Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Imam druga koji sve sms poruke koje je IKAD dobio od mene zapisuje i arhivira.......sa sve datumom i emoticonom (ako ima u poruci, a ako ne, on stavi svoj neki, kao raspolozenje).......

Ja nikad nisam prepisivala poruke, cak ni mailove cuvala.......

Mislila sam da cu nesto promeniti u svom stilu pisanja kad sam to cula i procitala (ima jako starih :) ), ali nisam. Nista mu ni cesce ni redje ne pisem, ne pazim sta cu reci; prosto, zaboravljam da ce postojati ta arhiva.......

Zapisujete li vi sms poruke?
Korisnikov avatar
By ns.happy
imam jednu svesku u koju sam zapisao 70% poruka koje sam razmenjivao sa jednim deckom. koji je to samo flert bio, i uzivo i virtuelno... bas bih mogao da je iskucam ...
Korisnikov avatar
By Sunce
Prepisivao sam poruke jednog decka koga sam voleo i sa kojim sa bio u vezi, ali tako da to izgleda kao prava pravcata drama: njegov citat (poruka), pa moj. Cela mala ukoricena sveska se ispisala iako nisam prepisivao bas svaku poruku. Kada listam taj dnevnik, pomesana osecanja se sarene: susret sa detetom, bol, patetika, blaga svetlost, fantastika i savrsenost, neprolaznost. Meni je jako drago sto imam te poruke, iako danas vise to ne radim i ne verujem da cu raditi.
Korisnikov avatar
By EYA
ne zapisujem, ali cuvam u memoriji telefona sve drage poruke koje nose neku specificnu energiju od dragih osoba, i citam ih s vremena na vreme, najcesce u vozu kojim putujem 3 sata do kule :sunce:

najgore od svega, kad izgubim/ukradu mi mob, mi je gubljenje tih poruka - eneregetskih punjenja :(
Korisnikov avatar
By bothways
Zapisivao sam poruke u dva navrata. Prvi put pre valjda 7 godina, kada poruke bese besplatne, pa kada je imalo sta da se pise. Istrazivao sam nekog decka za drugaricu. :) Drugi put je bilo pre 3-4 godine sa poslednjom devojkom u koju sam se zaljubio.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mama belezi poruke koje nam moj brat salje iz vojske...super je, jer je mnogo duhovit pa je citava prepiska jako zabavna...

...ja imam po jednu poruku od svake jako bliske osobe. to su poruke koje kad procitam, pomislim: "to je bas on/ona"...na primer, jedna od njih je "kqug"..to bi znacilo "dodji po mene u "krug", ako mozes odmah" od mog dragog prijatelja koji je mrtav pijan

ponekad ih isto tako, bez razloga obrisem....prosto zavrsim sa tom porukom i potrebom da je imam..odjednom...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by hlaefdige

ponekad ih isto tako, bez razloga obrisem....prosto zavrsim sa tom porukom i potrebom da je imam..odjednom...

E, ovo hocu da kazem!

Ja, eventualno sacuvam neku poruku, ali ne duze od nekog dana......nemam potrebu da je imam, pa da je od Neznamkoga.....najgore mi je kad mi neko neku informaciju tipa mail adresa ili br.tel.posalje u poruci, pa moram da je sacuvam.....to mi je kao teret.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da da da..shvatam skroz....kad sam promenila broj, obrisala sam sve poruke i beleske...uopste ne znam zasto imam tu maniju brisanja...isto je sa mejlom...

...i papiricima - podsetnicima....i sve tako....
Korisnikov avatar
By Zoe
I ja isto brisem, ne treba mi, izgubim se posle u svemu tome...
Zapravo, ni ne POSEZEM za tim iznova, vec sam procitala, pa sta ce mi?! :neznam: Tako sam svasta ranije skupljala pa sam samo sebi napravila problem, pa onda krknem i sve izbrisem, i sto mi je trebalo stvarno.......

Cuvala sam pisma, prava, rukom pisana, ali ih nisam iznova nikad citala.Samo sam ih cuvala jer mi je frka da bacim neciji "rucni rad" i trud, ali sad nemam ni njih..... :nesiguran:

Verovatno sam bacila :nerd:

:lol:
By Paris
Sve brisem. Vremenom vecina poruka/stvari gubi i smisao i znacaj.
Korisnikov avatar
By Sunce
I ja danas brisem. Desi mi se ponekad da se pokajem, posebno kad je duhovita poruka u pitanju. Najvise me iznervira telefon prepunjen poruka, pa kad moram u seriji da brisem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo lepe, univerzalne sentimentalne ( leksikonske ) poruke koje sam primio cuvam, jer su zgodne da se salju u nekim prilikama, kad coveka mrzi da lupa glavu, a zeli nekom da poshalje neki lep i topao tekst.
Cuvam i neke neprijatne, pretece poruke, za slucaj da mi zatrebaju kao dokaz.
:vatroslava:
By ~ Le Saint X ~
ne cuvam sms-ove dugo...
nikad nemam u inboxu vise od 5
a u outboxu ih uvek brisem odmah
a tek da ih zapisujem - bilo bi apsurdno
Korisnikov avatar
By KiWi

Zapisujem u jednom notesu koji je više svaštara nego spomenar. Zapisujem lepe, tugaljive, popaljive ... jednom rečju one koje nose neku emociju ... ma čak ni ne moraju da nose neku emociju ako bude nešto u meni kada ih pročitam.

