- 06 Mar 2008, 18:47
Već duže vreme razmišljam o ovoj temi. Interesuje me kako vi posmatrate sledeće. Imate svoj sistem vrednosti u koji uklopite pogled na ljubav, veru, politiku, muziku, umetnost i ostale elemente života. I sad, upoznate osobu sa kojom se odlično slažete oko nekoliko važnih stavki, a opet se totalno razilazite oko drugih. Primetila sam da se meni to često dešava. Ono što je sigurno je da nekog NE eliminišem iz okruženja zbog te raskrsnice koja nas deli. Interesuje me kako se vi borite sa njom? Da li prekidate svaki kontakt ili ste iznad razlika.
Tačnije, da li partizanovac i zvezdaš, četnik i partizan, kaubojac i indijanac (da banalizujem) mogu opstati kao prijateljski/poslovni/ljubavni tandem? I da li vam se desilo da se nađete sa nekim dragim na raskrsnici, a ako jeste kako ste to prevazišli?
Tačnije, da li partizanovac i zvezdaš, četnik i partizan, kaubojac i indijanac (da banalizujem) mogu opstati kao prijateljski/poslovni/ljubavni tandem? I da li vam se desilo da se nađete sa nekim dragim na raskrsnici, a ako jeste kako ste to prevazišli?