Originally posted by MinaHarker
Originally posted by horus.
Originally posted by REI
I meni drago shto je otishao, ishlo mi je na kurac njegovo 'ovde u swe' smaranje. U svakoj jebenoj temi mora da pomene da je u shvedskoj i da je tamo neshto drugachije. Svakoj.
Imamo i drugih forumasha koji nisu u srbiji pa ne smaraju.
ding dong the witch is dead...
Ne raduj se prerano, kad pocnemo da mu nedostajemo ponovo ce se ukljuciti u rasprave. Forum je kao Tamni Vilajet, ne znas da li ti je gore kada si tu, kada pises i citas, ili kada odes. Evo, i Angelina777 nam se posle hiljaditog odlaska vratila
Draga moja Mina, sve si ti to preozbiljno shvatila. Priča traje hiljadu i jednu noć. Ne bih rekla da se ljudi vraćaju xzy puta na forum jer tu postoji kakva mistična struja. Što se mog razloga za povremeno pisanje na bilo kom forumu tiče, odlazak/comeback/performans/odlazak, ako me već pominješ, krajnje je jednostavan, ali ja (i svaka slobodna osoba na svetu koja misli svojom glavom) u ovom kontekstu i virtuelnoj situaciji, ne polažem računa nikome, a ponajmanje osobama koje i ne poznajem. Dolazim i odlazim kad ja to hoću, u drama queen maniru or not, sa oproštajnicama grehova or not, silujem virtuelni papir dokle god ne čačnem u pravilnik OR NOT, radim šta hoću i kako mi se ćefne. Mislim da to važi za svakog korisnika, a ono što valja postići na forumu jeste da nikome ne bude preterano neprijatno. Ne zabadam nos u poslove drugih ljudi, niti me zanima gde, šta je ko i zašto ne dolazi ili dolazi. Mada mi je drago da me primećuješ.