Npr. jedna od njih je kratka i totalno obična ali ja je obožavam. Pre 2 godine tokom letnjeg raspusta kod mene je na 2 dana došao jedna zgodan macan i mazili smo se, ljubili, kupali zajedno .... uživali. A onda je seo na bus i otišao u Dalmaciju ... onda mi je napisao poruku iz voza "Zaboravio sam mali ruksak, doći ću narednog tjedna po njega." Ja sam se istopio kada sam ponovo pročitao da će dolaziti ... zapravo sama poruka uopšte nije emotivna, ali ja je obožavam.
Korisnikov avatar
By bothways
Pa, je l' došao posle nedelju dana, Wanže? :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Kiwi , pardon - Wang ( nikako da prihvatim ovaj tvoj novi nick ), ako do sada nije dosao po ruksak, ruksak se racuna kao napustena stvar i pripada tebi. Ne moras ni da mu ga vratis, ako se za godinu, dve ili tri pojavi i trazi da mu ga vratis. Kazi mu samo : " Ja sam sad vlasnik ovog ruksaka, stekao sam ga odrzajem ! "
I nema dalje diskusije.
:cuddle:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Nisam nikada prepisivao sms poruke.
Neke dosta dugo znam da cuvam u fonu, ali to su obicno one koje nose neku licnu pricu, salu...Od onih opstih poruka tipa "violets are blue..." koje cirkulisu mobilnim prostorom mi je muka a i sad vec svi oni koji imaju moj broj znaju za to pa mi ih vise ni ne salju. Uopste ne vidim svrhu slanja i prepisivanja tog tipa poruka. Zar nije lepse sklopiti nesto sam pa ma koliko netalentovani bili za lepo pisanje nego prepisati neku opstu poruku.
A i te koje cuvam izbrisem nakon izvesnog vremena. Dolaze nove, zamenjuju stare.

Sa mailom je druga prica. Mislim da imam sacuvano oko 100 mejlova od drugarice, ali to je krenulo iz zezanja, poput neke prepiske iz 18. veka i uzivam da ih citam iznova i iznova.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zavisi, kada se nalaze neke informacije, tipa ulica, broj nechega itd. Onda poruka zivi dok se smilujem da zapishem negde tu informaciju.
Inache sve poruke brishem chim ih prochitam.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Zavisi, kada se nalaze neke informacije, tipa ulica, broj nechega itd. Onda poruka zivi dok se smilujem da zapishem negde tu informaciju.
Inache sve poruke brishem chim ih prochitam.

E, isto :hvala:
By Kragi
Imam dve sacuvane poruke u telefonu koje tu stoje od 17.09.2008. ... Jedna specificna rodjendanska cestitka :)

Sve ostalo brisem .... ne zapisujem :mobilni:
Korisnikov avatar
By Delete
Imam 7 sacuvanih poruka na kartici, najstarija datira od 26/08/2004. i za svajkog ko cita, to su gluposti, ali meni one predstavljaju pravo malo blago i bila bih jako nesrecna ukoliko bih ostala bez ove kartice.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Delete
Imam 7 sacuvanih poruka na kartici, najstarija datira od 26/08/2004. i za svajkog ko cita, to su gluposti, ali meni one predstavljaju pravo malo blago i bila bih jako nesrecna ukoliko bih ostala bez ove kartice.
Ja te razumem savršeno-i ja ih imam nekoliko:yay:

Jedna glasi:

Neki bus iz NS a je stigao al nisi u tome pa mi čekamo dalje

Odrobijao bih za ovu poruku... :andjela:

A zar se poruke ne čuvaju u bateriji,a ne na kartici?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By mish_beli
:sesir: mishonja sve brishe :)

:hmm: ponekad se zadesi neka poruka - mejl - beleshka ... lichne prirode da ostane sachuvana... (radim na tome da ni toliko ne chuvam ;) ) .....

p.s. Omg, sad razmishljam da li neko arhivira moje poruke .... :hmm:
Korisnikov avatar
By Darling
Cuvam i lepe i ruzne, ali ih ne prepisujem, nego prebacim u komp. Brisem one koje vremenom izgube znacaj...
Korisnikov avatar
By Rei
Sachuvao sam jednu rodjendansku chestitku od jedne str8 osobe, poruka ima gay vibe, a ona nema pojma da sam gay.
Ide jedan deo 'budi pored onih koje zaista volis i ne daj da te kazne sto volis pogresne'. I tako mi je sweet.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jedno vreme sam prebacivala u komp poruke, sad me to smorilo...ne cuvam, brisem kad se setim jer moze svasta da se vidi...:jazzva:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by deran
A zar se poruke ne čuvaju u bateriji,a ne na kartici? :nesiguran:
Bateriji? Kakvoj bateriji?
Korisnikov avatar
By deran
Pa telefonskoj-kad sam bio u Hrvatskoj,kupio sam njihovu karticu,i sve su poruke bile sačuvane...Isto kad sam vratio moj broj...

Telefon je star skoro 4 godine,SE K700,dakle ništa specijalno...:srbin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!