Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Svakako nisam sebe nikada mogla da zamislim
da cu ikada biti deta, baba uvek.

Jos je daloko do toga, da budem baba...

ali kad razmisljam o tome, sigurno necu biti
kao ove neke babe koje setaju po gradu..

Cak i da me nesto skrha, gledacu da drzim
do sebe, do oblacenja, do queer looka,
do poslednjeg daska vazduha u plucima..

Necu da budem pateticna, ali eto,
kako zamisljate sebe kad ostarite?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ne zelim da foooram bilo shta kao star.
Star sam i to je to... Jako mi je ruzno kada vidim nafuranu babu ili nekog nafuranog dedu....
Gledatju da ne budem changrzljiv.....
Ali mislim da se u izgledu netju pooono promeniti, sem shto tju jelte, osedeti....
Korisnikov avatar
By noenix
Trudicu se da budem sto bolja za svoje godine i fizicki i psihicki...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sigurno cu biti neka nadrkana baba koja sere svima svasta
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Matori jarac koji je zavisnik od opijuma i vija mlado meso u zemljama treceg sveta.
Korisnikov avatar
By starky
ja sumnjam da cu bas doziveti da budem baba...ali ako dozivim,vidim sebe kao super bakicu,koja ce uvek biti za veselje,putovanja...naravno,prilagodjeno tim godinama...
Korisnikov avatar
By Shmi
Kao ultra bakicu koja je uvek raspolozena da igra fudbal sa klincima i da ih zabavlja. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By colorado
Bicu jako zajedljiv, dzangrizav, i verovatno prilicno nepokretan. Jako ce me boleti kicma i kolena, ali cu i dalje ici na bazen i koncerte.
Korisnikov avatar
By Rei
ne mogu da zamislim sebe ni za 5 godina a ne za 50
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by colorado
Bicu jako zajedljiv, dzangrizav, i verovatno prilicno nepokretan. Jako ce me boleti kicma i kolena, ali cu i dalje ici na bazen i koncerte.
ok, ali tada ces imati 60 godina. Sta je tvoj izgovor do tada?
By Ulix
Originally posted by hlaefdige
sigurno cu biti neka nadrkana baba koja sere svima svasta
Ovako nesto.

Kad malo bolje razmislim, vec sam takav, samo sto sam mlad. :D
By Swanheart
daleko je starost, da dozivim prvo 30 godina pa cu posle razmisljati o nekoj starosti.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa sto se izgleda tice - ne znam, ne verujem da cu nesto ludovati. Vec sad sam se mnogo upristojila u odnosu na prosla vremena... ali ja o tome malo razmisljam... Bitnije mi je da budem duhovno aktivna, da ne mirujem...
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Mislim da cu biti jedina baba sa devilish shiljkom na bradi.
Tako da ce me se ljudi i dalje plashiti.
Pogotovo mala deca. :lukavi:
Oh, well.. You can't win them all.
A, da.. Valjda ce moje bice kao delo hiper romantizma biti uvazeno u starosti, ipak cu moci da se pozivam na mudrost.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
kao dobrodrzeceg dedu,koji je kul i koga vole mladi i zele s njim da se druze:cul:

Ono sto necu raditi:

1.gurati se u GSPu a pogotovo dizati mlade da ustupe meni mesto.

2.izlaziti po kaficima i klubovima,vec cu raditi ono sto je prilagodjeno mojim godinama. A ti matorci sto izlaze na mladalacka mesta mi nikad nece biti jasni.
:deda:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
daleko je starost, da dozivim prvo 30 godina pa cu posle razmisljati o nekoj starosti.
Kako to kada si nas onako lepo oslikala u Estrogenu?
Starost?Pa sta?Ima tu necega...
:B
By Hans
Hm...ne znam koliko ću živeti uopšte s obzirom na tempo života... :sarana: :D
elem, čitaću knjige, ići u pozorište,kao i sad, slušati klasičniju, normalniju muziku (umem i to), truditi se da budem zadovoljan time kako starim, da ne budem kao sadašnje dede, koje pljuju vlast a zaboravljaju kad su harali sa 22. sprata CK SKJ...i tako tome slične stvari...valja se u mladosti truditi da bi se imala dobra starost...
Korisnikov avatar
By djo
iskreno se nadam da cemo drugarice moje i ja da osnujemo jedan eksperimentalni nezavisni dom za starce i starice i da se tamo lepo zabavljamo i grejemo jedni drugima mleko i sakrivamo zube :deda:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja ću uvek biti mlada. Strelci ne stare. :D
By Paranoid Androgynoid
ne vidim sebe kao babu iz prostog razloga sto mislim da necu doziveti da budem baba. :lol: realno.. s obzirom na to kako sam zivela i kako zivim.
ali ajde.. kao "matoru-ja" vidim sebe u fotelji kako pijem pivo i gledam filmove sa mojim neozenjenim i nesudjenim muzem polarlicht-om :smeh: , dobro, on ce verovatno piti neku zestinu, ja se piva ne odricem.. i ne znam, gledamo filmove i setamo u prazno ulicama i smejemo se ljudima i naravno, on ce i dalje morati da slusa sve moje nebuloze :mazi: i i dalje ce mi pricati kako ne razmisljam cns-om vec nekim drugim s-om :pucaodsmeha: ...iiii.. ne znam, imacu mnogo biljaka i polar-a i puno muzike i puuuuuuuuno nekih cudnih filmova..
ajoj.. ma, to i nije tako daleko kad malo bolje razmislim :smeh:

ergo - ne vidim sebe kao babu niti previse staru zenu. :D
Korisnikov avatar
By svejedno
untouchable

ne vidim sebe kao babu iz prostog razloga sto mislim da necu doziveti da budem baba. :lol: realno.. s obzirom na to kako sam zivela i kako zivim.
Realno. ;)

Mada ja sebe ne vidim kao babu zbog jos jedne proste cinjenice - ja sam musko ;)

..

No, ako kojim slucajem prezivim, to bi bilo nesto ovako:

Morgan
Matori jarac koji je zavisnik od opijuma
Smatram da u poznim godinama uopste nije losa ideja predati se npr, heroinu, prosto zbog radi svih tih bolova, 'dekadencije tela' etc, pa sto bar umesto lekova ne bih uzimao nesto od cega cu se jos i osecati lepo..

..Ima jedna recenica by jedan deda iz ZaboravioSamKogFilma:

'Uzimati droge dok si mlad je prosto glupo, traciti zdravlje & snagu u tim godinama.. ..ali u mojim godinama, glupo je ne uzimati je.'
..

Osim toga, planiram da ako dozivim te godine, svakako imam neku prilicnu materijalnu zaledjinu, sto bi iskljucilo mogucnost loseg drogiranja, kriza & tome slicnih stvari..

..

Ali to ja serem sada, sa 24, ko zna sta cu misliti tada.

..

Dakle, ono sto zelim reci ovom preterano konfuznom pricom je:

Apsolutno ne'am pojma kakav cu biti kao deda.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ako dozivim starost nosicu sandale, bele carape i kosulju na kratke rukave dok putujem svetom...
Korisnikov avatar
By 2kune
- Kako vidite sebe kad ostarite?

Jednostavno... pogledam se u ogledalo... :gotika:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!