Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ok ne morate ako zivite na spratu :lol:

Ali slucaj mi je bio za neverovati.
Brezobrazluk pa to ti je! :oklagija:

Desava se u sred bela dana.
Baba mi je slomila kuk pa sad lezi nepokretna u krevetu. Prozor je otvoren kako bi u sobu usao svez vazduh.
Iznenada, zenska razmice zavesu i pita babu da li ima da joj da koji dinara. Baba odgovara da nema i da ni ne moze da ustaje da joj da na sta ce ova: Nema veze, mogu ja i sama da uzmem samo reci gde je i krece da ulazi u sobu kroz prozor!
Sva sreca da smo bili kuci pa smo culi babu kako zapomaze. Ko zna sta bi bilo? Mozda bi i babu odnela. :vruce:

Sve u svemu - sasvim nov vid prosjacenja.
Zatvarajte prozore i cuvajte babe! :hvala:

Ali moram zeni da odam priznanje za hrabrost, nema sta!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:pucaodsmeha:

Kod mene ne smeju od machke. :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
:iskolacen:

Prestrašno.

Meni jedared komšinica koja je čula da sam unutra (a ulazna vrata bila zaključana) došla do otvorenih balkonskih vrata (metar podignutih od zemlje) razmakla zavesu i počela da priča.
Kad je nisam šutnuo u glavu (taman u visini nogu je bila).
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Da te nije prekinula u :fuckbed: ? :smug:

nema sta da je sutiras, cuj za to treba ustati, samo se proderi :giggle:
Korisnikov avatar
By Momo
Mojoj komsinici (koja je takodje baba) se desilo sledece:
prala je sudove u kuhinji i cula da neko otvara ulazna vrata i da je doziva, ostavila je sve i izasla iz kuhinje da vidi ko je u hodniku...
tip koji je usao unutra je pitao jel joj treba kasetofon, ona kaze:"ne treba sinko imam vec jedan" (misleci da on prodaje kasetofone) , on zatvori vrata i izadje a ona se vrati da pere sudove...
posle 10minuta baba ode u drugu sobu i skonta da joj je onaj od malopre odneo kasetofon...

lepo je pitao jel joj treba :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ono za kasetofon me podseti na junkija koji je upao kod moje babe (i odneo video, stub...)... Pa kako se žena uznemirila, doneo joj čašu vode i pitao da li treba i neki lek da joj doda. Posle je, otvorivši novčanik video da baba ima 200 + 100 din, pa uzeo samo 200 za taxi, "neka tebi bako ovih 100, da te baš ne ostavim bez para". A kad je odlazio, zamolio je za kesu, da ne nosi u rukama stvari...

Panduri su se valjali...
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Momo
prala je sudove u kuhinji i cula da neko otvara ulazna vrata i da je doziva, ostavila je sve i izasla iz kuhinje da vidi ko je u hodniku...
tip koji je usao unutra je pitao jel joj treba kasetofon, ona kaze:"ne treba sinko imam vec jedan" (misleci da on prodaje kasetofone) , on zatvori vrata i izadje a ona se vrati da pere sudove...
posle 10minuta baba ode u drugu sobu i skonta da joj je onaj od malopre odneo kasetofon...

ne pamtim kada sam se ovako smejala sama sa sobom poslednji put!
kulturan neki lopov :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by bigirl
Pa kako se žena uznemirila, doneo joj čašu vode i pitao da li treba i neki lek da joj doda. Posle je, otvorivši novčanik video da baba ima 200 + 100 din, pa uzeo samo 200 za taxi, "neka tebi bako ovih 100, da te baš ne ostavim bez para".
meni je ovaj deo uzasan...
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Ovo je fenomenalno.
To se ne deshava ni u najgluplje osmishljenim komedijama.
Korisnikov avatar
By Sunce
:smeh: blabla-baby, ja bih voleo da pises memoare. Tvoje price sa bakama su mi mnogo smesne. Kad se samo setim one sa pticicama i hranjenjem :smeh: .

Dobro je da tebe nije odnela.

Nova moda: kroz prozor.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by untouchable
Originally posted by Momo

ne pamtim kada sam se ovako smejala sama sa sobom poslednji put!
kulturan neki lopov :smeh:
Ko pita, ne skita. :smeh:

Moja drugarica redovno ulicnim prosjacima, znate onim koji pitaju "Imas li pare (imas 50 dinara npr.)?", odgovara sa: "Imam!", i nastavlja dalje. :njanjanja:
Korisnikov avatar
By KiWi

Moja tetka (48) je sređivala sobu. I kucne joj na prozor neka ciganka sa malom bebom i kaže: "El možeš da daš ovom malom vode? Idemo na hipodrom a nisam vodu ponela.". Tetka se sažali na bebu i ode u kuhinju po vodu, a za to vreme ciganka je stavila bebu na haubu kola koja su bila parkirana i ušla unutra. Čim je tetka naišla ciganka je maltene iz mesta iskočila kroz prozor (vidi se da joj nije prvi put) pokupila bebu i pobegla. Tek su kasnije provalili da je pomazdisala hiljadu i jednu sitnicu, od šminke do babinih lekova za srce.

