinom i morem polusveta koje naprosto baulja po obali.

kisa nas sve oterala, posle smo izasli u neke razne lokale, pili i duvali do jutros.

tako da sam, ustvari, docekao drugomajski uranak.

:sunce:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bolje da ne pricam...
Isla sam na Frusku Goru. No, kako je u Nacionalnom Parku zabranjeno paliti vatru, a ja uz to ni ne znam kako se pali vatra za rostilj i nemam portabl resetku i smara me kuvanje, nosila sam sendvice.
No, potpuno neplanski otisle smo na Popovicu. Tu smo se malo zadrzale na Orlovom Bojistu (videti prilozene slike), da bi zatim krenule ka TV Tornju, jako ostecenom u bombardovanju. Tamo smo imale kratak predah, da bi kasnije nastavile setnju ka Strazilovu, a zatim i do Karlovaca. Sve u svemu, mali maraton... od nekih 17 km.
Evo slicica:

*Orlovo Bojiste*
Slika

*vidikovac*
Slika

*put na Strazilovo*
Slika
Korisnikov avatar
By XerYuS
u prirodi, rostiljali, pili, ludirali se....
Korisnikov avatar
By tintily
Bila u NS kod druga na rucku, ali ne zato sto je 1maj , vec zato sto sam zelela da se vidim sa njim
ovo je jos jedan dan u godini kad radnje ne rade, prevozi kasne i svi kao nekud idu...
Korisnikov avatar
By m..
Na terasi sam smirglala svoj matori sto za crtanje onim powertool-om, da bih ga danas prelakirala (morala sam u crno, jbg tragovi rapidografa, uljanih boja i slicnog su se zavuki duboko). I nervirala komsiluk time (doduse pazila sam da ne turpijam za vreme kucnog reda).
A onda sam isla na druzenje :D
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
E ja sam bila na jednom brdu iznad Kotora, zove se Vrmac, i evo dvije slike odozgo, pogled na Kotor :)

@Moon_Hunter: Shocku dolazi shto prije, vidi shta te cheka... :)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Originally posted by MeaCulpa
@Moon_Hunter: Shocku dolazi shto prije, vidi shta te cheka... :)
It won't be long, my friend.
Vodish me gore.
:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!