Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li rado ucestvujete u ulicnim anketama raznih medija ?

1. Ucestvujem vrlo rado u ulicnim anketama
6
38%
2. Uvek gledam da izbegnem anketare, jer ne volim da se eksponiram na taj nacin
10
63%
Ja vrlo rado. Do sada sam se izjasnjavao o stanju javne cistoce za novosadsku hroniku Vecernjih novosti, o polozaju mladih za Gradjanski list , u rubrici " Predlazem " opet za Gradjanski list..., a na netu sam pronasao anketu novosadskog Dnevnika od pre nekoliko godina o tome sta gradjani misle o tadasnjoj politickoj situaciji. Naravno da sam rado dao izjavu, a deo mog odgovora je zavrsio u naslovu clanka. :love:

Evo priloga :

Slika
Slika

Jeste li ucestvovali u kakvoj anketi i sta ste tom prilikom izjavili ?
By Çâðê_DUP
Šta mislim? Pa kao i ova baba/gospođa ovde, eto to mislim:

''

:roflmao:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne volim, jer su im ankete besmislene.
Korisnikov avatar
By Marvin
U je.
Bravo gospoja :fancyklap:
(Angelina.. ne ejdžizam... ne, ne :neto: )

Tako bih i ja.
Ali, srećom utekao sam svaki put.
Korisnikov avatar
By *deni*
@ XerYuS ,
ova sredovechna kikotava shiparica je HIT !
:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima jedna maca koja je, kad su je zaustavili ulicni reporteri i obratili joj se recima : " Dobar dan. Da li biste mogli da nam kazete.... " presekla svaku dalju diskusiju recima : " Ne bih mogla ! " i produzila dalje.
:pas:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Prva baba je vrh, kakav bolid:paradajz:

i deni ne valja ti politicki stav, poradi na tome:seljache:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, misliš li da sam ja mnogo razmišljao o tome šta ću da kažem...
Reči su samo potekle...
:smeh:
By Ulix
Od TV kamere bih bezao glavom bez obzira, pa ma koja televizija da je u pitanju; odbojna mi je ideja da me prikazu na televiziji. Za novine bih mozda nesto i rekao, ali da je u pitanju neka meni zanimljiva tema i neke novine koje citam (Danas, recimo).
Korisnikov avatar
By jukie
Do sada su me dva puta uhvatili na ulici da nešto kažem. Nikad se nisam video na televiziji, ali su me apsolutno svi koje poznajem videli i rekli mi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by jukie
Do sada su me dva puta uhvatili na ulici da nešto kažem. Nikad se nisam video na televiziji, ali su me apsolutno svi koje poznajem videli i rekli mi.
A šta su te pitali i šta si odgovorio ? Hajde prepričaj, pliz.
:klap:
By Ulix
Denikice, mali savet: ako si vec precrtao svoje ime, onda nisi trebao da navedes datum kada su novine izasle, jer svako moze da otvori tu internet stranicu i procita kako se zoves i prezivas. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Ulix
Denikice, mali savet: ako si vec precrtao svoje ime, onda nisi trebao da navedes datum kada su novine izasle, jer svako moze da otvori tu internet stranicu i procita kako se zoves i prezivas. :)
Ulixandra, hvala na savetu. Nije mi pala na pamet mogućnost da će neko odlučiti da pojuri da sazna moje ime i prezime, ali sad sam je postao svestan.
Hitam da izbrišem datum !
:cheer:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Denika, dzaba si datum sklanjala :giggle:

dovoljno je izguglati
"ŠTA NOVOSAĐANI MISLE O AKTUELNOJ POLITIČKOJ SITUACIJI"

:zvizdi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Armand
Denika, dzaba si datum sklanjala :giggle:

dovoljno je izguglati
"ŠTA NOVOSAĐANI MISLE O AKTUELNOJ POLITIČKOJ SITUACIJI"

:zvizdi:
A može i " Predizborna papazjanija ".
Morao bih, znači, i naslov i nadnaslov članka da izbrišem iz teme.... :misli:
hmmmmm...... :nerd: Šta li da radim, o dilemo hamletovska....
....................
E, neću da brišem !!!! :P
:B
By Paris
Originally posted by untouchable
Originally posted by XerYuS
A pazi ovo

[youtube]http://uk.youtube.com/watch?v=sYZ02JzHoKY[/youtube]
:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
jooooooooooooooooooooooooj.. odose trbusnjaci, ode vazduh neophodan za disanje!!!! :pucaodsmeha:
ovo je urnebesno!!!!!
Korisnikov avatar
By LittleRed
toliko sam tih anketa odradila, da mi se čini da ne bih imala srca da ikoga odbijem kada bi me presreo na ulici, iz puke solidarnosti
učestvovala sam samo jednom , čini mi se, u anketi vezanoj za upis u srednje škole i fakultete...
By Ulix
Originally posted by *deni*
Ulixandra, hvala na savetu. Nije mi pala na pamet mogućnost da će neko odlučiti da pojuri da sazna moje ime i prezime, ali sad sam je postao svestan.
Nema na cemu, valja paziti na svoju privatnost. :)

A ja ionako znam tvoje ime i prezime, jer si mi jednom, pijan k'o majka, dao svoju posetnicu. :)
Korisnikov avatar
By horus.
sve one koji me uznemiravaju na ulici glupavim anketama i "dobrotvornim" prodajama, ignorisem, ili ako su isuvise napadni sasecem sa jednim NE HVALA...
Korisnikov avatar
By Sunce
Neka moderatori postave temu u trac arenu, tu neregistrovani posetioci foruma nece mocu da otvore temu.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
A šta su te pitali i šta si odgovorio ? Hajde prepričaj, pliz.
:klap:
Ih, pa da se autujem celom svetu, :maska: rekoh ti da su to SVI videli i da znaju da sam ja. :peva:
Jednom je bilo istraživanje o tome koliko se građani susreću sa korupcijom u određenom segmentu društva, a drugi put da li koristim određenu namirnicu u ishrani (tada je na b92? išao serijal anketa o namirnicama)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Ulix
Nema na cemu, valja paziti na svoju privatnost. :)

A ja ionako znam tvoje ime i prezime, jer si mi jednom, pijan k'o majka, dao svoju posetnicu. :)
Jao, da ... :cheer:
To je bilo neposredno pošto sam svršila fakultet, pa mi je jedan poznanik što radi u štampariji gratis naštampao oko 300 bedno dizajniranih posetnica.
Kuku, delila sam ih šakom i kapom okolo, gore nego Živka ministarka.
:merlinka:
Korisnikov avatar
By KiWi
Na ankete odgovaram s vremena na vreme, ali obavezno pitam iz kog su medija.

Slika

Pre pobede Novaka u Melburnu zaustavila me je ekipa "Alo" novina i postavili mi par pitanja. Ok su momci i devojke, ali je bilo jasno da svi navijaju za Novaka i čudom su se čudili kako Ana može da mi bude favorit. Eto, pobedio Novak a ja pogrešio u proceni. Na kraju me i nisu stavili u sutrašnje izdanje, verovatno zbog činjenice da sam na pitanje "Da li ustaješ noću i pratiš mečeve naših tenisera i da li zbog toga kasniš u školu/posao?" odgovorio sa "Ma jok. Ja samo ujutru pročitam rezultat i u nekom od jutarnjih programa pogledam zanimljive trenutke meča.".
Korisnikov avatar
By Rei
nisam imao te srece da me zaustave i pitaju...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by REI
nisam imao te srece da me zaustave i pitaju...
...Inace bi se raskokodakala, bas kao i ja u prilozenoj anketi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!