Tetka je tu istu ciganku posle nekog vremena videla u gradu kako prosi, pristojno otišla do pozornika i rekla šta joj se desilo ranije, na šta je on odgovorio "I šta ja tu mogu?"
Korisnikov avatar
By .L O S T
Strasno, zao mi je ljudi koji su sprinudjeni da prosjace, ali prosjacenje je vec duze vreme pretvoreno u jedan organizovani biznis....

To bi joj bio zadnji prozor kroz koji je usla:testerica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Jedan moj dobar prijatelj je znao da kaze da kad neko trazi, treba mu i dati.(podrazumevao je da ni jedno bice ne bi trazilo nesto sto mu nije potrebno, pa makar se NAMA cinilo da je to glupost ili mi procenimo da toj osobi to ne treba; cim trazi, potrebno mu je i kraj).

A upadanje, kradja i narusavanje bilo cije privatnosti je prekrsajno ako ne i krivicno delo, to ne racunam.
Korisnikov avatar
By decko
Joj ja sam se kao klinac uzasno plasio da mi neko ne udje u kucu i ne opljacka je dok sam tu :lol: Sve sam bio u fazonu, neku uzmu sve samo da ja nisam tu posto su me moji plasili da ako ne zakljucavam vrata (a ja nisam to radio) lopovi ce uci i sve ce odneti a mene ce prodati na pijaci... :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja nikada ne bih kupovao stan u prizemlju samo iznad drugog sprata, manje zbog toga sto se bojim da mi neko udje kroz prozor a vise zbog toga da sto se bojim da neko ne vidi sta se ponekad desava iza prozora :lol:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Marvin
kakav ti to kick bio!
:shok:
Korisnikov avatar
By *deni*
Lopovima i prosjacima je posao da kradu, ili da budu dosadni u nastojanju da izvuku od coveka neko materijalno dobro, ali meni se vise zgadio slucaj jednog mog poznanika, koji je rodjenoj babi na kvarno izvukao iz novcanika nekih 500 dinara i to dok je ova lezala bolesna u Institutu u Kamenici.
Isao sam sa tim poznanikom u posetu toj njegovoj bolesnoj babi i on se sasvim normalno ponasao sve dok nismo dosli do vrata bolesnicke sobe.
Cim smo dosli do vrata, on je poceo da kuka : " Jao, baba moja, jao sunce moje, ti si me odgajila, jedva cekam da ozdravis. Jao !!! ".... i sve tako dok je hodao ka krevetu nesrecne zene.
Izljubio on tako bolesnu babu, sve jednako kukajuci i prizivajuci Boga da pomogne da baba sto pre ozdravi. I onda je u jednom momentu presekao taj ganutljiv izliv laznih emocija pitanjem : " Baba, imas nesto para ? ". Zena mu je na to pokazala na bolesnicku shoshkicu gde joj je stajao novcanik, a njen posveceni unuk je odmah posegao za fijokom, izvukao novcanik i uzeo iz njega nekih 500 dinara, a onda nastavio ponovo da kuka i da naglas moli Boga za bakino zdravlje.
Smucio mi se za vijek i vijekova.
:njuska:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by abcd
Originally posted by Marvin
kakav ti to kick bio!
:shok:
Low kick.
By fazza
Ali shto su dosadni prosjaci, perachi shofershajbni i tipovi shto zhickaju po centru, pa to je da popenish! Na svakom koraku ih ima, danju i nocu, i niko ne vodi rachuna o njima. Pre neko jutro su mi trazhili pare za pivo, naravno nisu dobili, a ja izgleda lepak za lelemude i neradnike. Krpelji jedni!

E a, shto se tiche peracha shofershajbni, ne znam kako vi reshavate taj problem, ako ih primetim u blizini i sluchajno li krenu prema meni, ukljuchim prskalicu i brisache na najbrzhe, pa neka pere ako hoce. :lol:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Bili su mi urnebesni i neki Cigancici na Obilicevom vencu.
Sedeli smo u basti kafica kad su nam prisli, doduse nisu prosili nego prodavali programe Belefa/Bitefa. Kad je drugarica rekla da nije zainteresovana da to kupi, klinac je prvo pokusao da joj uvali objasnjavajuci da je to kultura a kad je ponovo odbila usledilo je: Ajde bre kupi ovo, nemoj da te pljunem! :lol:

A bilo je i par varijanti sa: Daj mi koji dinar ili cu ti bacim vasku u kosu. :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Kad sam ja bio mali... :deda:
elem, tata je stalno imao neke šeme da ćemo dobiti drugi stan, i onda smo otišli na neko mesto gde se taj stan navodno nalazi, i onda smo ga gledali spolja? jer navodno još nije useljiv. E taj stan se nalazio u prizemlju i imao neku kao terasu kamenu ispod koje je prostor, valjda da se ocedi voda od cveća. Dok smo mi tu još prolazili, pojavljuje se grupa od jedno petoro dece i jedan pas (Pet prijatelja?) i provlači se ispod tog kamenog dela i odlazi na "našu" terasu da se igra. Više nismo govorili o tom stanu.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
e baš vam fala. upravo razmatram useljenje u jedan stan koji se, jel, nalazi u prizemlju. silno ste me osokolili... :zid:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!