Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Zgrozila sam se!

Sa devojke pored, prešla je na mene, FUJ! Pa sam je stresla (bez panikeeeeee) sa rukava dole, a onda sam je posle par minuta spazila kako se nekom liku koji sedi šetka po jakni, da bi je osetio na vratu i stresao se sav! Nadam se da je ukokao...

F U J F U J F U J !! ! ! ! !! ! ! !

Najgore je što me je pola autobusa pogledalo kao poslednjeg ludaka, kad sam stresala rukav na dole... Pa sam onda još i pogledala u njih i rekla "buba...", ali mislim da su mislili da sam malo prsla...
Korisnikov avatar
By bigirl
Samo se ti smej... Huh... Ne mogu da prestanem da se stresam...
Korisnikov avatar
By foolish
ali to je samo jedan jadna mala bubasvaba ! ne bi ti ona nista uradila
Korisnikov avatar
By .L O S T
kakav je gradski prevoz u srbiji budi srecna sto je samo bubasvaba presla preko tebe :lol:

mada ce pre biti da potice od ekog putnika nego iz busa:meduza:
Korisnikov avatar
By Delete
Cek`, cek`...nisi li bas ti prosle godine imala dozivljaj sa skorpijom, a sad bubasvaba...na tebe se bas lepe raznorazni...stvorici :uplasen:
Korisnikov avatar
By Khons
meni se jednom neka bubetina uvukla u shorts kad sam isla na selo...bljaaaak
ne plasim se generalno tih buba, al kad osetis da ti nesto iz vedra neba mili po telu.....opet-bljaaaak
Korisnikov avatar
By decko
Ne zna covek sta je gore. Ja sam se jednom zgrozio kad sam video da je neka zena u busu izduvala nos u ruku i zatim istu obrisala o sediste pored njenog. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Imaju i bube pravo da se voze javnim prevozom :google:

Lm ja se licno buba ne bojim sta mi mogu :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nije to nista...

Zamisli da ti male bubasvabice obitavaju u misu... Sto je slucaj kod nas na faxu... I onda protreses misa, a sve ispadaju njihovi... hm... dokazi :shtap:
Korisnikov avatar
By Stripi
u jebote...bubašvaba...mora da je bio čisti horor.
Korisnikov avatar
By KiWi
Užas. A baš je skoro na TV bio neki glavešina iz GSPa koji se hvalio time da su im autobusi čistiji nego ikad i da su za to zaslužni čistači autobusa kojih je sve više i kultura i uljudnost od strane korisnika usluga.

Nisi trebala da je zgaziš već da je fotografišeš ... :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja sam bila šokirana. I mislim da je niko nije zgazio... A ne ne... Dupla, državna 27-ica men' više neće videt'...

Nego... Jeste Delete, ja sam imala onu škorpijicu u monitoru :smilegrin: Kad sam kod toga... mogla bih da okačim fotku te škorpijice u tu temu... hmmm...
Korisnikov avatar
By bigirl
Još uvek se stresam kad se setim trenutka kad primećujem nešto braon kako se šetka u krug po mom teget rukavu... A još sam ruku držala podignutu, tj držala se za onu šipku gore, pa mi je braon spodoba bila jaaaaaako blizu očiju... Mislim da sam joj i pogled zapamtila...

:uplasen:

Jbt, sanjah bube noćas...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by decko
Ne zna covek sta je gore. Ja sam se jednom zgrozio kad sam video da je neka zena u busu izduvala nos u ruku i zatim istu obrisala o sediste pored njenog. :katemoss:

E OVO JE HOROR!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Fuj fuj fuj!

Mrrrrzim bubasvabe i pauke!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by decko

E OVO JE HOROR!
Razumem da je neko svinja pa da ne stavi ruku na usta kad kašlje, da kije isto bez ruke na ustima .... ali da briše nos o sedište, to nisam mogao ni da zamislim.

Pridružujem se horor komentaru!
Korisnikov avatar
By bigirl
To deckovo me podseti... Pre jedno dva meseca sam videla kako je klinac, pre nego što je izašao iz busa, pljunuo u svoju ruku, a onda time premazao šipku iznad vrata. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Hys.
jbt jbt jbt jbt
digo mi se stomak do grla sada:tuc:

Bube mi se ne gade, kapiram da je gadljikavo kada nesto krene da mili, ali telesne izlucevine nepoznatih ljudi su mi mnogo veci horor.
Stoke:flaming:
Korisnikov avatar
By decko
:lol:

A posle me neko pita sto ne sedim kad se vozim busom.. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Bube umeju da budu neprijatne, ali meni u gradskom prevozu vise smetaju ljudski prostakluk i neotesanost .
Korisnik decko je gore opisao jedan grozan prizor, a ja bih sad da spomenem jednu takodje vrlo neprijatnu situaciju iz gradskog autobusa u NS na liniji broj 5. Na toj liniji je cesto guzva, a nedavno se desilo da se neko od putnika grozno upuvao.
To je toliko zasmrdelo, a smrad je bio toliko karakteristican, da se niko od prisutnih nije dvoumio oko toga odakle potice. :bljak:
Putnici su poceli da se mrste, da negoduju recima : " Ovo je stvarno bezobrazluk " i da otvaraju prozore.

Mislim, sta reci.... Jedino resenje je dovoljno se obogatiti i ratosiljati se javnog prevoza, ili ici peske.
Korisnikov avatar
By Adenim
wOw,
Prvi put cujem da je neko video bubasvabu u gradskom prevozu (valjda je mrzelo da ide peske) i jos, iako je poznato (meni barem) da beze velikom brzinom od ljudi (mozdra se nacirkala).

Jako me zanima da li jukie ima neku informaciju o socijalozovanim bubasvabama ili se pak radi o nekoj, novoj, mutiranoj verziji. :zavera:
By fazza
Ja sam chuo i za primer kada je u glavnoj ulozi, umesto bubashvabe, bio mish. :D
Korisnikov avatar
By m..
Mislim da je bubasvaba u busu jedna od manje gadnih stvari. Eto ja sam videla seljake kako kolju lubenice i cicu kako pljucka suncokret po podu, o smradu kaputa, neopranih ljudi, pljeskavica da ne govorim, a onda jos kad krenu da vode razgovore medjusobno... Prosto pozelis da udje gospodin bubasvaba da stoka pobegne napolje.
By Tresh-grl
Nagledala sam se svega i svacega u prevozima,kada sam isla ka Zemunu sa periferije neke,iz pizdokovca nekog sa zurke u prvom jutarnjem busu 2 pajdomana se bola na zadnjim sedistima.
Potom u tramvaju baba sa nekom gajbom u kojoj se nalazi ziva kokoska koja ispusta cudne zvuke.

Thanx god pa to nije slucaj sa prevozom u NY :)
Korisnikov avatar
By Rei
a pojedini ljudi u previozu nisu fuj? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!